- 25 Ekim 2011
- 1.502
- 21
- 158
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #32.101
canım kayıp haftanı atlatmak rahatlamak için ilk dönemeç. sonra 24, 28, 32, 34 bunların hepsinin kendince önemi var...
dr lerin yoğunluktan aklına gelmiyor tahlil yaptırdın mı demek bizler yaptırmamız lazım ara ara. görümcem fakslayacak.
benim dönerken sanki dikişim acıyor hem de epey. acaba dikişe mi dayandı diyorum haftaya çarşamba randevum. bu cumaya çekeyim dedim memorial doluymuş...wc de zorlandım hem de( bir de ayağa kalkınca wc için, çoookk baskım oluyor... ( gerçekten sizin haftalarınızda olsam niye panikliyor iyi hafta derim. Ama küveze girsin istemiyorum... çoğu maddi kaygılardan...
eylülgülü yazmamış. nasıl acaba? bir de eylülgülü cemil beyde sağlık sigortan geçiyor mu?
mmery hangi sigortaya başvurdun?
minute aradın mı dr yi? sonuçlarını aldın mı?
topik durgun bugün....
duyaydın canım benim baskı hissim hic gecmedi desem yeridir ama elbette uzaktan normal demek yanlış olur,inşallah tahlil sonucların iyi cıkar
chnb canım ben de ruyamda seni gordum,kalabalık kadın topluluguyuz park gibi bir yerdeyiz,cocularımız da var yanımızda,senin kızın varmış onu boyle uzun bir legene yatırmışsın cocuk icine sessizce yatıyor,hava da serin.Cıkışıyorum sana sen bu cocugu zaturre etmek mi istiyorsun cabuk cıkar sudan diye,sen de şaşkın şaşkın aaa üşür mü ki oyle diyorsun ve cıkarıyorsun kuruluyorsun.hayır olsun inşallah amin!
Olur mu canım hepimizin bebekleri kıymetli kaçıncı haftada olursa olsun,ben yardım istedim bilen varsa,hadi senin bebek büyük haftan büyük baskı yapıyor da benim niye baskım var ona korkuyorum,biliyorsun benimkinin kuvezde de şansı olmaz ALlah korusub
Sakın yanlış anlama canım,netten bakıyorum son üç ayda baskı ve sık wc olur diyor ama ikinci trimestr de bunlar hafifler diyor korkuyorum,benim için biri normal dese belki içim rahatlıycak
duyaydın canım benim baskı hissim hic gecmedi desem yeridir ama elbette uzaktan normal demek yanlış olur,inşallah tahlil sonucların iyi cıkar
chnb canım ben de ruyamda seni gordum,kalabalık kadın topluluguyuz park gibi bir yerdeyiz,cocularımız da var yanımızda,senin kızın varmış onu boyle uzun bir legene yatırmışsın cocuk icine sessizce yatıyor,hava da serin.Cıkışıyorum sana sen bu cocugu zaturre etmek mi istiyorsun cabuk cıkar sudan diye,sen de şaşkın şaşkın aaa üşür mü ki oyle diyorsun ve cıkarıyorsun kuruluyorsun.hayır olsun inşallah amin!
metalcim oğluna geçmiş
chnb bencede dr ye faxla sonuçlarını,basit bi ilaçla geçiverir,senmin sonuçlardan sonra benim de idrar şikayetim vardı ihmal etmek istemefim babam sağolsun özel bir yerde tahlil ve kültür için idrarımı götürdü verdikleri kapta,ben de sık sık çıkıyorum az yapıyorum,ve sanki rahatlamıyorum,daha var da ben yapamıyormuşum gibi,gece ikimizde fenaymışız desene,alt karnımda nadıl bir baskı,çok korktum,ben bu haftalarda kaybetmiştim yavrumu,çok korkuyorum,sonuçlar çıksın dr ye dönücem,ama idrar yolu enfeksiyonu böyle baskı yapar mı ki,şimdi daha iyiyim ama gece hiç uyumadım desem yeridir korkumdan baskı hissinden
Sağol sofikacım,afedersin külotumu giyerken bile bacağımı kaldırınca dahi oluyor,bi çıksa sonuçlar..doktorun kendiyle de görüşemiyoruz malum profuz yaa(((((
İyiyim ca iğnemi oldum geldim emin ol dogurup kucagmiza alanadek rahatlayamiyacaz sen doktoruna sordun mü kuveze gircek mı?4hafta onden gittiği icin gerek olmayabilir malesef muayenede sigorta geçmiyor başka doktorada guvenemiyirum riskli haftaları atlatana kadar devam sonra mecbur bı doktir ve hastane bulmam gerekiyorcanım kayıp haftanı atlatmak rahatlamak için ilk dönemeç. sonra 24, 28, 32, 34 bunların hepsinin kendince önemi var...
dr lerin yoğunluktan aklına gelmiyor tahlil yaptırdın mı demek bizler yaptırmamız lazım ara ara. görümcem fakslayacak.
benim dönerken sanki dikişim acıyor hem de epey. acaba dikişe mi dayandı diyorum haftaya çarşamba randevum. bu cumaya çekeyim dedim memorial doluymuş...wc de zorlandım hem de( bir de ayağa kalkınca wc için, çoookk baskım oluyor... ( gerçekten sizin haftalarınızda olsam niye panikliyor iyi hafta derim. Ama küveze girsin istemiyorum... çoğu maddi kaygılardan...
eylülgülü yazmamış. nasıl acaba? bir de eylülgülü cemil beyde sağlık sigortan geçiyor mu?
topik durgun bugün....
eylülgülü anladım canım. inşallah sıkıntısız atlatırsın sen de... geçmemesi iyi olmadı hem doğum için sigortanı yeniletmen gerekecek sanırım. çok da sana karı olmadı galiba...:44:
duyaydın bilmiyorum eşime sorarım...
bu arada kızlar aralık annelerinden aradaşa resim gönderdim benim ve bebişin 24 haftalık resmini. 3363. sayfada... bakmak isteyen olursa bakabilir...:))
eylülgülü anladım canım. inşallah sıkıntısız atlatırsın sen de... geçmemesi iyi olmadı hem doğum için sigortanı yeniletmen gerekecek sanırım. çok da sana karı olmadı galiba...:44:
duyaydın bilmiyorum eşime sorarım...
bu arada kızlar aralık annelerinden aradaşa resim gönderdim benim ve bebişin 24 haftalık resmini. 3363. sayfada... bakmak isteyen olursa bakabilir...:))
Maşallah BarekAllah
Her ikinizde çok güzeliniz.
Maşallah canım
Hep bu bebekler "yo yo çekmeyin" der gibi gözlerini kapatıyorlar :) göbüş şimdiye ait dimi
saol canım..randevumu netten aldım..dr seçilmiyorki.Hadi bakalım canım hayırlı haberlerle sonuclarını alacaksın Allah'ın izniyle.
Hangi Dr göründün.
teşekkür ederim
Canım hakkında hayırlısı olsun.
Herşey çok güzel olsun inşallah.
canım kayıp haftanı atlatmak rahatlamak için ilk dönemeç. sonra 24, 28, 32, 34 bunların hepsinin kendince önemi var...
topik durgun bugün....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?