Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
kızlar çok moralim bozuk yardım
şu an 26 haftalık gebeyim demin çamaşırımda 2 damla kan vardı idrarım ıyaptıkdan sonra sildigimde azda olsa kan geldi hemen doktorumu aradım burun kanaması gibi olmadıgı sürece sorun yok dedi
delircem çok moralim bozuk 15 haftada serklaj yapılmıştı sizlerdede bunu yaşayan varmı yardım lütfennn

canım bence dr n gelmeyecekse acile git derim ben. benim kanamamın ardından 2 gün sonra suyum gelmişti...

Benimde dikişim var gecen hafta kahverengi lekem oldu 1 damlada kan geldi tamda kırmızı degildi gerçi doktorumu aradım ara ara olur dedi bidahada olmadı cok şükür yinede yanlış yönlendirmek istemem

kızlar bakıyorumda herkes ekleşmiş bende istiyorum göz dr geldi bugün ne ilerleme nede gerileme varmış 2.evredeymiş şuan ama heran değişebilir çok korkuyorum inş.bunuda atlatırız ondan sonra kuzularımla koklaşa koklaşa büyücez:)

sende serklaj varmıydı o zaman peki
hayır yoktu. Hastane uzak mı sana? canım aklıma şu geliyor kahverengiden korkma kırmızıdan kork. Hastaneye gidersen kontrol ettirirsen için rahat eder. Sorun yoksa bir şey kaybetmezsin sabaha kadar rahatça uyursun. gitmezsen sabaha kadar uyuyamazsın rahatça.
ben olsam giderdim ...

iki kez daha çıktım canım tuvalete hiç yok
3 damla kadar geldi
acile gitmek aşagıdan kontrol yaptırmak istemedigim için aslında kendi doktorumdan başkasına gitmek isttemiyorum oda gerek yok dedi
şükür şu an geçti yarın en kötü metezori yine ona giderim sagol destegin için canım

şükür yokmuş. devam ederse gidersin. acaba vajinadan değil miydi bazen benim de tahrişten oluyor silmekten...

CNm benim ayrıntılı 2 saat sürmüştü
Ama bende ufak tefek sorunlar görmüştü Arda bey

2saat minasıl sabrettin 2saat gerci o vesileyle bol bol görmüşşündür bebişini.belki dediğin gibi sorun görmüş ondan okadar uzundur ama 5dk cok kısa Allahım hayırlısıyla su riskli haftaları bi atlatsak her seyi sorun yapar olduk

baktı canım benimde ne bilim tüm organlarına kan akıslarına damarlara kalbine beynine kemiklere ölçtü herseyini ne bilim belki sorun görmedi belirgin oyüzden bu sekil sürdü bastan sagacak hali yoktur heralde öle ümit ediyorum drum her gittigimde aynı işlemleri yapıo 2kayıptan sonra bu gebeliğimin öneminin farkında ki gün bile vermio cıkıp cıkıp gidiorum ben sen istedigin an cık gel diyo bıkmadan usanmadan ilk muayenesi gibi ilgilenio güvenmekten baska yapacak yok sen ne kadar güzel 30haftandasın en azından az da olsa rahatladın rabbim inşş saglıcakla sorunsuz kavusturur bebgine seni inşş hepimizede bu haftaları gösterir.

ya monurol tek kullanımlık tek dz yeterli geliomu ya ne bilim bakteri artmıs bide inşş gecirir.kasılmaların hep devam ettimi seninde benim hala seyrek oluo ama oldumuda fena kasılıp toplanıo sertleşio günde 2ye cıkardım magnezyumu daha ne yapılırki buna:26:

Chnb yarın cd lerini gönderecek esim
3idiotu izledim harika ötesi

canım çoook sevindim çok sağ ol kk dayanışması bu olsa gerek... nasıl konusu?

ne güzel çıkıp çıkıp gitmen:)) inşallah sorunsuz sen de görürsün canım bu haftaları daha da ilerilerini...

monural ben de tek kullandım...

gecmıs olsun cnm umarım kotu bısey olmaz sorun cıkmaz

ben bısey sormak ıstıyorm bende 8haftalık gebeyım ve sımdıden rahımde acılma
varmıs senkraj gerıyomus sen nerde yaptırdın ve memnunmusun
ben bu konuda cok tedırgınım

kızlar senkraj konusunda bana yardımcı olurmusunz 8haftalık ıkız gebeyım ve sımdıden rahımde acılmam varmıs

12.haftamda dıkıs gerekebılırmıs ama nerde yaptıracagımı bılmıyorm bu bebekler ıcın cok onemlıymıs ya yardımcı olun lutfen

ıstabul avrupa yakasında oturuyorm
yardımcı olursanız sewınırm

canım bizim serklaj öneri listemiz vardı
nerede bilmiyorum fikir sahibi olabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…