- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #31.521
canım ilk olarak sana kocaman bir maşalllah bundan sonrası inan daha kolay geçecek........kasılmaların düzensizse bir önemi yok...bende arda beyi arayayımda bu pco işini soruyum bari dediğin gibi zor kilo veriyorum belki faydası olur...
sağ olasın canım... sana foto göndermiştim serklaj sonrası karnımı:)) aldın mı?:))
Kızlar merhaba geçmişi okudum biraz bi sorun yok gibi gözüküyor..bizde iyiyiz yarın yine göz kontrolümüz var bakalım yine ne olucak inş. Bunuda atlatırız... Sizlere bi sorum olucak benim hala kanamam bitmedi bitane doğum kontrol hapı alsam bi zararı olurmu?süt sağıyorum ya çok canım sıkılmaya başladı bu duruma leke leke hergün devam ediyor 68gün oldu tam ama kocamada yazık değilmi nerdeyse 1 sene olucak görüşmeyelineyse yarın almayı düşünüyorum hapı şuanda osman hocaya gidemem masraflar çok fazla yada yarın bi tlf da görüşeyim ama yanına çağırırsa nedicem oda var offf ya gelse bi dert gelmese bi dert aman benimkisi elbet biter bigünde önemli olan şu göz kontrollerini atlatalım hayırlısıyla
maşallah kuzulara. canım kafana göre ilaç kullanma . uygun hastaneler vardır canım süt de veriyorsun her ilaç olmaz belki sorun başkadır hem. mutlaka bir dr ye git... osman hoca görmeden bir şey diyemez...
herkese günaydııınnn...
yoğun bir haftaiçinden sonra haftasonu uyku tutmadı:))
kaç gündür bakamamkıştım şimdi okudum çok şükür her şey yloundaymış..
chnb 30 olmuş:))) maaşalahh :))
duyaydın başınız sağolsun canım çok üzüldüm mekanı cennet olsun dayıcığının..
kayınvalideyi de takmamaya çalış iktidar onda olsun bakalım başı göğe erer belki:)))
hiddenisko oğluşuna çok çookk geçmiş olsun tez vakitte atlatsın inşalalh senin pazartesi kontrolünde çok iyi geçer umarım.
çok yorma kendini..
rabbim bu yoldaki herkesin yardımcısı olsun.. arkadaşın dediğine katılıyorum bende ilk zamanlar mart anneleri topiğine bakınıyordum
o kadar farklı ki kaygıları canım şunu istedi bunu istedi bulantım geçmiyor yada cinsiyet vs.. gibi çok küçük şeylere takılabliiyorlar allah kimseye bu sıkıntıları vermesin tabi. en azından birileri hamileliğini güzel geçirsin ve güzel olarak hatırlasın hep. ama işte beni hiç sarmadı oralar:)))
sağ ol canım darısı her isteyenin başına...
ay topiklerinde bin türlü insan var hamileyken sigara ve alkol kullanan, daha 3 ay dolmadan alışverişe başlayan, çocuk odası bakan... biri bebeğini kaybetsin çok moralimiz bozuluyor yazmayın diyene de rastladım
hadi bunlar neyse de biri bebeğini kaybediyor hem de ileri hafta. 2 sayfa geçmeden kakara kikiri başlıyorlar muhabbete. bu seneki ocak anneleri daha da feciydi hem anne ölmüş hem bebek aylarca yazıştığın kişi ölmüş 3 sayfa sonra şu arabayı aldım nasıl diyorlar? tabi hepsi değil...
topiğimiz oldukça hassas nazar değmesin...
darısı işşallah 40 haftalara bebem benim iş hayatım başlamadan bitti malesef ablamlar işi yanlış dikmişlermi sana 15 milyar zarardalar bana yarında gelme bu haftada dedi haftalıgımıda para yok sonra dedi dedim zaten sana borcm var al on dedim eşimde bir daha gitmicen dedi yeter dedi anlıcagın karıyerim başlamadan bitti salı oglmla kızı veterinere götürücem randevu aldık rtin kontrolleri var teyzesi senin adına okadar seviniyormki sorma bebem regreteninde rabbim kayınpederine şifa versin işşallah
bana diyoformin verdi o ilacın etkisimi var benmi yemiyorm ondan veriyorm bilemedim şimdi ama gebeligim boyunca kullanıcam orası ayrı
diyete gir az öz ye benim gibi ver veremeseydim inanben veremezdim işin cnda bebek olnca ocaktan beri ne eziyetler çekiyorum bir bilsen
maşşallah canım işşallah herşey sornsuz geçer
bende ekim annelerine yazıyodm inan ban tuaf geliyod tatie gidenmi dersin vs işte aman brda yazıpta canımı sıkmaya deymez yazaten canım kaç zamandır sıkkın
canın sağ olsun canım. yakında iş bulursan bebeğe kadar katkı olur sana...
sağ ol....
sinemcim inşallah goz muayenelrinden guzel haberler getireceksin,onlar bunun da ustesinden gelecekler Allah´ın izniyle
kanaman cok uzun surmus gercekten de,normal oldugunu sanmıyorum,badenin de en son kesilmemişti ama ne yaptı bilmiyorum en son
osman hoca olmasa bile başka bir doktoraa danışsan,yada bebişler icin jimere gidiyorsun ya nasılsa ordaki doktorlardan birine bi danşsan olmaz mı.Dogum kontrol hapını bir tane almanın nasıl bir etkisi var onu bilmiyorum,yada acaba adet geciktiriciler var onlardan mı bahsediyorsun.gerci hangisi olursa olsun bence doktora danışmadan alma,bunlar hormon ilacları ve sonucları muhim olabilir.Benim kanamam daha 20.gun kesildiçok şükür,ara ara pembe bir akıntı geliyor ama o da gunde bir defa azıcık.Bize de hastaneden ilk 40 gun ilişki yasak dediler ama 68 gun biraz fazla gercekten de sen bir caresine bak.Bizim durum da icler acısı,eşim ilk gebelikte tam 1 sene yaklaşamadı aradan 1 yılı biraz gecti gecti hoop bir yıl daha
ben daha feciyim askerlik, başka ilde doktora, 5 hamilelik 2 si düşük gerçi
TABİKİ DİKİŞ olmazsa olmaz ama ne bileyim çok tatmin etmedi dr da beni her zaman duyduğum şeyler gibi geldi
yaşın çok geçmeden tekrar dene dedi
testlerin isimleri değişik olabiliyormuş laboratuar daki hemşire öyle dedi çok aradı çünkü bizim listede farklı kodlanabilir felan dedi
isimler değişmez ama neyse dedik bizde
cbnb cım
niçin böyle olduğuna kanaat getiremiyorum dr çıkıyorsun şuray git şu merkez yada şurada şu fiyat gibi bir nezakette bulunmuyorlar zaten derdimize çare olurmusunuz diye kapına gelmişiz dr bey ama işte
fakültede üçretsiz yapıldığını bilseydikte gidemezdik eşim iş kolik geçen her dakikası onun için önemli o yüzden fakültede de çok zaman kaybı oluyor yani gidemezdik yinede çok pahalıya yaptırmadık özel hastanede 400 tl ye oldu
neyse çok değilmiş. eşin ve sana preferik kanda kromozom analizi yapıldı mı? çoookkkk önemli daha öncede sordum cevaplamadın...