- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #32.381
Kızlar merhaba,
Kontrolden geldik kizimla
Otoban yapımı yüzünden 4 saatte geldik o talihsizlik oldu
Kızımın masallahi varmış 920 gr olmuşen üst % 15 icinde dedi
Rahim ağzımda iyi, çalısmaya devam
Tansiyonum iyi, kilo almamisim
Seker yüklemesi yapıldı, sonuclar Pazartesi çıkacak
Bu arada ilk size haber veriyorum dedi Arda bey 30 Ekim 13:35 de turkmax da Arda bey, sizin durumları konuşacağız dedi
Yeşim hemşire benim o gruptan oldugumu bilmiyormuş, şaşırdı , dedim ben o forumun annesiyim :))))
Harikasiniz, ben hemsireyim ama sizin kadar bilmiyorumdur bu konuyu diyor
Sağol canım ilgin için,rahim filmi çekildi temizmiş,sanıyorum aralık ocak gibi başlarlar çalışmalara,hele sen bi kolayla ben ondan sonra bebek işine girişeyim diyorEYLULGULU
eltinden habervarmi canim.
Insallah pazartesi gunku muayene olumlu gecer.
gonul sonuna kadar devam etsin ister ama en azindan kuvezde saglikli yasayacak haftalara gelir.
Artik kimse evlat acisi yasamasin istiyorum.
Bugunekadar gittigi dr farketmemismi yada yapilacak birseymi yok anlamadimki
DUYAYDIN
garip bir sekilde duydugum herkes aklimda kaliyor ve merak ediyorum.
ablan icjnde hayirlisi neyse o olur insallah.onunda iyi haberlerini bekliyorum.
Tatlım cevap yazdım ben sana forumdan,ok dedim,hatta 9 şubatmış doğum tarihi ablamın doğum günü demiştimDuyaydın merhaba marjımı görmedin galiba özel msj atamiyormusum beni ekleneymişsin birde hamilelik çizelgesını yapamadım nasıl yapıcam ben22 +6günlük erkek bebek bekliyorum. Antalya'da yasıyorum dk um Prof. Dk ömür taşkın serklajlıyım ve yayıyorum ben devamlı teşekkürler şimdiden:)
Amin canımHerkese iyi akşamlar
Ben sabahtan beri göbek deliğimin izasında bir gerginlik uğraşıyorum
Karnım davul gibi gaz da fazla atamadım
Korkuları kasılma diye
Daha önce de böyle olmuştu bu uzun sürdü
Bugün sabahtan beri melankoliğim.
Yalnız olmak bu gün zor geldi.
Saatler geçmedi.
Allahım bizlere yardımcı ol.
Sana sığındık.
evet cnm gittim. Özgür bey işinin uzmanı belli çok memnun kaldım.Rahatlattı beni. HEr soruma sıkılmadan cevap vardi.Çok şükür önemli bir sorun görmedi şu aşamada. sadece rahim ağzında hafif bir yara varmış fitil verdi. Ayrıca gebe kaldığımda dikiş atılabileceğini söyledi. Rahim ağzında biraz açıklık varmış. Bir 3 ay daha gebelik için deneyin gebelik oluşmazsa tedaviye başlarız dedi. Bana güven verdi canım.Ona devam edicem İnşallah. Sende İnşallah keseyi ve kalp atışlarının görürsün. SAğlıcakla kucağına al İnşallah.
bu arada Chnb arkadaşım 32 oldun maşallah hepinizi uzun süredir takip ediyorum. allahın Sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin senin ve hamile olan tüm arkadaşların. Allah'ım bizlere de nasip etsin. Amin
slm cnm ewet tupbebek olunca rısklı guruba gırıyomus tupbebek tedavımı yapan dr 4cm acılma var dedı vajınal ultrasondan olcum yapmıstı ama sımdı gıttıgm dr karından baktı bu durumdan anlıyomus tavsıye uzerıne gıttım ve
sımdılık ıyı ama sıkı takıp gerelıyo dedı 10gude bı muaneye cagırdı
doktorum ıkılı test ıstedı sızce napmalıyız yaptırmalımıyım ben cok kararsız kaldım ya
canım aklına kötü birsey getirme ne diyeyim Allah korktugumuzzdan esirgesin bizi..Herkese iyi akşamlar
Ben sabahtan beri göbek deliğimin izasında bir gerginlik uğraşıyorum
Karnım davul gibi gaz da fazla atamadım
Korkuları kasılma diye
Daha önce de böyle olmuştu bu uzun sürdü
Bugün sabahtan beri melankoliğim.
Yalnız olmak bu gün zor geldi.
Saatler geçmedi.
Allahım bizlere yardımcı ol.
Sana sığındık.
paşam cnm feryal ce cbnb dedikleri doğru hayat kısa ve yaşamaya değer senden kıtmetli hiçbir şey yok
psikolojını bozan her ne ise uzak dur ilk önce kendi dr kendin olacaksın
abimin oğlu yani yeğenim 3 ay önce evlendi beraber büyüdük eşi hamileymiş herkez nasıl mutlu abimi arayıp ilk ben tebrik ettim çok acı bir durumdu çünkü benim bebeğim RABBİM istemediği için olmuyor vee ben bağrıma taş basıp sahte gülüçüklerle havayı bozmadan mutluluk oyunu oynadım
bu duygu kıskançlık değil farklı neden deme gibi bir şansımız yok ama işteee
canım bence vajinal ölçüm yapmalıydı son gittiğin dr. benim serklaj var ve benim 15 te bir hep vajinal ölçüm yapılıyor... bence riskli gebelik dr sine 12. haftada vajinal ölçtür...
ikiz gebelikte tarama testleri doğru sonuç vermiyor diye duydum ama sen araştır istersen...
Az önce pgt topiğinden bir arkadaşın olumsuz haberini aldım. yaş 37, 4 aşılama, 3 normal tüp, bugünle birlikte 3 olumsuz pgt denemesi(hiç birinde sağlıklı embriyo bulunamadı)... bunlardan yalnızca bir tüp bebek denemesinde 1 kimyasal gebelik...
Hayat böyle bir şey işte...
gurbetçiiii topicimizin en yeni annesi nasılsın bakalımm
gurbetçiiii topicimizin en yeni annesi nasılsın bakalımm
bu arada sen nasilsin canim tekrar hamilelik ne zaman dusunuyorsun :)
canım aklına kötü birsey getirme ne diyeyim Allah korktugumuzzdan esirgesin bizi..
çok acı ama öyle haklısın ki..
off neler var neler...ne denilir ki...
Allah ım kimselere böle kader yazmasın..evladıyla sınamasın..kimseyi evlatsız bırakmasın insallah..
canım bu pgt ile tüp bebek yöntemi nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?