- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #32.041
canım be nim inşallah atlatırız bayramı küvezlerle de uğraşmayız...Bayramda hala hamileysek gercekten Bayram olacak bize:) olmadı eve sipariş ver, icinde kalmasın yeterki...
canım be nim inşallah atlatırız bayramı küvezlerle de uğraşmayız...
canım be nim inşallah atlatırız bayramı küvezlerle de uğraşmayız...
canım bu mağnezyum iğne mi hap mı nasıl şey anlamadım... şimdi ben elevit, mağnezyum pozitive ve osteocare kullanıyorum 3 n de de mağnezyum var dr de biliyor fazla değildir inşallah...
ben de takıldı kaldı sandım canım ya...
PAŞAM ablana katılıyorum lütfen şükret dr bu hastalık öldürmez demiş kontrol altında tutacak stres yok. Ama sen eşinin yanındada böyle olursan eşin strese girer daha kötü olur. Sakin ol. Adam sana da ayrı stres yapıyor. Gerçekten anlayışlı bir eşin var lütfen sen hayata stressiz yaklaş ki eşin de strese girmesin...
AYŞETALHA canım sen de bilgilerini yazarsan arkadaşımız duyaydın ekler. serklaj yapan dr yi de belirt ki Antalyadan yazan arkadaşlara fikir olsun...
Benim de görümcemin biri 150 kilo domates almış kendi sağ olsun dün akşam Antalyaya tatile gitti. bana bakan görümcem de evli, zavallı diğer görümceme 30 kişi misafir gelecekmiş ona yardıma gitti... joker gibi kocasının yanında durmak hariç her işe koşuyor. diğerinin anaokulu var zavallı oraya gitti... Dün ben o gelene dek yatarak yaptım. anaokulundan gelen devraldı...
yazık ya... tatile gidene sinir oluyorum bu arada kimseye danışmadan aldı o kadar domatesi azıcık ilgilendi çekti tatile gitti... bir de bana dua edin diyor...
Bize öğlen yemeği bile vermedi valiz hazırladı... Bu kadar gamsız olur insan...
ben de dayanamıyorum ya...
Aminnn canım Allah razı olsun.
Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah.
Her gece sancım ve kasılmam oluyor.
Geceyi sıfır uykuyla geçirdim neredeyse.
Rabbim sağ salim bu haftalarımızı atlatmayı nasip eylesin inşallah...........
Benimde hep baş aşağıda kafa kafayalar. Aksine küçük olanı aşırı hareketli doktorum hareket etmekten yağ depolayamıyor dedi.
Erkek sağda kızda solda.
Yer değiştirmek değilde hareketleri daha keskin oluyorlar.
ARKADASLAR GUNAYDIN
Az once sinemle konustuk.beren ve arda nin lazer islemleri muayene sonucu ertelenmis.haftaya tekrar kontrolleri varmis
Bebekleri emzirmeye girdigi icin uzun konusamadik ama iyilesme var sanirim.insallah bir sonraki kontrolleride iyi gecer ve isleme hic gerek kalmaz.
sizlerede haber vermek istedim.ay nasil sevindim anlatamam:124::124:
Bizde de efe cok hasta, esim simdi isten gelip onu doktora götürdü, goturmusken bebeklerin durumunu da bı sor bakalım bizi neler bekliyomus dedim; cok farkli bı şey söylememiş, 34 premature bebek icin iyi bı dogum haftası, norolojik gelişimin cogu tamamlanıyor demiş, asıl ciğerlerin gelişimi henüz tamamlanmamış oluyor onun icinde geliştirici iğne olması gerekiyor, henüz olmadıysa dr'u uygun zamanı kolluyordur demiş. Ciğerler sorun çıkarmazsa 34den sonra kuvoz ısı ya olmaz ya da kisa süreli olur demiş. Benim ikizler icinde doğduktan bir ay sonra isin rengi belli olur, genellikle 1 yıl sonra digerini yakalar, yeterki içerde bı sorun yasamadan çıksın demiş.
CNm, sen sıkma canını
Bazı insanlar malesef cok duyarlı olamayabiliyor
Bende bu hamileliğimde okadar cok kisiye kırgınimki
Hamileyken kimseden hayır yok, dogunca herkes uzman kesilir basıma, müdahale üstüne müdahaleler gelir, bize getir, bizde kallar baslar
Dayan canım, Allah'a şükür bu haftalara geldiniz
Demekki gercekten acillik, kötü durumları yok
Yırtacak bizim kahramanlarımız
slm kizlar umarim iyisinizdir gecmisi okuyamiyorum paketin hizindan dolayi
size haber vermek istedim yarin buyuk gun insallah hamileyimdir
benim adet gunun hic sasmaz vede gohuslerim sisti normaden buyuk yani acaba hamilemiyim ki sizin
belirtileriniz nasildi ki benim gohusleri sisti tek belirtim bu kendinize dikkat edin opuldunuz :)
chnb maşallah diyorumbence gitme boşver biraz daha zaman geçsinde ardayla gidersiniz artık
paşam canım benım çok üzüldüm kendine dikkat et pko düşmanlarından biride stres panik atağını yensen çok iyi olacak ben yine topiclerde dolaşmaya başladım pko olupta kendi kendine hamile kalan o kadar insan var ki hemde hiç beklemedikleri anda birazcık öyle yap bence
sinem canım çok sevindim bende eşime söyleyip duruyodum inş güzelce geçer ameliyatı diye inş gerek kalmaz :26:
slm kizlar umarim iyisinizdir gecmisi okuyamiyorum paketin hizindan dolayi
size haber vermek istedim yarin buyuk gun insallah hamileyimdir
benim adet gunun hic sasmaz vede gohuslerim sisti normaden buyuk yani acaba hamilemiyim ki sizin
belirtileriniz nasildi ki benim gohusleri sisti tek belirtim bu kendinize dikkat edin opuldunuz :)
chnb inşallah doktorum doğal yolla hamile kalabilirsen hiç bu sıkıntıları çekmeyeceksin dedi yaren pek sık girmiyo sanırım onunla bi konuşsam iyi olacak sanırım tedaviden sonra 4 5 ay düzeliyormuş sonra tekrar bozulanlar var ama o arayı yakalasam çok iyi olacak
paşam tel numaranı gönder bi konuşalım :)
prenslerim efe ye çok geçmiş olsun kıyamam iyi olur
mmeryyyyy merak ettim gel artık yaz bizeeeeee
Chnb cim güven çok önemli haklısın...Ama sanırım biraz daha araştırıcam..Acımıyor fazla demişsin ama bilemiyorumki acı eşiklerimiz farklıdır muhtemelen..Açıkçası bugün spekulumu yerleştirirken bile çok zorlandım...fobi haline geldi..o koltuğa oturunca kasılıyorum direk..Birde düşünüyorum arkadaşım bu yöntem ne kadar sonuç verir..İçerde bebek yok,ağırlık yok neticede...Aklım karıştı iyice..arda beyede mail atmak istiyorum..cevap gelirmi bilmiyorum ama...oda direk serklaj dermi merak ediyorum..gerçi fadik tede sanırım kese dışarı çıkmıştı ifadesini kullanınca takibe gerek yok serklaj demiş..Böylede olunca buji testi yaptırmaya gerek kalmıyor..Başka buji testi yaptıran arkadaş varsa cevaplarınızı bekliyorum..
canım galiba siz haklısınız olanın önüne geçilmiyo malesef soguk kanlı olmak lazım bu arada sana bir sır veriyimmi cnhb yeminle dün 79 tekrar gördümcanım bu mağnezyum iğne mi hap mı nasıl şey anlamadım... şimdi ben elevit, mağnezyum pozitive ve osteocare kullanıyorum 3 n de de mağnezyum var dr de biliyor fazla değildir inşallah...
ben de takıldı kaldı sandım canım ya...
PAŞAM ablana katılıyorum lütfen şükret dr bu hastalık öldürmez demiş kontrol altında tutacak stres yok. Ama sen eşinin yanındada böyle olursan eşin strese girer daha kötü olur. Sakin ol. Adam sana da ayrı stres yapıyor. Gerçekten anlayışlı bir eşin var lütfen sen hayata stressiz yaklaş ki eşin de strese girmesin...
AYŞETALHA canım sen de bilgilerini yazarsan arkadaşımız duyaydın ekler. serklaj yapan dr yi de belirt ki Antalyadan yazan arkadaşlara fikir olsun...
Benim de görümcemin biri 150 kilo domates almış kendi sağ olsun dün akşam Antalyaya tatile gitti. bana bakan görümcem de evli, zavallı diğer görümceme 30 kişi misafir gelecekmiş ona yardıma gitti... joker gibi kocasının yanında durmak hariç her işe koşuyor. diğerinin anaokulu var zavallı oraya gitti... Dün ben o gelene dek yatarak yaptım. anaokulundan gelen devraldı...
yazık ya... tatile gidene sinir oluyorum bu arada kimseye danışmadan aldı o kadar domatesi azıcık ilgilendi çekti tatile gitti... bir de bana dua edin diyor...
Bize öğlen yemeği bile vermedi valiz hazırladı... Bu kadar gamsız olur insan...
ben de dayanamıyorum ya...
chnb maşallah diyorumbence gitme boşver biraz daha zaman geçsinde ardayla gidersiniz artık
paşam canım benım çok üzüldüm kendine dikkat et pko düşmanlarından biride stres panik atağını yensen çok iyi olacak ben yine topiclerde dolaşmaya başladım pko olupta kendi kendine hamile kalan o kadar insan var ki hemde hiç beklemedikleri anda birazcık öyle yap bence
sinem canım çok sevindim bende eşime söyleyip duruyodum inş güzelce geçer ameliyatı diye inş gerek kalmaz :26:
paşam iyiyim ben sağol tel numaranı yazzz arayım bi pko hangi topic olduğunu da yaz yalnız bırakma benıben daha bi yere yazmadım sen varsan oraya yazayım
iyi şeyler söylemiş şükür ...
efeye de geçmiş olsun.
doğumu nerede yapacak konuşuldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?