- Konu Sahibi hidennisko
-
- #32.341
EVET CANIM EVLATLARIMA HAASRETİM YETTTİ VERMEYE AZ KALDI KARDEŞİM AZ KALDImeleğim ve aşkım merak ettim nasılsın?
paşam çok sevindim az kalmış hedefe...
canım ben allaha şükür kolay hamile kalabiliyorm sorn devamının gelmemesi
bgün tartıya çıktım 78 gördüm ay sevincimden ne gözlerim dold dedim işte b yavruma kavşmama son 3 kilo işşallah dereceye girerim bakalım eger girersem yayınlarım sizlere buraya
Yarencim senin rahim ağzı yetmezliğin ameliyat sonucumu oldu;doğuştanmı?İkinci serklaja ölçüm yapılarakmı karar verildi?geçmişe dayanarakmı?umarım hiç kaybın yoktur..Kusura bakma arkadaşım geçmişi okuyorum ama artık karıştırmaya başladım..
slm kizlar umarim herkes iyidir bende iyiyim
sinemcim gecmis olsun kuzun tez zamande toparlar kendini insallah onlar bizden
bile gucluler rabbim guc kuvvet versin onlara
bende haftaya cumartesi dr gidicem 5+3 olucak o zamana
kadar acaba kese ve kalp atislari gorunur mu sizler kac haftalikken
gordunuz kendinize ve bebiglerinize dikkat edin
:)
istanbula gidemedik
otobanda hala çalışma varmış, birde kaza olmuş, 40 km kuyruk var dedi gidenler
acaba 1 hafta ertelesem mi
riske atar mıyım kendimi, eşim yarın sabah erkenden gidelim yetişiriz diyor
oğlumda gene hastalandı, reflü var onda 3-4 gündür diyetine dikkat etmiyorduk, şimdi gene soluk borusu tahriş olmu,
cigerleri sökülecek öksürmekten
off allahım offf
sağlıkla doğurmak, büyütmek, uzuunn ömürler nasip et kuzularımızaaa
iyi geceler millet ogretmenim ozgur derene gidicektin gittin mi
canim nasil gecti umarim memnun kalmisindir
:)
Tam 32 haftalik olduk.34 leride goruceksin insallah.
evet cnm gittim. Özgür bey işinin uzmanı belli çok memnun kaldım.Rahatlattı beni. HEr soruma sıkılmadan cevap vardi.Çok şükür önemli bir sorun görmedi şu aşamada. sadece rahim ağzında hafif bir yara varmış fitil verdi. Ayrıca gebe kaldığımda dikiş atılabileceğini söyledi. Rahim ağzında biraz açıklık varmış. Bir 3 ay daha gebelik için deneyin gebelik oluşmazsa tedaviye başlarız dedi. Bana güven verdi canım.Ona devam edicem İnşallah. Sende İnşallah keseyi ve kalp atışlarının görürsün. SAğlıcakla kucağına al İnşallah.
bu arada Chnb arkadaşım 32 oldun maşallah hepinizi uzun süredir takip ediyorum. allahın Sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin senin ve hamile olan tüm arkadaşların. Allah'ım bizlere de nasip etsin. Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?