- Konu Sahibi hidennisko
-
- #32.081
kızlar bugün gittik üniversiteye hastaneye..
Doktora herseyi anlattım..ilgiliydi saolsun..
çatal da muayene etti..birsey soktu içime kıstırdı..
Parcamı aldı anlamadım bi kaba koydu
onu patolojiye gönderdi..
Kanamamı sordu ama benim doğumdan 10gün sonra bitmişti..
Ayrıca genetik vcd ya da cvd idi sanırım o test için genetik bölümüne yolladı kan verdim.
Bu ne bilen varmı?
Birde 4 tüp kan alındı herseyime bakılacakmış..hemoglam,hormon v.b
kan pıhtılaşmasına da bakılacakmış.
Patoloji sonucum 31 ekimde,kan tahlillerim 18 ekimde,genetik testim 8 kasımda çıkıcakmış..
Ayrıntılı usg içinde 8kasıma gün aldım..
Sonuclarımın hepsini toplayıp götürecegim ondan sonra konusacagız..
kızlar ben de idrar tahlili ve kan tahlili yaptırdm bazı değerleri sorayım bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim...
nitrit : pozitif(negatif olmalıymış)
eritrosit : 5 (2 den küçük olmalıymış)
lokosit: 17 (5 ten küçük olmalıymış)
şimdi enfeksiyon var mı?
glukoz : eser yazıyor ne demek bu?
kan:
RBC : 3.69 (4-6.2 )
HGB: 10.90(11-18)
HCT: 33.30 (35.55)
PCT: O.15 (0.200-O.5O0)
FT4 : 0.81 (0.88-1.72)
KIZLAR SORUNLULARI YAZDIM... NE OLDUKLARINI BİLMİYORUM BİR KISMININ...
canım çok sevindim. 2 düşük dedin mi?:))
2 demedim de 1 diyebildim..
Bir kimyasal gebeligim vardı zaten evliligin 3.ayında...
Onu söledim.
Bitane de 7.haftam da düşügüm var dedim ..
Ayh sordukça sordu onuda..
Kalp atısı duyuldu mu? Kese ilerlemişmiydi? Haftayla uyumlumuydu?
Kürtaj mı oldun?
öle sorunca ikinciyi diyemedim...
Bir de 23 haftalık kayıbımı söledim..
3 kayıp diye yazdı,kimyasalı bile saydı..
Ama hastaneden cıkarken sanırım biraz burnum uzamıstı:)
canım kimyasal da bir düşük...17 değer demek ki önemli( yarın fakslayayım bende hafif dolgunluk hissi var (
kızlar feryal arkadaşımız yazmış saolsun evet bugünüde lazer olmadan atlattık rabbime binlerce şükür sizlerin desteğiniz ve dualarınızda var hepinize çok tşk ediyorum gelelim muayne sonucuna bebişlerim girdiler muayne odasına dr hanım daha bakmadan hemen ameliyathane yi aradı hemen hazırlayın 2 tane lazerim var die sonra kapadı tlf ve baktı ardama önce sonra hemşireye ne dese beyenirsiniz eminmisin bunun arda olduğuna demiş hemşirede tabikide eminim küvezde başka erkek bebek yok demiş.. dr hanımda ama biz bugün bunu lazer yapıcaktık şuanlık yapmaya gerek yok demiş ve perşembeye kontrol vermiş ve iyikide geçen kontrolde yapmamışık demiş...sonra birde berene bakayım acaba bebeklerimi karıştım demiş:)) sonra çok şükür ki onada şuanlık lazer demedi ikiside 2. evrede onunda pazartesi kontrolu benim yaramazlar yine bana süpriz yaptı teyzeleri ama bendeki stresi size anlatamam hala kendime gelemedim şok oldum resmen okadar emindikki olcağı için yoğun bakımdan bile hazırlıklı geldiler çok şükür bugünlük atlattık inş. perşembede atlatırız.. eğer perşembe lazer olmaz kontrol derse yine perşembe günü taburcuyuz bugün çıkıyorduk aslında ama yoğun bakım dr eğer perşembe lazer olursa birdaha giriş yapamayız ücretli yatmak zorunda kalırsınız ayrıca lazerde ücretli olur dedi bizde bekleyelim dedik 2gün daha iyi olsunlarda 76 gün bekledik yine bekleriz.... yani bugün büyük bi süprizle ayrıldık fakulteden:))
doktora herseyi anlattım..ilgiliydi saolsun..
parcamı aldı anlamadım bi kaba koydu
kanamamı sordu ama benim doğumdan 10gün sonra bitmişti..
ayrıca genetik VCD ya da CVD idi sanırım o test için genetik bölümüne yolladı kan verdim.
bu ne bilen varmı?
birde 4 tüp kan alındı herseyime bakılacakmış..hemoglam,hormon v.b
patoloji sonucum 31 ekimde,kan tahlillerim 18 ekimde,genetik testim 8 kasımda çıkıcakmış..
ayrıntılı usg içinde 8kasıma gün aldım..
sonuclarımın hepsini toplayıp götürecegim ondan sonra konusacagız..
sağ ol canım. Troid sorunum var zaten ama en iyi bu sefer çıkmış canım. Idrarda kültür yaptırdım ona da yine tekrarı uygun yazmış. En az 3 değişik bakteri görüldü yazılmış... Suyu az içiyorum of of...
sevgili badecim ben kızımda 2 ay gördüm adet 60 gün ara ara namazımı bile kılamamıştım 2 ayda normal demişti doktor hoş oglanlarda okadar görmedim birde kızımın dogumu zor oldu oglanlar kolayKızlar bu arada biliyorsunuz ismail beye gittiğimi..Doğumdan beri kesilmeyen kanama için.Cmt ona gittiğimde rengi kahveye dönmüştü..Baktı bitmek üzere dedi..parça falan yok rahim temiz dedi..İstersen 1 ay doğum kont.hapı kullan aklına takılmasın dedi.Bende 2 gün bekliym dedim biter diye..ama gene kırmızıya döndü.Çıldırıcam.Bu nasıl şey anlamadım..az geliyor ama huzursuz ediyor..2 doktora gittim bişey yok diyorlar..Allah korusun başıma bir iş gelmesinden korkuyorum.Yarın hapı alıym başlıym diyorum ama sorun çözülecekmiki bilmiyorum
:44::44::44:bilsemde yardım etsem keşke sen ardaya sor en iyisikızlar ben de idrar tahlili ve kan tahlili yaptırdm bazı değerleri sorayım bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim...
nitrit : pozitif(negatif olmalıymış)
eritrosit : 5 (2 den küçük olmalıymış)
lokosit: 17 (5 ten küçük olmalıymış)
şimdi enfeksiyon var mı?
glukoz : eser yazıyor ne demek bu?
kan:
RBC : 3.69 (4-6.2 )
HGB: 10.90(11-18)
HCT: 33.30 (35.55)
PCT: O.15 (0.200-O.5O0)
FT4 : 0.81 (0.88-1.72)
KIZLAR SORUNLULARI YAZDIM... NE OLDUKLARINI BİLMİYORUM BİR KISMININ...
kızlar feryal arkadaşımız yazmış saolsun evet bugünüde lazer olmadan atlattık rabbime binlerce şükür sizlerin desteğiniz ve dualarınızda var hepinize çok tşk ediyorum gelelim muayne sonucuna bebişlerim girdiler muayne odasına dr hanım daha bakmadan hemen ameliyathane yi aradı hemen hazırlayın 2 tane lazerim var die sonra kapadı tlf ve baktı ardama önce sonra hemşireye ne dese beyenirsiniz eminmisin bunun arda olduğuna demiş hemşirede tabikide eminim küvezde başka erkek bebek yok demiş.. dr hanımda ama biz bugün bunu lazer yapıcaktık şuanlık yapmaya gerek yok demiş ve perşembeye kontrol vermiş ve iyikide geçen kontrolde yapmamışık demiş...sonra birde berene bakayım acaba bebeklerimi karıştım demiş:)) sonra çok şükür ki onada şuanlık lazer demedi ikiside 2. evrede onunda pazartesi kontrolu benim yaramazlar yine bana süpriz yaptı teyzeleri ama bendeki stresi size anlatamam hala kendime gelemedim şok oldum resmen okadar emindikki olcağı için yoğun bakımdan bile hazırlıklı geldiler çok şükür bugünlük atlattık inş. perşembede atlatırız.. eğer perşembe lazer olmaz kontrol derse yine perşembe günü taburcuyuz bugün çıkıyorduk aslında ama yoğun bakım dr eğer perşembe lazer olursa birdaha giriş yapamayız ücretli yatmak zorunda kalırsınız ayrıca lazerde ücretli olur dedi bizde bekleyelim dedik 2gün daha iyi olsunlarda 76 gün bekledik yine bekleriz.... yani bugün büyük bi süprizle ayrıldık fakulteden:))
geldim canım ne yazacaktım ki ben unuttum
kızlar bende pkoyum..hem de en agırından..
tüylenme,adet düzensizliği,kilo artısı troid hepsi bende var..
ögrendiklerinizi duyduklarınızı benle de paylaşırsanız sevinirim..
mmeryyyy sen bugun doktora gideceksin diye hatırlıyorum onun için yazmıştım :) valla soğan kürü işe yarıyoda diyen var yaramıyoda diyen var denesek mi bilemedim ben
ayrıca genetik VCD ya da CVD idi sanırım o test için genetik bölümüne yolladı kan verdim.
bu ne bilen varmı?
patoloji sonucum 31 ekimde,kan tahlillerim 18 ekimde,genetik testim 8 kasımda çıkıcakmış..
metalciğim, sofikacığım,paşam fakslayacağız bugün... sağ olun... gece rüyamda arda beyle cem beyi gördüm. edirnedeki evimdeymişim. onlar beni muayeneye geliyor evimde muayene koltuğu bile var. ama köyden misafirler bastırıyor saatlerce muayene olamıyorum. telde regreteyle görüşüyorum... bir ara arda beyle cem bey ceketlerini çıkarıyor kısacık kollu ceketlerle duruyorlar. hatta Arda beyin kollarında kocaman dövmeler varmış. şaşırıyorum görünce. hayır olsun böyle ilginç bir rüya...gece de epey kasılmam oldu...
bu ne bilen varmı?
Hayırdır inşallah.
Canım benim hergece bende muhakkak uğraşıyorum böyle
Dün gece oğlum ateşlenince yanıma yatırdım mecburen, ateşi biraz düşünce sızmışım rüyamda kendine kızıyorum niye maske takmadım bak banada gecti diye Dr hastaneler.
AZ kaldı canım senin bu stresli günlerin geçecek Allah'ın izniyle.
Kasilma sıklıklarına bakabiliyormusun?
metalcim oğluna geçmiş
chnb bencede dr ye faxla sonuçlarını,basit bi ilaçla geçiverir,senmin sonuçlardan sonra benim de idrar şikayetim vardı ihmal etmek istemefim babam sağolsun özel bir yerde tahlil ve kültür için idrarımı götürdü verdikleri kapta,ben de sık sık çıkıyorum az yapıyorum,ve sanki rahatlamıyorum,daha var da ben yapamıyormuşum gibi,gece ikimizde fenaymışız desene,alt karnımda nadıl bir baskı,çok korktum,ben bu haftalarda kaybetmiştim yavrumu,çok korkuyorum,sonuçlar çıksın dr ye dönücem,ama idrar yolu enfeksiyonu böyle baskı yapar mı ki,şimdi daha iyiyim ama gece hiç uyumadım desem yeridir korkumdan baskı hissinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?