- Konu Sahibi hidennisko
-
- #31.641
Herkese selamlar
Öncelikle taziyeleriniz için çok teşekkür ederim,annemin tek kardeşiydi,en çok annem için üzülüyordum,çok duygusal bir insandır,buna rağmen ben üzülmeyeyim diye nasıl dik durdu karşımda bilemezsiniz,Allahım onu başımızdan eksit etmesin,sağlıklı uzun ömürler versin,amin
Okuyorum yazdıklarınızı,özellikle minitoya ne diyeceğimi bilemiyorum Allahım sabır versin,diğer yavrusunu da ona bağışlasın inşallah
Benim de kan şekerlerim bu ara pek iyi gitmiyor,200 ün altına inmedi 3 gündür,insülin manyağı oldumbakalım endokrincimlegörüştüm yeni bir ayarlama yapacakmış
Bu arada 2. düzey ultrason ve fetal eko için doktorum beni ergun öziz diye bir doktora yönlendirdi 17 ekimde ona gideceğim ama sormahyı unutmuşum acaba bu dr rahimağzını ölçebilir mi ki? Radyoloji uzmanıymış,nette sitesini buldum
Prenslerim arkadaşım biryerde okumuştum tek yumurta ikizlerinde aynı plesantadan beslenen bebeklerde biri daha iri olabiliyormuş,bunun sebebi de kordonlarındaki damarlanmaymış,yani senin yapabileceğin birşey yok,iyi düşün canım küçüğü sen emziirir büyütürsün yeter ki sağlıklı olsunlar
Doktordan geldim genel olarak iyi bir görüşmeydi...
Rahim ağzı uzunluğum 2 cm. iyi. Bebek yine haftasından büyük gidiyor 2 kiloyu geçmiş...38 i kesinlikle beklemez dedi. Biraz az hareket ediyor dedim. önceki haftaya göre daha mı az bu önemli dedi.
kanama, su, saatte 4 ü geçen kasılma olursa gel dedi.
benim eklemlerim çok ağrıyor dedim güneş görmedim kalsiyum verdi...
tansiyonun önemli 12 8 çıktı, 13- 9 olursa haber ver dedi...
Genel olarak böyle.
minitoya geçmiş olsun dileklerini iletti. su tanesi canım senin için de senin yaşadıklarını yaşamasın diye serklajı önceden yapmak gerektiğini söyledi... ben de mesela tüp olsa sorun olmaz mı bu durum dedi yok çok ince şeylerle giriliyor olmaz dedi .
Aklıma gelenler bunlar...
Kızlar Minito ile görüştüm malesef bebeği kaybetmişler( Oldukça metanetliydi şükür...
paşam sana da dedi çok yıpratmasın kendini her şey olacağına varıyor...
Güzel haberler Canim maşallah.
Oğlunda gayet güzel gelişiyor annesi. Bundan sonra seni üzmez Allah'ın izniyle.
Allahım sana sığındık. Bizleri körü hikmetini üzerimizden eksik etme.
Güzel haberler Canim maşallah.
Oğlunda gayet güzel gelişiyor annesi. Bundan sonra seni üzmez Allah'ın izniyle.
Allahım sana sığındık. Bizleri körü hikmetini üzerimizden eksik etme.
allah yardımcın olsn bebem ne diyeyim bol bol tarçın ye derim ben babam yeyince şekeri düşüyod doktora sor istersen bebemYok be paşam,sabah kahvaltısı dışında ekmek yemiyorum,sabahları da bir dilim sadece,hamurişi tatlı zaten yasak,meyveler ölçülü zaten her meyveyi yiyemiyorum,ot,et,sebze,salata,süt ve yoğurtla yaşıyorum,onları da yemezsem bu bebek neyle beslenecekhamile halimle kuş kadar yiyorum,bi de kilo alıyorum fazla,dr bile dedi yapacak birşey yok diye,benim şekerim bir bardak süt içsem de çıkıyor maalesef alıştım ben kaç senedir dikkat etmeye ama hamilelik hormonları yüzünden insülin direnç gösteriyor,her zaman bi dilim ekmeğe bir ünite insülin verirken şimdi iki ünite versem de yükseliyor,aslında gebelikle alakalı bu durum
Kızlar Minito ile görüştüm malesef bebeği kaybetmişler( Oldukça metanetliydi şükür...
chnbcim kontrolün güzel geçmiş sevindim adına, tansiyonun gayet iyi bence fazla hamur ve tuzlu yemezsen sorun olmaz bence, takipte ol yinede, bebişin hareketlerini belki kilo almış ya yeri daralmıştır belki o yüzden az hissediyorsundur, maşallah bu günleri gördün ya inşallah bundan sonrada bir sorun çıkmaz Allahın izniyle..
hideniskocum seninde amniyo sonucun temiz çıkmış ne güzel, ne kadar rahatladığını tahmin edebiliyorum,Ama kendine dikkat et, yeme içmeni biraz kısıtla çok kilo alırsan kendine durduk yere sorun çıkarırsın, bende o kadar dikkat etmeme rağmen geçen hafta birkaç gün kontrolü kaçırdım bir yerlere gittim yemeği kaçırdım bu ay 2,5 kilo almışım bugünde kaçırdım yarın hemen kesicem herşeyi eski düzene dönmem lazım, malum haftaya da şeker yükleme testim var çok anormal değerler çıksın istemiyorum, benim doktor hemen ambargo koyuyor yoksa bana..
sağ ol canım. dr de öyle dedi hamurişi, kısır, tuzlu yeme dedi...
ha bir de benim 4 lü testimde kan değerim riskli çıkmıştı ya bu değer yüksekse gebelikte tansiyon olma ihtimalini artırıyormuş. Tansiyon 23-9 olursa haberim olsun dedi. preeklemsi olabiliyormuş...
13-9 olacaktı...
Yok canım 19 yaşından beri tip 1 diyabetim var benimne durumda herkes diye gecmişe bi bakayım dedim minitonun kaybını okuyunca içimden bişeyler koptu sanki ne büyük bir acı.Allahım sabırlar versin tez zamanda giden meleklerinin yerini doldursun inşş.bası sagolsun.rabbim kimseye evlat hasreti ve acısı yasatmasın...
hidennisko sonucun güzel cıkmıs gözün aydın canım..
preslerim Allah seninde yardımcın olsun sagsaglim kavusursun inş bebişlerine...
bütün hamişlere de slm olsun...
duyaydın arkadasım sende pko varmıydı?insülin direnci falan demişsin.
bize gelince iyiyiz şükür ara ara olan kasılma ve sertleşmelr haricinde...tepişip duruyoruz tepişmedigimiz zamanlarda kafayı yiyoruz acaba bişeymi oldu diye hep kımıldasa gibi gelio.
Buna sevindim içim içimi yiyordu yoksa,kendi doktorumu da göremiycem nasıl olcak diye endişelenmiştim,19+5 de kaybetmiştim önceki bebeğimi ondan en korkulu haftalarım yaklaşıyor:18:Rahîm ağzınızda net olarak radyoşojı ölçüyor benım orda ölçülü net olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?