- Konu Sahibi hidennisko
-
- #31.961
1- lupus anti koagülani
2-protein C
3-PROTEİN S
4-AKTİVE PROTEİN C REZİSTANSI
5-ANTİTRAMBİN 111
6-MTHFR GEN MUTOSYONU
7-TROMBOFİLİ
8-ANTİKARDİOLİPIM TGM
9-ANTİKARDİOLİPİM TGB
10-ANA
11-homosisiteyin
12faktor 13
daha eksik varsa kızlar baksın eklesinler
hafta sayıyoruz di mi? inşallahiyi bir şekilde sonuçlanır hepimizin hamileliği...
meleğim ve aşkım ne yaptı acaba?
mues sen listede var mıydın canım? beklenen tarih, cinsiyet, bebeğin adı, serklajı kim yapmıştı tekrar yazarsan listeye yazar duyaydın...
hangi ilaçları alıyorsun. 2 gündür bende de kasılma çok. bana ciğer geliştirici yapılmadı...
ben de serklajın rahime zarar vermesinden korkuyorum...:18:
Beklenen doğum tarihi: 26 kasım
Serklaj yapıldı.
Kocaeli
Serklaj yapan doktorlar: Eray Çalışkan İnci Çavuşoğlu
Takip yapan doktroum: İnci Çavuşoğlu
Herkese merhaba uzun zamandır topiğe giremiyorum.
Günler geçtikçe ağırlşamaya başladım.
Sancım ve kasılmalarım aşırı arttı.
Serklaj var ama fazla sancı patlatır dikişleri diye,
Sürekli iğne ve ilaç alıyorum.
Dün ve ondan önceki gün gene ciğer geliştirici iğne vuruldum.
Son dozdu bu.
Doktorumuz bayramı çıkartırsak ne ala diyor.
Herşeyin hayırlısı olsun inşallah........
hafta sayıyoruz di mi? inşallahiyi bir şekilde sonuçlanır hepimizin hamileliği...
meleğim ve aşkım ne yaptı acaba?
mues sen listede var mıydın canım? beklenen tarih, cinsiyet, bebeğin adı, serklajı kim yapmıştı tekrar yazarsan listeye yazar duyaydın...
hangi ilaçları alıyorsun. 2 gündür bende de kasılma çok. bana ciğer geliştirici yapılmadı...
ben de serklajın rahime zarar vermesinden korkuyorum...:18:
Arkadasim size kocaman bir masallah.
32+5 ne guzel.en zor haftalar geride kalmis
Insallah bir 10 gun daha.
Canım yanlış anlama bilmiyorsun diye söylüyorum benimkide dokunmatik ekran bende geç fark etmiştim kopyala yapıştır var tabi alıntıları cevaplarken yapabilirsin yani klavye devreye girdiğinde Kopyalacagin yazının sonunda çift tıkla çıkan seçeneklerden seç i seç Secme işlemi bitince kopyalayın seç kağıda yazmaktan daha kolay olurCanım önceden de belirttiğim gibi özelime yazarsanız bana KOLAYLIK olur,unuturum,görmem,dokunmatik ekranda yazıyorum,yazana kadar ter atıyorum sizden ricam bu,dokunmatikte kopyala yapıştırım yok çünkü,kağıda yazıp ordan listeye yazıyorum
Bilmiyorum ki canım,
Şuan beklenen bir tarih yok doktorum ertelemeye çalışıyor.
Bayramdan sonraya kalsa ne ala diyor ama pek ümit yok.
Biri kız biri erkek.
Kızım meryem hanne
Oğlum muhammed baha
Serklajı Opr dr. İnci Çavuşoğlu
Opr. dr. Eray Çalışkan yaptı.
Adalat günde 6 tane 4 saat arayla.
Günde 2 tane magnezyum diasporal.
Haftada 1 proluton vuruluyorum.
Pazartesi son iğnem olucak.
metal41 özel msj kutuna bakarmısın arkadasım..
Ok canım buldum da nerete yapıştırcam gün içinde göremediklerm de olabilir bir yerde biriktirip oradan listeye geçiyorum,hem özel mesajda eklenmek istenenleri kaybetmem o yüzden dedim,ama buradan da yazın tabi gözümden kaçarsa alınmnaca darılmaca yok amaCanım yanlış anlama bilmiyorsun diye söylüyorum benimkide dokunmatik ekran bende geç fark etmiştim kopyala yapıştır var tabi alıntıları cevaplarken yapabilirsin yani klavye devreye girdiğinde Kopyalacagin yazının sonunda çift tıkla çıkan seçeneklerden seç i seç Secme işlemi bitince kopyalayın seç kağıda yazmaktan daha kolay olur
Merhabalar,nasılsınız arkadaşlar ? Her zaman yazmasam da takip ediyorum ara ara burayı...Ve haftalar ilerledikçe ben de heyecanlanıyorum...Çok şükür herşey iyi gidiyor..Allah sağlıkla kucaklamanızı nasib etsin...Ben 3.çocuk fikrini rafa kaldırdım...Hiç bir özel çabam yok olsun diye...Hem biraz büyük bir eve taşındık,onun verdiği yorgunluk oluyor,hem de benim kuzuların 2.yaş sendromları çok ağır geçiyor..Aşırı hareketlendiler...Hafta içi gündüz kreşe gidiyor olmalarına rağmen evdeyken ve hafta sonları aşırı yoruluyorum..Bir de birbirlerini kıskanıyorlar...Beni de kıskanıyorlar...Hayır benim annem,hayır benim annem kavgaları....Ya 2 çocukla kalıcam ya da menapoz olmazsam ilerki senelerde...Şu an çok zor...Allahım şu an çok isteyen güzel arkadaşlarıma nasib etsin inşallah sağlıkla......Amin...
canım fadikin bir de 18 haftalık kaybında wc de kese eline gelmiş ikisi birleşince böyle demiş olabilir ama bir ara kısaldı ve sıkı yönetim ilan etmişti... sen yine dikkat et canım...
canım kanaman olunca crp bakıldı mı benim de kanamam oldu bakılmamıştı idrar yolu enfeksiyonu da ciddi şekilde yoktu. belki bunlar artı ikiz gebelik olabilir...
edamecrin tek artı ikizden sonra serklaj yaptırmıştı yanlış hatırlamıyorsam takip de istemedi erkenden yaptırdı...
canım sgk geçen özellerde ücret verilmiyor. sinem vermiyor mesela ben de vermedim. Aslında geçmeyende de verilmiyor bence. ben bir sürü yazı okudum ama hastaneler bir kılıf buluyorlar...
paşam eşin dr ye gitsin yine...
Ben dün gece epey zorlandım kasılmam oldu epey... bugün hiç kalkmayacağım dün biraz ufak tefek kalkmıştım...
Chnb cim sabret biraz daha,
Sen ne hissediyorsun ?
Ahmet Arda ne zaman gelecek sence?
Bu arada bugün yanımdaki eve yeni taşınan komsularla konuşma fırsatı buldum
Biri cocuk doktoru biri kadın dogumcu
Zeynep kâmilde çalışıyorlarmış buraya tayin olmuşlar
Biraz sizlerden ve erken dogum risklerinden bahsettim
Normalde dogum orda olmazsa kabul edilmiyormuş Zeynep kâmile ama aldirirz falan dedi, tanidiginizsa diye
Aklınızda bulunsun
Bu arada burda 760gr bir bebek doğmuş, kalbi Durmuş, çalıştırmışlar,ciğerleri hava yapmış , hayata döndürmusler
Yasıyormuş şimdi
Yok benim fırçalar yemekler yüzünden oluyor,tokluk şekerimi ölçmeden yiyemiyorum ee unutuyorlar ben de kızıom ozaman,zaten son günlerde şu lanet şekerşmi bi düşürsem üç yükseliyor,gecede iki kere kalkıp şeker ölçüyorum,nazi kampı gibi,parmaklarım yara oldu resmenCanım bilmiyorum ama çok ileri gitmeyecek sanki hiç kalkamaz hale geldim baskım çok... arada belim de ağrıyor. eşimi beklesin bari...
canım zeynep kamil işinde iyi ben bunu hep kabul ediyorum. tek sorun bu kadar özel hastaneye alışınca ortam dr lerin genel tavırları pek hoşumuza gitmeyebiliyor. yoksa tecrübeleri çok. ben büyük oğlumdan biliyorum. Ama 2o kişi bir yerde yatıyorsun doğum sancısı çekenlerle bir perde vardı bütün gün ses... bunlar yıpratıcı. Ama lazım olursa aklımızda olsun...
duyaydın bende de var ama o haftalarda var mıydı vardı galiba çok su içiyordum...
ben pek mülayimim:)) etraftakilere yük oluyorum hissi var hep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?