- Konu Sahibi hidennisko
-
- #32.461
duyaydın al benden de o kadar:)) yalnız hadi bizim 12 sene oldu 3 sene de erken değil mi kuzum? :))
Merhaba arkadaşlar kulübe yeni üye oldum ama bir senedir takip ediyorum bende deneyimlerimi paylaşmak ve bilgilerinizi öğrenmek istiyorum. Konizasyon nedeniyle rahim ağzına dikiş işlemi yapılan var mı varsa süreç nasıl ?
Canım hoşgeldin
Topiğimizdeki gebelerin büyük bir çoğunluğu dikişli,genel anestezi altında yapılan kısa süren bir işlem,sonrasında yatak istirahati ve kasılma önleyici erken doğumu engelleyici ilaçlarla destekleniyoruz,topiğimizi yavaş yavaş baştan okumaya çalışırsan çok faydasını görürsün,sorularını da cevaplarız,senin kaybın var mı
Canım hoşgeldin
Topiğimizdeki gebelerin büyük bir çoğunluğu dikişli,genel anestezi altında yapılan kısa süren bir işlem,sonrasında yatak istirahati ve kasılma önleyici erken doğumu engelleyici ilaçlarla destekleniyoruz,topiğimizi yavaş yavaş baştan okumaya çalışırsan çok faydasını görürsün,sorularını da cevaplarız,senin kaybın var mı
Evet canım nar iyi değilmiş hamile icin dün esim almış bak sana nar aldım dıyo ama yemem bu senede nar yemeyelim hamileliğin ilk aylarında hurma almışti hamilelere iyi geliyor diye dogumu kolaylaştırıyor ya yermiyim hiç zaten vaktinden önce dogurmamak icin direniyoruz başka zararlı gıda varmı hamileler icin yanlış seyler yemeyelim
evet canım soracağım. bu sefer gece olursa, hafta sonu olursa, sizin femicalde olduğunuz gün olursa, bayramda olursa nasıl davranayım, doğrudan hastaneye mi gideyim diyeceğim...
kasılman sancı gibi mi yoksa sertleşme gibi mi oldu?
bir de prenslerimi çok merak ettim ne yaptı acaba?
prenslerim sevindim canım bir gün de bir gündür gerekirse yat tabiii.... dr n çok mantıklı gerçekten...
çok şükür bu haftalara geldik. Artık biraz daha rahat nefes alabiliriz...
melek vajinal ölçüm en doğru olanı vajinal ölçtür canım... zararı yok... genelde 4 cm ortalama benim o hafta 2 cm di(
teşekkür ederim canım..mertciğim bu konuda yalnız değilsin. Bizde bu konuda pek parlak bir çift değildik. O yüzden benim işime yaradı.
Ben 2 marka kullandım biri one step, diğeri core test. gitti gidiyordan aldım. kampanyalar oluyor ondan almıştım 59 tl filandı sanırım 10 gebelik testi, 30 ovulasyon testiydi.
mantık şu: idrarda gebelik testi gibi iki çizgi çıkıyor. bir çizgi ne zaman yaparsan testi her zaman kırmızı çıkıyor. 2. çizgi de lh hormonu idrarda görülmeye başlayınca çıkıyor. 2. çizgi kontrol çizgisine çok yakın, aynıi ya da daha fazla koyulukta olduğunda 48 saatti sanırım yumurta çatlıyor... çift çizgi olunca ve ertesi gün ilişki öneriliyor...
düzenli olmayan adet sonrası kullanmaya başlayabilir. ben 28 de 1 oluyorum o yüzden 11. gün başlıyordum.
11. gün silik ,12. gün biraz daha belirgin, 13. gün yarısı kadar, 14. gün eşite yakın oluyordu. 15. gün yine silikleşiyordu...
sabah ilk idrarda test yapılmıyor...
4 saat hiç su içmiyorsun.
ben 2. kullandığım ayda hamile kaldım. eylülgülü de kullandı.
bir de dijitalleri var pahalı biraz onu da duyaydın kullandı o bilgi verir ben onu bilmiyorum...
Biri yumurtlama testi mi dedi
Ben dijital kullanmıştım o ay hamile kaldım,ondan önceki ay klasik olanlardan çift çizgi görme muhabbetlerini hiç anlamıyorum,eşim de haftaiçi yok gibi bişey eve 9 dan önce gelemiyor,hal böyle olunca dijital aldım tek farkı o idrarı akıttığın çubuğu dijital okuyucusına takıyorsun yumurtlama varsa gülen yüz çıkıyor,yoksa boş bir yuvarlak çıkıyor,o gülen yüzü iki kere gördim ard arda sonrası malumtabi eşime de baskı yaptım yoksam nerdeee,evlenene kadar deliriyorlar eblendikten sonra sen atlıyorsun üstüne çok afedersiniz ama bizim öyle oldu üç sene olduk evleneli ama eşime yaklaşmasam ayda bir falan olur herhalde....o yüzden çocuk istiyorsan ve eşinin nazıylan uğraşmak istemiyorsan yumurtlama testi en iyisi,ayy reklam gibi oldu
Bugünümüze cok sukur canım...
Senin kontrolün ne zamandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?