- Konu Sahibi hidennisko
-
- #32.481
inşallah her şey açığa çıkar da dr, bir daha kimsenin canını yakmaz....
mertciğim bu konuda yalnız değilsin. Bizde bu konuda pek parlak bir çift değildik. O yüzden benim işime yaradı.
Ben 2 marka kullandım biri one step, diğeri core test. gitti gidiyordan aldım. kampanyalar oluyor ondan almıştım 59 tl filandı sanırım 10 gebelik testi, 30 ovulasyon testiydi.
mantık şu: idrarda gebelik testi gibi iki çizgi çıkıyor. bir çizgi ne zaman yaparsan testi her zaman kırmızı çıkıyor. 2. çizgi de lh hormonu idrarda görülmeye başlayınca çıkıyor. 2. çizgi kontrol çizgisine çok yakın, aynıi ya da daha fazla koyulukta olduğunda 48 saatti sanırım yumurta çatlıyor... çift çizgi olunca ve ertesi gün ilişki öneriliyor...
düzenli olmayan adet sonrası kullanmaya başlayabilir. ben 28 de 1 oluyorum o yüzden 11. gün başlıyordum.
11. gün silik ,12. gün biraz daha belirgin, 13. gün yarısı kadar, 14. gün eşite yakın oluyordu. 15. gün yine silikleşiyordu...
sabah ilk idrarda test yapılmıyor...
4 saat hiç su içmiyorsun.
ben 2. kullandığım ayda hamile kaldım. eylülgülü de kullandı.
bir de dijitalleri var pahalı biraz onu da duyaydın kullandı o bilgi verir ben onu bilmiyorum...
Merhaba arkadaşım rahim ağzına dikiş atılmasıyla ilgili linki tıkladığımda ilk siz çıktınız ne tesadüf ki ben de konizasyon olduğum için gebelikte mutlaka dikiş atılması önerildi henüz hamile değilim 8 aydır deniyoruz ama olmadı.siz bana umut oldunuz hamilelik sürecinizi yakından bilmek isterim ,sağlık ve umut sizlerle olsun,sevgiler
Kulübe yeni üye olduğum için özelden mesaj atamıyorum ve daha önceki paylaşımlarınızıda bulamadım ne yazıkki
Teşekkürler canım henüz bebeğim olmadı 1 sene önce rahim ağzından ameliyat oldum tedbir amaçlı dikiş atarız dediler.1 hafta öncede rahim yapışıklığından ameliyat oldum.iyileşince tüp bebeğe başlayacağız, topiği okumaya başladım Sofikayla aynı ameliyatı olmuşuz o bebeklerine sağ salim kavuştu sanırım bana umut oldu.Sofika gebeliğinde sıkıntı yaşadı mı? kısaca bilgi verirmisin ben baştan okuycam tekrar.teşekkürler,sevgiler
Ay ne bileyim yorgunluğuna veriyorum,biz nişanlıyken başka bi kurumda çalışıyordu sonra banka şubesine geçti adamın üstünden kamyon geçmiş gibi geliyor eve,ona bağlıyorum,yoksam gebelikti derken çirkinledim de ondan mı bilmiyorım
arkadaşlar herkes iyi anladığım kadarıyla... ben nefes alacak vakit bulamıyorum çok şükür...okullara koş. eve bak. bebekler derken ayaklandığımı gören işi bana bıraktı...hepiniz iyi olun inşallah:))
sofika nasılsın?
kızlar iyi geceler hepinize yarın kımın göz kontrolü var dualarınıza ihtiyacımız var inş. lazer gerekmezde yarın size biz veimizdeyiz diyebilirim büyük ihtimalle arda çıkıcakta berenimide almak istiyorum beenn off uyku tutmuyor aynı korkuları yaşamak istemiyorum yarın bizim için güzel bir gün olsun istiyorum ....
paşam hiç merak etme o anlattığın kişilerden bendede var ve bende delirmek üzereyim seni en iyi ben anlarım herhalde okadar zor durumdayımki okadar arada kalıyorumki gücüm kalmadı artık..
Arkadaşlar sizlere bişey danışmak istiyorum.Mutlaka forumumuzda bu konudada bilgisi olan arkadaşlar vardır.Benim hamile olduğum dönemde tiroit takiplerim yapıldı,hepinize yapıldığı gibi..en son yapılan tahlil sonuçlarım şöyleydi: T3: 2,34 T4:0,87 TSH:2,7 ÇIKTI..Sonuçlarım hamile olmayan bir insan için normalmiş..Ama hamile olan birisiiçin tsh 2.5 in altında olmalıymış.Doktorum böyle söylemişti..Bunun üzerine bir endokronoloğa gitmiştim.Oda önemli bir şey olmadığını söyledi..Yani 3,5 in üstüne çıkarsa ilaç veriyoruz dedi..ek olarak ANTİ TPO testi istedi..Antikorlarla ilgiliymiş.sonucum 105 çıkmıştı.normal aralık (0-34 )
Buda ileride hashimato hastası olacağımı gösteriyormuş..Hipotroidit teşhisi koydu..Ama ilaç vermedi.Bir yakınımda hamileyken böyle olmuştu.Ama onun değeri 3000 lerde falanmış.Yani açıkçası profsör önemsemedi..Bu hastalık konusunda bilgisi olan varmı?Hamile kalmadan önce bu olayıda halletmek isytiyorum.Sizlerden genel bir bilgi almak istedim.Bir ara geçer gibi olmuştu bu konu..
kızlar iyi geceler hepinize yarın kımın göz kontrolü var dualarınıza ihtiyacımız var inş. lazer gerekmezde yarın size biz veimizdeyiz diyebilirim büyük ihtimalle arda çıkıcakta berenimide almak istiyorum beenn off uyku tutmuyor aynı korkuları yaşamak istemiyorum yarın bizim için güzel bir gün olsun istiyorum ....
paşam hiç merak etme o anlattığın kişilerden bendede var ve bende delirmek üzereyim seni en iyi ben anlarım herhalde okadar zor durumdayımki okadar arada kalıyorumki gücüm kalmadı artık..
prenslerim sevindim canım bir gün de bir gündür gerekirse yat tabiii.... dr n çok mantıklı gerçekten...
çok şükür bu haftalara geldik. Artık biraz daha rahat nefes alabiliriz...
melek vajinal ölçüm en doğru olanı vajinal ölçtür canım... zararı yok... genelde 4 cm ortalama benim o hafta 2 cm di(
OKadar yorgunumki!
2 gündür mahvolduk yollar, doktorlar..
Sizlere iyi geceler dilemek istedim
İnşallah oğlumda rahat bir gece geçirir
Opuyroum sizleri
sagol tatlım iyiyim ben,yorgunum biraz
cok sukur bugun İnci tanemin mevludunu okuttuk,bir haftadır zaten koştur koştur hazırlık yapıyorum,maşallah cok da guzel gectidarısı başınıza olsun,inşallah bu duyguyu isteyen herkes yaşasın
annem memlekete gitti,bayramda donecekler babamla haliyle beni biraz sıkıntı sardı,annem varken Filizin sevgi dışında hic bir ihtiyacını duşunmuyordum şimdi biraz zorlanabiliriz.Kayınvalideme de kızdım bugun,ne zaman cagırsam bin dereden su getiriyor,zaten ayda yılda bir ihtiyac oluyor da cagırıyoruz ki o geldiginde yine de Filize yemekti yedirmekti altıydı ustuydu bana bakıyor ama buna ragmen gelmemek icin bir suru bahane.Kırıyor beni bu kadın cokşimdi hic gelsin istemiyorum cunku benim de cok fena huyum var,sabır sabır der onca şeye sesimi cıkarmam ama bir yerde patlar kusarım,kırıcı da olurum,o yuzden gelmesin hic aramız da bozulmasın en azından.Ben idare etmeye calışıcam artık,bakanlar nasıl bakıyor degil mi,burda bende olsa sendeki dert diyecek o kadar cok insan var ki,Allah hepinize de versin bu tatlı dertlerden,boy boy olsun bebeleriniz de kafanızı kaşıyacak vakit bulamayın inşallah :) amin!
ay bi mahzun oldum,yarın annemin evde olmayacagını bilmek beni uzdu sanırım,kanadım kırılmış gibi
Canım merhaba
Bende hoşimatoyum 6 senedir
İlk gebeliğimde bende ilaç kullanmadım
Bundan 1,5 sene önce bende aynı kaygılarda tekrar Dr kontrolinine girdim
Canım benım anti 600. Çıkınca ilaç başlandı
Dr Nodül için ultrason çektirdi
Eğer sonuçların normalse canım
Her 6 ayda bir kontrol ettirmek yeterli
Gebelikte daha sıkı takip yapılıyor
Çünkü bu hastalıkta erken Doğu'n tehdidi
Bu gebeliğimde ilaç kullanıyorum
Ayrıca 1 ayda bir Tsh baktırıyorum.
Dr verdiği bilgiler doğru canım
Yalnız benım Dr um gebelik olunca hemen gel demişti
Ben gebeliğimin 5 . Haftasında gittim.
Ozamanda beri takipteyiz
Gebelik öncesi tedavi edilip geçen bir hastalık değil canım
Değerler sürekli değişken. Hormonlar ilğili olduğundan.
bir ay oldu bu gece tam bir ay
düşünüyorumda geçen ay tam da bu zaman daha hiçbirseyim yoktu karnımda hafif bir sancı yokluyordu beni..şikayette edemiyordum kimseyi telaşlandırmak istemıyordum.
Allah ım pazartesi olsun dr.a gideyim diyordum..o gece cuma gecesiydi cünkü
o zamanlar kızımın sağlıkla kucağımda olduğu son saatlermiş
ilerleyen saatte geldi kanamam... ve hastane de yaşamaz demeleri..
ben o zamna kadar ne mutluymuşum...hep geçmişe özlem duyuyorum..
kızlar ben çıkıyorum ne olur dua edin hiç iyi rüyalar görmedim bu gece inş. öğleden sonra evimizde oluruz off çok kötüyüm bugün nasıl geçicek hiç gidesim yok kötü haber almak istemiyorum
off tekrar aynı şeyleri yaşamak çok kötü..
nesi var oğlunun? umarım çok önemli bir şey değildir. Geçen hafta benim oğlumda hastaydı öksürük burun tıkanıklığı hafif ateş ile geçirdik 1 haftayı..
bir de onlar hasta olunca çok zor.geçmiş olsun.
Sinem umarım sağlıcakla alırsın bugün kucağına Arda ve Beren'i.bugün dularım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?