- Konu Sahibi hidennisko
-
- #31.621
haklısın canım iyi paralar istiyolar yunus gedikbas var bakırköy'de burda bı arkadasımızın serklajini yapmış fiyatida diğer doktorlara nispeten cok cok uygun istersen bı araştır
Canım sonuçlarının iyi çıkmasına sevindimAllah Allah neden o kadar erken alıyor ki
Gelişme geriliği varsa anne karninda biraz daha tutmuyorlar
Hakkınızda hayırlısı olsun
Ay canım ya biz dönüş yolunda gördük o trafiği, ama siz daha erken gecmissinizdir diye takılı kaldığınızı hiç düşünmedim felaketti vallahi
Gelelim bana
İlk önce müjdeli haber ile başlayalım amniyo sonucum temiz çıkmış
Rahimagzim 3.6 hersey buraya kadar iyi
Fakat 10 kilo almış olmam, tansiyonumun her seferinde yüksek çıkması gibi sebeplerle ve elimde ayaklarımda sislikler olması yüzünden preaklemsi şüphesi oldu Arda beyde
Ben artık olumsuz şeylerle uğraşmak istemiyorum ama bir sürü test yapıldı gene
Yansıyın takibi verdi ve, yediklerime 2 hafta dikkat Edeceğim bakalım sonuc ne olacak
Canım sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim
Tansiyon içinse geçmiş olsun canım,biraz dikkat edersin yediklerine eminim yoluna girer,iyi düşün tamam mı?
Diyeti konusunda bilgilendirdiler mi?annemde tansiyon var,tuzlu yemediği gibi tatlı ve hamurişinden uzak durur,koyu çay,kahveden aynı şekilde,daha çok sebze,meyve ağırlıklı beslenir,bol su içmek burada da önemli,bi de sarımsak ve ılık suya sıkılmış bir limon tansiyonun doğal yoldan düşmesine yardımcıdır
Bazen stres de sebep olabiliyor,mart ayında arabamla kaza yapmıştım zaten heyecanlı bi yapım vardır,16-10 olmuştu tansiyonum,dil altıyla zor düşürmüşlerdi,stres her kötülüğün anası tatlım (gerçi insanın elinde olmuyor)
canm coook tesekkur ederm arastırcm gıdebılırımde
Anladım canım, bizimki yapısal degil kan akımında sorun var malesef
CANM BANA DR OYLE DEYINCE GERCEKTEN COK KORKTUM BENDE COK ERKEN FALAN DEDIM DR BANA
IKIZ GEBELIK VE TUP BEBEK NORMAL GEBELIK DEGIL VE ACILMA COK ERKN DEDI VE BENDE BUNUN TELASI KORKUSU NERDE
YAPTIRACAGIMSENKRAJ) UMARIM BOYLE GITMEZ BUGUN DR GITTIM VE DAHA IYI SEYLER SOYLEDI COK SUKUR
YATMAM GEREKIYO GEBELIGIMIN UZUN SURMESI ICIN BENDE BUNU YAPCAM ALLAH HAYIRLISIYLA SAGLIKLI BISEKILDE
HEPIMIZIN BEBISLERIMIZI KUCAGIMICA ALMAMIZI NASIP ETSIN
Yok canım boyunda kilosunda değilim, 26. Haftadan beri doblerle takibi yapılıyor, kan akimindaki direnç artıyor giderek, artık haftada bir olmazsa 3 günde bir kontrole gidicem daha olmazsa hastaneye yatırıp günlük kontrol yapılacak ani bir kayıp olmasın diye
Allah Allah neden o kadar erken alıyor ki
Ay canım ya biz dönüş yolunda gördük o trafiği, ama siz daha erken gecmissinizdir diye takılı kaldığınızı hiç düşünmedim felaketti vallahi
Gelelim bana
Fakat 10 kilo almış olmam, tansiyonumun her seferinde yüksek çıkması gibi sebeplerle ve elimde ayaklarımda sislikler olması yüzünden preaklemsi şüphesi oldu Arda beyde
Yansıyın takibi verdi ve, yediklerime 2 hafta dikkat Edeceğim bakalım sonuc ne olacak
Herkese selamlar
Öncelikle taziyeleriniz için çok teşekkür ederim,annemin tek kardeşiydi,en çok annem için üzülüyordum,çok duygusal bir insandır,buna rağmen ben üzülmeyeyim diye nasıl dik durdu karşımda bilemezsiniz,Allahım onu başımızdan eksit etmesin,sağlıklı uzun ömürler versin,amin
Okuyorum yazdıklarınızı,özellikle minitoya ne diyeceğimi bilemiyorum Allahım sabır versin,diğer yavrusunu da ona bağışlasın inşallah
Benim de kan şekerlerim bu ara pek iyi gitmiyor,200 ün altına inmedi 3 gündür,insülin manyağı oldumbakalım endokrincimlegörüştüm yeni bir ayarlama yapacakmış
Bu arada 2. düzey ultrason ve fetal eko için doktorum beni ergun öziz diye bir doktora yönlendirdi 17 ekimde ona gideceğim ama sormahyı unutmuşum acaba bu dr rahimağzını ölçebilir mi ki? Radyoloji uzmanıymış,nette sitesini buldum
Prenslerim arkadaşım biryerde okumuştum tek yumurta ikizlerinde aynı plesantadan beslenen bebeklerde biri daha iri olabiliyormuş,bunun sebebi de kordonlarındaki damarlanmaymış,yani senin yapabileceğin birşey yok,iyi düşün canım küçüğü sen emziirir büyütürsün yeter ki sağlıklı olsunlar
Chnp masallah 30haftalarina baslamissin
Minito arkadasin hikayesini bilmesemde uzuldum allah yardimcisu olsun
Yaren sanada masallah
Sinemin bebekleride cok guclu bebekler olacak annelerini uzmuyolar masallah
Tanimadigim arkadaslarada allah kolaylik versin
Bizde bizdiklarla yuvarlanip gidiyoruz cok yoruluyorum annem geldi torunlarini ozlemis bende kendimi biraz disari aticam bugun temizlik yapiyorum yoksa is guc yaptirmiyorlar
sağ ol canım benim iyisin sen de. tatlı yorgunluklar dışında sanırım. annen yardımcı olur ne güzel...
Allah Allah neden o kadar erken alıyor ki
Gelelim bana
canım bende doktora gidince heyecandan çıkıyod aynen senin gibi sen evde ölç bak az çıkıcek hem ne o öyle lenAllah Allah neden o kadar erken alıyor ki
Gelelim bana
hayırlı haberlerle git gel mavişime selam söylemetal canım inşallah yarın sorunsuz gidersin canım. ben de çıkacağım birazdan...
Herkese selamlar
Öncelikle taziyeleriniz için çok teşekkür ederim,annemin tek kardeşiydi,en çok annem için üzülüyordum,çok duygusal bir insandır,buna rağmen ben üzülmeyeyim diye nasıl dik durdu karşımda bilemezsiniz,Allahım onu başımızdan eksit etmesin,sağlıklı uzun ömürler versin,amin
Okuyorum yazdıklarınızı,özellikle minitoya ne diyeceğimi bilemiyorum Allahım sabır versin,diğer yavrusunu da ona bağışlasın inşallah
Benim de kan şekerlerim bu ara pek iyi gitmiyor,200 ün altına inmedi 3 gündür,insülin manyağı oldumbakalım endokrincimlegörüştüm yeni bir ayarlama yapacakmış
Bu arada 2. düzey ultrason ve fetal eko için doktorum beni ergun öziz diye bir doktora yönlendirdi 17 ekimde ona gideceğim ama sormahyı unutmuşum acaba bu dr rahimağzını ölçebilir mi ki? Radyoloji uzmanıymış,nette sitesini buldum
Prenslerim arkadaşım biryerde okumuştum tek yumurta ikizlerinde aynı plesantadan beslenen bebeklerde biri daha iri olabiliyormuş,bunun sebebi de kordonlarındaki damarlanmaymış,yani senin yapabileceğin birşey yok,iyi düşün canım küçüğü sen emziirir büyütürsün yeter ki sağlıklı olsunlar
Herkese selamlar
İnşallah yaşamsal bir sorun olmadan atlatılır... sorunlar hiç bitmiyor di mi?(
Canım geçmiş olsun tekrar ben de 7. haftadan beri yatıyorum.
bugün Arda beyle görüştüm yeni çalışmalar varmış, tüp bebek tek de ikiz de olsa risk gurubuymuş erken doğum açısından. hem de bu bebeklerde kalp sorunlar vs. daha fazla görülebilirmiş twitterde paylaştım dedi. sen de dikkat et...
gerekirse yat canım kafan rahat eder...
amniyo sonucuna çok sevindim canım...r.a. uzunluğu da süper. rapor işine ne dedin alabildin mi heyet? bana da benzer şeyler söyledi...
canım annen için çok zor gerçekten( tekrardan başın sağ olsun...
radyolojide ölçer bence de vajinal ölçer mi bilmiyorum...
canım bende doktora gidince heyecandan çıkıyod aynen senin gibi sen evde ölç bak az çıkıcek hem ne o öyle lenbebek içerde ne hamr işleri tatlılar ot ye süt iç tatlıdan zak dr sen bana takıl ver kiloyu
hayırlı haberlerle git gel mavişime selam söyle
canım başın sagolsn tekrardandiyet veriyolar şekeri çıkanlara kaçamak yapıyormusn dogr süle
Kızlar Minito ile görüştüm malesef bebeği kaybetmişler( Oldukça metanetliydi şükür...
paşam sana da dedi çok yıpratmasın kendini her şey olacağına varıyor...
Kızlar Minito ile görüştüm malesef bebeği kaybetmişler( Oldukça metanetliydi şükür...
paşam sana da dedi çok yıpratmasın kendini her şey olacağına varıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?