- Konu Sahibi hidennisko
-
- #32.401
bende iyiyim canım..iyi olmaya çalısıyorum işte..
doktorum 3 ay korunma vermişti bir de sigorta basvurumuzu yaptık ona göredde 6 ay korunma olacak..
sanırım uzun bir bekleyişim olacak..
sonra da öle hemen hamile kalırmıyım bilmiyorum(
ahhh allah yardım etsin dermansız dert vermesin inşallah...canım çoğunlukla anne ve babada genetik bir problem varsa bu problem düşüklere neden oluyor ya da çeşitli fiziksel, zihinsel problemlere neden olacaksa tüp bebekte oluşan embriyolardan 3. veya 5. gün hücre alınıyor o hücreler inceleniyor sağlıklı olan varsa rahime yerleştiriliyor.
o arkadaşın hiç sağlıklı çıkmadı hiç(
sorun r.a.y ise yatıyorsun tedavin olunca başarı oluyor. pgt çok sıkıntılı bir süreç.
bizde denedik bir kere 2 sağlıklı çıkmıştı ama transfer günü gelişimi durdu ve transfer olmadı...
Chnb cim aramissin duymadım, acildeyik
Oğlan hastalandı gene
bekle canim zor olsada seni anliyorum ama yapacak bi sey yok sabir versin
rabbim
bende uc sene bekledim canim canim para biriktirdik oyle
kaldim darisi hamile kalmak isteyenlerin basina insallah
Aminnnnnn...
üç sene beklediniz demek off amma uzunmus ama tüp bebek değildi sanırım.
tedaviler içinmi yaptınız hazırlığı..
seninde öncesinde bir kaybın vardı sanırım..dikiş atıl<cakmı
cnm nasılsın
bugün konuşmak kısmet olmadı tempolu bir gündü
kusura bakma :)
metal41 cim sen nasılsın arkadasım?
hiç sesin çıkmıyor
Chnb cim aramissin duymadım, acildeyik
Oğlan hastalandı gene
merhaba kızlar keyifler yerindedir umarım ben takip edemiyorum çok fazla.. oğluşum iyi bugün çok şükür atlattık ama bakalım sonuç ne olucak( gözlerinin şişliği indi bugün kızarıklığıda baya azalmış en azında gözlerini açabildi bugün yavrum bidamlacık canınla ne eziyetler çekti...kızım yine tembel çok zor emiyoronada başladım kafayı takmayı onunda pazartesi kontrolü inş. onda bi sorun çıkmaz....bazen ne düşünüyorum biliyomusunu acaba çokcuk için çokmu ısrar ettikte rabbim yavrularımı bide bunun acısını gör dedi olmamasındada bi hayırmı vaardı şimdi kendimi suçlamaya başladım yavrularım eziyet çektikçe ben kendimi suçluyorum çok üzülüyorum...bide benim üzüntüm yetmez gibi bazı şahıslar bana nediyor biliyormusunuz o hamile kalmak için kullandığım ilaçlardan olmuş çocuklarım böyle onlar yüzünden gelişmemiş gözleri bunu söyleyen okadar yakınımki beni bunla suçluyor... annemde demişki olan sineme oldu okadar hormon ilacı kullandı yok diyomuş sinemden akıp gitti bebeklere kaldı zararı... nasıl sinirlerim bozul anlatamam ben bilerek çocuklarımı zehirlemişim sanki ben onlara bişey olmasın diye neler çektim sesim çıkmadı ama herkes çok biliyor rabbim bi sağlık verse şu yavrularıma görücek herkes sonra ama ben benden geçicem
ah canım Allah iyilik versin size..Teşekkür ederim canım
Sabahtan beri karnım set ve gaz problemim var
Yatmaya devam bir saat uyumuştum
Sanki sinmiş hiç hareket etmiyorum
merhaba kızlar keyifler yerindedir umarım ben takip edemiyorum çok fazla.. oğluşum iyi bugün çok şükür atlattık ama bakalım sonuç ne olucak( gözlerinin şişliği indi bugün kızarıklığıda baya azalmış en azında gözlerini açabildi bugün yavrum bidamlacık canınla ne eziyetler çekti...kızım yine tembel çok zor emiyoronada başladım kafayı takmayı onunda pazartesi kontrolü inş. onda bi sorun çıkmaz....bazen ne düşünüyorum biliyomusunu acaba çokcuk için çokmu ısrar ettikte rabbim yavrularımı bide bunun acısını gör dedi olmamasındada bi hayırmı vaardı şimdi kendimi suçlamaya başladım yavrularım eziyet çektikçe ben kendimi suçluyorum çok üzülüyorum...bide benim üzüntüm yetmez gibi bazı şahıslar bana nediyor biliyormusunuz o hamile kalmak için kullandığım ilaçlardan olmuş çocuklarım böyle onlar yüzünden gelişmemiş gözleri bunu söyleyen okadar yakınımki beni bunla suçluyor... annemde demişki olan sineme oldu okadar hormon ilacı kullandı yok diyomuş sinemden akıp gitti bebeklere kaldı zararı... nasıl sinirlerim bozul anlatamam ben bilerek çocuklarımı zehirlemişim sanki ben onlara bişey olmasın diye neler çektim sesim çıkmadı ama herkes çok biliyor rabbim bi sağlık verse şu yavrularıma görücek herkes sonra ama ben benden geçicem
ya kizlar ben su sigorta isini yaptirmadim
faydalari neler ki
hic yaptirmadim
ahhh allah yardım etsin dermansız dert vermesin inşallah...
r.a.y de evet yatınca başarı olyor ama bir de yattıgı,gereken tedavileri yaptıgı halde erken dogan bebekler var(
benideişte hep bu korkutuyor
sizde denediniz demek pgt..genetik bir sorununuz mu varki?
bir de şimdi kendiliğinden olduya..bebeğin iyi mi?
ah seni üzmek istemıyorum böle sordum ama kusuruma bakma..
hidennisko gözünaydın kızın da senin durumunda gayet iyiymiş..
oğluna da geçmiş olsun,ah bu cocuklar hemen kapıyorlar hastalığı
evet canim uc sene tup bebekvdegil canim normal
yok canim ben istemedim uc kaybim var en son kizim
iki gun yasadi dikisliydim 24+5 haftalikken dikis olmasina
ragmen dogdu cok yiprandim korkuyordum onun icin canim
bu arada da testlerimi yaptirdim bi sey cikmadi canim
uc sene sonra simdi hamileyim insallah bunu kucagima alirim
hideniskocum canim gecmis olsun
chnbcim canim sen nasilsin ..
canım salla gitsin o insanları. çakı gibi olacaklar onlar inşallah...merhaba kızlar keyifler yerindedir umarım ben takip edemiyorum çok fazla.. oğluşum iyi bugün çok şükür atlattık ama bakalım sonuç ne olucak( gözlerinin şişliği indi bugün kızarıklığıda baya azalmış en azında gözlerini açabildi bugün yavrum bidamlacık canınla ne eziyetler çekti...kızım yine tembel çok zor emiyoronada başladım kafayı takmayı onunda pazartesi kontrolü inş. onda bi sorun çıkmaz....bazen ne düşünüyorum biliyomusunu acaba çokcuk için çokmu ısrar ettikte rabbim yavrularımı bide bunun acısını gör dedi olmamasındada bi hayırmı vaardı şimdi kendimi suçlamaya başladım yavrularım eziyet çektikçe ben kendimi suçluyorum çok üzülüyorum...bide benim üzüntüm yetmez gibi bazı şahıslar bana nediyor biliyormusunuz o hamile kalmak için kullandığım ilaçlardan olmuş çocuklarım böyle onlar yüzünden gelişmemiş gözleri bunu söyleyen okadar yakınımki beni bunla suçluyor... annemde demişki olan sineme oldu okadar hormon ilacı kullandı yok diyomuş sinemden akıp gitti bebeklere kaldı zararı... nasıl sinirlerim bozul anlatamam ben bilerek çocuklarımı zehirlemişim sanki ben onlara bişey olmasın diye neler çektim sesim çıkmadı ama herkes çok biliyor rabbim bi sağlık verse şu yavrularıma görücek herkes sonra ama ben benden geçicem
merhaba kızlar keyifler yerindedir umarım ben takip edemiyorum çok fazla.. oğluşum iyi bugün çok şükür atlattık ama bakalım sonuç ne olucak( gözlerinin şişliği indi bugün kızarıklığıda baya azalmış en azında gözlerini açabildi bugün yavrum bidamlacık canınla ne eziyetler çekti...kızım yine tembel çok zor emiyoronada başladım kafayı takmayı onunda pazartesi kontrolü inş. onda bi sorun çıkmaz....bazen ne düşünüyorum biliyomusunu acaba çokcuk için çokmu ısrar ettikte rabbim yavrularımı bide bunun acısını gör dedi olmamasındada bi hayırmı vaardı şimdi kendimi suçlamaya başladım yavrularım eziyet çektikçe ben kendimi suçluyorum çok üzülüyorum...bide benim üzüntüm yetmez gibi bazı şahıslar bana nediyor biliyormusunuz o hamile kalmak içinilaçlardan olmuş çocuklarım böyle onlar yüzünden gelişmemiş gözleri bunu söyleyen okadar yakınımki beni bunla suçluyor... annemde demişki olan sineme oldu okadar hormon ilacı kullandı yok diyomuş sinemden akıp gitti bebeklere kaldı zararı... nasıl sinirlerim bozul anlatamam ben bilerek çocuklarımı zehi olmasın diye neler çektim sesim çıkmadı ama herkes çok biliyor rabbim bi sağlık verse şu yavrularıma görücek herkes sonra ama ben benden geçicem
öğretmenim olur inşallah canım. peki pıhtılaşma testleri yaptırdın mı çok kişide var bu sorun? bir de ovulasyon testi şiddetle tavsiye ederim ben kullandım 2. aya hamile kaldım...
öğretmensin di mi sen?
ameliyatı da dikkate almakta fayda var tabi... Açıklığı nasıl farketti ultrasonda mı elle muayenede mi?
canim 2. doktorum demissin 1. doktorun kim perinatologmu
:)
kizlar bide haftaya gidicektim ya dr aradim sadece kese gorunur dedi 1
hafta sonra kalp atislarina gelirsin dedi bende
sekreterini aradim durumu anlattim ilk geliste haliyle ucret alicak
haftaya tekrar geldiginde tekrar odeme yapicaksin diyor benim bildigim
ongun icinde 2.gidiste ucret ucret alinmiyordu resmen yolunacaz:)
ben bayramdan sonra gitmek istiyorum sizce ne yapiyim
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?