Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canım be nim inşallah atlatırız bayramı küvezlerle de uğraşmayız...

Bizde de efe cok hasta, esim simdi isten gelip onu doktora götürdü, goturmusken bebeklerin durumunu da bı sor bakalım bizi neler bekliyomus dedim; cok farkli bı şey söylememiş, 34 premature bebek icin iyi bı dogum haftası, norolojik gelişimin cogu tamamlanıyor demiş, asıl ciğerlerin gelişimi henüz tamamlanmamış oluyor onun icinde geliştirici iğne olması gerekiyor, henüz olmadıysa dr'u uygun zamanı kolluyordur demiş. Ciğerler sorun çıkarmazsa 34den sonra kuvoz ısı ya olmaz ya da kisa süreli olur demiş. Benim ikizler icinde doğduktan bir ay sonra isin rengi belli olur, genellikle 1 yıl sonra digerini yakalar, yeterki içerde bı sorun yasamadan çıksın demiş.

CNm, sen sıkma canını
Bazı insanlar malesef cok duyarlı olamayabiliyor
Bende bu hamileliğimde okadar cok kisiye kırgınimki
Hamileyken kimseden hayır yok, dogunca herkes uzman kesilir basıma, müdahale üstüne müdahaleler gelir, bize getir, bizde kallar baslar

Dayan canım, Allah'a şükür bu haftalara geldiniz

Demekki gercekten acillik, kötü durumları yok
Yırtacak bizim kahramanlarımız

Son düzenleme:

iyi şeyler söylemiş şükür ...

efeye de geçmiş olsun.

doğumu nerede yapacak konuşuldu mu?

canım ya kimsenin bana zararı yok. Ben birinin diğerlerini enayi yerine koymasına kızıyorum. Az önce evli görümcem geldi yazık değil mi ona eşini bırakıp aylardır bize bakıyor. Annesi de hasta... çekti gitti tatile... hadi ben neyse...

sen de takma...

chnb maşallah diyorum bence gitme boşver biraz daha zaman geçsinde ardayla gidersiniz artık

paşam canım benım çok üzüldüm kendine dikkat et pko düşmanlarından biride stres panik atağını yensen çok iyi olacak ben yine topiclerde dolaşmaya başladım pko olupta kendi kendine hamile kalan o kadar insan var ki hemde hiç beklemedikleri anda birazcık öyle yap bence

sinem canım çok sevindim bende eşime söyleyip duruyodum inş güzelce geçer ameliyatı diye inş gerek kalmaz :26:

slm kizlar umarim iyisinizdir gecmisi okuyamiyorum paketin hizindan dolayi
size haber vermek istedim yarin buyuk gun insallah hamileyimdir
benim adet gunun hic sasmaz vede gohuslerim sisti normaden buyuk yani acaba hamilemiyim ki sizin
belirtileriniz nasildi ki benim gohusleri sisti tek belirtim bu kendinize dikkat edin opuldunuz :)

Benim ilk gebeliğimde göğüslerim çok şişmişti,bu seferkinde pek şişmedi sonradan şişip ağrımaya başladılar,hatta kesin hamile değilim diyordum,sanırım her hamileliğin beliryisi de kendi e özgü,INŞALLAH hamişsindir :)

slm kizlar umarim iyisinizdir gecmisi okuyamiyorum paketin hizindan dolayi
size haber vermek istedim yarin buyuk gun insallah hamileyimdir
benim adet gunun hic sasmaz vede gohuslerim sisti normaden buyuk yani acaba hamilemiyim ki sizin
belirtileriniz nasildi ki benim gohusleri sisti tek belirtim bu kendinize dikkat edin opuldunuz :)

canımmm, sağ ol... canım burada da yaren var pcolu tüp bebek ikiz kaybından sonra doğal hamile kaşdı. hatta şimdi 2. ye hamile doğal olur sizin de inşallah...

inşallah sağlıkla hamilesindir

chnb inşallah doktorum doğal yolla hamile kalabilirsen hiç bu sıkıntıları çekmeyeceksin dedi yaren pek sık girmiyo sanırım onunla bi konuşsam iyi olacak sanırım tedaviden sonra 4 5 ay düzeliyormuş sonra tekrar bozulanlar var ama o arayı yakalasam çok iyi olacak

paşam tel numaranı gönder bi konuşalım :)

prenslerim efe ye çok geçmiş olsun kıyamam iyi olur

mmeryyyyy merak ettim gel artık yaz bizeeeeee

canım olur inşallah neden olmasın canım benim...

ben umutluyum canım...

badecim banada ilk kaybımdan 3 ay sonra buji testi yapıldı.8 lik buji çok rahat geçti demişti doktor. acı konusuna gelince doktorum bıraz acıyabılır demişti ama hafif bi sızlama harici bı acı duymadım ben.

canım galiba siz haklısınız olanın önüne geçilmiyo malesef soguk kanlı olmak lazım bu arada sana bir sır veriyimmi cnhb yeminle dün 79 tekrar gördümyavrma 4 kilo kaldı 70 kadar verebilsem ne ala:18::18:dkana başladım bende bakalım neler olcek

canım allah razı olsun bende üyeyim birine sagolsn arkadaş çagırdı ne faydalı bilgiler var pko kankilerim benim sen nasıl oldn bebem iyimisin biraz daha
kızlar bu arada demeyi unttm kaynanamla girdik birbirimize bugün sagolsun eşime olanlardan dolayı beni suçlu tutuyoragzına geleni saydı ban bir güzel bagırdı suratıma teli kapadı kötü tarafı çok agladım iyi tarafı iyi old küstü benle gebede kalsam gelmez ban deneyide düşünmüyorm ben artık eşimi düşünücem artık kimse umrumda degil herp derdimya birşey olsada kavga etsek diye allah dualarımı kabl etti bayramdada gitmeyi düşünmüyorum sizler nasılsınız bakalım görüşmeyeli :2:

paşam iyiyim ben sağol tel numaranı yazzz arayım bi pko hangi topic olduğunu da yaz yalnız bırakma benı ben daha bi yere yazmadım sen varsan oraya yazayım

iyi şeyler söylemiş şükür ...

efeye de geçmiş olsun.

doğumu nerede yapacak konuşuldu mu?

Hastane konusu da ayrı bı stres konusu, suan itibariyle %90 Amerikan olucak gibi, şirket tarafi sigorta belli bir limite kadar kabul etsin, limit dısında kalan kısmı biz öderiz demiş, o taraf tamam yani. simdi sadece Sigorta'nın bizi kapsam dahilinde kabul etmesine kaldi ısımız, şirkette bastırmaya başlamış sigortaya kabul etmeleri yönünde, bundan sonrası şirket devreye girdiği icin cok hızlı çözülür diyor esim. Dr'uma da sordum acil bisey olurda köprü trafiğine falan yakalanırsak napicaz peki dedim, ambulansla gecersiniz karşıya, ikinci bı alternatifi su saatten sonra düşünmüyorum artık dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…