- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #31.561
CNm, bir problem olmuştur idiotta, aynı yerden çekilmiş film sonuçta, ben izledim altyazili,
Sen bir daha dene onu farklı programlarla falan ac, yada DVD de izle varsa
Sordum canım yokmuş böle olan vajinamda yanma var sirkeli sudanmi cok sıkı kuruluyorum wc sonrası tahrismi oldu ondanmi anlamadım enfeksiyon tahlilleri yaptırcam idral tamamda bu vajinadan alınan tahlil beni korkutuyor dikişden dolayı
melek sen hamileyken niye yazmadın canım ya?
minitoya çok üzüldüm uzun zamandır pek takip edemiyordum ama ikizlerin birinin suyu bitmişti galiba daha önceden yanlış hatırlamıyorsam inş. diğer bebek hayata sım sıkı tutunur çok üzüldüm inanın tüylerim diken diken oldu okurken allah yardımcısı olsun... benim yavrular bugunde atlattı göz muaynesini haftaya fakulteye gidilcekmiş bu dr yurt dışına çıktığı için inş. atlatırlar rabbim cümlesinkilere yardım etsin benim yavrularımada..... beren çok üzüyor beni yaa hiç emmiyor bugün biberonu bile ememedi kilosu iyigdiyor ama emmeyi öğrenmesi lazım çıkmamız için ardanın kiloasu yavaş ilerliyor ama emiyor o karnını doyurabiliyor 1672gr arda berende 1736gr fark açıldı arada oda tembel kızımdan kaynaklanıyor yiyip yatıyor yarmazlık obiçim ama ağzına takılan ne hortumu nede oksijen verilen fanusu istiyor hemen ağlayıp kusuyor yaptık işi onunla biz
Evet canım dış kısmında ben eskiden elma sirkesi kullanıyordum simdi üzüm kullanıyorum begünü tekrar aldırcam elma sirkesi evde baticon da var 1litre suya e kadar atıyorsun?akıntım eskisi gibi sarıya dondü ama yinede yaptırcam tahlilicanım benim de ozel bolge sirkeli sudan tahriş olmuştu,dogum sonrası zafiranlı suya da alerjik reaksiyon oluştu,senin de yanma(dış kısımdaysa eger) sirkeli sudan olabilir,sirkeyi daha az yada suyu daha fazla koymayı dene.Olmadı benim gibi baticonlu su yap onunla temizlen.Ayrıca vajinal kultur alınırken dikişe kadar sokmuyorlar,kulak cubugu gibi bir seyle dış kısma yakın yerden alınıyor suruntu smear gibi derinden degil hic korkma.
tekrar bakayım canım sağ ol...
sofika demiş canım yüzeysel alınıyor... bir kere sirkeli sudan benimde oldu ama çok koymuşum sirkeyi meğer..
minitoyla görüştüm bebişi görmeye gidecekti... 600 gram doğmuş miniğimiz...
ah canım ya çok minikmiş offfffffrabbim yar ve yardımcıları olsun...
Sordum canım yokmuş böle olan vajinamda yanma var sirkeli sudanmi cok sıkı kuruluyorum wc sonrası tahrismi oldu ondanmi anlamadım enfeksiyon tahlilleri yaptırcam idral tamamda bu vajinadan alınan tahlil beni korkutuyor dikişden dolayı
Canım bende temizlik isini abartıyorum ama başka türlüde yapamıyorum ki şirketi biraz daha az koycamCNm benim gecen ay oldu, vajinada yanmam vardı, ama tahlillerim tertemiz çıktı
Bende wc sonrası temizlik isini abarttigim için tahrris olmuş
Yanlış birsey söyleyeceğim, verdigimiz tahrislerde enfeksiyon yapabiliyor
Canım bende temizlik isini abartıyorum ama başka türlüde yapamıyorum ki şirketi biraz daha az koycam
Allah korusun kas yapalım derken göz çıkartacaz yoksa
Evet canım bastırıyorum ıslak kalmasın diye diye el alışkanlığı olmuş istemesemde yapıyorumacaba kurularken çok mu bastırarak siliyorsun tuvalet kağıdıyla. ben dokundurarak siliyorum bastırınca bir iki sefer kanadı çünkü...
benim de yarın 3 te randevum var. teyit için aradılar... eşim de 20 ekimde geliyor. soracağım bakalım 3 hafta sonraya randevu alsam olur mu? Eşim ve oğlumla gideyim bu sefer...
Evet canım bastırıyorum ıslak kalmasın diye diye el alışkanlığı olmuş istemesemde yapıyorum
az kalmış esinle oğluna kavuşmana:)
canım 500 gram doğup yaşayan da duydum Allah sağlıklı ömür versin. senin minikler kaç haftalıktı ve normal mi doğmuştu?
Canım sen doguma az kaldıdikkat et madem canım. karnın büyüdükçe o temizlikte çok zor oluyor offf...
şükür gelecek bir hafta sonra gidecekler. sonra eşim doğuma gelir artık...
senin muayene ne zamandı?
canım ikisi de sezaryendi maalesef ilki 27+4 ....900gr
ikinci ikizlerim 26+4....910 gr doğdular
ilki 3 gün yaşadı..ikizlerin biri 2 saat diğeri 3 gün
[SUP][/SUP]
Canım sen doguma az kaldı
Benim 20 Ekim Cemil beyde randevum ama bu hafta salı gunü esimin çalıştığı hastaneye gitcm usttende olsa bakar doktor hemde tahlillerimi yaptırcam perşembede detaylı usg randevum var sizin doktor kontrollerde alttan bakıyor değilmi?
merhaba kızlar, minito doğum mu yapmış, durumu nasıl bebek yaşıyormu haberi olan varmı?
sabah görüştüğümde bebeği görmeye gidecekti.
Şükür yaşıyordu, inşallah sağlıkla yaşar...
Suyu gelen bebeğimiz yaşamıyor malesef(
bir arkadasımız dogum yapmıs sanırım.. umarım yasayan bebek saglıcakla tutunur hayata..
cnbc sen nerde yaptırmıstın serklajı?
sirkeli suyu nasıl yapıyorsunuz? üzüm elma? ne kadar suya ne kadar sirke?
yaren tıwıks ıle halen gorusuyormusun?
gecmısı okurken gordum Ocak annelerindeki anne neden vefat etmiş.. çok üzüldüm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?