Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

sağ olasın canım... sana foto göndermiştim serklaj sonrası karnımı:)) aldın mı?:))

maşallah kuzulara. canım kafana göre ilaç kullanma . uygun hastaneler vardır canım süt de veriyorsun her ilaç olmaz belki sorun başkadır hem. mutlaka bir dr ye git... osman hoca görmeden bir şey diyemez...

sağ ol canım darısı her isteyenin başına...

ay topiklerinde bin türlü insan var hamileyken sigara ve alkol kullanan, daha 3 ay dolmadan alışverişe başlayan, çocuk odası bakan... biri bebeğini kaybetsin çok moralimiz bozuluyor yazmayın diyene de rastladım(

hadi bunlar neyse de biri bebeğini kaybediyor hem de ileri hafta. 2 sayfa geçmeden kakara kikiri başlıyorlar muhabbete. bu seneki ocak anneleri daha da feciydi hem anne ölmüş hem bebek aylarca yazıştığın kişi ölmüş 3 sayfa sonra şu arabayı aldım nasıl diyorlar? tabi hepsi değil...

topiğimiz oldukça hassas nazar değmesin... sevinçlerimizi de ölçülü yaşamayı bilioruz...

canın sağ olsun canım. yakında iş bulursan bebeğe kadar katkı olur sana...

sağ ol....

ben daha feciyim askerlik, başka ilde doktora, 5 hamilelik 2 si düşük gerçi(

neyse çok değilmiş. eşin ve sana preferik kanda kromozom analizi yapıldı mı? çoookkkk önemli daha öncede sordum cevaplamadın...

selam arkadaşlar geçenlerde ilk hamileliğim vede doğumumda başımdan geçenleri sizlerle paylaşmıştım.9 aylık bir oğlum var vede korunuyordum dün doktora gittim doktorum 5+1 günluk gebe olduğumu söyledi çok şaşkınım benim hala ilk sezeryanımdan sorunlarım devam ediyordu 15 ekimde tekrar gideceğim kalp atışlerini dinleyecek doktorum şimdilik bir sorun olmadığını vede doğurmamda da bir sakınca olmadığını söyledi sizin görüşleriniz neler acaba varmı benim durumumda olan arkadaşlarımız güzel bir hafta sonu dilerim

hayırlı olsun 9 ay çok da az değil sezaryen olup yakın dönemde hamile olanlar oluyor. Ama senin sorun varmış nasıl olur bir fikrim yok. dr n iyi şeyler söylemiş. inşallah bundan sonra iyi dr ler çıkar hep karşına...

DUyaydın, basınız sagolsun
Allah rahmet eylesin

Kızlar bende dün gece kabus gibi bir geece geçirdim
Midem felaket yandı, rennie içmeme rağmen
Birde kasığımin sag tarafında zink zink sürekli giren bir ağrı oldu
Rüyamda hep altımdan kanlı parçalar düştügünü gördüm
Sabah uyandım, şükür ruyaymis dedim
Şimdi de akıntım var biraz

canım o haftalarda bende de çok olmuştu daha çok boğazıma geliyordu yediklerim. sonra azaldı. rüyalar da hep oluyor malesef...

korkularımız bir şekilde rüyalara yansıyor...

kontrolde de söylersin akıntını da...

benim de oğlum pek hareketli değil bugün korktum yine sonra ufak bir iki hareket hissettim. Ama bu oğlum çok hareketli değil...

Uyuyordun canım oğlun bende bugün uzun süre hissetmedigmi fark ettim müziğin sesini son ses actım gercekten bu haftalarda dışardan gelen seslere duyarlı oluyorlarmış uyuyordu herhalde uyandı hemen :)
O rüyaları bende hala görüyorum bebegine bisey oldu sanıyorum korkuyla uyanıyorum

merhaba kızlar nasılsınız tam anlamıyla takip edemesemde arada bakmaya çalışıyorum size.. sizlerin böyle sorunsuz ilerlemesine çok seviniyorum.
yeni arkadaşlar geliyor aramıza hikayelerini okuyamadığım için sadece hoşgeldiniz diyebiliyorum
sofika ya hala hayırlı olsun demediğimi farkettim Allah bağışlasın cnm Allah hayırlı güzel bi ömür nasip etsin inciye..
duyaydin başınız sağolsun sen kayınvalideyi çok kafaya takmamaya çalış bebeğin herşeyden önemli
eylülgülü maşallah sanada yolun yarısını geçmişsin bile
chnb sana ne demeli bilmiyorum cnm zor günlerin çoğu gitti azı kaldı kucağına aldığında çekilen bütün sıkıntılar unutuluyor
paşam inşallah yeni bir iş bulursun sende cnm hamileliğe kadar iyi olur
minik ikizlerimiz büyümüşler ne güzel hayata çok güçlü başladılar
hidennisko oğlun umarım düzelmiştir
dediğim gibi herkese tek tek yazamıyorum bazı arkadaşların hikayelerini bilmiyorum..

Kızlar Minito ile görüştüm şimdi. Dün akşam sancıları tutmuş suyu gelen bebek ayağını dikişten çıkarmaya çalışmış acil sezaryene almışlar. 24 artı 5 te. Şu an diğer bebeğimiz yaşıyor. Allahım lütfen bir mucize daha olsun... Dua edelim kızlar...

çok üzüldüm...

sağolun iki gün çok araştırdık vede inşallah yanılmam bu kez doğru doktor buldum sanırım çok memnun kaldım inşallah devamı da gelir dualarınızda benide eksik etmezseniz sevinirim Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun doğan bebeğimiz hayatta mı

ay çok üzüldüm çok ya canım benim rabbim sen yardımcısı ol inşallah tutunur miniği hayata

geçecek inşallah bu günler...

sağ ol canım. özletme kendini daha sık yaz...

sinemcim benim 3 ay sürdü sonra hiç ara vermede üstüne de 2 kez adet oldum 10 gün arayla düşün bebişim 3,5 aylık daha 4 gündür falan yok o da drum adet düzenleyici ha verdi de o kesti ama muayene olmada içme derim...en azından devlet hastanesine git...bebişlerimi öpt..

Cok üzüldüm cokta şaşırdım Allah diğer evladını bagislasin

melek sen hamileyken niye yazmadın canım ya?

geçmiş olsun canım ben izmirdeyim özelde yaptırdım izmirdeysen yardımcı olu rum rahatt ol kolay bir operasyon canım...

saol canm ben ıstanbuldayım ama burda dr cok ama ben bulamıyorm sankı
bu sıkıntı ıcınde bıde maddıyat dusunmek zorundayım
tavsıye edılenler muanelerı cok fahalı bı tana buldm
sanırm pazartesı gıtcem umarım ıyıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…