Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
kıvırcık hadi hayırlısı canım. şükür bu günlerime...

minutem görüştük senle canım telde...

apotke canım feryale katılıyorum...

Sofikacım bende klomen kullandım canım..bana şöyle anlatmıştı doktorko olanlarda dediğin gibi yumurtlama oluyormuş ama yeterli olgunluğa ulaşamayıp çatlamadan kalıyormuş..Klomen yumurtanın büyümesini sağlıyormuş..Bazılarında çok fazla yumurtlama olabiliyormuş.Ama ben 2 ay kullandım.ikisindede 2-3 yumurtam vardı..18-19 mm geçincede çatlatma iğnesi oldum..yani benim bildiğim yumurtanın büyümesinide sağlıyor ..Ama tabiki dediğin en güzeli canım.inşallah doğal yoldan kalalım.ben 7-8 aylık bir deneme sürecinden sonra klomen içtim.Bakalım bu sefer ihtiyaç kalmaz diye düşünüyorum..Yumurtalıklarım temizlenmiştir doğumda umarım.İsmail beyde ben sana dört dörtlük pkosun diyemem dedi..Birde canım sen şeker hapı kullandınmı.Pkoluların topiğinde hepsi şeker hapı içiyor.İyi geliyormuş.Sen ne düşünüyorsun bu konuda?

sevgili chnbcim ablamın kaynıyla aynı çalışıyolarmış canım kadın esirgeme kurum almasın bebegi olmayan iyi birileri alsın demiş 6 aylık kız çocugu inan eşim brişey demese çok isterdim ona annelik yapmayı nede zordr bir anne için evladından vazgeçmek develet vermezmiki onu annesine yabu arada 78 gördüm haberin olsun son 3 kilo olmadı 7 kilo

minito canım ben vitex diye bir kapsül kulalndım faydasını gören arkadaşlarım bana onu tavsiye etmişlerdi. ama son zamanlarda bulamadıklarını söylediler o markyı. ben linkini vereyim bir bak bulabilirsen alırsın bulamazsan başka markaya bakarsın. ben önce çayını hazırlayıp içtim senin gibi ama sabah akşam içilmesi gerekiyordu ve çalıştığım için dzüenli yapamadım bir süre sonra sıkıldım. hapını içmek daha pratik geldi aslında kendini içebiliyorsan o daha faydalıdır diye düşünüyorum.
eşim için yapmadığım şey kalmadı canım. keçi boynuzu kürü, ibrahim saraçoğlunun sitesinden aldığım keçi boynuzu pekmezi yine ibr. saraç. sitesinden aldığım arı sütü bal polen karışımı bunları verdim aynı zamanda omega3, evicap, trental, arginmax men bunları kullandı eşim ha birde son iki ay doktoru klomen vermişti bi de onu ekledik. günde 10 tanenin üzerinde kapsül yutuyordu eşim:)) çok şükür atlattık o günleri..

hız için havuç suyuna çok iyi diyorlar canım ama eşinin sigara kullanmaması lazım etkisini görmesi için. bu da ib. saraç. un bir kürü bunu da uygulayabilirsin. bizim buna sıra gelmemişti ama ben havucu hr yerde eşimimn önüne sürüyordum her akşam salatasını yapıyordum çoğu yemeğe atıyordum falan..

balık yağı gerçekten faydası olan bişi. zararı olmaz faydası olur inan. aslında normalde hemen hemen hepimizin alması gerekn bir vitamin. insanı dinç tutuyor enerji veriyor. şu anda hamileliğimde de kullanıyorum ben. doktorum verdi. çocuğun beyin ve göz gelişimi için çok faydalıymış. ama her balık yağını alma. balığın karaciğerinden edle edilmemiş olması gerek.
en iyisi gnc marka. sitesinden inceleyebilirsin.

Bugun u.u de kontrolunuz vardi.nasil gecti tum gun merak ettim
Iyi haberler ver insallah.

evet cnm kontrolümüz vardı ve bugün biz lazer olduk hemen çok kötü birgündü mahfolduk bütüngün yavrum atlatamadı lazer olmadan bugün kavuşacaktık biz ama olmadı yine.... sabah 11deydi randevumuz ve dr hemen lazere alıcaz dedi saat 13.30da ameliyata aldılar kuzumu 1.5 saat sürdü ben öldüm öldüm dirildim dışarda yavrum içeri girerken nasıl hareketliydi gülümsüyordu bi çıktı dışarı makineye bağlanmış gözleri balon gibi şişmiş öyle yatıyordu çok şükür 1saat içinde uyandı ve makineden ayrıldı hemen okadar açtıkki uyanmaya çalışırken bile ufacık diliyle memeyi arıyordu tam 12 saat aç durdu yavrum neyseki iyi şimdi çok yorucu çok stresli bir gün geçirdim kendimi sıkmaktan ianırmısın eve geldiğimde çenemin ağırdığını hissettim sanki sırtımda dağları taşıyormuşum çıkınca bi tuhaf oldum remen yük kalktı sırtımdan inş. bundan sonra tekrarlamazda yavrum şifa bulur allah kimseyi evladıyla sınamasın dr ameliyatın iyi geçtiğini söyledi inş. birdaha gerek kalmaz dedi 10gün sonraya tekrar randevu verdi bakalım artık bekmekten başka yapıcak bişeyimiz yok bugün yazmak istedim size ama inan ellerim tutmadı yavrumun şuan dualarınıza çok ihtiyacı var inş. iyileşir

sinemcim cok gecmiş olsun canım,Allah tez zamanda şifa versin inşallah,dualarım sizinle
cok şaşırdım ben hic beklemiyordum boyle bir haber hay Allah ya
ameliyat nasıl gecmiş nasıl konuştu doktor ameliyat sonrası ve kim yaptı ameliyatı
Allah´ım yardım etsin kuzucuklara butun şifa bekleyenlerin şifasını tez zamanda ver Allahım inşallah amin!

bade canım ben şeker hapını hic duymadım ve hic bir fikrim yok bu konuda
bana pko icin uygulanan tek tedavi aralıklarla verilen ve yıllar suren dogum kontrol hapları idi
dogumdan sonra pko sorunu sıklıkla ortadan kalkabiliyor ama bende doguma ragmen kist var ve simdi kontrole gittigimde yine kistin var derse doktor hic şaşmam

minito pko sıkıntı yaratsa da gebelik oluşabiliyor,ben de size ornek olayım canım o konuda kesin yargılı olmayın
benim cevremde en az 10 pko lu var (sanırsın salgın gibi bu hastalık) ve hepsinin de dogal yolla gebelikleri ve bebekleri var
Allah yolunuzu acık etsin

Canım benım ya
Büyük geçmiş olsun.
Bu son olsun canım.

cnm tşk ederim inş atlatır kuzucum.. ameliyatı u.u doç. meral hanım yaptı ben konuşamadım eşim görüştü iyi geçtiğini söylemiş lazerle büyük başarı sağladıklarını söylemiş inş. birdaha gerek kalmaz artık ömür boyu göz kontrolleri olucak demiş 2tane göz aleti aldırdı bize bunlar artık fakultede kalıcak sadece arda için kullanılacak demiş bekliycez işte cnm 10gün
sonra randevu var ozaman öğrencez nasıl olduğunu rabbim bütün bebeklerin yardımcısı olsun

metal tşk ederim cnm inş. birdaha gerek kalmaz şi bulur yavrucuğum

Duyaydın merhaba özel msj atamıyorum ben Antalya'da yasıyorum doktorum Prof. Ömür taşkın 9/2/2013 beklenen doğum zamanı bebısım erkek teşekkürler ilgin için

Tabi canım,tarihi süpermiş ablamın doğum günü

SINEMCIM çok çok geçmiş olsun,hakikaten bu son olsun da bi rahata erin artık,dualarım yavrularınla

Duyaydın merhaba özel msj atamıyorum ben Antalya'da yasıyorum doktorum Prof. Ömür taşkın 9/2/2013 beklenen doğum zamanı bebısım erkek teşekkürler ilgin için

Tabi canım,tarihi süpermiş ablamın doğum günü

SINEMCIM çok çok geçmiş olsun,hakikaten bu son olsun da bi rahata erin artık,dualarım yavrularınla

sinemciğim ben de şaşırdım. Ardamızın son sıkıntısı olsun inşallah... zor bir gün olmuş ama şükür atlatmış. üzülme canım sütün kesilmesin...

paşam canım Allah hayırlı kapılar açsın...

randovusu doluymuş pazartesi görüşeceğiz

zaman yaklaştıkça tedaviden vaz geçiyorum sanki

bu sefer dayanamayacağım gibi geliyor aynı şeyleri tekrardan yaşamak istemiyorum

Hay allah keske randevuyu daha once alsaydin ama hayirlisi olsun.
Inan bende cok yorgunum artik ve daha korkak
aksam sabaha kadar uyumadkm desem yeridir.bu aksam esimle konustum ve kararimi soyoedim.dr ikiz konusundaki israrina devam ederse tek nakil yaptiricam.diger turlusunu gonlum el vermiyor cunku
Kismetimde varsa rabbim tekte ikide olsa evladi vericek bana.
Ha olmasi bu sefer sil bastan baslar sadece isin maddi yonjnu dusunurum.
Ama manevi bir yikim kaldiracak gucum yok.
Insallah gorusme sonunda sende icine sinen bir tedaviye baslarsin.

duyaydın ve chnb dediğiniz gibi inş. son olur yavrularımın sıkıntısı birazcık rahatlarız üzüntü sütü etkiliyormuş gerçekten doğru düzgün sütüm çıkmadı bugün koskoca gün toplasan 60ml falan çıkmıştır allah korusun bide o kesilmesin biran çnce sabah olsada görsem kuzucuğumu hasret kaldık bugün birbirimize dokunamadım bile yavruma

Bugun elim tlf na defalarca gitti ama arayamadim.hep bir haber bekledim.cok zor bir gun gecirmissin.
insallah ilk ve son operasyon olur.
en kisa zamanda yavrularina kavus insallah.

Bugun elim tlf na defalarca gitti ama arayamadim.hep bir haber bekledim.cok zor bir gun gecirmissin.
insallah ilk ve son operasyon olur.
en kisa zamanda yavrularina kavus insallah.

evet cnm çok ama çok zor bi gündü inan ben defalarca ameliyat olsam bukadar cnm yanmazdı herhalde yani şunu anladımki evlattan daha önemli hiçbişey yokmuş insan hayatında rabbim bidaha yaşatmasın bu sıkıntıyı beterinden korusun allahım cümlesinin yardımcısı olsun inş. benim yavrumda şifa bulur o kocaman zeytin gözleriyle görür annesini(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…