Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

he, he, he... geçmişi okuyup ben çıkarım doğum yapanları... iyi olmuş di mi?:))

gökmen bey de riskli gebeliklerle ilgileniyor sanırım kk da genelde olumlu şeyler yazıyor... sgk geçiyor mu, hangi hastanede dr n?

kizlar ben simdi test almaya gidiyom eczaneye...
insallah pozitif cikar yoksa ne yalan soyliyim ozulurum..
bu arada bana cevap veren herkese cok tesekkurler
sizi seviyom valla

dualarımız seninle:)

canım sağ olasın.

mumudihaba çıkmadı mı sonuçlar?....

paşam canım öptüm seni...

metal serklajda hassas bölge düzeli mi canım?

kizlar gittim aldim testi ve yaptim
inanin soktayim hickimseye haber vermedim
ilk size soyluyorum esim bile bilmiyor dua edin lutfen bu kez
bebegimi kaybetmeyeyim inaniyorum ki rabbimin izniyle,
sizinde dualariniz ve yardimlarinizla bebegimi kucagima alicam
VE HAMİLEYİM tabiri caizse iki cizgi..
RABBİM BU TOPİKTE BEBEK İSTEYEN HERKESE TEZ ZAMANDA
İSTEDİKLERİ ZAMANDA BEBEK SAHİBİ ETSİN
RABBİM SAGLİKLİ EVLATLAR VERSİN İNSALLAH KİZLAR HEPİNİZE DUA EDİYORUM
TEZ ZAMANDA SİZLERDENDE HAMİLELİK HABERİ BEKLİYORUM..

Hayırlı olsun canım Allah kucagna almayı nasip etsin

Çok güzel bir haber bu :) Allah inşallah kucağına almayı nasip etsin

gözünüz aydın ay ne heyecanlı eşinizin bile henüz bilmemesi desenize akşama bayram var...hayırlı olsun..

Cok gecvmis olsun arkadasim.havalar cok dengesiz ve sizler kendinize iki kat dikkat edin.
insallah kisa surede.atlatirsin.
Hamileligini yanliz geciriyorsun sanirim insallah sonuna kadarda boyle gider surekli bakicak kimsem olmadigi icin bana buyuk moral oluyorsun.gerci herkesin sureci farkli ama olsun yinde moral oluyor.

gurbetçiiii çok sevindim canım. Allah bu kez kucağına almayı nasip etsin. dr işini ne yapacaksın canım ankarada araştırmıştın içine sinen bir dr bulmuşsundur inşallah...

ben ankarada tolga ecemişi tavsiy ederim...27 yi geçememiştim hiç ama neredeyse 36 ya getirdi ilk defa tabi biraz da nasip işi..riskli gebelik uzmanı değil ama..dr işi çok zor ben çıldırdım araştırmaktan daha gebelik oluşmadan tedaviye başlamadan konular açmıştım burdan :) ....iki proftan sonra 4. ayımda tolga beye başladım..

Arkadasim osman beye tahmini ay sonu adetle gidicem.
Ben doruk tip yildirimdan tesaduf bir dr a gittim.elimin altinda baska bir dr da bulunsun diye.cunku yenidogan yogun bakim unitesi olarak bu merkez bursada ilk sirada.
Kismet olursa iki dr istiyorum bu sefer.evime max 10 dk mesafede
Ama dr tahminimden ilgili cikti bilgi olarak ama tedavideki basarisini bileemem.

Anladım canım ben de 2 dr taraftarıyım birine ulaşamazsan diğerine sorabilirsin... iyi olmuş canım... sevindim...

canım dr işi şans işi. prof olur lazım olduğunda ulaşılmaz normal dr olur kendini geliştirir ilgilenir de....
iyi olmuş sana da denk gelmiş...ankaradan kızlara da fikir olur...

Hayirli olsun arkadasim.
cok sevindim boyle hBerler almak beni mutlu ediyor.
Insallah dogdugu gunki haberinide aliriz.

gurbetçiiii çok sevindim canım. Allah bu kez kucağına almayı nasip etsin. dr işini ne yapacaksın canım ankarada araştırmıştın içine sinen bir dr bulmuşsundur inşallah...

gözünüz aydın ay ne heyecanlı eşinizin bile henüz bilmemesi desenize akşama bayram var...hayırlı olsun..

sagolun kizlar tebriker icin tesekkurler rabbim isteyen herkesr nasip etsin dr isi belli canim 3dr yola devam pr.dr.ozgur deren doc dr gorkem soyismi simdi aklimda degil ve tekrar pr dr cem atabekoglu ilk ikisi petinatolog diger normal sanirim3melek annesi dedigin dr arastiracam ankaradami oturuyorsun??

Hayirli olsun arkadasim.
cok sevindim boyle hBerler almak beni mutlu ediyor.
Insallah dogdugu gunki haberinide aliriz.
ay tatlim sagolasin insallah canim darisi senin basina olsun canim
sendende en yakin zamanda bu haberi bekliyorum canim iyiki varsiniz kizlar

fırsatım olsada gene yanına gelebilsem ama özledim inan işşallah dogm edince saglıklısından yavrm sevmeye gelicem maşallah haftalar ilerliyo rabbim nazarlardan korusun darısı bizlere olsun işşallah
rabbim analı babalı büyütsün işşallagh kardeşim ay nasıl sevindim bilemezsineşim pc başındaydı giremedim allahım 40 hafta göstermeyi nasip etsin saglıklı saatli işşallah allah nasip ederse kasımdada kesin adetim bitsin bende bırakıcem kornmayı ne olrsa olsn allahım paşa klna yardım eder okadar hasretimki yavrmun varlıgına bu sefer inanıyorum olucek ablam beni aradı dün kaynının orda çalışan azerbaycanlı kadın varmış kızını burda dogurmuş vizesi doluyormuş çocug götüremiyormuş istemiyormş kızını versin ama kanunlara göre olmuyormuş kız 6 aylıkmış demiş iyi bakan bir aile bulabilsem vericem demiş ay ne canım acıdıinsan evladından nasıl ayrılır inanın eşimin bir şey demiyecegini bilsem ben alır bakardım okadar hasretimki bebek kokusuna eymenide özledim memleketten gelemiyorlar pc göstericekti gelin nasip olmadı gitsem görmeye eşim aklımda kalıcek onlarda gelmiyolar ne yapsak ya kokusu burnumda tütüyor

canim sagol kardesim benim darisi senin basina insallah rabbim buyuk istefigin an rabbim sanada nasip etsin insallah korunmayi biraktigin ay hamile kalirsin ve guzel haberini burdan aliriz amin

canim sagol kardesim benim darisi senin basina insallah rabbim buyuk istefigin an rabbim sanada nasip etsin insallah korunmayi biraktigin ay hamile kalirsin ve guzel haberini burdan aliriz amin

işşallah canım işşallah kızımda bıraktıgım ay hamil ekaldım ya kalamazsamda aklım çıkıyor birde şaka bir yana 2 tane oluyormuş vallahi olsada şaşmam herkez allah sana ikiz versin biri kız biri erkek diyorlar rahimin diyorum 1 tane taşımadı 2 tane nasıl taşısın allahım hakkımızda hayırlısını versin tekede razıyım yeterki anne kalbim acımasın daha çok zorlandım b acıları yaşarken halende yaşıyorm ama ne yapayım elimden brişey gelmiyor

evet canım akaradayım..işin açıkcası ben de tedavimi profta yaptım 3 ay gittim ben atla deve bekledim heralde yooooooooo bi dahaki gebeliğimi prof takip edecek dedim aaaaaaaaaa baktım ki hiç de mataf değil aksine ben çok endişeliyke o çok rahat sadece para para para....hiçbir önlem yok ufukta....ben de vazgeçtim inan 1 ayda 1.5 milyar para verdiğimi hatırlıyorum bana tek getirisi tek gebelik başarabilmesi benim hep çoğul oluyodu ve olmamalıydı...tolga beye bi başladım bir sürü ilaç başlattı...bilmiyorum onları içmek psikolojik de olsa beni rahatlatoyodu..

senide ekledim bebem güzel bayanlar sizleri şimdi evleri halletmem lazım çıkmam lazım sonra görüşrüzişim biter bitmez gelirim olurmu

haklisin canim pr cok paraci ama yapacak bi sey yok rabbim yardimcimiz olsun
nerde oturuyorsun canim ben sincan yeni kente tasinicam lojmandan dolayi

insallah istedigin ay hamile kalirsin canim kasim ayinda birak artik haberini
dort gozle bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…