Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Haklısın canım iyi paralar istiyolar yunus gedikbas var Bakırköy'de burda bı arkadasımızın serklajini yapmış fiyatida diğer doktorlara nispeten cok cok uygun istersen bı araştır

rabbim san ötekine ömür ver allahım şimdi ne haldedir ya

minitoya çok üzüldüm uzun zamandır pek takip edemiyordum ama ikizlerin birinin suyu bitmişti galiba daha önceden yanlış hatırlamıyorsam inş. diğer bebek hayata sım sıkı tutunur çok üzüldüm inanın tüylerim diken diken oldu okurken allah yardımcısı olsun... benim yavrular bugunde atlattı göz muaynesini haftaya fakulteye gidilcekmiş bu dr yurt dışına çıktığı için inş. atlatırlar rabbim cümlesinkilere yardım etsin benim yavrularımada..... beren çok üzüyor beni yaa hiç emmiyor bugün biberonu bile ememedi kilosu iyigdiyor ama emmeyi öğrenmesi lazım çıkmamız için ardanın kiloasu yavaş ilerliyor ama emiyor o karnını doyurabiliyor 1672gr arda berende 1736gr fark açıldı arada oda tembel kızımdan kaynaklanıyor yiyip yatıyor yarmazlık obiçim ama ağzına takılan ne hortumu nede oksijen verilen fanusu istiyor hemen ağlayıp kusuyor yaptık işi onunla biz

Kızlar benim yine kahvesini Lekenmem oluyor azar azar doktorum normal desede benim morelim bozuluyor nettende baktım bebek büyüdukcede olurmuş bu aylarda siznde oluyormu?

bir bebegimizide cennete yolladık kızlar herkezden da istiyorm bol bol da edelim yasinler okuyalım yavrmuzu yaradan bize bagışlasın evladımızı bagışlasın annecigine babacıgına keşke yakın olsaydıkta biraz teselli olurdu rabbim ne olr sesimizi dy annecigine bagışla bebegini yüregimizi yakmaban gene bgün uyk yok kızlar

Kızlar benim yine kahvesini Lekenmem oluyor azar azar doktorum normal desede benim morelim bozuluyor nettende baktım bebek büyüdukcede olurmuş bu aylarda siznde oluyormu?

canım inan ilk defa dydum o dedigimi banimde bildigim düşük riski oluyo :18::18:rabbim 40 haftaları göstersin işşallah

canım benim serklaj sonrası lekem olmadı hiç... ilk haftalarda olmuştu...

istersen en azından zeynep kamile git için rahat eder...

istersen memorialin aciline de gidebilirsin 24 saat kadın doğumcu var...

Minitoya Allah sabır versin, bebeğine de güç kuvvet

Bizde oğlanı doktora götürdük, sorun yokmuş, atlatmış cok şükür
idrar tahlili yaptiracaktim kendime , telaşdan unutmusum, cok kızdım kendi kendime

canım benim serklaj sonrası lekem olmadı hiç... ilk haftalarda olmuştu...

istersen en azından zeynep kamile git için rahat eder...

istersen memorialin aciline de gidebilirsin 24 saat kadın doğumcu var...
Acilde asistanlar vardır O yüzden gitmek istemiyorum başka bı doktorada alttan muayene olmak istemiyorum suan yok ama Pazartesi gitcem enfeksiyon testi yaptırırım Perşembe gunü detaylı usg randevum var offf insallah ciddi bisey değildir

gerçekten çok üzüldüm aynı şeyleri yaşayan biri olarak sadece diyeceğim allah yardımcısı olsun...diğer bebek içinde bolca dua edicem....

Allah´ım benim burdan canım acıdı,annelerine sabırlar ver ya Rabbim ben minitoya yazmaya bile kıyamadım o kadar etkilenmiştim ki durumundan,aklım da hep ondaydı,feryalle her goruşmemizde ondan da bahsettik dua ettik ,cok uzuldum ama cok Allah´ım sen yardım et onlara

Şükür iyiymiş oğlun canım...

Biz de her çocuk özeldiri seyrettik. bilgisayardan gom player programıyla açtık... 3 İdiot tamamen yabancı sen alt yazılı demiştin çok isterdim seyretmeyi. khanda türkçe dublaj...

çok güzeldi film..

memorialde hep uzman oluyor aklında olsun ihtiyaç duymayalım hiç inşallah...

Minito da dualarımızda bebişiyle...

Minito nun haberine cok uzuldum
Rabbim evladina yardim etsin hayata tutunsun.bu topigin ikinci mucizesi olsun insallah.
Her erken doganda icim ciz ediyor belki kendi yasadiklaeimdan 24 haftalik icimi ayri yakiyor.insallah ciger gelistirici igne yapicak zamanlari olmustur.insallah bu yavrum savasi kazanir guzel rabbim bir annenin daha icini yakmasin.

CNm, bir problem olmuştur idiotta, aynı yerden çekilmiş film sonuçta, ben izledim altyazili,
Sen bir daha dene onu farklı programlarla falan ac, yada DVD de izle varsa

canım benim de ozel bolge sirkeli sudan tahriş olmuştu,dogum sonrası zafiranlı suya da alerjik reaksiyon oluştu,senin de yanma(dış kısımdaysa eger) sirkeli sudan olabilir,sirkeyi daha az yada suyu daha fazla koymayı dene.Olmadı benim gibi baticonlu su yap onunla temizlen.Ayrıca vajinal kultur alınırken dikişe kadar sokmuyorlar,kulak cubugu gibi bir seyle dış kısma yakın yerden alınıyor suruntu smear gibi derinden degil hic korkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…