Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
valla canım kızların durmuştu:)) bence de durmasın 38 iyidir:))

sormuştum aslında unutmuştum... demiştim hatta orhan pamukun kızının adı diye

bencede 38 iyi haftaya gelsin kızımmm inş.
sormuşsundur bende söylemişimdir iyice unutkan oldum bende hamilelikte

neyse canım ben yatar uyku saati geldi iyi geceler sizeee

bu arada sayfalar alıp başını giderdi okuyamazdım bugün hiç ilerlememiş :26:

canım gelsin gelsin haftaya...

evet sofika doğurdu herkes çekildi.

demek sofika toparlıyormuş bizi:))

duyaydın da yazmadı niye acaba dayısı iyidir inşallah...

geçmiş olsun canım, acın çok taze seni teselli etmek çok güç ama burda aynı kaderi paylaştığın birçok kişi var belki onların hikayeleri ve paylaşımları sana umut olur, burda hepimiz acılarımızı ve sevinçlerimizi paylaşarak birbirimize destek olduk, zor günlerimizi atlatmaya çalıştık, sende aramıza hoşgeldin, Allah aynı acıları tekrar yaşatmasın..

feryal, prenslerim sizi de mi uyku tutmadı? Of ya uyuyamıyorum geceleri(

siz niye uyumadınız?

siz niye uyumadınız?

gebeligin son haftalrında uykusuzluk başlıyor,sanırım bir nevi hazırlık oluyor dogum sonrası uykusuz gecelere :) hatta bir arkadasım son haftalarda sık sık wc icin kalkmanın bile bir ceşit vucudu hazırlama oldugunu dusunuyordu.Aman kuzum sen yine de uyu uyu yat uyu bol bol depola :)

bu arada yaglanmaya devam ediyor musun,ben cok şukur bu sefer de catlamadım,bizim karışımlar işe yaradı cok şukur :)

cnm cok gecmıs olsun allah bu acıyı bıdaha sana ve bı baskasına yasatmaz ınslh
acın cok yenı acını dındırmek ıcın elımızden bısey gelmez ama
burda aynı sıkıntıları ceken dertlesen bı cok kısı var ve benm sana bı dr tavsıyem olcak arastır dalında cok ıyı
rıklı gebelıkler uzmanı arda lemet yazıları vıdyoları arastır gorceksın cok ıyı bı dr
ıstanbulda ama sen buraya yakınsn yabbım aynı acıları tekrar yasatmasıın

siz niye uyumadınız?

maşallah 30 olmana birşey kalmadı kız bu arada neden uyku tutmuyo kocişi oglunumu özledim bakam doktor ne zaman gidicen gene ben çalışıyorum çok yoruluyorm ya akşam 9 eve geliyorum yolu uzak vs işte dedim bakıyım neler yapıyolar benim kankalaryaramaz birşey yoktur işşallah :44:regtereyle görüştünmü kız kayın pederi ne alemdeymiş :18:
kızlar herkeze hayırlı cumalar rabbim dualarınızı kabul etsin işşallah ne var ne yok bakalım sabah ablama geldim öylen vardiya degişicem oglan uyuyo karşımda hem oglana bakıyourm hem çalışıyorum anlıcagınız çocukta bakarım kariyerde modundayım kendinize iyi bakım benim çıkmam lazım eve gidince dünyanın işi beni bekliyor

canım dönmekten uyuyamıyorum:))

canım 2 kere sürüyorum ama çatlar benim eski çatlaklarım da var... hem çok hızlı kilo aldım....

canım sağ ol darısı başına. onları da özledim tabi. bayrama gelecekler inşallah.

sen de çalış canım keşke önceden girseydin...

regretenin kayınpederi yoğun bakımda...

sen de yorma o kadar...

siz niye uyumadınız?

bende aksine sızıp kalıyorum koltuk tepesinde bile,
chnb cim, sen gün içinde yattıgın için enerjini boşaltamıyorsun
dolayısı ile çok uykun gelmiyor bence
yaz tatilinde ben öyle olurdum oülan doğana kadar

benim de 2-3 gündür kasıklarımda sinsi bir ağrı var sanki, sürekli küçük tuvaletim var gibi hissediyorum, hatta bazen kaçıracakmışım gibi bir his oluyor hemen geçiyor
birde karnımın içi acıyor gibi bastırınca acı hissediyorum
pazartesi gününü sabırsızlıkla bekliyorum inşallah bir yaramazlık yoktur

evet canım bence de ondan uyuyamıyorum...

canım idrar tahlili yaptır sen yine hatta orada yaptır....

ben de bekliyorum benim de bebiş kasıklarımda...

siz niye uyumadınız?

Yok canım ya uyuyabilmek ne mümkün, bı dünya oldu karnım, don don bı sekle girip rahatlayamiyorum bı türlü, sonra da uykum kaçıyor...eşimde sag olsun cok güzel horlar benim, ona da gicik oluyorum zaten derin derin misil misil uyuyo diye:)

evet canım bence de ondan uyuyamıyorum...

canım idrar tahlili yaptır sen yine hatta orada yaptır....

ben de bekliyorum benim de bebiş kasıklarımda...

yarın oğlanı doktora götüreceğiz, acıbademe orda yaptırmayı düşünüyordum zaten
bekliyorum derken doğumu mu bekliyorsun
dur canım ya, daha 8 hafta bekleyeceksin

senin ikiz tabi daha zordur ama ben de çok şiştim ikizden farkım yok. eşim ve oğlumu özledim. bayramı bekliyorum...

yarın oğlanı doktora götüreceğiz, acıbademe orda yaptırmayı düşünüyordum zaten
bekliyorum derken doğumu mu bekliyorsun
dur canım ya, daha 8 hafta bekleyeceksin

yok yok canım randevuyu bekliyorum.:)) dursun daha... artık yatmaktan bunaldım. azıcık kalksam görümcemler kızıyor bir şey olsa eşine ne deriz emanetsin diye... ama sıkılıyorum onu ver bunu ver demeye...

önceden tahlili yaptırman iyi olur gösterirsin hem arda beye. ben çok oldu yaptırmadım ihmal ettim:

istemeye istemeye işe gidiyorum yine

kızlar bu arada az önce tartıldım, 2 kilo almışım gene
10 kilo oldu toplam
çok korkuyorum, kilom doğumla ilgili sıkıntı yaratacak diye
neden bu kadar hızlı kilo alıyorum onu da anlamıyorum, hemde hareketliyim

Kızlar merhaba,
Birkaç gündür içimden hiçbirşey gelmediği için sadece takip ettim sizi
Dayımı kaybettik,mekanı cennet olsun inşallah.....
Kayınvalidem var,evde iktidar savaşları oynuyoruz,dişimi sıkıyorum anacığımı özledim

Birkaç saat önce sırt üstü yatınca farkettim karnımın sağında sanki içerden birşey çekiyormuş gibi oluyor yada düğümleniyormuş gibi,kasılma mı acaba diyorum elimi koyuyorum diğer tarafla sertliği aynı gibi geldi,bi magnezyum daha içtim hemen,o saatten beri sırtüstü yatmaya korkuyorum

Son düzenleme:

canım ben de hızla alıyorum dr ye sordum sezaryende sorun olmaz dedi. o rahatlıkta var yiyorum bol bol:))

inşallah günün güzel geçer...

kızlar unuttum sanmayın burayı açalı 2 saat oldu daha bakamadım bir fırsat bulup hepinz ıyısiniz inşallah b,z hamdolsun iyiyiz..

canım maşallah nasıl paşamız?

canım yazmayınca tahmin etmiştim Allah rahmet eylesin çok üzüldüm.

stres yapmamaya çalış canım... inşallah anne de tez zamanda gelir. o da şimdi tabi meşguldür taziyeyle. Allah sabır versin geride kalanlara...

Basin sagolsun Allah rahmet eylesin...
Bende sırt üstü yatmayı sevmiyorum eskiden geriliyormuş gibi oluyordu simdi pek olmuyor ama yinede sol tarafa yatmaya tercih ediyorum

Ay kıyamam nasil ozlemissindir hemde ne kadar kalicaklar? Dogum için bı daha mı gelicekler?

Duyaydın, basınız sagolsun canım, Allah kalanlara sabır, uzun omurversin

siz niye uyumadınız?

Ben bu aralar gece yatmaz sabah kalmazlardam oldum.kafamda kirk tane dusunce.daha ortada birsey yok ama uykularim kacmaya basladi.
Arsiv bolumunden edamecrin in hikayesini okumaya calistim.onunda ikiz kaybinda sancilarin sebebi bulunamamis ve ikiz olmasina baglanmis banada aynisi soylendi ne bileyim artik iyice korkuyorum galiba.

DUYAYDIN

Basiniz sagolsun arkadasim.rabbim buyuk sabirlar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…