- Konu Sahibi hidennisko
-
- #31.541
saol canm ben ıstanbuldayım ama burda dr cok ama ben bulamıyorm sankı
bu sıkıntı ıcınde bıde maddıyat dusunmek zorundayım
tavsıye edılenler muanelerı cok fahalıbı tana buldm
sanırm pazartesı gıtcem umarım ıyıdır
Kızlar Minito ile görüştüm şimdi. Dün akşam sancıları tutmuş suyu gelen bebek ayağını dikişten çıkarmaya çalışmış acil sezaryene almışlar. 24 artı 5 te. Şu an diğer bebeğimiz yaşıyor. Allahım lütfen bir mucize daha olsun... Dua edelim kızlar...
çok üzüldüm...
Kızlar benim yine kahvesini Lekenmem oluyor azar azar doktorum normal desede benim morelim bozuluyor nettende baktım bebek büyüdukcede olurmuş bu aylarda siznde oluyormu?
Kızlar benim yine kahvesini Lekenmem oluyor azar azar doktorum normal desede benim morelim bozuluyor nettende baktım bebek büyüdukcede olurmuş bu aylarda siznde oluyormu?
Acilde asistanlar vardır O yüzden gitmek istemiyorum başka bı doktorada alttan muayene olmak istemiyorum suan yok ama Pazartesi gitcem enfeksiyon testi yaptırırım Perşembe gunü detaylı usg randevum var offf insallah ciddi bisey değildircanım benim serklaj sonrası lekem olmadı hiç... ilk haftalarda olmuştu...
istersen en azından zeynep kamile git için rahat eder...
istersen memorialin aciline de gidebilirsin 24 saat kadın doğumcu var...
Kızlar Minito ile görüştüm şimdi. Dün akşam sancıları tutmuş suyu gelen bebek ayağını dikişten çıkarmaya çalışmış acil sezaryene almışlar. 24 artı 5 te. Şu an diğer bebeğimiz yaşıyor. Allahım lütfen bir mucize daha olsun... Dua edelim kızlar...
çok üzüldüm...
çok üzüldüm...
Minitoya Allah sabır versin, bebeğine de güç kuvvet
Bizde oğlanı doktora götürdük, sorun yokmuş, atlatmış cok şükür
idrar tahlili yaptiracaktim kendime , telaşdan unutmusum, cok kızdım kendi kendime
Acilde asistanlar vardır O yüzden gitmek istemiyorum başka bı doktorada alttan muayene olmak istemiyorum suan yok ama Pazartesi gitcem enfeksiyon testi yaptırırım Perşembe gunü detaylı usg randevum var offf insallah ciddi bisey değildir
Şükür iyiymiş oğlun canım...
Biz de her çocuk özeldiri seyrettik. bilgisayardan gom player programıyla açtık... 3 İdiot tamamen yabancı sen alt yazılı demiştin çok isterdim seyretmeyi. khanda türkçe dublaj...
çok güzeldi film..
memorialde hep uzman oluyor aklında olsun ihtiyaç duymayalım hiç inşallah...
Minito da dualarımızda bebişiyle...
Vuruluyorum canım haftada bir,birde günde 3 kez progestan alıyorum cok şükür kasilmam,sertleşme,ağrı yok ama vajinamda yanma hissediyorumcanım prulaton depot iğnesi vuruluyormusun...
eylülgülü ay topiğne de sor istersen ayrıca...
Sordum canım yokmuş böle olan vajinamda yanma var sirkeli sudanmi cok sıkı kuruluyorum wc sonrası tahrismi oldu ondanmi anlamadım enfeksiyon tahlilleri yaptırcam idral tamamda bu vajinadan alınan tahlil beni korkutuyor dikişden dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?