Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
meleğim ve aşkım merak ettim nasılsın?

paşam çok sevindim az kalmış hedefe...
EVET CANIM EVLATLARIMA HAASRETİM YETTTİ VERMEYE AZ KALDI KARDEŞİM AZ KALDI BUGÜN EYMENİMİ GÖRDÜM EMESENDEN ANNEMİ GÖRDÜM EYMENİ EMSENDE GÖRÜNCE YAVRM DEDİM ÇOK AGLADIM ÇOK ÖZLEMİŞİM KOCANAM OLMŞ OGLM 2 DİŞİ ÇIKMIŞKOKUS BRNMDA TÜTÜYOR SIPANIN BEN BUNU B KADAR SEVİYORM EVLADIMI KİM BİLİR NASIL SEVERİM PEK YAKIŞIKLI OLMŞ TEYZESİ 6 AYLIK 8 KİLO GELİYORMŞRABBİM NAZARLARDAN SAKLASIN YAVRUMU ANNEMDE BENİ GÖRDÜ YAVRM DEDİ ZATEN İPLER KOPTU ANNEM DEDİM ÖZLEDİM YAVRUM SENİ DEDİ BAYRAMA ÇAGIRIYOR GEL DİYOR EŞİM BÖYLE NASIL GİDEYİM ÇOK YALVARDI EŞİM YOLLUYUM GİT DEGİŞİKLİK OLUR DİYOR AMA AKLIM EŞİM KALIR ORAYA GİDERSEM ASLINDA İNANIN BİR DEGİŞİKLİGE İHTİYACIM VAR BENİM

Paşam toplamda kaç kilo verdin?maaşallah azimlisin arkadaşım.inşallah ideal kilona kavuşursun..Benimde 3-4 kilo fazlam var..Rejimde neler yapıyorsun,nelere dikkat ediyorsun,gün içinde neler yiyorsun?anlatta örnek alayım seni arkadaşım.[/QUOTE]

CANIM 106 KİLO GELİYORDM 28 KİLO VERDİM 75 DÜŞÜYÜM HEDEFİN 70 SONRA 65 ÇOK AÇ GÖZLÜYÜMDÜRDE KENDİM BGÜN KOMŞ GÖRDÜ BENİ PAŞA DEDİ MAŞŞALLAHÇOK GÜZEL VERMİŞSİN BÖYLE KAL DEDİ DEDİM DAHA VAR KİLO VERMEME DEDİM BAKALIM VERİCEKMİYİM KASIMA KADAR VEREBİDİGİMİ VERİCEM HOŞ HEMEN HAMİLE KALIRMIYIM ÖMÜRÜMDE HEMEN KALMIŞTIM
DİYETE GELİNCE SEN BENİM YAPTIGIMI YAPAMAN ÖLÜRSÜN BEN OCAKTAN BERİ AÇ GEZİYORUM 3 BEYAZDAN ZAK DURUCEKSİN MALARNA PİLAV YEMİCEK AZ ÖZ YİCEN SABAHLARI HAFİF KAHVALTI YAPIYORM AYLAR OLD SİYAH ÇAY İÇMEYELİ HEP DİYET ÇAY AKŞAM SALATA ÇORBA YİYORM SPORADA ASILICEM PAZARTESİ İŞŞALLAH EVDEDE PLATES YAPICEM REGLİM CUMARTESİ BİTİYOR ABDESLENİYİM İŞŞALLAH NAMAZIMA TESPİHLERİME BAŞLICEM ARKADAŞ BEBEK İÇİN VERDİ ÇEKMEM LAZIM AZ ÖZ YİYİNCE VERİYOSN VALLAHİ BEN B KİLOYU NASIL VERİCEM DEDİM ALLAH YARDIM ETTİ VERİNCE VERİLİYOMUŞ EN BÜYÜK DESTEKÇİM EŞİM BEN HER PES ETTİGİMDE EŞİM HADİ PAŞ AAZ KALDI PAŞA DEDİ DURDU
SENİN GİBİ 4 KİLO FAZLAM OLSA KENDİMİ BİLDİM BİLELİ KİLOLYM GEÇEN BORNOZ GİYDİM ÖLE KENDİME BAKTIM DDİM PAŞA B KŞAK ZOR OLUYORD SANA ŞİMDİ BAK 54 BEDENDEN 46 BEDENE İNDİM İŞŞALLAH HAMİLE KALINCADA AZ ÖZ YİCEK ARADACIGIMA MAVİŞİME DİCEM O SÖYLER ZATEN NELER YİYECEGİMİ SADECE BİRAZ HALSIZLIK VAR OKADAR ODA NORMAL GENE KAN TAHLİLİ VERMEM LAZIM EN SON MAYISTA YAPTIRMIŞTIM AZİM EDİYORSN HAŞLAMA YİYORSUN OLAY 28 KİLO

doğuştan galiba canım, ben rahim ameliyatı olmadım çünkü, ilk gebeliğim ikiz gebelikti 21. haftada aniden rahimağzı açıldı kese dışarı çıkmıştı onları kaybettim, sonra ikinci gebeliğimde ve bu gebeliğimde 12. hafta ultrason ölçümlerinde rahim ağzında hunileşme görüldüğü için dikişe karar verildi...

istanbula gidemedik
otobanda hala çalışma varmış, birde kaza olmuş, 40 km kuyruk var dedi gidenler
acaba 1 hafta ertelesem mi
riske atar mıyım kendimi, eşim yarın sabah erkenden gidelim yetişiriz diyor

oğlumda gene hastalandı, reflü var onda 3-4 gündür diyetine dikkat etmiyorduk, şimdi gene soluk borusu tahriş olmu,
cigerleri sökülecek öksürmekten
off allahım offf
sağlıkla doğurmak, büyütmek, uzuunn ömürler nasip et kuzularımızaaa

geçmiş olsun canım... çocuklar hasta olunca ne üzülüyor insan... kıyamıyor hiç....

çok şükür sayfayı görebildim bndan önceki sayfa görünmüyor oldysa ban cevap yazanlar gene yazarlarsa sevinicem inanın çünkü okuyamadımda

5+3 te vajinal muayenede sadece kese gorunur.
kalp atislarini saglikli duymak icin 6+larda olman lazim.

herkesler yatmıs ama ben yine de br merhaba diyeyim kızlara dedim.
2 gündür pek nete giremedim..sizleri özledim..

hemen gecişi okudum..en son Gurbetci arkadasımızın mutlu haberini almıstım ne güzel..

Allah tan kötü haber yok

vay be Paşam demek 28kg erdin vallahi maaşallah

sen d ebu azim varken elinden birsey kurtulmaz..

Canım oğluna büyük geçmiş olsun. Allahım acil şifalar versin.
Ayın 19 kadar İstanbul istimakameti böyleymiş. Bayramdan sorada Ankara istikameti diyorlar.
Benimde randevum Pazartesi sabahı sabah trafiği daha yoğun dediler. Bir önceki saat4 randevusuna saat 1,5 da çıkmıştık. Çok sorun olmamişti. Bizde salı 4 e aldık randevuyu. İnşallah her ikinizde sorunsu bir gidebiliriz.

hideniskocum ben artık koşturmayı biraz bıraktı olduğu kadar artık bende doktor diyene kadar devam ettim senin gibi bizi bir frenleyen lazım galiba, darısı sana sen de çok yoruyorsun kendini ben evdeyim en azından sen sürekli dışarda koşturuyorsun yapma böyle dikkat et kendine, bu arada yolculukta zor geçecek galiba Allah kazasız belasız gelmeyi nasip etsin,oğluşunada geçmiş olsun canım..

paşacım maşallah sana büyük bir irade ve gayretle verdiğin kilolar için sana üstün başarı ödülü takdım ediyorum

iyi geceler millet ogretmenim ozgur derene gidicektin gittin mi
canim nasil gecti umarim memnun kalmisindir
:)

evet cnm gittim. Özgür bey işinin uzmanı belli çok memnun kaldım.Rahatlattı beni. HEr soruma sıkılmadan cevap vardi.Çok şükür önemli bir sorun görmedi şu aşamada. sadece rahim ağzında hafif bir yara varmış fitil verdi. Ayrıca gebe kaldığımda dikiş atılabileceğini söyledi. Rahim ağzında biraz açıklık varmış. Bir 3 ay daha gebelik için deneyin gebelik oluşmazsa tedaviye başlarız dedi. Bana güven verdi canım.Ona devam edicem İnşallah. Sende İnşallah keseyi ve kalp atışlarının görürsün. SAğlıcakla kucağına al İnşallah.
bu arada Chnb arkadaşım 32 oldun maşallah hepinizi uzun süredir takip ediyorum. allahın Sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin senin ve hamile olan tüm arkadaşların. Allah'ım bizlere de nasip etsin. Amin

günaydın arkadaşlar canım eşim vınımı yüklemiş bugün. kaç gündür güç bela yazıyordum...

Tam 32 haftalik olduk.34 leride goruceksin insallah.

Allah sizlere de nasip edecek buna inanıyorum. nereden nerelere geldim. inşallah sağ salim alırız kucağımıza yavrularımızı...

canım altta ismini görüyorum hep. inşallah sen de yavrunu alacaksın inşallah... 3 ay içinde olur inşallah tedaviye gerek kalmaz....

benim de görümcemler bebeğe alışverişe çıkacak bugün. ben de giderim diyordum eskiden ama 34 ten sonra olabilir deyince şimdiden kalkmak istemedim... büyük oğlumda da böyle olmuştu erken doğum riski olunca yine onlar yapmıştı alışverişi sağlık olsun tabi... Ama yine de insan özeniyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…