- Konu Sahibi hidennisko
-
- #32.121
duyaydın arkadasım Allah yardımcın olsun..Olur mu canım hepimizin bebekleri kıymetli kaçıncı haftada olursa olsun,ben yardım istedim bilen varsa,hadi senin bebek büyük haftan büyük baskı yapıyor da benim niye baskım var ona korkuyorum,biliyorsun benimkinin kuvezde de şansı olmaz ALlah korusub
Sakın yanlış anlama canım,netten bakıyorum son üç ayda baskı ve sık wc olur diyor ama ikinci trimestr de bunlar hafifler diyor korkuyorum,benim için biri normal dese belki içim rahatlıycak
aaa vınn bitince sen olmucakmısınbu arada vınım bugün yarın bitebilir. eşim gelene dek alam da...
bu arada Arda bey aradı. bol su dedi. ft4 ü dahiliyeyle görüş dedi. kan değerini doğum öncesi yükseltelim dedi...
Faydasinida gördüm bide omasa ne yapardım sonuçta sigorta uzman parası ödüyor Prof.doçent farki sana kalıyor icine sinen uzman bı doktorda yoktu muayene ücreti bugüne kadar 2 kere ödedim bı kere daha oduyecem insallah hem detayliyida yaptirmis olcam sonrasında riskli haftalarım gecmis oluyor insallah daha cok karını doğumda gorucem bı terslik olmazsa doguma para odemiyecemeylülgülü anladım canım. inşallah sıkıntısız atlatırsın sen de... geçmemesi iyi olmadı hem doğum için sigortanı yeniletmen gerekecek sanırım. çok da sana karı olmadı galiba...:44:
duyaydın bilmiyorum eşime sorarım...
bu arada kızlar aralık annelerinden aradaşa resim gönderdim benim ve bebişin 24 haftalık resmini. 3363. sayfada... bakmak isteyen olursa bakabilir...:))
Benimki karşılamıyor ilk 14 gün sigorta yapmiyolar bebege sen böyle söyleyince netten baktım kuvezi karşılayan tek sigorta Anadolu sigortaymis o da 1 sene hamile kalmaman gerekiyormuş anlamadım yani bu ay sonu poliçem yenilencek bı sorarım o zamansaol canım..randevumu netten aldım..dr seçilmiyorki.
sadece poliklinik1 diye gecıordu
sonra kaşesinden baktım Betül Nalbant mıs doktorum.
teşekkür ederim
canım Allianz a basvurdum.
arastırdıgım kadaryla diger sigortalar en az 1 yıl hamilelik kabul etmıor.
Allianz da bu süre 6 ay olunca tercihim bu yönde oldu..
ama bizim sigortacı bebeginde doğar dogmaz sigortalı olacagını,kuvez masrafları olsa bile karsılanacagını söledi..ama sizden öle duymuorum bi acıkleyiversen bana..
ben geldim hareketlensin topic:)
Dayanamadım benim doktorla egede çalışan ablamın dr sini aradım,siz erol beye yarın da ulaşamazsınız beni arayın dedi,purinol içrbilirsin yarına kadar dedi,bakteri olunca illa üreme olması şart değil üreme var mı yok mu öğrenmeden antibiyotik veremeyiz dedi,bol su ve şu suda eriyen purinol içecekmişim,yarın da kültür sonucumu öğrenince yine bu bu doktoru arıycam,ohhh Allahım sana çok şükür rahatladım
Faydasinida gördüm bide omasa ne yapardım sonuçta sigorta uzman parası ödüyor Prof.doçent farki sana kalıyor icine sinen uzman bı doktorda yoktu muayene ücreti bugüne kadar 2 kere ödedim bı kere daha oduyecem insallah hem detayliyida yaptirmis olcam sonrasında riskli haftalarım gecmis oluyor insallah daha cok karını doğumda gorucem bı terslik olmazsa doguma para odemiyecem
Bebeğinde göğüsünde cok tatlı
Bebeginede sanada masallah.
Canim tahlillerle ilgili pek bir bilgim olmadigi icin hazamadim.ama buyuk bir sorun olmamasina sevindim.
Dayanamadım benim doktorla egede çalışan ablamın dr sini aradım,siz erol beye yarın da ulaşamazsınız beni arayın dedi,purinol içrbilirsin yarına kadar dedi,bakteri olunca illa üreme olması şart değil üreme var mı yok mu öğrenmeden antibiyotik veremeyiz dedi,bol su ve şu suda eriyen purinol içecekmişim,yarın da kültür sonucumu öğrenince yine bu bu doktoru arıycam,ohhh Allahım sana çok şükür rahatladım
Faydasinida gördüm bide omasa ne yapardım sonuçta sigorta uzman parası ödüyor Prof.doçent farki sana kalıyor icine sinen uzman bı doktorda yoktu muayene ücreti bugüne kadar 2 kere ödedim bı kere daha oduyecem insallah hem detayliyida yaptirmis olcam sonrasında riskli haftalarım gecmis oluyor insallah daha cok karını doğumda gorucem bı terslik olmazsa doguma para odemiyecem
Bebeğinde göğüsünde cok tatlı
Bebeginede sanada masallah.
Canim tahlillerle ilgili pek bir bilgim olmadigi icin hazamadim.ama buyuk bir sorun olmamasina sevindim.
Bilmiyorumki canım bunun icin görüşmedik dahaiyi olmuş canım... rahatlamışsındır...
canım yenilemek ne kadar belli mi?
sağ ol canım senin de epey çıkmıştır:)
çok sağ ol canım darısı başınıza...
hadi artık sabırsızlanıyorum...
chnb yakışıklı oglun gördüm annesisorlarım olcek cevaplarsan sevinirim
1- o resimi neden ilk burda göstermedin bende onun annesi degilmiyim
2- koyan kişi seni nerden tanıyor o koyd sen koymadın :44::44:
sen beni beyenmiyormusun
Bilmiyorumki canım bunun icin görüşmedik daha
Gobisin yazcagma göğüsün yazmisim yeni farkediyorum :)benimkide çıktı baya
inşallah hallolur bu küvez işi insanı strese sokuyor ya...
demekki amerikan hastanesine güveniyor...
kullan ki kan depoların gitmesin...
daha öncede yazdım canım benim de erken doğum sonrası bitip tekrar başlıyordu ginera verdi dr hemen geçti...
eylülgülü anladım canım. inşallah sıkıntısız atlatırsın sen de... geçmemesi iyi olmadı hem doğum için sigortanı yeniletmen gerekecek sanırım. çok da sana karı olmadı galiba...:44:
duyaydın bilmiyorum eşime sorarım...
bu arada kızlar aralık annelerinden aradaşa resim gönderdim benim ve bebişin 24 haftalık resmini. 3363. sayfada... bakmak isteyen olursa bakabilir...:))
Benimki karşılamıyor ilk 14 gün sigorta yapmiyolar bebege sen böyle söyleyince netten baktım kuvezi karşılayan tek sigorta Anadolu sigortaymis o da 1 sene hamile kalmaman gerekiyormuş anlamadım yani bu ay sonu poliçem yenilencek bı sorarım o zaman
chnb fotonuzu gördümben bugun sabahtan dosyalarımı aldım yoldaydım şimdi geldim gebzeye yarın arda beyi arayacam eşim istersen 3 ay sonra yine gideriz dedi henuz 40 ımda çıkmadı yarın bi sorayım bu arada vın için ben cumaya kadar buralardayım yardımcı olabileceğim bişi olursa her zaman
mmery ve yaren nerde buluşuyosunuz bakayımpko sitesiyse banada söyleyinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?