- Konu Sahibi hidennisko
-
- #32.161
saol canım..randevumu netten aldım..dr seçilmiyorki.
sadece poliklinik1 diye gecıordu
sonra kaşesinden baktım Betül Nalbant mıs doktorum.
teşekkür ederim
canım Allianz a basvurdum.
arastırdıgım kadaryla diger sigortalar en az 1 yıl hamilelik kabul etmıor.
Allianz da bu süre 6 ay olunca tercihim bu yönde oldu..
ama bizim sigortacı bebeginde doğar dogmaz sigortalı olacagını,kuvez masrafları olsa bile karsılanacagını söledi..ama sizden öle duymuorum bi acıkleyiversen bana..
ben geldim hareketlensin topic:)
Arkadaşım ayrıntılı usg benim bahsettiğim şey sanırım.bende 23 haftalık kaybettim..Gittiğim doktor 3 boyutlu ultrasonda rahim şekline bakalım dedi.Rahim ağzı yetmezliği olanlarda rahim anomalisi(çift rahim,kalp şeklinde,perde vs.) olabiliyormuş.Sana ne için yapalım dediler ayrıntılıyı?Birde üzülmezsen hikayeni yazarmısın?
Arkadaşım bende haziran sonunda doğum yaptım..Temmuz sonunda da sigorta yaptırdık.Dediğin gibi diğer sigortalarda 1 yıl beklemek gerekiyor.Allıanz da 5 ay doldumu tamammış..Benim sigortam hem yatarak hemde ayakta tedaviyi karşılıyor..Ama buna rağmen küvez olayını karşılamıyor..Bence yanlış anlamışsınzı canım.Poliçede yazıyor zaten.doğduktan sonra sadece bebeğe yapılan ilk işlemleri karşılıyor.. küvezi karşılayan çok az sigorta varmış..
canım dr ye giderken çektim ben de... sen de öyle yap...
Benimki belirgin de belirgin olan bebek değil gaz ve yağ
Melek81 listeye eklenmek istersen bana özelden mesaj atıver bilgilerini,gurbetyçiyi bekliyordum bi gün sonra belli olacak diyordu gebelik işi için ses seda çıkmadı:26:
Ben geçen sene gebeliğimde foto çok çekilmiştim karnım da belliydi az çok,çok ağlıyorum diye eşim hepsini yok etmiş
aaaaaa ben c.tesi akşam geri gideceğim ataşehirde de olsa gel derse babam götürecekc.tesi ye kadar hiç gelmiyo mu kafam karıştı yine günlerini :18:
canım bende 23 haftalıkken kaybettim..
ilk hamileligimdi..
hiçbirseyim yoktu cok sorunsuz bir sekilde gecıordu 1 gece 1 saat sancım oldu..gece 12di.
yatalım sabah dr.a gideris dedik..
ama adet sancısı gibi kıvırıodu..lavaboya gdeyim die kalkınca kanamam geldi..
hemen hastaneye gittik..
usg de baktılar bebek asagı düşmüş kesesi yırtılmıs..
neredeys alttan elini uzatsan degersin dedi doktor(
gece 3 ten diger gün 5 e kadar bekledi.suni sancıyla normal dogum yaptım işte
böle hikayemi anlatınca usg den gün verildi..genetik test falan istendi..
sanırım tanı koymaya yardımcı olmak için istedi dr. canım.
doğum yapalı 25 gün oldu ben ünv hastanesine gittim hersseyime bakılsın diye
bade canım sağ ol. bitti mi kanaman? başladın mı ilaca?
chnb cım işte bazen çok güvendiğimiz o drlar hayatımızı karartabiliyor bende hiç ummamıştım hiç kimse ummamıştı yaşıcaklarına ama dr ve çalışanlardan allah bin kere razı olsun bazen sıkıntılarımız oldu ama gerçekten yürekten bakıyorlar yine gecen 26+3 günlük doğan bi bebek geldi maşallah oda direniyor hayata inş. oda üzmicek anneciğini şu göz sıkıntımızda bi bitse
nigar50 cnm altta ismini görüyorum senin yavrunda lazer oldumu veya bu aşama nasıl geçti şuan biz 2. evredeyiz hala lazer olma ihtimalimiz var çok korkuyorum perşembe kontrolümüz var biyandan da yoğun bakıma gelen dr 36 haftaya kadar herşey netleşir demişti 38 haftadan sonra değişirmi bu durum acaba
artık belli olur annesi... gurbetçi altta bir ara göründü yazmadı...
canım pazartesi sabah klinik öğleden sonra hastane, salı klinik, çarşamba hastane, perşembe klinik, cuma hastane, cumartesi klinik...
canım suni sancı niye verdiler? genelde yetmezlik olanlar hemen doğurabiliyor...
canım bende 23 haftalıkken kaybettim..
ilk hamileligimdi..
hiçbirseyim yoktu cok sorunsuz bir sekilde gecıordu 1 gece 1 saat sancım oldu..gece 12di.
yatalım sabah dr.a gideris dedik..
ama adet sancısı gibi kıvırıodu..lavaboya gdeyim die kalkınca kanamam geldi..
hemen hastaneye gittik..
usg de baktılar bebek asagı düşmüş kesesi yırtılmıs..
neredeys alttan elini uzatsan degersin dedi doktor(
gece 3 ten diger gün 5 e kadar bekledi.suni sancıyla normal dogum yaptım işte
böle hikayemi anlatınca usg den gün verildi..genetik test falan istendi..
sanırım tanı koymaya yardımcı olmak için istedi dr. canım.
doğum yapalı 25 gün oldu ben ünv hastanesine gittim hersseyime bakılsın diye
metal41 özel msj kutuna bir baksan canım:)
Bitmedi canım..Hatta rengi gene kırmızıya döndü...Günlük pedlerden koyuyorum..bu akşam içmeye başladım artık.baktım azalacağına artıyor..yapacak başka birşey kalmadı..
canım kliniginde Allianz gecmedigi için oraya gitmiyorsun sen degilmi?
ben gece 2 den sabaha kadar ara ara sancım oldu hastaneye yatınca ama gündüz hiç sancım gelmedi..
doktor yapacak birsey olmadıgını suni sancı verip dogumu beklıcegini söledi..
ama ilacı aldıktan sonra 1 saatte dogum oldu.
evet bana da dediler birdahakinde dikiş olacak diye...çok geçmiş olsun,başınız sağolsun..Benimde 3 ay oldu canım..Hamileliğim süper geçiyordu..18.haftada kahverengi lekem oldu diye gittim..Ağrım sızım hiç bir şeyim yoktu.Kesem dışardaymış.Acil serklaja aldılar..Ama malesef 5 hafta dayandı..Çünkü geç kalınmıştı serklaj için.İnşallah hakkımızda hayırlısı olur..Ama son gittiğim doktor 2.hamileliğinde çok büyük ihtimal serklaj olacaksın dedi...Kayıp yaşayanlarda direk dikiş atıyoruz dediHayırlısı Allahtan..
Yine acilmıyor cevap sinir oldum yine
Cevap göyünüyor içeriği açmıyor.
oglum saglıklı cok sukur Subat 2009 da dogdu.. su an yok 9 haftalıgım gerekırse kasım ayı basında yapılacak
cok tesekkur ederım.. ılkınd24-25 haftalıkken cok kasılmam oldu..doktor bu bebek gelecek sanırım dedı rahım agzı boyuna baktı.. o zamana kadar hıc duymadıgım bırseydı..2 cm olan rahım agzı boyunu 1 hafta sonra hıc olcemedı.0 dedi bebek rahım agzında dedı kafası kanadaydı...26.haftadan 35.haftanın sonuna kadar kavun karpuz gıbı yattım..serklaj ıcın cok gectı artık bu nedenle yatmam gerekıyordu sadece...nıdılat kullandım proluton ve celestone ıgne vuruldum..cok sukur oglum ıyı.
Çok şükür arkadaşım..Allah oğlunu sana bağaşlamış.Şu an doktorun aynımı?Ve tabi rahim ağzın ölçülüyormu?Dikiş konusunda ne diyorlar?istirahat mı ediyorsun?Gerçi çocuğun avr zor olur..
arkadaşlar bennim vücudumda kaşıntı var özelliklede karnımda acaba bunun hamilelikle bi ilgisi varmı hep geçer geçer dedim ama bayadır böyleyim sizdede oluyormu kollarımda küçük küçük sivilceye benzer şeyler çıkıyor sizdede varmı böle şeyler ???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?