- Konu Sahibi hidennisko
-
- #32.181
korktum şimdi
canlarim nasilsiniz ben iyiyimde adet olsam daha iyi olacam ya da hamile olsam bu merak beni catlatacakartık belli olur annesi... gurbetçi altta bir ara göründü yazmadı...
canım pazartesi sabah klinik öğleden sonra hastane, salı klinik, çarşamba hastane, perşembe klinik, cuma hastane, cumartesi klinik...
canım suni sancı niye verdiler? genelde yetmezlik olanlar hemen doğurabiliyor...
sofikacığım ne kadar iyi bir gözlemcisin. biz de abiye benzettik:) aslında epey aldım:)) yüzü normal di mi canım downlu bebeğe bennzemiyor di mi?(
mmery canım hayırlı olsun. ben sürem dolmadan hamile kaldım belki ondandır bilemiyorum...
duyaydın bana bol su dedi. kalkma yat dedi az önce arda bey... lökosite de bir şey demedi...
hataydaki canım dr m ile görüştüm... o da feramat iç kan için dedi. arda beye unuttum sormayı ona sordum...
chnb yakışıklı oglun gördüm annesisorlarım olcek cevaplarsan sevinirim
1- o resimi neden ilk burda göstermedin bende onun annesi degilmiyim
2- koyan kişi seni nerden tanıyor o koyd sen koymadın :44::44:
sen beni beyenmiyormusun
arkadaşlar bendenim vücudumda kaşıntı var özelliklede karnımda acaba bunun hamilelikle bi ilgisi varmı hep geçer geçer dedim ama bayadır böyleyim sizdede oluyormu kollarımda küçük küçük sivilceye benzer şeyler çıkıyor sizdede varmı böle şeyler ???????
canlarim nasilsiniz ben iyiyimde adet olsam daha iyi olacam ya da hamile olsam bu merak beni catlatacak
hamile oldugumuda bilmiyorum adett olacagimida
bilmiyorum aman beklemek cok zor kizlar eczaneden test alsam yarin belli olurmu bi gun gecti
bu ayda korunmayi birakmistik bana bi cevap yoksa catliyicam:26:
canlarim nasilsiniz ben iyiyimde adet olsam daha iyi olacam ya da hamile olsam bu merak beni catlatacak
bilmiyorum aman beklemek cok zor kizlar eczaneden test alsam yarin belli olurmu bi gun gecti
merhaba kızlar iki gündür pek bakamadım rahatsızım, bugün doktora gittim faranjit olmuşum, boğazım ağrıyor, halsizdim bugün akşama doğru halsizliğim geçti gibi, dün gece biraz bakayım dedim ama halsizlikten dayanamadım, minito bana birşey soracakmış galiba ama pek anlamadım, ne soracaktın canım sorabilirsin, yardımcı olmaya çalışırım..
Allah biliyor ya gorunce benim de aklıma hemen o geldi ve icimden dedim bu bebek hic de downlu degil,aynı abisine benziyor diye
kız seni herkesler begenir kusme hemen
canım eylul anneleri topiginden hatılıyorum bir iki hamilede ciddi kaşıntı olmuştu,korkutmak istemem ama gebelik zehirlenmesi cıktı sen sakın ihmal etme doktoruna sor canım tamam mı,gecmiş olsun
canım ben de seni merak ettim,bugun belli olacaktı degil mi,idrarda cıkmayabilir ama cıkabilir de sen bence al yarın bir test yaptır bize de mujdeyi ver inşallah amin!
Bugun tahlil sonuclarini aldim.
Rubella IgM -negatif
Rubella IgG-pozitif(kizamikcik mikrobuna karsi bagisikligim varmis.gebelikte bizim icin arti dedi)
Toksoplazma IgM-negatif
Toksoplazma IgG-negatif(cig et yenmiycek sebzeler iyi yikanacak vs.)
Vajen kulturu-normal vajen florasi uredi.gram boyamada 1-2 epitel hucresi goruldu.sonuc negatif demekmis.
Agri ve akintiya rahim ici iltihaplanmada sebep olabilir dedi.antibiyotik hap ve vajinal krem verdi.1 haftalik kullanim.10 gun sonra tekrar gidicem.hayirlisi bakalim.
Tedav
Bu arada kendisine erken dogum ve kuvezle ilgili sorular sordum ve detayli axikladi.
24 haftanin yasam siniri kabul edildigini 500 gr dogan bir bebege bile mudahale ettiklerini.yenidogan yogun bakim unitesinin durumunu ve kapasitesini.
Sadece kuveze premature bebeklerin degil bazen 38 haftada dogan bir bebegin bile gerek duydugunu
serklaji hangi durumlarda ve kimlere uygulandigini
Erken dogum durumunda uyguladiklari tokoliz tedavisini ciger gelistirici ignenin ne zaman uygulanacagini vs.
meslek basarisini bilemem ama ilgili ve sakin bir dr
herkesin sikayet ettigi su prof.dr ulasma sikintisi durumunda yedekte bir dr ve hastane bulundurmak isi bugun daha bir kafama yatti.
Gerci insallah hicbirimiz ihtiyac duymayizda
1. canım bu topiğin içeriğine uygun değil diye düşündüm..
2. o arkadaş da cem beyin hastası memorialde doğum yapacak o yüzden epeydir muhabbetimiz var.
hem ben resim koymayı bilmiyorum. cep telime ultrasonu çektim onun cebine gönderdim o da fişle bilgisayara aktarmış. ben bu kadar teknolojik değilim... oradan koy diyen oluyordu resim...
he, he, he... göğüsüm de güzeldir:))
face de yok di mi? var mı bir yerde?
duyaydının daha pek belirgin değildir...
canım link attımya geçen görmedinmichnb fotonuzu gördümben bugun sabahtan dosyalarımı aldım yoldaydım şimdi geldim gebzeye yarın arda beyi arayacam eşim istersen 3 ay sonra yine gideriz dedi henuz 40 ımda çıkmadı yarın bi sorayım bu arada vın için ben cumaya kadar buralardayım yardımcı olabileceğim bişi olursa her zaman
mmery ve yaren nerde buluşuyosunuz bakayımpko sitesiyse banada söyleyinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/141726-pkolu-hanimlarin-paylasim-alani-4166.html pc bakın pkolları inan hep araştırma içindeyimGebzeye mi geldin canm sen??? kalıcı mısın peki?
bu arada yok canm..pko topicinde tanıdıgım hiç yok.
paşamla sana güvenıyorum
canım hayırlısıyla çıkıceksiniz evlatlarınızla merak etmechnb sanada minik oğluşumuzada maşallah artık kocaman oldunuz çok şükür riskli dönemleri atlattınız rabbim bekleyen arkadaşlarımızada nasip etsin benim oğlum abi oluyor yani topikten kardeşleri geliyor sırayla...bugün onlarlaydım yine çok güzel yaaa kızımda emdi biraz bugün çok şükür yavaş yavaş öğrencek herhalde birde aşılarımızıda vurulduk bugün artık çıkmaya hazırız birtek göz muaynemiz var onuda atlattıkmı perşembe akşamı kuzumla birlikte uyucam rüya gibi yaa ben 8yıl savştım tam kuzularım için hala inanamıyorum rabbimin mucizesi onlar bize okadar zorlu günler atlattıkki ama benim kuzularım hep inat ettiler çok şükür bu günleri görüdk ilk günlerde size yazıyordum hatırlarsınız kötüler iyi olmucaklar şu olcak bu olcak derken sizde bana eve götürceğin günleri yazıcaksın bize dediniz hep hayaldi benim için o ama artık sayılı günler belki sayılı saatler kaldı 8yıl hassrtelik nedemek yaaa kelimeler yetmez anlatmaya o zorlu günleri hep olumsuzluklar ama artık onları unutucam artık benim iki tane inatcı minik kuzum var resimlerini yüklücem ama usb kablosunu bulamıyorum bulunca hemen yüklücem görün teyzeleri benim kuzularım nerdeyse yarım kilodan adam oldular çok şükür allahıma rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu bütüm kalbimle diliyorum kimseyi evletsız bırakmasın
neden bende degilsiniz beni eklemiyosnuz siz beni beyenmiyomsunuz:))
Face de ilk hamileliğinden cok resmim var ama hamile oldugum belli değil ,bu hamileliğimde hiç resmim yok malesef evde sürekli yatıyorum fırsat olmuyor
kız sen beni söyle bırak chnbyimmery canım benım ailem gebze de kalıcı değilim ama 2 yıldır ayrıyım gebzeden :) sende kocaeli desin dimi
chnb arda beyi arayacam yarın zaten soruyolar hemen kim yönlendirdi diyechnb cim derim
sinem çok sevindimherşey dahada iyi olacak inşallah bekleyen arkadaşlarla bizde görürüz
ben 2 gebeligimdede 3 gün kal yaptım çıkmıştı dene bir ney kaybedersincanlarim nasilsiniz ben iyiyimde adet olsam daha iyi olacam ya da hamile olsam bu merak beni catlatacak
geçmiş olsn canım rabbim şifa versin işşallahmerhaba kızlar iki gündür pek bakamadım rahatsızım, bugün doktora gittim faranjit olmuşum, boğazım ağrıyor, halsizdim bugün akşama doğru halsizliğim geçti gibi, dün gece biraz bakayım dedim ama halsizlikten dayanamadım, minito bana birşey soracakmış galiba ama pek anlamadım, ne soracaktın canım sorabilirsin, yardımcı olmaya çalışırım..
Allah biliyor ya gorunce benim de aklıma hemen o geldi ve icimden dedim bu bebek hic de downlu degil,aynı abisine benziyor diye
kız seni herkesler begenir kusme hemen
canım eylul anneleri topiginden hatılıyorum bir iki hamilede ciddi kaşıntı olmuştu,korkutmak istemem ama gebelik zehirlenmesi cıktı sen sakın ihmal etme doktoruna sor canım tamam mı,gecmiş olsun
canım ben de seni merak ettim,bugun belli olacaktı degil mi,idrarda cıkmayabilir ama cıkabilir de sen bence al yarın bir test yaptır bize de mujdeyi ver inşallah amin!
canım benimde kızamıga karşı bagışıklıgım varmış doktor iyi dedi rabbim şifa versin hadi bakalımBugun tahlil sonuclarini aldim.
Rubella IgM -negatif
Rubella IgG-pozitif(kizamikcik mikrobuna karsi bagisikligim varmis.gebelikte bizim icin arti dedi)
Toksoplazma IgM-negatif
Toksoplazma IgG-negatif(cig et yenmiycek sebzeler iyi yikanacak vs.)
Vajen kulturu-normal vajen florasi uredi.gram boyamada 1-2 epitel hucresi goruldu.sonuc negatif demekmis.
Agri ve akintiya rahim ici iltihaplanmada sebep olabilir dedi.antibiyotik hap ve vajinal krem verdi.1 haftalik kullanim.10 gun sonra tekrar gidicem.hayirlisi bakalim.
Tedav
Benimki belirgin de belirgin olan bebek değil gaz ve yağ
Melek81 listeye eklenmek istersen bana özelden mesaj atıver bilgilerini,gurbetyçiyi bekliyordum bi gün sonra belli olacak diyordu gebelik işi için ses seda çıkmadı:26:
Ben geçen sene gebeliğimde foto çok çekilmiştim karnım da belliydi az çok,çok ağlıyorum diye eşim hepsini yok etmiş
İnsallah canım unutmazsam cektircemcanım dr ye giderken çektim ben de... sen de öyle yap...
Geçmiş olsun..merhaba kızlar iki gündür pek bakamadım rahatsızım, bugün doktora gittim faranjit olmuşum, boğazım ağrıyor, halsizdim bugün akşama doğru halsizliğim geçti gibi, dün gece biraz bakayım dedim ama halsizlikten dayanamadım, minito bana birşey soracakmış galiba ama pek anlamadım, ne soracaktın canım sorabilirsin, yardımcı olmaya çalışırım..
Bemce kan testş yaptır,yanılma payı olmaz,sağlık ocakları yapıyorcanlarim nasilsiniz ben iyiyimde adet olsam daha iyi olacam ya da hamile olsam bu merak beni catlatacak
ilk listede kendimi görünce sevindim zaten.. hadi ekle bakalım.
Doktorum Gökmen İyigün.. Serklajım henüz yok..
Bu topikte bunu söylemekten utanıyorum ama ilk oğlum da sürpriz hamilelikti, bu bebeğimde öyle.. sat tarihimi tam hatırlamamakla beraber 08 Ağustos diye hatırlıyorum. 2 hafta doktoruma kalp atışları için gittiğimde kaç haftalık diye görünüyor diye sorduğumda 7 haftalık dedi. Şu an 9 haftalığım yani.
Aslında listede bir de kaçıncı haftada doğum yapıldığı yazılı olsaydı
teşekkürler arkadaşlar
teşekkürler canım ilgin için..
sana da cok geçmiş olsun ama ne güzel ilgili bir doktorun varmıs 7.haftanda bile anlamış..
evet ikiz bebeklerde serklaj daha da önemli sanırım..buradaki arkadaslardan öle anladım.
yaptırdıgın işlemlerden,gittigin doktordan bizlere de bilgi verirsen cok sevinrim.
Allah yardımcın olsun,meleklerini korusun insallah..
cnm 2yıllık tedavı olumsuz asılamalar ve tupbebek ılk denememızde oldu cok sukur
ama anladımkı bu ıslemlerı gercekten ıyı bı yerde yapmak gerekıyo arastırmak saolsun tanıdıgım dr
bana memorıel tavsıye ettı tupbebek tedavısınde cok ıyı oldugunu duydum ewet bıraz pahalı bı hastahane
ama bu tedavıyı yapcaksanız masraftan kacıp sıradan bıyerde bı kackere ugrasmaktansa
bıkere para verıp kesın cozum alınabılır
asılama yaptıgım sıradan semnttekı bı ozel hastaneydı ve bızım tahlıl sonuclarına gore asılama zaten tutmazmıs
ama dr busefer kesın olucak dıye yaptık memorıel de tedavım basladı progesteron hormonum yuzunden yaklasık
10ay tedavım surdu ve agustos 16 da bebıslerım trasfer edıldı
cok sukur tutundular saglıklılarmıs sımdılık tek sorunumuz rahım agzının sımdıden acılması
allah ın ıznıyle bunuda atlatıcaz ınslh
tupbebek yaptırcak arkadaslara kesınlıkle memorıel tavsıye edıyorm ve dr mustafa acet gercekten cok ıyı
ufacık fı sorun olsa onu halletmeden tedavıye baslamıyor ve bu cok onemlı
ilk listede kendimi görünce sevindim zaten.. hadi ekle bakalım.
Doktorum Gökmen İyigün.. Serklajım henüz yok..
Bu topikte bunu söylemekten utanıyorum ama ilk oğlum da sürpriz hamilelikti, bu bebeğimde öyle.. sat tarihimi tam hatırlamamakla beraber 08 Ağustos diye hatırlıyorum. 2 hafta doktoruma kalp atışları için gittiğimde kaç haftalık diye görünüyor diye sorduğumda 7 haftalık dedi. Şu an 9 haftalığım yani.
Aslında listede bir de kaçıncı haftada doğum yapıldığı yazılı olsaydı
teşekkürler arkadaşlar
kizlar ben simdi test almaya gidiyom eczaneye...
insallah pozitif cikar yoksa ne yalan soyliyim ozulurum..
bu arada bana cevap veren herkese cok tesekkurler
sizi seviyom valla
canım bak fotonun olduğu sayfaya git gittikten sonra bilgisayarın en tepesinde http://www.kadınlar kulübü diye devam eden adres olur onun üstüne gelip sağ tık yap kopyalaya tıkla sonra geri bu topiğe gel sağ tık yap yapıştıra tıkla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?