Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Sorma bence de :124:

Ah be CNm, dikkat edin kendinize
Sizin bebisimiz bir doğsun, kendinizi unutacaksınız inşallah
Hastalık mastalik kalmayacak:106:

tamam arkadasım saol ilgin için.
paşam geçmiş olsun Allah sana da eşine de sağlık versin..
sağlığın kıymetini hep kaybedince anlıyoruz neyazıkki..
sen kendine de dikkat et..

evet bu çok mantıklı geldi chnb teşekkür ederim.
hoş olmasada sağlık için bunu yapacağım sanırım..herseyimi incelesinler istiyorum.
pco ne lanet hastalıkmış,bunu da mı dizginliyormus..okadar dr.a gittim pco için hiç bir dr dememişti aman dikkat diye..sanırım ilk asistanlarla görüşülüo gerek duyulursa hocaya yönlendiriolar..

ben yönlendirsin die elimden geleni yapacağım.

bir de sey merak ettim..7-8haftalık düşüklerde de kürtaj mı yaplıyor..yoksa kanama gelip bebek kendiliginden mi düşüyor

Son düzenleme:

yok canım burada direk kadın doğum polikliniginden alınıyor randevu..internetten öle aldım ben belki hastaneye gidince ayırıolardır ya da hikayene göre yönlendiriolar bilemedim şimdi..

teşekkür ederim Allah hepimizin işini kolaylaştrsın insallah..hastaneyle de doktorlarla da ugrasmak cok zor..

Bak bunu söylediğin cok iyi oldu canım, bilmiyordum ben, kesin panik olurdum bisey oldu bunlara niye hareket etmiyorlar diye...aynı anda beyin gelişimi icin magnezyumda verecekmiş dr'um, acaba ben bunları hastaneye yatıp mı alicam, yoksa kendisi muayenehanesinde mı vuracak acaba, sen nasil almıştın? Bı de iğnenin senin üstünde nasil bı etkisi oldu peki?

gecmıse gıdeyım bır bakayım eskı mesajlarıma dedım.. 213 sayfada dogum yaptıgımı arkadaslar haber vermısler..nostaljı oldum.. umarım bu bebegımde saglıcakla gelır

gecmıse gıdeyım bır bakayım eskı mesajlarıma dedım.. 213 sayfada dogum yaptıgımı arkadaslar haber vermısler..nostaljı oldum.. umarım bu bebegımde saglıcakla gelır

amın cnm benım ılk beebgın sağlıklı dımı cnm yanı alıntıda öle gözukuyo
sımdı kaç haftalık serkaj durumumu var su anda

PAŞAMM çok geçmiş olsun arkadaşım eşinede sanada..Kendinize dikkat edin..Sende toparlanmaya çalışki eşine destek ol.Allah yardımcınız olsun canım.

Ne mutlu sana arkadaşım ilk bebeğin sağlıklıca dünyaya gelmiş.darısı bu bebişine inşallah..Senin hikayen nasıldı?İlkinde serklaj varmıydı?rahim ağzı yetmezliği teşhisin nasıl kondu?hamileliğini yatarak mı geçirdin?ve en önemlisi şimdi ne durumdasın? çok sordum galiba:)

Sorma bence de :124:

Ah be CNm, dikkat edin kendinize
Sizin bebisimiz bir doğsun, kendinizi unutacaksınız inşallah
Hastalık mastalik kalmayacak:106:

Aman o sarı imge ne şirin öyle..

canım kürtaj olmadım kendi düştü dersin. canım 2 türlü de oluyor. benim ilki hastanede yatarken kendiliğinden düştü. 2 . de genetiğe gitsin diye kürtaj oldum ama bir gece önceden ilaç vermişti vajinal. koydum o gece kanamam olmuş düşmüş( boşuna kürtaj oldum o kadar da dedim asistana kanamam oldu diye bakmadan kürtaj yaptılar... bazen parça kalıyormuş kendi düşse bile.o zaman da parçayı alıyorlarmış.

canım mağnezyumbeyin gelişimine mi yarıyormuş?

Şimdi bu topikte hamile olupta serklajlı olanlar kimler?

canım 3 sayfa kadar önce liste var...

canım ben daha öncede okumuduğmu söylemiştim geçmişi... hep aklıma geliyorsun ne zaman bir yere gideyim desem sen aklıma geliyorsun...

kızlar merhaba yarın bizim için büyük gün dakikalar geçmiyor sanki biran önce geçse yarın yavrum lazer olucak çok korkuyorum aklımda bin tane soru işareti var,sonuç ne olucak ya o küçük gözler hiç görmezse rabbim yardım etsin dilim bile varmıyor söylemeye allahım korusun şifa versin bütün bebklere benim kuzularımada

Dua ediyorum kuzularına sinemcim,inşallah şifa buldular diye haber vereceksin bize

Allah I'n izniyle annesi bunu atlatacak. Sen gönlünü ferah tutmaya çalış.
Dualarımız seninle canım.

İnsallah guzel gecer ameliyatı sorunsuz atatirsiniz

Arkadaşım Allah sabırlar versin..Aklına kötüşeyler getirme,güçlü olmaya çalış.Allahım şifalarını versin kuzularının.

sinemcim allah yardımcınız olsun....inş. herşey yolund ilerler ve kısa zamnada sağlıcakla evinize dönersiniz....

paşam çok geçmiş olsun....inş. önemli birşeyi yokturdur eşinin....

Mues sen sakaryali misin ?

Yok Kocaeli canım.

Magnezyum diasporal hergün iki tane içiyorum zaten.
Sancı kesici olarak ta adalat crono alıyorum.
İğneleri 24 saat arayla vuruldum.
Birini kendi vurdu oradayken, diğerini ben yaptırdım.
Hastanelik bir durum yok.
Yani en azından bende öyleydi.
İğne vurulunca hareketleri azalınca haliyle sancım kasılmamda geçti.
Birde sanki karnımda daha çok su gibi birşey hissettim.
Karnımdaki o sertlik geçti.
Ama son iğnenin ardında 48 saat geçti artık normale döndüm.
Hafiften sancım yoklamaya başladı mesela

Sakin umudunu yitirme
O minik gozler gorucek insallah.
Cok guclu bebekler onlar
beklemek zordur dakikalr saat saatler yil olur bilirim.ama gecicek arkadasim sakin inancini yitirme
inana sana hep dualarimdalar

Bebeklerinin isimleri cok guzel isimleri ile yasasinlar insallah.
33 hafta ve geriye riskli sadece 7 gun ne guzel.
Insallah kuvez sikintisi yasamadan direk kucagina alirsin yavrularini.
Uzun ve korkuyla gecen bu surec son bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…