Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Olur mu canım hepimizin bebekleri kıymetli kaçıncı haftada olursa olsun,ben yardım istedim bilen varsa,hadi senin bebek büyük haftan büyük baskı yapıyor da benim niye baskım var ona korkuyorum,biliyorsun benimkinin kuvezde de şansı olmaz ALlah korusub

Sakın yanlış anlama canım,netten bakıyorum son üç ayda baskı ve sık wc olur diyor ama ikinci trimestr de bunlar hafifler diyor korkuyorum,benim için biri normal dese belki içim rahatlıycak

Son düzenleme:
duyaydın canım benim baskı hissim hic gecmedi desem yeridir ama elbette uzaktan normal demek yanlış olur,inşallah tahlil sonucların iyi cıkar

chnb canım ben de ruyamda seni gordum,kalabalık kadın topluluguyuz park gibi bir yerdeyiz,cocularımız da var yanımızda,senin kızın varmış onu boyle uzun bir legene yatırmışsın cocuk icine sessizce yatıyor,hava da serin.Cıkışıyorum sana sen bu cocugu zaturre etmek mi istiyorsun cabuk cıkar sudan diye,sen de şaşkın şaşkın aaa üşür mü ki oyle diyorsun ve cıkarıyorsun kuruluyorsun.hayır olsun inşallah amin!

Sağol sofikacım,afedersin külotumu giyerken bile bacağımı kaldırınca dahi oluyor,bi çıksa sonuçlar..doktorun kendiyle de görüşemiyoruz malum profuz yaa (((((

Allah korusun canım. tahlil sonucun çıksın da rahatla...

senin dr üniversitede değil mi?

hayır olsun canım... bir de kız dğarmış:))

bu arada vınım bugün yarın bitebilir. eşim gelene dek alam da...

Sağ olasın canım.
Benımde oluyor sık sık alt karında tam eski sezaryan yerimin 4 parmak üstü.
Genelde gaz çıkaramadığında oluyor. Bu gebeliğimde sürekli bir karın ağrısı yaşıyorum ben zaten.
Tuvaletim gelir ağrır tuvalete giderim ağrır. Bağırsakların mülayim olur ağrır. Gazım olur ağrır.
Artık kasılma gaz sancısı bebek hareketi hepsi karıştı.
Dr diyorli adet ağrısı gibi olursa. Eee durup düşünüyorum ağdet ağrısı gibimi diye.
Pat gaz çıkıyor geçiyor. Sonra gene. İnsnin bu ağrılardan dolayı o kadar çok Dr gittim ki
Artık bende kendime insanmıyorum
Korkum gercekten sancım olduğunda yine gaz dur deyip ya yanılıp geç kalırsam.
Neyse canım Allah a emanet ol. Allah rahatlık versin cümlemize.

Sağol sofikacım,afedersin külotumu giyerken bile bacağımı kaldırınca dahi oluyor,bi çıksa sonuçlar..doktorun kendiyle de görüşemiyoruz malum profuz yaa (((((

canım ben de zor giyiyorum hele çorabımı( bir de tuba derdi ayak tırnaklarını kesemiyorum diye. ben dün kestim çok zorlandım...

İyiyim ca iğnemi oldum geldim emin ol dogurup kucagmiza alanadek rahatlayamiyacaz sen doktoruna sordun mü kuveze gircek mı?4hafta onden gittiği icin gerek olmayabilir malesef muayenede sigorta geçmiyor başka doktorada guvenemiyirum riskli haftaları atlatana kadar devam sonra mecbur bı doktir ve hastane bulmam gerekiyor
Duyaydın o baskılar bende oluyor bazen özelikle serklajdan sonra ilk iki hafta cok yogundu gecen hafta farkettim ayag kaktigimda bacaklarım bile zor taşıyor beni doktorumda demişti sen ayag kalkarsan bebek asag basınç yapar diye simdi daha iyi anlıyorum ve yatag daha sıkı bağlıyim camasirimi degstirirkende dus da yikanirkende hep esimden yardim aliyrum egilmete korkuyirum artik doktoruna sor yinede Proflara ulaşmak zor bende baslarda zor ulaşıyordum simdi kolay ulaşıyorum aman maşallah deyimBen ulaşamadığım zaman sekreterine sorduruyirdum sende öyle dene istersen

Chnb cim evet üniversitede ama hoca olarak çalışıyor hasta bakmıyor,ben hemşiresini arıyorum acil bir durumda o da dr ye ulaşıyor

Metal ve eylülgülü teşekkür ederim,bu baskı olayında yalnız değilmişim demekki,gerçekten de her değişik karın hareketinde evin delisi oluyorum bir anda

Chnb,Senin vınn müşteri hizmetlerinden falan uzatılamaz mı

Son düzenleme:
eylülgülü anladım canım. inşallah sıkıntısız atlatırsın sen de... geçmemesi iyi olmadı hem doğum için sigortanı yeniletmen gerekecek sanırım. çok da sana karı olmadı galiba...:44:

duyaydın bilmiyorum eşime sorarım...

bu arada kızlar aralık annelerinden aradaşa resim gönderdim benim ve bebişin 24 haftalık resmini. 3363. sayfada... bakmak isteyen olursa bakabilir...:))

Maşallah BarekAllah
Her ikinizde çok güzeliniz.

Maşallah canım

Hep bu bebekler "yo yo çekmeyin" der gibi gözlerini kapatıyorlar :) göbüş şimdiye ait dimi

Maşallah canım

Hep bu bebekler "yo yo çekmeyin" der gibi gözlerini kapatıyorlar :) göbüş şimdiye ait dimi

Mesaj tekrarıııııııııı

Son düzenleme:
Maşallah canım

bu arada Arda bey aradı. bol su dedi. ft4 ü dahiliyeyle görüş dedi. kan değerini doğum öncesi yükseltelim dedi...

Hadi bakalım canım hayırlı haberlerle sonuclarını alacaksın Allah'ın izniyle.
Hangi Dr göründün.
saol canım..randevumu netten aldım..dr seçilmiyorki.
sadece poliklinik1 diye gecıordu
sonra kaşesinden baktım Betül Nalbant mıs doktorum.

Canım hakkında hayırlısı olsun.
Herşey çok güzel olsun inşallah.
teşekkür ederim

canım Allianz a basvurdum.
arastırdıgım kadaryla diger sigortalar en az 1 yıl hamilelik kabul etmıor.
Allianz da bu süre 6 ay olunca tercihim bu yönde oldu..

ama bizim sigortacı bebeginde doğar dogmaz sigortalı olacagını,kuvez masrafları olsa bile karsılanacagını söledi..ama sizden öle duymuorum bi acıkleyiversen bana..

ben geldim hareketlensin topic:)

Idrar kültürü değil ama tam idrar tahlilim çıkmış,bakteri var faxlattım sonuçları laboratuvardan bakalım bixm dr ne diyecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…