Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
chnb kimse ekli değil canım bende
sinemin bebişlerden haber var mı?
minito 2. bebiş ne durumda..
hideniskonun uzun dönem sonucu ne zaman çıkıyo...
meleğim ve aşkım sen de kurtardın sana da eviniyorum inan
ay ben herkesi merak ediyorum burda...
hepinizin derdi benim derdim inanın...
fadiki de doğurana kadar takip ettim :)

kızlarrrrrrrrrrr biz iyiyiz şükür sürekli giremiyorum hastanenun netınde sorun var henuz yazdıklarınızı okuyammadım göz gezdirdim sadece doktorum dun serumu kesip nidilat denedi ama kasılmam olunca doğuma kadar devam seruma dedi alıştım bende sanırım 3melek annesi 2. minnoşumda iyi şimdilikb gunde 4 kez nst ye bağlıyolar kalp atışları abisiyle aynı pazar gunu 25 oluyoruz allahım bi 28 olsaydık hayırlısıyla kazasız belasız hastanemde benım gibi aynı edt olan 3 üz annesi varmış doktor 36. ya kadar kesmemiş serumu sorun olmazsa 35. haftadan sonra alırız dedi 10 hafta kalmış çocuk gibi hesap yapıyorum 9 p.tesi var diye kızlar dua edin nolur :26:

Anladım canım sen kızlardan biriyle eklen bana oradan ulaş olmazsa(

sen de katıl aramıza biz de seni takip edelim:))

canım yerim ben onları:)) geçiyor be güzelim günler bak kaç hafta geçti:)

ye chnb teyzesi :) arda artık abilik yapar minnoşuma :) belki bacanak olurlar kızlarrr benııde ekleyin faceden chnb nınn listesinde varım m.o.s :)

merhaba arkadaşlar...

ben 15eylülde 23 haftalık kızımı rahimagzı yetersizliğinden kaybettim.
çarşamba persembe geceleri 1 saat sancım oldu gündüz birsey olmayınca doktora gitmedim.
cuma gecesi yine 12 gibi sancım oldu ama öle dayanılmaz değil..
adet sancısı gibiydi..

yataga girdim eşim uyuyordu..
1 gibi dayanamadım kalktım lavaboya gittim işte o an kanamam geldi..

(aslında cok sorunsuz bir hamilelk geciriyordum ne bir kanama ne de sancı olmustu 22 haftam bitene kadar.
3doktora görünmüştüm hepsi hersey normal demişti..

en son 12eylül çarsamba günü şeker yüklemem ve kontrolüm vardı yine süperdi hersey.)

gece hemen hastaneye gittik..
nöbetçi doktor hemen usg den baktı ve bebek aşagı düşmüş hatta elinizle kontrol etseniz dokunabilirsiniz deynce neye ugradığımı sasrdım..

sizi yatıracagız bebegin zarıda yırtılmıs sancınızı bekleyeceğiz dedi

diger gün bana suni sancıyla normal doğum yaptırdılar..
bebegim gece gittigimizde de digergün ögleden sonrada kalbi atıyordu..

suan yine ne yazacagımı bile unuttum..
Allah ım herkesin yavrusunu korusun..
birde ben pcos um ve tiroid hastasıyım..2 senede zorla hamile kalmısıtım..
yeniden ne zaman olur nasıl olur olsada yasatabilirmiyim???
bunları düşündükçe mahvoluyorum...

bunu benim gibi yasayıp yeniden cocugunu kucagına alan varmı?
neler yapmalıyım?

ben kocaelinde yasıyorum..istanbulda da olsa doktor tavsiyeniz varmı?
sorularınız olursa cevaplarım şimdiden teşekkür ederim

canım benım ınsallah sag salım kucagımızada alırız

Canim öncelikle gecmis olsun. Allah bir daha boyle acı yaşatmasın.

Bende izmitte yasıyorum.
Burada okuyacaksın sıkı takip ve rahim ağzına dikiş atılarak dinlenilerek tamamlanmış
Birçok gebelik var. Bundan sonraki gebeliğinde riskli gebelik uzmanının takibinde sende
Evladını kucağına almayı yüce mevlam nasip edecektir.
Daha acın cok yeni öncelikle kendini topla sonra iyi bir riskli gebelik uzmanı bulursun.
Gerçi ben izmitte bulamadım.

selam kızlar nasılsınız

benim dün dikişlerin alındı doktor baya zorlandı benide çok zorladı dikişler baya ilerideymiş göremedi bile zar zor düğümlü yeri aldı hatta içimde hala ip kaldı bu saatten sonra bakalım doğum her an olabilir 1 cm açıklığım vardı dün sanırım haftaya doğururum

Tekrar gecmis olsun arkadasım acın cok taze Allah tekrarini yaşatmasın gecmisi okumanı tavsiye ederim istanbula yakınsın izmittin istanbula doktora gelen arkadaşlarda var ilk regliden sonra doktora git benim doktorum hamile kalmadan önceki ölçümüde ciddiye alıyordu Pcos hakkında benim pek bı bilgim yok ama bı kere hamile kaldıysan bir daha kalırsın canım doktor tavsiyesi olarak Arda lambet diyecem ben gıtmıyorum ama giden arkadaslar var sana yardımcı olacaklardır Atasehir memeorialde
Birde ozel saglik sigortası tavsiye edicem hamileyken maddi olarak sen cok rahatlatcaktir

canım bizim bebişler dikişten sonra hemen doğmuyorlar:)) 40 buluyor bebişler. herhalde algılayamıyorlar dikişin alındığını sanırım:))

bebişin ismi neydi?

ınsallah canım:)) ınanmıcaksın daha koymadık saka gıbı ama ustune dusmedık daha
hatta kız ısmı onerılerınız varsa alabılırım

canım kızım olsa büyük ihtimal şevval düşünmüştüm Gülce de olabilirdi...

canım çok üzüldüm acın çok taze. burada 2 listemiz var: biri rahim ağzı yetmezliğinden sonra bebeğine kavuşanların listesi ki yüzde 80 i kayıp yaşamış va sonra büyük çoğunluğu dikişli, diğerleri takiple bebişlerine kavuşmuş.

2. listemiz de serklaj ve takip için dr önerileri. 2. liste 3 sayfa kadar önce vardı bak istersen.

eylülgülüne katılıyorum özel sağlık sigortası yaptırmanı tavsiye ederim hemen hem de... çünkü epey hamile kalmama yasağı var 5 ay ya da 1yıl diyor sigortalar.

benim de 25 haftalık kaybım var şu an serklajla 30 haftaya geldim. geçmişi de fırsat buldukça oku. çok işine yarayacak. bu bilgileri de wordde sayfa aç kopyala....

Evet CNm, olsun belki ileride de seninle karşılaşırız

Cok ama cok gecmis olsun, burda malesef o kadar cok böyle hikayeler okuduk ki,
Sende daha sıkı bir kontrol ve riskli gebelik uzmanı ile bebegini kucağına alırsın umarım

Bende 1 haftadır çalışıyorum biliyorsunuz
O kadar yoruluyorum ki eve geldigimde pestilim çıkmış oluyor
Pazartesi İzmit devlet hastanesinden randevu aldık
Sanırım heyet alacağım 1.5 ay alsam sonra zaten dogun iznine çıkacağım
Bugün bir arkadasm sen neyi zorluyorsun ki, geri dönüşü olmayan seyler yasarsan ne olacak dedi

bence de canım hem sınıfın için de iyi olur baştan değişilsin öğretmen...

sen de kaygı ve yorgunlukla geçirme günlerini...

Bugün iyi sonunda,ilaçları kullanıyoruz hala

çok sevindim.

benim de annemler hataya gitti oğlum perişanlıktan kurtuldu. eşim bu akşam voleybola bile gitmiş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…