- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #31.661
benimde 2lide kan değerlerimde sıkıntı vardı hatırlarsan
ve şimdi de 14-8 tansiyon ile mücadele ediyorum
bugun diyetime basladım
bakalım farkedecek mi?
Metal41 arkadasım sende benim gbi İzmitteymişsin..
ama ben İzmit te riskli doğum uzmanı bulamadım demiştin..
peki senin şimdiki doktorun kim?dikişlerini yapan?
cok sevindim canım rahat bı nefes almissindirAllah Allah neden o kadar erken alıyor ki
Gelişme geriliği varsa anne karninda biraz daha tutmuyorlar
Hakkınızda hayırlısı olsun
Ay canım ya biz dönüş yolunda gördük o trafiği, ama siz daha erken gecmissinizdir diye takılı kaldığınızı hiç düşünmedim felaketti vallah
Gelelim bana
İlk önce müjdeli haber ile başlayalım amniyo sonucum temiz çıkmış
Rahimagzim 3.6 hersey buraya kadar iyi
Fakat 10 kilo almış olmam, tansiyonumun her seferinde yüksek çıkması gibi sebeplerle ve elimde ayaklarımda sislikler olması yüzünden preaklemsi şüphesi oldu Arda beyde
Ben artık olumsuz şeylerle uğraşmak istemiyorum ama bir sürü test yapıldı gene
Yansıyın takibi verdi ve, yediklerime 2 hafta dikkat Edeceğim bakalım sonuc ne olacak
Kızlar Minito ile görüştüm malesef bebeği kaybetmişler( Oldukça metanetliydi şükür...
paşam sana da dedi çok yıpratmasın kendini her şey olacağına varıyor...
İnşallah yaşamsal bir sorun olmadan atlatılır... sorunlar hiç bitmiyor di mi?(
Canım geçmiş olsun tekrar ben de 7. haftadan beri yatıyorum.
bugün Arda beyle görüştüm yeni çalışmalar varmış, tüp bebek tek de ikiz de olsa risk gurubuymuş erken doğum açısından. hem de bu bebeklerde kalp sorunlar vs. daha fazla görülebilirmiş twitterde paylaştım dedi. sen de dikkat et...
gerekirse yat canım kafan rahat eder...
amniyo sonucuna çok sevindim canım...r.a. uzunluğu da süper. rapor işine ne dedin alabildin mi heyet? bana da benzer şeyler söyledi...
canım annen için çok zor gerçekten( tekrardan başın sağ olsun...
radyolojide ölçer bence de vajinal ölçer mi bilmiyorum...
vallahi dün kilo ve ödem konusu konuşulunca ve tehlike boyutunu anlayınca dedim ki ben evde yatsam 200 kg olacagım
nasılsa rahim ağzımda iyi, bu haftayı da bir atlatalım bakalım dedim
hata mı yapıyorum sence
preeklampsi hakkında araştırma yaparken alıntı yaptım, demekki düşündüğümün aksi dinlenmek iyi geliyormuş
"gebelikleri boyunca çalışmak zorunda olan ve dinlenme fırsatı bulamayan anne adaylarında da risk yüksektir. "
Vallahi yapılmaması gereken herseyi yapıyorum
Hamur ısı çooookk yiyorum , tatlı, turşu , çay kahve....
Sebze ve meyve ise en az tükettiğim seyler
Bundan sonra cok dikkat edeceğim bakalım
Stres desen son 1 aydır amniyo yüzünden biliyorsun yaşadıklarımı
dr la gorusmen ıyı gecmıs çok sevındım.
ahmet ardamız 2 kg gecmıs masallah.
arda beyın tup bebeklerle ılgılı yazısını alıntı yapıp yayınlarmısın ben ku konularda oldukça becerıksızım.
tup bebekle ıkız durumu artık benı daha fazla korkutuyor.laparoskopık serklajın tup bebek oncesı yapıldıgını bılmıyordum.nakıl durumundan dolayı ogrendıgımız ıyı oldu sagol.
hidennisko amniyo sonucun iyi çıkmış sevindim ama o süre zarfı çok yıpratıcı oluyor bende önceki kızımda yaptırmıştım ve o bir ay kabus gibiydi.. neyseki gelmiş geçmiş..
hnb kontrolün iyi geçmiş bebişin baştan yaramızlık yaptı ama şimdi maşallah hızlı gidiyor tosuncuk olacak herhalde maşallah
İnsallah gerek kalmaz olursa Memorialde mı kalcak yoksa nakil mı yaptircaksn?çok şükür tubaaa. 34 ü geçse sevineceğim. sgk yok ya memorialde, korkuyorun küvez işi olursa diye...
bilmiyorum canım Arda bey ne dedi izin konusunda...
dinlenmek iyiymiş demek...
çok şükür tubaaa. 34 ü geçse sevineceğim. sgk yok ya memorialde, korkuyorun küvez işi olursa diye...
İnsallah gerek kalmaz olursa Memorialde mı kalcak yoksa nakil mı yaptircaksn?
Arda bey bana hiç bir zaman dinlen demedi
Hatta ben okulda nöbet tutuyorum, 24 hafta dolunca muaf oluyorum rapor yazar mısınız dedim
Aaa nöbet mi tutuyorsun falan demedi yani
Arkadasim herseyi düşünmek lazım
Bugün uyandım sen aklıma düştün
Dedim bu kız 34-35 haftalikken doğurursa bayrama gelecek, Arda bey tatilde olur kesin falan diye
Umarım olmaz ama sen gene de bence alternatif birseyler duşun bence, kuvez isini de atlama derim, Arda bey ne diyor 34-35 de doğarsa kuveze girme konsuunda?
canım inşallah gerek kalmaz. bana kalsa doğrudan medipole nakil yaptırırım çünkü orada sgk var ve yoğun bakımı çok iyiymiş...
o zaman kendini nasıl hissediyorsan öyle davran canım...
tatil konusu beni de düşündürüyor bu tüm dr ler için geçerli. böyle olursa memorialde hep uzman dr oluyor nöbette.. ama uzman dr olacaksa memorialde yapmanın hiç espirisi yok. tatil olacak diye erken alınsın da istemem. hep yatayım diyorum belki engellerim biraz. çünkü 4 hafta önden gidiyormuş en üst sınırın da üstünde...
küvezi sormadım bu sefer telefonda sorduğumda yetkili, Arda beyin küveze gireceğini düşünmediğini söylediğini belirtti, olursa da elinden geleni yapacakmış bu indirim mi yoksa başka hastaneye vnakil mi bilmiyorum... medipolde kendi hastaları değilse kabul etmek istemiyor.
mesela 32 de doğsa ciğer gelişimi tamamlanır mı bilmiyorum ciğer geliştiriciyi de sormadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?