- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #32.441
selam arkadaşlar inşallah hepiniz iyisinizdir RAbbim hamileliklerinizi sorunsuz geçirmenizi nasip etsin.ben daha yeni 7 haftalık hamileyim vede biraz tansiyon sorunum var düşük tansiyonum ama ben zararlarını bilmiyordum ilk hamileliğimde de şimdiki hamileliğimde de hep nar yedim bundan sonra yemeyim acaba doktorlarımız neden uyarmıyorlar bu konularda hepinize güzel bir pazar diliyorum
hamileligin hayirli ugurlu olsun canim
rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin
darisi hamule olak isteyenlere
:)
izmirsahra sağ ol. şükür ilerliyor günler... dr ile ilgili dava ne durumda?
Canım ben 14. haftama kadar ecopirin 100mg kullandım,sonra iğneye geçtikchnbcim aradim canim ya folbiol ve bemix c kullaniyordum
onlari 12 haftaya kadar kullanabilirsin dedi ve aspirin kullan dedi
ama ben hic bir hamileligim de kullanmadim kullanan var mi kac
mg ???
evet canım attım Allah'ım İnşallah hayırlısını nasip eder hepimiz için. Evet cnm elle muayene etti. Ultrason ve spekulum lada baktı.sana da geçmiş olsun cnm. yanlış hatırlamıyorsam senin de yakın zamanda kaybın var değil mi. yazdıklarınızı sürekli takip etmeye çalışıyorum ama arada karıştırıyorumAllah'ım bir daha yaşatmasın.bize de, isteyen herkesede sağlıklı ve hayırlısını versin İnşallah ...
sevgili arkadaşalrr...
aranızda benim gibi çatlama problemi olan varsa ovulasyon testi işe yaramıyor belirtmek istedim ben bir sürü almıştım netten sipariş vermiştim ama yapıyom yapıyom tek çizgi..
meğersem benim yumurtam çatlammıyormuş ki çatladığı gini bileyim:))
aynı zamanda ateş ölçme yöntemi de aynı işe yarıyor o da yumurtlama gününü belirlemek içibn ideal onda da ateşim hep sabit ya da değişkendi..
doktoruma sordum sende ateş ölçme de ovulasyon testi de işe yaramaz çünkü yumurtlamıyorsun dedi..
gökçen benı aydınlatıığın için çok teşekkür ederim :) bende pko var ve sanırım yumurtlamıyorum sende var mı pko nasıl hamile kaldın
canım sağlık bakanlığından temasa geçtiler bizimle görüştüler zaten avkatım tüm bilgileri yollamıştı.doktor şimdilik 2 ay izine çıkartıldı sağlık bakanlığın soruşturması bitsin ondan sonra davalarımız açılacak ama bizimle görüşen kişi de kesinlikle doktor hatası olduğunu olduğunu söyledi bakalım hayırlısı canım
CHNB cim ovulasyon testi demişsin canım..Benim için erken daha ama ismini verde bir yere not edeyim.Lazım olacak.Nasıl kullanıldığınıda yazarsan sevinirim arkadaşım..Bebişin doğunca fırsat bulup soramayabilirim:)
chnb bende istiyorum ovulasyon testinin markasını ben çok istemiştim kullanmakta doktorum gerek yok demişti şimdi 3 4 ay deneyeyim ben ısparta ya geldim yarın işe başlıyorum p.tesi sendromuna girdim bile
merhaba kızlar...
biri ovulasyon testi mi dedi:)
chnb ovulasyon testini mi anlatcak bize
ben de hiç anlamıyorum ondan..ama ögrensem iyi olcak..
hamile kaldıgım ayı hatırlıyorum da kabus gibiydi..
48 saatte bir..vallahi artık bitse de gitsek diyordum
ayy neler anlatıyorum..yeni uyandım hala uyku sersemiyim maruz görün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?