- Konu Sahibi hidennisko
-
- #32.261
Maşallah canım iyi dayandın haftan kotu değil doguma bisey kalmamışkizlar biz iyiyiz bugun14gundr hastanedeyim kultur sonucunu bekliyolar cikartabilirler aciklik ayni cok agrim oluyor ama yapacak bisey yok dediler 37alinacakmis dikisler kasilma olursa hemen aliriz dediler hayirlisi hakkimizda...
arkadasim merhaba
serklaj islemi icin uygun bir hastane veya dr bulabildinmi
rahim agzin ilk olcumde kac cm ciktiki dr sana erken dogum riskinden bahsetti
insallah en azindan 28 li haftalri gorursun rabbim acilarini gostermesin
EVet canım erken haftalarda tehlikeliymus suan 7 aylık olmasına rağmen gelişimi 6 aylık sanırım 6aylik doğacak
iyi geceler kizlar benim bi kac sorum olucakti simdi kasik
agrim var normalmi bi de dr aradim hafta cumartesi gel hem
keseye hemde kalp atislarina bakalim dedi kasik agrisini sormayi
unuttum bide folik asit ve bemixs c kullaniyorum onlari kullanmayi
biraktinizmi ve sizler hamile oldugunuzu ogrendiginiz gunden
sonra neler yaptiniz..:))))
Sagol canim samimiyetin icin.
Konusucam canim eger ikiz konusundaki fikrinde israrci olursa yine her riski goze alip tek nakil yaptiricam.
Kaybettigim para olsun yerine konur ama gunlerdir dusunuyorum ben vicdanima hesap veremem.
Belki tekle sansim azalir hic gebelikte yasayamayabilirim ama sunu biliyorumki ancak bu durumxa ben ben olurum ve huzurlu yasarim.
kizlar biz iyiyiz bugun14gundr hastanedeyim kultur sonucunu bekliyolar cikartabilirler aciklik ayni cok agrim oluyor ama yapacak bisey yok dediler 37alinacakmis dikisler kasilma olursa hemen aliriz dediler hayirlisi hakkimizda...
slm cnm sımdılık bı hastane buldum dr cok memnun kaldım ama senkraj ısı
ıcın bu doktor dogrumu bılmıyorm onun ıcın capayı dusunuyorm capada randevu
ayarlamaya calısıyorum bu arada gıttım dr sımdılık rahm olculerın cok telıkelı degıl dıyo olcum vermedı
ama ılk kendı doktorum not verdı cx=40mm gıttıgın doktora bunun takıbını yaptır
bu ne dıye sordugumda rahımde acılma var ıkız gebelık bıde cok rısklı dedı okadar
ya kafam karma karısık hangı dr guvencez artık bılemıyorum hakkımızda hıyırlısı
rabbım kımseye bebegının acısını tattırmasın ben bebeklerıme cok baglandım ya onlardan
ayrılmak ıstemıyorum
Kızlar, güzel haberlerinizle seviniyoruz. Yolunda ilerleyen hamilelikler ve yeni hamile haberleri:)
Hep böyle güzel haberler duymak dileğiyle inşallah, hepimiz zamanında alırız bebişlerimizi kucağımıza...
Kötü haberlere yorum yapmak içimden gelmiyo, çok üzülüyorum.
gunaydin kizlar uykucu oldum ben yasofikacim tesekkurler
duyaydin canim dr aradim normal dedi siddetli degil tatlim bide ankara
resmen kisi ilan etti cok soguk isindim gecti melegim ve askim masallah
sana ve bebegine dayan canim ben inaniyorum 37 goreceksiniz chnbcim
tatlim bu arada sanada masallahdarisi bizlere artik opuldunuz:*
İnşallah biraz daha dayanır canım...EVet canım erken haftalarda tehlikeliymus suan 7 aylık olmasına rağmen gelişimi 6 aylık sanırım 6aylik doğacak
canım bence de normal.. ben öncesi folbiol, apicobal, coraspin, öğrendikten sonra elevit, cleksan 0.6, leke ve kanamada sık proluton ve progestan kullandım. şimdi elevit, mağnezyum pozitive(24. hafta)osteocare(30 hafta), 2 gündür ferplex fol kullanıyorum...iyi geceler kizlar benim bi kac sorum olucakti simdi kasik agrim var normalmi bi de dr aradim hafta cumartesi gel hem keseye hemde kalp atislarina bakalim dedi kasik agrisini sormayi unuttum bide folik asit ve bemixs c kullaniyorum onlari kullanmayi biraktinizmi ve sizler hamile oldugunuzu ogrendiginiz gunden sonra neler yaptiniz..:))))
canım benim de pgt olduğunda arda bey 2 embriyo demişti bu durumuma rağmen. konulsaydı taşıyabilir miydim bilmiyorum. zor karar...Sagol canim samimiyetin icin.Konusucam canim eger ikiz konusundaki fikrinde israrci olursa yine her riski goze alip tek nakil yaptiricam. Kaybettigim para olsun yerine konur ama gunlerdir dusunuyorum ben vicdanima hesap veremem. Belki tekle sansim azalir hic gebelikte yasayamayabilirim ama sunu biliyorumki ancak bu durumxa ben ben olurum ve huzurlu yasarim.
canım çok sevindim inşallah az daha durur. çok merak ettim...kizlar biz iyiyiz bugun14gundr hastanedeyim kultur sonucunu bekliyolar cikartabilirler aciklik ayni cok agrim oluyor ama yapacak bisey yok dediler 37alinacakmis dikisler kasilma olursa hemen aliriz dediler hayirlisi hakkimizda...
4 cm iyi niye öyle dedi ki dr... inşallah güzel olur her şey...slm cnm sımdılık bı hastane buldum dr cok memnun kaldım ama senkraj ısı ıcın bu doktor dogrumu bılmıyorm onun ıcın capayı dusunuyorm capada randevu ayarlamaya calısıyorum bu arada gıttım dr sımdılık rahm olculerın cok telıkelı degıl dıyo olcum vermedı ama ılk kendı doktorum not verdı cx=40mm gıttıgın doktora bunun takıbını yaptır bu ne dıye sordugumda rahımde acılma var ıkız gebelık bıde cok rısklı dedı okadar ya kafam karma karısık hangı dr guvencez artık bılemıyorum hakkımızda hıyırlısı rabbım kımseye bebegının acısını tattırmasın ben bebeklerıme cok baglandım ya onlardan ayrılmak ıstemıyorum
sen ne yapıyorsun çalışıyor musun ?Kızlar, güzel haberlerinizle seviniyoruz. Yolunda ilerleyen hamilelikler ve yeni hamile haberleri:) Hep böyle güzel haberler duymak dileğiyle inşallah, hepimiz zamanında alırız bebişlerimizi kucağımıza... Kötü haberlere yorum yapmak içimden gelmiyo, çok üzülüyorum.
çok sağ ol. darısı başına... sofika gereksiz klomen konusunda haklısın. zeynep kamilde 8 sene önce yatarken 19 yaşında doğulu bayan klomenle üçüz hamileydi erken doğum riski vardı. dr kızıyordu bu ne acele 3 ay olmamış klomen başlamışgunaydin kizlar uykucu oldum ben yasofikacim tesekkurler duyaydin canim dr aradim normal dedi siddetli degil tatlim bide ankara resmen kisi ilan etti cok soguk isindim gecti melegim ve askim masallah sana ve bebegine dayan canim ben inaniyorum 37 goreceksiniz chnbcim tatlim bu arada sanada masallah darisi bizlere artik opuldunuz:*
İnşallah biraz daha dayanır canım...EVet canım erken haftalarda tehlikeliymus suan 7 aylık olmasına rağmen gelişimi 6 aylık sanırım 6aylik doğacak
canım bence de normal.. ben öncesi folbiol, apicobal, coraspin, öğrendikten sonra elevit, cleksan 0.6, leke ve kanamada sık proluton ve progestan kullandım. şimdi elevit, mağnezyum pozitive(24. hafta)osteocare(30 hafta), 2 gündür ferplex fol kullanıyorum...iyi geceler kizlar benim bi kac sorum olucakti simdi kasik agrim var normalmi bi de dr aradim hafta cumartesi gel hem keseye hemde kalp atislarina bakalim dedi kasik agrisini sormayi unuttum bide folik asit ve bemixs c kullaniyorum onlari kullanmayi biraktinizmi ve sizler hamile oldugunuzu ogrendiginiz gunden sonra neler yaptiniz..:))))
canım benim de pgt olduğunda arda bey 2 embriyo demişti bu durumuma rağmen. konulsaydı taşıyabilir miydim bilmiyorum. zor karar...Sagol canim samimiyetin icin.Konusucam canim eger ikiz konusundaki fikrinde israrci olursa yine her riski goze alip tek nakil yaptiricam. Kaybettigim para olsun yerine konur ama gunlerdir dusunuyorum ben vicdanima hesap veremem. Belki tekle sansim azalir hic gebelikte yasayamayabilirim ama sunu biliyorumki ancak bu durumxa ben ben olurum ve huzurlu yasarim.
canım çok sevindim inşallah az daha durur. çok merak ettim...kizlar biz iyiyiz bugun14gundr hastanedeyim kultur sonucunu bekliyolar cikartabilirler aciklik ayni cok agrim oluyor ama yapacak bisey yok dediler 37alinacakmis dikisler kasilma olursa hemen aliriz dediler hayirlisi hakkimizda...
4 cm iyi niye öyle dedi ki dr... inşallah güzel olur her şey...slm cnm sımdılık bı hastane buldum dr cok memnun kaldım ama senkraj ısı ıcın bu doktor dogrumu bılmıyorm onun ıcın capayı dusunuyorm capada randevu ayarlamaya calısıyorum bu arada gıttım dr sımdılık rahm olculerın cok telıkelı degıl dıyo olcum vermedı ama ılk kendı doktorum not verdı cx=40mm gıttıgın doktora bunun takıbını yaptır bu ne dıye sordugumda rahımde acılma var ıkız gebelık bıde cok rısklı dedı okadar ya kafam karma karısık hangı dr guvencez artık bılemıyorum hakkımızda hıyırlısı rabbım kımseye bebegının acısını tattırmasın ben bebeklerıme cok baglandım ya onlardan ayrılmak ıstemıyorum
sen ne yapıyorsun çalışıyor musun ?Kızlar, güzel haberlerinizle seviniyoruz. Yolunda ilerleyen hamilelikler ve yeni hamile haberleri:) Hep böyle güzel haberler duymak dileğiyle inşallah, hepimiz zamanında alırız bebişlerimizi kucağımıza... Kötü haberlere yorum yapmak içimden gelmiyo, çok üzülüyorum.
çok sağ ol. darısı başına... sofika gereksiz klomen konusunda haklısın. zeynep kamilde 8 sene önce yatarken 19 yaşında doğulu bayan klomenle üçüz hamileydi erken doğum riski vardı. dr kızıyordu bu ne acele 3 ay olmamış klomen başlamışgunaydin kizlar uykucu oldum ben yasofikacim tesekkurler duyaydin canim dr aradim normal dedi siddetli degil tatlim bide ankara resmen kisi ilan etti cok soguk isindim gecti melegim ve askim masallah sana ve bebegine dayan canim ben inaniyorum 37 goreceksiniz chnbcim tatlim bu arada sanada masallah darisi bizlere artik opuldunuz:*
Arkadasim merhaba
4 cm iyi niye öyle dedi ki dr... inşallah güzel olur her şey...
ayy gercekten mı bı sıkıntı yok dımı normal mı pekı bu 4cm ayy cok mutlu oldum ya
ben bılmıyorum bunları herkez bısey soyluyo kafamda karıstı
ayy gercekten mı bı sıkıntı yok dımı normal mı pekı bu 4cm ayy cok mutlu oldum ya
ben bılmıyorum bunları herkez bısey soyluyo kafamda karıstı
iyi akşamlar arkadaşalr..
birkaç gündür girememiştim oku oku bitiremedim:))
herkes iyiymiş çok şükür. güzel haberler de var çok sevindim..
sinem bebişlerinin durumuna o kadar çok sevindim ki maaşalalh onlara..
inşalalh lazere gerek kalmyacak hiç..
gurbetçi arkadaşım.. senin haberine de çok sevindim inan. maaşalah.. rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşalah..
minito merry ve pco ile ilgili detleşen arkadaşalrım:))
ben de pco yum sanırım aslında tam bir teşhis koyulmadı. hormonlarım çok sıkıntılı değildi ama biraz prolaktinim yüksek biraz da lh fsh hormonundan yüksek. bu da pco belitisi sayılabiliyor. ama gittiğim prof olsun doçent olsun hiç bir doktor bana pco teşhisi koymadı. kilo yok ama tüylenme var. genel olarak ailede olmamasına rağmen ben tüylüyümdür.
ama her şeyden öte uzun yıllardır hiç düzene girmeyen bir adetm var. 60 65 günleri bulabiliyor adetim. doktorum sonunda bana çatlama problemi teşhis koydu. yumurtalarım büyüyor ama çatlayamıyor ilginç tarafı kist de olmuyor. ultrasonda kistik yapı pco görüntüsü yok zaten pco görüntüsü olmadığı için bana teşhisi koyamıyorlardı.
ve eşimde de sayı hız morfoloji gibi ciddi sıkıntılarımız vardı. doktorlar asla tedavisiz olmaz dediler. hem eşimin durumu ile ilgili olarak hemde benim yumurtalarımın kalitesiyle ilgili olarak. ama çok şükür ben kendiliğinden hamile kalabildim hem de hiç beklemediğim bir anda. ama o ay yaptıklarımı belki size de bir fikir olur diye söylemek istiyorum
hergün omega3 balık yağı(yumurta kalitesini arttırdıığ için) her gün 3-4 kuru incir (yumurtlamanın iyi olması için) ve sabah akşam hayıt otu hapı( özellikle pco larda ve özellikle adet düzensizliğinde hormonları dengeliyor ) ben bu üç şeyi yaptım ve şükürler olsun rabbime ki bir ay bunları kullandıktan sonra hamile kaldım. ve adetim geç olduğu için hiç şüphelenmedim öğrendiğimde 8 haftalık hamileydim:)))
bilemiyorum hangisi vesile oldu şundandır diyemiyorum. eşim de ameliyat olmuştu ameliyatın 6 ayında hamile kaldım belki eşimin değerleri iyileşti o vesile oldu belki de bu kullandıklarım vesile oldu ama tesadüf mü bilemiyorum eşinin değerleri iyi olsa bile senin yumrtan kendiliğinden çatlamıyor tedavisiz mümkün değil diyordu doktorlar o yüzden kullandıklarımın faydası olduğunu düşünüyorum.
soğan suyu kist varsa erititr muhakakk yapın bende olmadığı için sadece bir ay yapmıştım.
ama hayıt otunu muhakkak araştırın çok olumlu şeyler duyup okuyup başlamıştım bende.
ve herkeseeeeee kucak dolusu sevgiler..
herkesi okudum ama hatırlayamıyorum :)))
Canım kasık ağrıları normal,bir de adet olacakmışsın gibi de ağrır,tabiki bunların hiçbiri şiddetli ve uzun süreli olmamalı,sen yine de istersen yrn dr ni bi ara sor
evet canım 4 cm iyi. 3 ün altı özellikle 2.5 altı ölçüme riskli deniyor...
benim 1.8 ken serklaj yapıldı...
canım neden diye sormadım aslında. sanırım 12. haftada 1.8 cm diye daha üstten dikiş atmak için. Abdominalde sanırım tek yerden kesiyle kamerasız yapılıyor. benimkinde 4 yerden küçük kesi var ve kameralı oldu... bence de laparoskopik hamile kalınmadan olsa daha iyi. süprizle karşılaştık biz sezaryen dikişime mesane yapışmış bu yüzden uzun süre bir hafta sonda takılı kaldı ve bence bu yüzden enfeksiyon oldu suyum geldi. bu yüzden sutanesinin arda bey gebelik öncesi yapacak...
3 melek annesi inşallah bundan sonra süpriz doğal olur 2 yıl sonra:))
kıvırcıkkkkkkkkk nasılsın başladı mı çalışmalar? enfeksiyon için ne yapıyorsunnnnnnnnn?
ayy super ozaman bı rıskım yok senkrajada gerek yok yanı olmus olsa zatn suan 10+4 12. haftada senkraj yapılıyor dımı
sonra yapılmıyor sanırım ama bılmıyorm pekı bana sureklı yatcaksın dedı dr
ben sımdı yatmalımıyım sureklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?