- Konu Sahibi hidennisko
-
- #31.401
Faceden istek gonderen oldumu?
Iki isim var ve ben dolayisiyla taniyamadim
kızlar çok moralim bozuk yardım
şu an 26 haftalık gebeyim demin çamaşırımda 2 damla kan vardı idrarım ıyaptıkdan sonra sildigimde azda olsa kan geldi hemen doktorumu aradım burun kanaması gibi olmadıgı sürece sorun yok dedi
delircem çok moralim bozuk 15 haftada serklaj yapılmıştı sizlerdede bunu yaşayan varmı yardım lütfennn
canım bence dr n gelmeyecekse acile git derim ben. benim kanamamın ardından 2 gün sonra suyum gelmişti...
şu an 26 haftalık gebeyim demin çamaşırımda 2 damla kan vardı idrarım ıyaptıkdan sonra sildigimde azda olsa kan geldi hemen doktorumu aradım burun kanaması gibi olmadıgı sürece sorun yok dedi
delircem çok moralim bozuk 15 haftada serklaj yapılmıştı sizlerdede bunu yaşayan varmı yardım lütfennn
kanaman ne kadardı canım
2 damla değildi iç çamaşırımın ön kısmı kırmızıydı ama uzak değilse ben olsam hastaneye gider bir kontrol ettirirdim.
hayır yoktu. Hastane uzak mı sana? canım aklıma şu geliyor kahverengiden korkma kırmızıdan kork. Hastaneye gidersen kontrol ettirirsen için rahat eder. Sorun yoksa bir şey kaybetmezsin sabaha kadar rahatça uyursun. gitmezsen sabaha kadar uyuyamazsın rahatça.sende serklaj varmıydı o zaman peki
hayır yoktu. Hastane uzak mı sana? canım aklıma şu geliyor kahverengiden korkma kırmızıdan kork. Hastaneye gidersen kontrol ettirirsen için rahat eder. Sorun yoksa bir şey kaybetmezsin sabaha kadar rahatça uyursun. gitmezsen sabaha kadar uyuyamazsın rahatça.
ben olsam giderdim ...
iki kez daha çıktım canım tuvalete hiç yok
3 damla kadar geldi
acile gitmek aşagıdan kontrol yaptırmak istemedigim için aslında kendi doktorumdan başkasına gitmek isttemiyorum oda gerek yok dedi
şükür şu an geçti yarın en kötü metezori yine ona giderim sagol destegin için canım
CNm benim ayrıntılı 2 saat sürmüştü
Ama bende ufak tefek sorunlar görmüştü Arda bey
Merhaba nuuurrrr, benim ayrıntılı ultrasonum 1 saate yakın sürdü ve tüm organlarına tek tek ayrıntılı baktı dr m. Aslında adı üstünde ayrıntılı. Ayrıntılı olmalıydı bence. Gerçi benim trizomi 21, 10 da 1 çıktı ve eşimde başka bir genetik sorun var. ondan da bu kadar uzun sürmüş olabilir.aMA 5 DAKİKA BENCE kısa. Gerçi kaybettiğim bebeğimde hatayda radyolog bakmıştı 10 dakika sürmüştü. cd konusunda ben de muzdaribim benimkinde de yok 5 saniyelik bir iki görüntü ancak...
monural ben de kullandım tek kullanımlık zaten... mağnezyumda kullanıyorum. dr m nidilatın doğum sancısını engellediğine inanmıyor bu gebeliğimde hiç kullanmadım. erken doğumumda hastanede kullanmıştım...
baktı canım benimde ne bilim tüm organlarına kan akıslarına damarlara kalbine beynine kemiklere ölçtü herseyini ne bilim belki sorun görmedi belirgin oyüzden bu sekil sürdü bastan sagacak hali yoktur heralde öle ümit ediyorum drum her gittigimde aynı işlemleri yapıo 2kayıptan sonra bu gebeliğimin öneminin farkında ki gün bile vermio cıkıp cıkıp gidiorum ben sen istedigin an cık gel diyo bıkmadan usanmadan ilk muayenesi gibi ilgilenio güvenmekten baska yapacak yok sen ne kadar güzel 30haftandasınen azından az da olsa rahatladın rabbim inşş saglıcakla sorunsuz kavusturur bebgine seni inşş hepimizede bu haftaları gösterir.
ya monurol tek kullanımlık tek dz yeterli geliomu ya ne bilim bakteri artmıs bide inşş gecirir.kasılmaların hep devam ettimi seninde benim hala seyrek oluo ama oldumuda fena kasılıp toplanıo sertleşio günde 2ye cıkardım magnezyumu daha ne yapılırki buna
Canım sağ ol ben burada 2011 ocağından beri varım sanırım saysak bu topikte en çok benim mesajım vardır:))
normalde geveze değilim şahitlerim var:) Ama bu topiği çok seviyorum eminim tamamen bırakamam. belki bu kadar sık bakamam 2 çocukla ama elimden geldiğince de bakarım... çünkü burası benim için özel bir topik...
canım arkadaşım hiç yaptırdığın testlerden bahsetmemişsin pıhtılaşma, lupus, genetik...
bunlardan hangilerini yaptırdın ve son doğumdan sonra gittiğin dr ler ne dedi bu durumlar için arkadaşım...
cemil bey bana teşhisi koyduktan sonra gerisi çorap söküğü gibi geldi canım benim rahim boynum kısaymış zaten normaldede.
cemil hocanın bu işler polisiye bir olayı çözmeye benzer bir yerden tutunca gerisi çorap söküğü gibi gelir sözünü unutmuyorum canım.
inşallah senin de bir yerden tutulunca çorap söküğü gibi gelir gerisi...
Canım evet canım 15. hafta civarı geldi ama sızıntı şeklindeydi. bende laparoskopik serklajda mesaneme 8 yıl önceki serklaj dikişim mesaneme yapışmış olduğu görüldüğü için o ayrılmış. bu yüzden bir hafta sonda takıldı ve idrar yaparken(tabi senin isteğin dışı yapıyorsun) biraz sızıntı oluyordu bazen de gece gelmiş farketmemişim yatak portakal büyüklüğünde ıslak. Acile gittim test yapıldı sorun yok dendi. 3 gün sonra kontrole gittim malesef suyum bitmek üzereydi ve Arda bey de nil hanım da o an pek ümitli değildi. hemen yatış yapıldı antibiyotik ve serum tedavisi yapıldı. bol su, wc yasak sürgü tutuldu(büyük wc serbestti o da ıkınmak yok). Arda bey de her geldiğinde elimizden geleni yaptık dua edin diyordu. bir hafta mıydı daha fazlaydı sanırım (hafızamdan silmişim o günleri) ultrasona indim dr bakmadan dediki su bittiyse son manevramız keseye su eklemek olacak dedi. besmeleyle duayla aldı ultrasonu, nil hanımda yanımızdaydı ve gördük ki su dolmuş... Arda bey nil hanıma sarıldı sonra eşime ve bana.
yANİ DİYECEĞİM ŞU Kİ BAZEN DOLABİLİR. Burada çok hikaye paylaşıldı malesef dr ler su geldimi hemen doğurtuyorlar. Belki bunda suyun sızıntı mı yoksa kese tamamen foş diye parçalandı mı o da bu kararda etkili olabilir. Ama tıp bir yere kadar. minitonun ikizlerinde 16. haftada suyu sanırım birden boşaldı ve şu an 25 e yaklaştı ve bebek hala yaşıyor ve gelişimi de iyi. dr si ümidi kestiği halde o bebekten. Bazen mucize de oluyor.
uzun lafın kısası bence hangi hafta olursa olsun su gelse de şayet anne hayatını tehlikeye atacak bir enfeksiyon gerçekleşmemişse bebeğe şans verilmeli çoğu dr nin yaptığı gibi doğurtulmamalı hayat mucizelerle dolu. 25 haftalık bebeğimde foş diye geldi suyum 2 gün dayandı. Ama gidince geldiği gün doğurtmadı dr m. tedavi uygulandı o sefer olmadı.
hayatımda bir doğru teşhisim daha var:
8 sene önce büyük oğluma 29 artı 4 te hamiileyken ishal oldum sancım vardı sancılar 20 dakikada bir düzenliydi. sonunda zeynep kamile gittiğimde 4 cm açılmam olmuş doğum başlamış dediler ama doğurtmadılar tedaviyle sancım durdu ve yatarak 38 de doğum yaptım. tecrübesiz bir dr olsaydı 4 cm açığın var sancın da var deyip suyumu patlatıp doğurturtu.
elma sirkeli su: 5-6 damla az fazla da olabilir yarım litre suya koyup yıkıyorum ve durulamıyorum her wc sonrası. mantara da iyiymiş. hava soğudu iç çamaşırı giymeye başladım akıntım arttı... dikkat et üşütme...
Chnb yarın cd lerini gönderecek esim
3idiotu izledim harika ötesi
baktı canım benimde ne bilim tüm organlarına kan akıslarına damarlara kalbine beynine kemiklere ölçtü herseyini ne bilim belki sorun görmedi belirgin oyüzden bu sekil sürdü bastan sagacak hali yoktur heralde öle ümit ediyorum drum her gittigimde aynı işlemleri yapıo 2kayıptan sonra bu gebeliğimin öneminin farkında ki gün bile vermio cıkıp cıkıp gidiorum ben sen istedigin an cık gel diyo bıkmadan usanmadan ilk muayenesi gibi ilgilenio güvenmekten baska yapacak yok sen ne kadar güzel 30haftandasın en azından az da olsa rahatladın rabbim inşş saglıcakla sorunsuz kavusturur bebgine seni inşş hepimizede bu haftaları gösterir.
ya monurol tek kullanımlık tek dz yeterli geliomu ya ne bilim bakteri artmıs bide inşş gecirir.kasılmaların hep devam ettimi seninde benim hala seyrek oluo ama oldumuda fena kasılıp toplanıo sertleşio günde 2ye cıkardım magnezyumu daha ne yapılırki buna:26:
kızlar senkraj konusunda bana yardımcı olurmusunz 8haftalık ıkız gebeyım ve sımdıden rahımde acılmam varmıs
12.haftamda dıkıs gerekebılırmıs ama nerde yaptıracagımı bılmıyorm bu bebekler ıcın cok onemlıymıs ya yardımcı olun lutfen
ıstabul avrupa yakasında oturuyorm
yardımcı olursanız sewınırm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?