- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #31.601
ne kadar ayıp etmiş. burada eşinin hatta kendi kız kardeşinin vefasızlığından bahsediyordu kendi ne kadar vefalıymış...
doğumunu bile yazmamış. bir de şafak vardı o yazmamıştı ona da sinir olmuştum.
o kadar yazıştığımız kızlar vardı doğum yaptılar o kadar dertleştik başka topiklerde görüyorum bir merhaba çok mu? ilgi alanı değişiyor bu normal ama bir merhaba denemez mi? ama yeniden hamile olsalar gelip yazarlar yine... sinirleniyorum.
ben de beklemiyorum her gün yazsınlar ama Allahın selamı çok mu ya?
ne kadar ayıp etmiş. burada eşinin hatta kendi kız kardeşinin vefasızlığından bahsediyordu kendi ne kadar vefalıymış...
doğumunu bile yazmamış. bir de şafak vardı o yazmamıştı ona da sinir olmuştum.
o kadar yazıştığımız kızlar vardı doğum yaptılar o kadar dertleştik başka topiklerde görüyorum bir merhaba çok mu? ilgi alanı değişiyor bu normal ama bir merhaba denemez mi? ama yeniden hamile olsalar gelip yazarlar yine... sinirleniyorum.
ben de beklemiyorum her gün yazsınlar ama Allahın selamı çok mu ya?
:44::44::44:kız ne olduda coştunz anlamadım kim kimin yüzüne kapamış minitoyla görüştünmü nasılmış taziyelerimi ilettinmi kardeşim ben kahvaltı yapmadım yapıyırm geliyorm
Chnbcim, benim bir seferlik yatarak tedavimi karşılayan alliance'dan bı sigortam var, ya onu kullanıp Maslak Acıbadem'de dogurucam yogun bakımı iyi diye ama Naciye hanım dogurtmuycak ozaman ki hiç istemiyorum bunu ya da esimin poliçesinden faydalanip Naciye hanımın dogum yaptırabileceği hastanelerden Amerikan, şifa, medipol veya floransi tercih edeceğim. Esimin policesinin söyle bı durumu var; gecen sene bankada çalışan adamlardan birinin eşi hiç beklenmedik bı zamanda erken dogum yapmış oda ortalığı birbirine katip poliçeyi revize ettirmiş, eşimde haftalardır bizim durumumuzu da buna dahil ettirmeye çalışıyor, eğer olumlu cevap gelirse bebekler doğar doğmaz sigorta kapsamına alınacak....SGK gecen benim araştırmalarım sonucunda Anadolu yakasındaki en iyi hastane medipol canım.
metal gittin mi dr ye hidenniskoyu gördün mü? nasıl geçti?
arkadaşlar takılmayın bu gerilik işlerine nolur..kan akımını dr görüyor onda problem yoksa hiç can sıkmaya değmez..soluna yat ye başka elden gelen de yok....yapısı ne ise o.... ultrasona da güvenim kalmadı 28 haftada 3 kg olan ve ayrı makinalarda düzenli kilo alan bebeğime en son 39 hafta da 3700 dendi sonunda 3350 doğdu:)) şikayetçi de değilim 3700 deyince nasıl çıkar telaşı almıştı beni... kilo mu verdi yani yoo ölçümler net değil..siz doğurun da sağ salim sonra gül gibi bakarsınız evelallah...Sofikacim, senin kızlarda haftasının gerisinde gibi bı durum var miydi?
Metal41 arkadasım sende benim gbi İzmitteymişsin..
ama ben İzmit te riskli doğum uzmanı bulamadım demiştin..
peki senin şimdiki doktorun kim?dikişlerini yapan?
metal canım inşallah yarın sorunsuz gidersin canım. ben de çıkacağım birazdan...
çapada serklaj ücretli değil canım, sadece serklaj ipi var medikalden aldırıyorlar oda 75 tl kadar ücreti onun dışında sgk varsa herşeyi karşılıyor, önce kadın doğum polikiliniğinden randevu alıp ordaki doktorlara muayene olman gerekiyor onlara durumunu anlat onlar yatışını yapıyorlar, eğer çapada yaptırmayı düşünüyorsan şimdikten polikilinikten randevu alıp gitmelisin zaten üç haftan var randevuyu düşürüp gitmek sonra ordaki işlemlerin ve karar verilmesi zaten ancak zamanı gelir şimdikten başvur derim geç kalmamak için, biliyosun devlet hastanelerinde prosedürler biraz geç ilerliyor çünkü..
canım geçen acil gittiğimde medipolden dr bana demişti çok iyiymiş 500 gram bebeği yaşattık demişti...iyiymiş. ama pek almıyorlarmış dışardan hasta... inşallah en iyisi olur.
fadikte de vardı gerilik ama yapısal demişti arda bey bebek minyondu. kan akımı filan iyiydi...
arkadaşlar takılmayın bu gerilik işlerine nolur..kan akımını dr görüyor onda problem yoksa hiç can sıkmaya değmez..soluna yat ye başka elden gelen de yok....yapısı ne ise o.... ultrasona da güvenim kalmadı 28 haftada 3 kg olan ve ayrı makinalarda düzenli kilo alan bebeğime en son 39 hafta da 3700 dendi sonunda 3350 doğdu:)) şikayetçi de değilim 3700 deyince nasıl çıkar telaşı almıştı beni... kilo mu verdi yani yoo ölçümler net değil..siz doğurun da sağ salim sonra gül gibi bakarsınız evelallah...
Arkadaslar merhaba, dün kontrolumuz vardı, bebeklerimden birine gelisim geriligi teşhisi kondu, 2 saat ölçtü biçti dr, dopplerle baktı, kan akımında direnç varmış iyi seviyede degil yani giden kan, plesantanin damar yapısından kaynaklanıyor olabilirmis...eğer önümüzdeki haftalarda bı sorun çıkmazsa 33-34 gibi alicak sezeryanla bebeklerimi, inşallah ozamana kadar dayanabiliriz...Allak bullak oldum yeniden. Benzer seyler yaşayanınız ya da duyanınız var mı? Uzuntuden rahim agzini kac olctugun sormamısim bile, eve gelip annem sorunca farkettim...
Minito'ya cok üzüldüm, sinemden sonra ikinci bı mucize yasarız inşallah burada, Allahım dayanma gücü versin inşallah hem minito'ya hem de kuzusuna...
Nerde......
Canim otobanda calışma varmış. Bugün başlamış haberimiz yok. Gişelerden bir girdik.kuyruk. İlk çıkış 16 km sonra onu 1,5 saatte aldık. Kasildim yoruldum. Korfez fen çıktık anneme zor attım kendimi. Simdi eve geldim. İptal ettik yarın 4 de aldık.
Ama nasil gideceğiz bilmiyorum. Tüm İstanbul yolu D-100 dem veriliyor Gebze y kadar : d-100 de yogun yani.
Cok yoruldum ve gerildim . Karnımda bı garip. Sis gergin . Vajinamda baski var. Psikolojik mı bilmem.
Sanırım ilerki haftalarda İstanbul a gitmek daha da zor olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?