Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Canim tekrar basın sagolsun. Annede Allah sabırlar versin.
Seker gercekten zor benimkide gebelik şekeri dm. Yinede dikkat etmek gerekiyor.
Üzüntüde seninkini tetiklistir Canim
Kendine dikkat et. Bebisin de sende Allah a emanet olun.

Güzel haberler Canim maşallah.
Oğlunda gayet güzel gelişiyor annesi. Bundan sonra seni üzmez Allah'ın izniyle.
Allahım sana sığındık. Bizleri körü hikmetini üzerimizden eksik etme.

sağ ol canım. Amin. Allah tüm evlat sahibi olmak isteyenlerin yardımcısı olsun...

sağ ol canım. Amin. Allah tüm evlat sahibi olmak isteyenlerin yardımcısı olsun...

Minito arkadaşım;allahım sabırların en büyüğünü versin..başınız sağolsun..ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten..

allah yardımcın olsn bebem ne diyeyim bol bol tarçın ye derim ben babam yeyince şekeri düşüyod doktora sor istersen bebem
Kızlar Minito ile görüştüm malesef bebeği kaybetmişler( Oldukça metanetliydi şükür...

paşam sana da dedi çok yıpratmasın kendini her şey olacağına varıyor...

yavrmuzdamı kaybettik allahım

Kızlar Minito ile görüştüm malesef bebeği kaybetmişler( Oldukça metanetliydi şükür...

Allah rahmet eylesin minik meleğe
Minitoya ve ailesine de sabırlar dilerim..
Allah kucağını boş bırakmasın inşallah

chnbcim kontrolün güzel geçmiş sevindim adına, tansiyonun gayet iyi bence fazla hamur ve tuzlu yemezsen sorun olmaz bence, takipte ol yinede, bebişin hareketlerini belki kilo almış ya yeri daralmıştır belki o yüzden az hissediyorsundur, maşallah bu günleri gördün ya inşallah bundan sonrada bir sorun çıkmaz Allahın izniyle..

hideniskocum seninde amniyo sonucun temiz çıkmış ne güzel, ne kadar rahatladığını tahmin edebiliyorum,Ama kendine dikkat et, yeme içmeni biraz kısıtla çok kilo alırsan kendine durduk yere sorun çıkarırsın, bende o kadar dikkat etmeme rağmen geçen hafta birkaç gün kontrolü kaçırdım bir yerlere gittim yemeği kaçırdım bu ay 2,5 kilo almışım bugünde kaçırdım yarın hemen kesicem herşeyi eski düzene dönmem lazım, malum haftaya da şeker yükleme testim var çok anormal değerler çıksın istemiyorum, benim doktor hemen ambargo koyuyor yoksa bana..

ne durumda herkes diye gecmişe bi bakayım dedim minitonun kaybını okuyunca içimden bişeyler koptu sanki ne büyük bir acı.Allahım sabırlar versin tez zamanda giden meleklerinin yerini doldursun inşş.bası sagolsun.rabbim kimseye evlat hasreti ve acısı yasatmasın...

hidennisko sonucun güzel cıkmıs gözün aydın canım..

preslerim Allah seninde yardımcın olsun sagsaglim kavusursun inş bebişlerine...

bütün hamişlere de slm olsun...

duyaydın arkadasım sende pko varmıydı?insülin direnci falan demişsin.

bize gelince iyiyiz şükür ara ara olan kasılma ve sertleşmelr haricinde...tepişip duruyoruz tepişmedigimiz zamanlarda kafayı yiyoruz acaba bişeymi oldu diye hep kımıldasa gibi gelio.

ah minito keşkeler yetmiyor inan seni okadar iyi anlıyorumki yedigim bogazımdan gitmedi yavrum diye diye agladım ama dedigin gibi olanın önüne geçemiyourz malesef allahım sana bol bol eyüp sabrı versin kardeşim inan yanında olmayı sana destek olmayı çok isterdim böyle bir anna insanın bir omza ihtiyacı oluyo en iyi destegin senin eşin benim eşim çok destek old ben agladıkça o güldürmeye çalıştı yapma paşa olr paşa yemekten içmekten klesildim ben acımdan inan dün aklımdan çıkmadım kaç tane topige takılıyosan da etmelerini söyledim herkez taziyelerini sundu canın ne zaman konşmak isterse bir omuz ararsan telini özelime yaz inan senle konşmak çok isterim oldumu kardeşim bunu untmaben her zaman sizlerin yanınızdayım bun hiç biriniz unutmayım

sağ ol canım. dr de öyle dedi hamurişi, kısır, tuzlu yeme dedi...

ha bir de benim 4 lü testimde kan değerim riskli çıkmıştı ya bu değer yüksekse gebelikte tansiyon olma ihtimalini artırıyormuş. Tansiyon 23-9 olursa haberim olsun dedi. preeklemsi olabiliyormuş...

13-9 olacaktı...

benimde 2lide kan değerlerimde sıkıntı vardı hatırlarsan
ve şimdi de 14-8 tansiyon ile mücadele ediyorum
bugun diyetime basladım
bakalım farkedecek mi?

Yok canım 19 yaşından beri tip 1 diyabetim var benim

Rahîm ağzınızda net olarak radyoşojı ölçüyor benım orda ölçülü net olarak
Buna sevindim içim içimi yiyordu yoksa,kendi doktorumu da göremiycem nasıl olcak diye endişelenmiştim,19+5 de kaybetmiştim önceki bebeğimi ondan en korkulu haftalarım yaklaşıyor:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…