Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
[/QUOTE]

listemiz:))

kızlar senkraj konusunda bana yardımcı olurmusunz 8haftalık ıkız gebeyım ve sımdıden rahımde acılmam varmıs

12.haftamda dıkıs gerekebılırmıs ama nerde yaptıracagımı bılmıyorm bu bebekler ıcın cok onemlıymıs ya yardımcı olun lutfen

ıstabul avrupa yakasında oturuyorm
yardımcı olursanız sewınırm

kızlar senkraj konusunda bana yardımcı olurmusunz 8haftalık ıkız gebeyım ve sımdıden rahımde acılmam varmıs

12.haftamda dıkıs gerekebılırmıs ama nerde yaptıracagımı bılmıyorm bu bebekler ıcın cok onemlıymıs ya yardımcı olun lutfen

ıstabul avrupa yakasında oturuyorm
yardımcı olursanız sewınırm

İnanır msiin neredeyse bebeğimin yüzünü hiç görmedim
Hep yakından organlara baktı
3 boyutlu bile göstermedi

Üniversitede geçiyor 3 arkadas, konusunu cok anlatmayayım, zevki çıkmaz, ama aralarda kesin ağlayacaksın söyleyeyim

Şanslısın istanbulda bu konuda uzman o kadar cok doktor var ki
Chnb liste vermiş
Avrupa yakası için en cazip kisi bence Cemil bey

Son düzenleme:

canım seyredeceğim merakla bekliyorum peki her çocuk özeldiri bulabildin mi?

Kızlar size başıma gelen bir olayı anlatayım:)) Bana ders oldu sizin de başınıza gelmesin:))

önceki gün gitti gidiyordan hastane çıkışları adım birkaç parçalı. Dün annem kardeşim geldi annem zaten getirdi. hem de kardeşim bir sürü getirmiş. neyse...

maile mi bir sürü kargonuz postaya verildi mesajı gelmiş 5 tane kadar. aralık annelerine sordum dedilerki gitti gidiyorda bir sürü firma varmış. her biri ayrı göndermiş ve ürün 7 tl ise(tulum mesela) ayrı kargolarla gelecek. (hatta sabahtan 2 ayrı geldi. ) yani 7 tl lik ürün 13 tl ye geldi. ve bugün bir sürü kargo ücreti vereceğim(

İnternetten alacaksanız birçok şey dikkat edin kızlar...

Hay Allah kötü olmuş

Çıkacağı varsa paranin çıkıyor mutlaka
Bende kendime hamis pantolonu almaya çıktım bugün , kızıma bir tane pembis tulum aldım küçücük :)))

Bulmaz miyim hiç
3 unu de buldum

Bu arada randevum Pazartesi 9.30 a alındı
Senin ne zamandı?

Hay Allah kötü olmuş

Bende kendime hamis pantolonu almaya çıktım bugün , kızıma bir tane pembis tulum aldım küçücük :)))

canım femicalde mi o saat benim memorialde 15.00 da... aradım değişiklik yokmuş...

canım çok sağ ol hakkıı helal et...

evet bir de gelenler çooookkkk minicik...

Canim haklisin
Bende internetten cok alışveriş yaparım. Ama gitti gidiyor U hic kullanmam.
Firmaya güvenmem. Mesela hepsi burda aynı orada farklı firmalar var.
O yüzden alışveriş sitelerinde butik butuk alışveriş yapmak daha mantıklı.
Mesela ben oğluma lcw hic Mağazası'nda alm hep int sitesini kullanırım. Hem rahat hem daha kolay buluyorum. İndimlileri ayirabiliyor hermde beden olmayınca herhangi bir lcw Mağazası'ndan degisim yapabiliyorum. Mağazaları beni boğuyor.

Hay Allah kötü olmuş

Gule Gule kullanın Canim
Benimde Pazartesi saat 10:45 de Femical de
İns görüşürüz.
Biz hep biraz etken gidiyoruz.

Canım aynı üründen yanlışlıkla 5 tanemi aldın?ben o siteyi kullanmıyorum markofoniden bı kaç kez alışveriş yaptım ama kredi kartiyla değil bankamdan limit istiyorum alacagin ürünün fiyatına göre kurusus kurusuna istiyorum bu yüzden fazla da ödemiyorum hemde daha güvenli alışveriş yapıyorum

canım femicalde mi o saat benim memorialde 15.00 da... aradım değişiklik yokmuş...

canım çok sağ ol hakkıı helal et...

evet bir de gelenler çooookkkk minicik...

Gule Gule kullanın Canim
Benimde Pazartesi saat 10:45 de Femical de
İns görüşürüz.
Biz hep biraz etken gidiyoruz.

Aa gercekten mi?
İnşallah bu sefer görüşürüz, tombik acik tenli sarisin bir kızcağız görürsen iste o benim :))

Bende Avrupa yakasında cemil Akgule gidiyorum dikisimi o attı 14. Haftada listede adını gormussundur zaten fiyatı biraz tuzlu ama iyi bir doktor muayenehanesi Bakırköy'de

yok canım 7-8 parça aldım o siteden meğer farklı firmalarınmış biri ankaradan biri antalyadan mesela. hepsi ayrı kargolamış hepsine gelince ayrı
kargo veriyorum...

Aa gercekten mi?
İnşallah bu sefer görüşürüz, tombik acik tenli sarisin bir kızcağız görürsen iste o benim :))

canım ben ataşehirdeyim...

haklısın canım öyle yapmak lazım...

geçmiş olsun canım ben izmirdeyim özelde yaptırdım izmirdeysen yardımcı olu rum rahatt ol kolay bir operasyon canım...

canım alırken aynı madaza urunlerınden tercıh etseydın bır seferde kargoya verılırdı aldıkların bende bakıyorum ama ınsan tedırgın oluyor yarın kendım magazaya gıdıp alıcam bıraz yorulcam ama napalım yarın drada gıtcem kontrolumun ustunden nerdeyse 1 ay olucak....ayak altında devamlı yastıklarla yatıyorum acı verıyor artık vurdukca:26:

canım bilmiyordum böyle olduğunu:))

en güzeli kendin seçmek zaten gelenler de pek minicik... oyuncak bebeğe göre...
sen de gönlüne göre seç...

canım bilmiyordum böyle olduğunu:))

en güzeli kendin seçmek zaten gelenler de pek minicik... oyuncak bebeğe göre...
sen de gönlüne göre seç...
En güzeli dolaşıp almak Eminönü tavsiye ederim hem seçenek cok hem cok guzel seyler var hemde uygun yegenlerim icin gitmiştik 1 günde almıştık tabi bizim gibiler icin oraya gitmek biraz riskli ben. 36 görürsem gitmeyi düşünüyorum gidemesemde annem gidecek cok zevkli bebek alışverişi yapmak Allah nasip etsin hepimize

ben de o zevki netten yapayım dedim yüzüme gözüme bulaştırdım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…