Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım çok sevindim. 2 düşük dedin mi?:))

canım lokösit sanırım enfeksiyon..
benm 20.haftamda 4-5 çıkmıstı dr.um önemli degil demişti..

sonra 23.hafta da pazartesi günü seker yüklemesi yapılırken yine tüm tahlilleri verdim.
ozaman lokosit 15-16 çıktı..
zaten ben farkedıordum akıntım cogalmıstı..

bu seferde memleketteki dr.a sonucu götürdüm kokulumu kasınma varmı dedi..
ikiside yok dedim..ozaman önemli degil dedi salı günü..

cuma günü de meleğimi kaybettim işte..

hala aklımdaki bir soru bu..acaba enfeksiyondan mı acıldı r.agzı(
ama bak bugünde sormayı unuttum..
sen eger Arda beye sorarsan 2 haftada bu kadar yükselmesi normal mi diye sorarmısın?

canım çok sevindim. 2 düşük dedin mi?:))

2 demedim de 1 diyebildim..

bir kimyasal gebeligim vardı zaten evliligin 3.ayında...
onu söledim.
bitane de 7.haftam da düşügüm var dedim ..

ayh sordukça sordu onuda..
kalp atısı duyuldu mu? kese ilerlemişmiydi? haftayla uyumlumuydu?
kürtaj mı oldun?

öle sorunca ikinciyi diyemedim...

bir de 23 haftalık kayıbımı söledim..

3 kayıp diye yazdı,kimyasalı bile saydı..

ama hastaneden cıkarken sanırım biraz burnum uzamıstı:)

canım kimyasal da bir düşük...17 değer demek ki önemli( yarın fakslayayım bende hafif dolgunluk hissi var(

canım kimyasal da bir düşük...17 değer demek ki önemli( yarın fakslayayım bende hafif dolgunluk hissi var(

canım seni korkutmak istemem..
bende tam bilgili deilim bu konuda sadece yasadıklarımı anlattım..

kokulu bir akıntın ve kaşınma yanma oluyorsa önemliymiş..
sen yine de bir sor cevabınıda yaz bize..

ah giden gitti ama hala yok enfeksiyondan mı yok neden dr bana ilaç vermedi..
öle olsa daha mı ii olurdu bir sürü sey gecıor aklımdan..

bu arada sigortaya da resmi basvurumuzu bugün yaptık 1 haftaya kadar cevap gelecekmiş onu beklıorus:)

diloş hg canım..mesajn bugün beni çok mutlu etti..

birbirimizi hiç tanımadan destek olmaya calısıyoruz düşünüldügümüzü hissediyoruzya bu cok güzel bişe

Maşallah BarekAllah. Allah'ın izniyle Perşembe gunü evınız düğün evi annesi.

Hadi bakalım canım hayırlı haberlerle sonuclarını alacaksın Allah'ın izniyle.
Hangi Dr göründün.

Üzülme canım.
Arda bey e Fax olmadı sonuclarını. Su içmeye çalış yine canım sen.
Allah'ın izniyle hersey çok güzel sonuçlanacak.

sevgili badecim ben kızımda 2 ay gördüm adet 60 gün ara ara namazımı bile kılamamıştım 2 ayda normal demişti doktor hoş oglanlarda okadar görmedim birde kızımın dogumu zor oldu oglanlar kolay diaak et kzum kendine
:44::44::44:bilsemde yardım etsem keşke sen ardaya sor en iyisi
canım senin adına inan çok sevindim
tabikide bebem bendemi bir topik açsam ney
mmeryyyy sen bugun doktora gideceksin diye hatırlıyorum onun için yazmıştım :) valla soğan kürü işe yarıyoda diyen var yaramıyoda diyen var denesek mi bilemedim ben
yaradı denede gör

sevindim adına ben bir testimi eylülde alıcaktim şbatta aldım
günaydım yavrlarımın anneleri eşim çok şükür iyi alah daha iyi teisn işşallah ne var ne yok kahvaltımı yapaken sizlere bakayım dedim

metalciğim, sofikacığım,paşam fakslayacağız bugün... sağ olun... gece rüyamda arda beyle cem beyi gördüm. edirnedeki evimdeymişim. onlar beni muayeneye geliyor evimde muayene koltuğu bile var. ama köyden misafirler bastırıyor saatlerce muayene olamıyorum. telde regreteyle görüşüyorum... bir ara arda beyle cem bey ceketlerini çıkarıyor kısacık kollu ceketlerle duruyorlar. hatta Arda beyin kollarında kocaman dövmeler varmış. şaşırıyorum görünce. hayır olsun böyle ilginç bir rüya...gece de epey kasılmam oldu...

Günaydın arkadaslar
Herkes iyidir inşallah
Oğlum ateşlen di dün gece
Sabah hem onu Dr götürdük hemde benim buradaki Dr kontrolüm vardı
TSH bakilma zamanım gelmişti hem kan tahlili hemde idrar tahlili istedi yine hocamız
Birde benim cildim çok hassas yatmaktan boynum şa kızarıklıklar ve pullanmalar oluştu.
Cild Dr da gözüktüm. BASiscrrm ve momecon krem önerdi
Ayrıca Basis kremi çatlaklar içinde kullanabilirsin dedi
Lİrac dam çok farkı yoktur dedi.

Allah'a emanet olun .

Son düzenleme:

Hayırdır inşallah.
Canım benim hergece bende muhakkak uğraşıyorum böyle
Dün gece oğlum ateşlenince yanıma yatırdım mecburen, ateşi biraz düşünce sızmışım rüyamda kendine kızıyorum niye maske takmadım bak banada gecti diye Dr hastaneler.
AZ kaldı canım senin bu stresli günlerin geçecek Allah'ın izniyle.
Kasilma sıklıklarına bakabiliyormusun?

Canım yavrularını sağ salim kucağına alıcaksın inşallah.
Yaşadığın imtihanlar bukadarla kalır inşallah.

Canım hakkında hayırlısı olsun.
Herşey çok güzel olsun inşallah.

canım geçmiş olsun oğluna. inşallah sonucun da iyi çıkar... sen de dikkat et bulaşmasın...

canım sabah geçti gece hep sertti karnım. bugün de wc de zorlandım... of... geçse şu günler hele... şükür bu güne geldim insan ilerledikçe biraz daha diyor. 34 olsam daha biraz daha demiycem...

metalcim oğluna geçmiş

chnb bencede dr ye faxla sonuçlarını,basit bi ilaçla geçiverir,senmin sonuçlardan sonra benim de idrar şikayetim vardı ihmal etmek istemefim babam sağolsun özel bir yerde tahlil ve kültür için idrarımı götürdü verdikleri kapta,ben de sık sık çıkıyorum az yapıyorum,ve sanki rahatlamıyorum,daha var da ben yapamıyormuşum gibi,gece ikimizde fenaymışız desene,alt karnımda nadıl bir baskı,çok korktum,ben bu haftalarda kaybetmiştim yavrumu,çok korkuyorum,sonuçlar çıksın dr ye dönücem,ama idrar yolu enfeksiyonu böyle baskı yapar mı ki,şimdi daha iyiyim ama gece hiç uyumadım desem yeridir korkumdan baskı hissinden

canım kayıp haftanı atlatmak rahatlamak için ilk dönemeç. sonra 24, 28, 32, 34 bunların hepsinin kendince önemi var...

dr lerin yoğunluktan aklına gelmiyor tahlil yaptırdın mı demek bizler yaptırmamız lazım ara ara. görümcem fakslayacak.

benim dönerken sanki dikişim acıyor hem de epey. acaba dikişe mi dayandı diyorum haftaya çarşamba randevum. bu cumaya çekeyim dedim memorial doluymuş...wc de zorlandım hem de( bir de ayağa kalkınca wc için, çoookk baskım oluyor... ( gerçekten sizin haftalarınızda olsam niye panikliyor iyi hafta derim. Ama küveze girsin istemiyorum... çoğu maddi kaygılardan...

eylülgülü yazmamış. nasıl acaba? bir de eylülgülü cemil beyde sağlık sigortan geçiyor mu?

mmery hangi sigortaya başvurdun?

minute aradın mı dr yi? sonuçlarını aldın mı?

topik durgun bugün....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…