Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
chnb maşallah size cok guzelsiniz oglunla,dedigin kadar da kilo almış gibi gorunmuyorsun :)
bu arada oglunu abisine benzettim ben

duyaydın arkadasım Allah yardımcın olsun..
aman aklına kötü birsey getirme hayırlısıyla gececk insallah
bu arada vınım bugün yarın bitebilir. eşim gelene dek alam da...
aaa vınn bitince sen olmucakmısın(
bu arada Arda bey aradı. bol su dedi. ft4 ü dahiliyeyle görüş dedi. kan değerini doğum öncesi yükseltelim dedi...

canım lokosit için ne dedi dr.un..
önemli bir değer miymiş?

ya ben bulamadım chnb sayfayı yazıp gittim yktu orda bana biri link koysun da ben de bakayım..

sofikacığım ne kadar iyi bir gözlemcisin. biz de abiye benzettik:) aslında epey aldım:)) yüzü normal di mi canım downlu bebeğe bennzemiyor di mi?(

mmery canım hayırlı olsun. ben sürem dolmadan hamile kaldım belki ondandır bilemiyorum...

duyaydın bana bol su dedi. kalkma yat dedi az önce arda bey... lökosite de bir şey demedi...

hataydaki canım dr m ile görüştüm... o da feramat iç kan için dedi. arda beye unuttum sormayı ona sordum...

mmery telefonla uzatılır inşallah süresi...

melekçiğim ben link nasıl konulur bilmiyorum canım...

Pöfff dr yurtdışındaymış,hemşiresini yarın arıyacakmış o da o zaman söyleyecekmiş,ulen doğursak nolcak yerine bakaacak olmaması çok kötü ((((((((

duyaydın canım yarına dek su iç canım. dediğin doğru zor oluyor dr olmayınca...

Dayanamadım benim doktorla egede çalışan ablamın dr sini aradım,siz erol beye yarın da ulaşamazsınız beni arayın dedi,purinol içrbilirsin yarına kadar dedi,bakteri olunca illa üreme olması şart değil üreme var mı yok mu öğrenmeden antibiyotik veremeyiz dedi,bol su ve şu suda eriyen purinol içecekmişim,yarın da kültür sonucumu öğrenince yine bu bu doktoru arıycam,ohhh Allahım sana çok şükür rahatladım

Faydasinida gördüm bide omasa ne yapardım sonuçta sigorta uzman parası ödüyor Prof.doçent farki sana kalıyor icine sinen uzman bı doktorda yoktu muayene ücreti bugüne kadar 2 kere ödedim bı kere daha oduyecem insallah hem detayliyida yaptirmis olcam sonrasında riskli haftalarım gecmis oluyor insallah daha cok karını doğumda gorucem bı terslik olmazsa doguma para odemiyecem
Bebeğinde göğüsünde cok tatlı

Bebeginede sanada masallah.

Canim tahlillerle ilgili pek bir bilgim olmadigi icin hazamadim.ama buyuk bir sorun olmamasina sevindim.

Benimki karşılamıyor ilk 14 gün sigorta yapmiyolar bebege sen böyle söyleyince netten baktım kuvezi karşılayan tek sigorta Anadolu sigortaymis o da 1 sene hamile kalmaman gerekiyormuş anlamadım yani bu ay sonu poliçem yenilencek bı sorarım o zaman

iyi olmuş canım... rahatlamışsındır...

canım yenilemek ne kadar belli mi?

sağ ol canım senin de epey çıkmıştır:)

Canim tahlillerle ilgili pek bir bilgim olmadigi icin hazamadim.ama buyuk bir sorun olmamasina sevindim.

çok sağ ol canım darısı başınıza...

hadi artık sabırsızlanıyorum...

iyi olmuş canım... rahatlamışsındır...

canım yenilemek ne kadar belli mi?

sağ ol canım senin de epey çıkmıştır:)

çok sağ ol canım darısı başınıza...

hadi artık sabırsızlanıyorum...

chnb yakışıklı oglun gördüm annesi sorlarım olcek cevaplarsan sevinirim
1- o resimi neden ilk burda göstermedin bende onun annesi degilmiyim
2- koyan kişi seni nerden tanıyor o koyd sen koymadın :44::44:
sen beni beyenmiyormusun

Bilmiyorumki canım bunun icin görüşmedik daha
Gobisin yazcagma göğüsün yazmisim yeni farkediyorum :)benimkide çıktı baya

1. canım bu topiğin içeriğine uygun değil diye düşündüm..

2. o arkadaş da cem beyin hastası memorialde doğum yapacak o yüzden epeydir muhabbetimiz var.

hem ben resim koymayı bilmiyorum. cep telime ultrasonu çektim onun cebine gönderdim o da fişle bilgisayara aktarmış. ben bu kadar teknolojik değilim... oradan koy diyen oluyordu resim...

Bilmiyorumki canım bunun icin görüşmedik daha
Gobisin yazcagma göğüsün yazmisim yeni farkediyorum :)benimkide çıktı baya

he, he, he... göğüsüm de güzeldir:))

face de yok di mi? var mı bir yerde?

duyaydının daha pek belirgin değildir...

Oğlumu kontrole götürdüğümde doktoru ilee dogumu konuştum biraz
Bana dedi ki imkanın varsa Amerika'nda yap dogumu
Vitrini ne ise arkası da odur, cok iyiler her konuda diye

Nesrincim ne kadar farketmiş göbeğin, ben gördüğümde karnım yok diye üzülüyordum, bak ne güzel günlere geldin
Ardacikda cok güzel çıkmış, benim kız uzaylı gibi çıkıyor resimlerde

chnb fotonuzu gördüm ben bugun sabahtan dosyalarımı aldım yoldaydım şimdi geldim gebzeye yarın arda beyi arayacam eşim istersen 3 ay sonra yine gideriz dedi henuz 40 ımda çıkmadı yarın bi sorayım bu arada vın için ben cumaya kadar buralardayım yardımcı olabileceğim bişi olursa her zaman

mmery ve yaren nerde buluşuyosunuz bakayım pko sitesiyse banada söyleyinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tamam canım bir sor bakalım sen..
bende sigortacı abinin yalancısıyım:)

aslında aile dostumuz beni yanıltmak için öle sölücegini düşünmüorum ama neden öle sölediyse..bende meraklandım simdi:26:

Gebzeye mi geldin canm sen??? kalıcı mısın peki?

bu arada yok canm..pko topicinde tanıdıgım hiç yok.
paşamla sana güvenıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…