- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #32.241
gurbetçi cnm
hamileliğin hayırlı olsun
cbnb cım
hepsini aldım ama pc den bulmaları zor oldu nerdedir diye aradılar ısrarım sayesinde bulundu şu testimde vardı şuda vardı diye yönlendirerek ulaştık sonuçlara
smer --hormon--ssk nın karrşıladğı testler diye üçe ayrılmış trajı komik
feryalcım
san senin ban söylediğin cevapla yanıt vermek istiyorum hiçbir dr da sihirli değnek yok RABBİM ol diyecek ve inşALLAH olacak
ne redüksiyon ne serklaj nede yatmak özgürce veeee relax olarak geçecek güzel bir hamilelik inş hepimize
canım benda rahimde perde ve miyom vardı. ameliyat oldum. daha öncede 14+3 te bir düşüggüm var maalesefAmeliyat olduğum doktorum gebe kalırsaam dikiş atılabileceğini söyledi. rahim operasyonları geçerenlerde servikal yetmezlik oluşabiliyomuş. Özgür dereni de netten buldum. henüz hamile değilim kalmaya çalışıyorum. Ancak farkl bazı sorunlar çıktı. onlar için gidicem yarın. İnan cnm fiyat falan pek umursamıyom yeterki derdime derman olsun. bu arada ben hrs de ameliyat oldum. güzel bir hastane. tekrar hamileliğin hayırlı olsun. darısı tüm isteyenlerin başına İnşallah ....
Sen on gun deyince tamin etmistim ciktigini.
Hadi bakalim yarin guzel sonuclarlal ve tatmin olmus sekilde cikarsin dr muayenesinden
Inan bende cok yoruldum artik.
gecmis olsun canm rabbim tez zamsn da kucagini mis kokulu bi bebesle doldursun bende haftaya cumartesi randevu alicam dr demin aradim cok sevindi cumartesi gel kalp atislarinya bakalim dedi
EVet canım erken haftalarda tehlikeliymus suan 7 aylık olmasına rağmen gelişimi 6 aylık sanırım 6aylik doğacakeylülgülü, plesanta yaşlanması tehlikeli diye biliyorum, ama çok da hakim olmadığım bir konu , umarım bir aksilik olmaz ve herşey yoluna girer
gurbetçi çok sevindim
bu topicte önce hamilelik haberleri yüz güldürüyor, sonra da doğumlar
birde arada kayıplarımız olmasa
canım ben ikiz bebeklerimden sonra klomen yani hap tedavisiyle normal yoldan hamile kaldım, şimdiki gebeliğim de kendiliğinden oldu doğumdan 15 ay sonra özel birşey yapmadım canım, ama ben pco yüzünden çok üzün süre tedavim sırasında glucuphace diye şeker hapı kullanmıştım bu pco ya çok iyi geldiği söyleniyor, ayrıca kilo vermeye pcolu hastalarda hem insülini dengeliyor hem kilo vermeye yardımcı oluyor, hem yumurtlama üzerinde önemli etki yapıyor hemde gebelikte özellikle ilk üç ay kullanımı pcoya bağlı düşükleri engelliyormuş, ben önceki tedavilerimde yaklaşık üç yıl hep glucophace kullandım doktorum tedavi aralarında bile bıraktırmıyordu, kilo almayayım diye özelliklede, ben hatta bu sene mart ayında kilo aldım iştahım çok açıldı yaz geliyor diye evde olan glucophace larımdan kullandım iki üç hafta kadar ve sonra mayıs ayında hamile kaldığımı öğrendim adetlerim çok düzensizdi iki ayda bir oluyordum ama bu gebeliğimde de bu ilacın etkisi olduğunu düşünüyorum bu ilacı kullandığım ay ve en son mart ayında adet olduktan sonra hamile kaldığımı öğrendim bu bir tesadüf olamaz ben sana şunu tavsiye ederin eğer pco var sendi diyorsa doktorun bu ilacı sana kullandırmasını söyle ve çok düzenli kullan tedavi gör görme en az altı ay hatta bu doğumdan sonraki dinlenme döneminde en uygun zaman bence ve sakın kilo alma şeker yağ ve hamur işlerinden uzak dur bir süre hamile kalmayı çok etkiliyor ben bunu kendimde yaşayarak farkettim çok kilolu değildim ama hep birkaç kilo alınca bile hemen verirdim pco da yumurtlamayı çok etkiloyor kilo çünkü, ben tedavi olunca spora bile gittim metabolizmamı hızlı tutmak için ve kilo vermek için, çünkü pco metabolizmayı yavaşlatıp, kilo yapıp kadınların yumurtlamasını durduruyor, biraz karışık yazdım kusura bakma ama yazdıklarımdan işin özünü anlamışsınsıdır zaten canım..
iyi geceler kizlar benim bi kac sorum olucakti simdi kasik
agrim var normalmi bi de dr aradim hafta cumartesi gel hem
keseye hemde kalp atislarina bakalim dedi kasik agrisini sormayi
unuttum bide folik asit ve bemixs c kullaniyorum onlari kullanmayi
biraktinizmi ve sizler hamile oldugunuzu ogrendiginiz gunden
sonra neler yaptiniz..:))))
kizlar gittim aldim testi ve yaptim
inanin soktayim hickimseye haber vermedim
ilk size soyluyorum esim bile bilmiyor dua edin lutfen bu kez
bebegimi kaybetmeyeyim inaniyorum ki rabbimin izniyle,
sizinde dualariniz ve yardimlarinizla bebegimi kucagima alicam
VE HAMİLEYİM tabiri caizse iki cizgi..
RABBİM BU TOPİKTE BEBEK İSTEYEN HERKESE TEZ ZAMANDA
İSTEDİKLERİ ZAMANDA BEBEK SAHİBİ ETSİN
RABBİM SAGLİKLİ EVLATLAR VERSİN İNSALLAH KİZLAR HEPİNİZE DUA EDİYORUM
TEZ ZAMANDA SİZLERDENDE HAMİLELİKHABERİ BEKLİYORUM..
ayyy super haber hayırlı olsun canm saglıklı bı sekılde kucana almayıda nasıp etsın
rabbım bebek ısteyen herkeze nasıp etsın
iyi geceler kizlar benim bi kac sorum olucakti simdi kasik
agrim var normalmi bi de dr aradim hafta cumartesi gel hem
keseye hemde kalp atislarina bakalim dedi kasik agrisini sormayi
unuttum bide folik asit ve bemixs c kullaniyorum onlari kullanmayi
biraktinizmi ve sizler hamile oldugunuzu ogrendiginiz gunden
sonra neler yaptiniz..:))))
Yarencim banada ilk doktorum pkosun dedi..Ama ilerlemiş bişey yok dedi.Ve şeker hapı verdi..Hamileliğim süresincede kullandırdı..Sende şuan içiyormusun şeker hapını?Birde yeni gittiğim doktor şekerin normalse ben kullanmandan yana değilim dedi.Neden dışardan bir hap sokasın vücuduna dedi.Tıp 2 ye ayrılmış.o kullanılmaması gerekiyor diyen tarftaymış...senin şekerin nasıl canım?Yani yükseklik varmı?ve pkon ilerlemiş durumda mı?Ne yapacağımı şaşırdım..
feryal,canım bence sen reduksiyonu kafandan atmaya calış,reduksiyon sonrası gebeliklerini saglıkla vakitlice sonlandıran cok az ornek var,reduksiyonun kendisi zaten başlı başına erken dogum sebebiBana saglıklı bir bebegi sırf bunu rahim taşımayabilir diye erken bir haftada almak(hatta alınmayacak ve o bebegi vucdunun kendisinin halletmesi beklenecek) dogru gelmiyor,peki ya bu sefer vucudun taşırsa yada sırf deruksiyon yuzunden iki tane saglıklı bebegi kaybedersen.Arkadaşım bu konuyla ilgili hic iyi seyler hissetmiyorum,lutfen bunu kendine yasatma,ve daha ilk gorusmede reduksiyon yanlısı olmadıgını Osman hocaya hissettir.Hadi 4-5 yada daha fazla gebelik olsa belki bir derece anlarım ama iki tane bebegin birinin alınmasına karsıyım,hamile kaldıgında sana bu konuda bir sey soyleyp yonlendirmeye cesaret edemeyebilirim o yuzden simdiden yazmak istedim.Allah´ım dogrusunu gostersin arkdaşım,en hayırlısını kısmet etsin sana inşallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?