Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
CNm, bir problem olmuştur idiotta, aynı yerden çekilmiş film sonuçta, ben izledim altyazili,
Sen bir daha dene onu farklı programlarla falan ac, yada DVD de izle varsa

tekrar bakayım canım sağ ol...

sofika demiş canım yüzeysel alınıyor... bir kere sirkeli sudan benimde oldu ama çok koymuşum sirkeyi meğer..

minitoyla görüştüm bebişi görmeye gidecekti... 600 gram doğmuş miniğimiz...

melek sen hamileyken niye yazmadın canım ya?

canım ya aslında baktım bikaç kez ama burda kötü hikaye yazanlar oluyodu çok etkilendiğim için korkumdan okuyamadım burayı ....en ufak bişeyde kendime pay çıkartıyodum çünkü..

bebişlerine çok sevindim sinem..sizin güzel haberinizi aldıkça ben drlara öfkeleniyorum benimkiler de yaşayabilirdi demek 900 gramdı üçü de

Son düzenleme:
Evet canım dış kısmında ben eskiden elma sirkesi kullanıyordum simdi üzüm kullanıyorum begünü tekrar aldırcam elma sirkesi evde baticon da var 1litre suya e kadar atıyorsun?akıntım eskisi gibi sarıya dondü ama yinede yaptırcam tahlili

ah canım ya çok minikmiş offfffff rabbim yar ve yardımcıları olsun...

CNm benim gecen ay oldu, vajinada yanmam vardı, ama tahlillerim tertemiz çıktı
Bende wc sonrası temizlik isini abarttigim için tahrris olmuş

Yanlış birsey söyleyeceğim, verdigimiz tahrislerde enfeksiyon yapabiliyor

Canım bende temizlik isini abartıyorum ama başka türlüde yapamıyorum ki şirketi biraz daha az koycam
Allah korusun kas yapalım derken göz çıkartacaz yoksa

Canım bende temizlik isini abartıyorum ama başka türlüde yapamıyorum ki şirketi biraz daha az koycam
Allah korusun kas yapalım derken göz çıkartacaz yoksa

acaba kurularken çok mu bastırarak siliyorsun tuvalet kağıdıyla. ben dokundurarak siliyorum bastırınca bir iki sefer kanadı çünkü...

benim de yarın 3 te randevum var. teyit için aradılar... eşim de 20 ekimde geliyor. soracağım bakalım 3 hafta sonraya randevu alsam olur mu? Eşim ve oğlumla gideyim bu sefer...

Evet canım bastırıyorum ıslak kalmasın diye diye el alışkanlığı olmuş istemesemde yapıyorum
az kalmış esinle oğluna kavuşmana:)

Evet canım bastırıyorum ıslak kalmasın diye diye el alışkanlığı olmuş istemesemde yapıyorum
az kalmış esinle oğluna kavuşmana:)

dikkat et madem canım. karnın büyüdükçe o temizlikte çok zor oluyor offf...

şükür gelecek bir hafta sonra gidecekler. sonra eşim doğuma gelir artık...

senin muayene ne zamandı?

canım 500 gram doğup yaşayan da duydum Allah sağlıklı ömür versin. senin minikler kaç haftalıktı ve normal mi doğmuştu?

canım ikisi de sezaryendi maalesef ilki 27+4 ....900gr
ikinci ikizlerim 26+4....910 gr doğdular
ilki 3 gün yaşadı..ikizlerin biri 2 saat diğeri 3 gün

[SUP][/SUP]
dikkat et madem canım. karnın büyüdükçe o temizlikte çok zor oluyor offf...

şükür gelecek bir hafta sonra gidecekler. sonra eşim doğuma gelir artık...

senin muayene ne zamandı?
Canım sen doguma az kaldı
Benim 20 Ekim Cemil beyde randevum ama bu hafta salı gunü esimin çalıştığı hastaneye gitcm usttende olsa bakar doktor hemde tahlillerimi yaptırcam perşembede detaylı usg randevum var sizin doktor kontrollerde alttan bakıyor değilmi?

canım ikisi de sezaryendi maalesef ilki 27+4 ....900gr
ikinci ikizlerim 26+4....910 gr doğdular
ilki 3 gün yaşadı..ikizlerin biri 2 saat diğeri 3 gün

Canım benim çok sınır haftalar ama olmayacak haftalar değil sanırım hastane hataları da çok malesef. Allah bir daha evlat acısı göstermesin...

yaptır canım ben çok ihmal ettim tahlilleri eşim de yok ya yanımda istediğim zaman gidemiyorum herkesin işi gücü oluyor...

evet canım ben 15 te bir gidiyorum ve her seferinde önce karından sonra vajinal ya da tersi sıralama oluyor. her seferinde bakıyor yani... dikişe alttan bakıyor ultrasonda sonra mutlu oluyor güzel dikiş olmuş diye:)))

merhaba kızlar, minito doğum mu yapmış, durumu nasıl bebek yaşıyormu haberi olan varmı?

sabah görüştüğümde bebeği görmeye gidecekti.

Şükür yaşıyordu, inşallah sağlıkla yaşar...

Suyu gelen bebeğimiz yaşamıyor malesef(

bir arkadasımız dogum yapmıs sanırım.. umarım yasayan bebek saglıcakla tutunur hayata..

cnbc sen nerde yaptırmıstın serklajı?

sirkeli suyu nasıl yapıyorsunuz? üzüm elma? ne kadar suya ne kadar sirke?

yaren tıwıks ıle halen gorusuyormusun?

Canım ben Ataşehir Memorialde yaptırdım. Doç. dr. Arda Lembet,Doç. dr. Cem Demirel ve Nil uğurlu serklajıma girdi.

ben elma sirkesi ile yarım litre 5-6 damla kadar biraz fazla da olabilir çok az koyup durulamıyorum...

gecmısı okurken gordum Ocak annelerindeki anne neden vefat etmiş.. çok üzüldüm yaa

ben de... sanırım bağışıklık sistemi sounu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…