- Konu Sahibi hidennisko
-
- #32.501
CNm, oğlumda reflu var, gece besleyip yattığı zmaan soluk borusu tahris oluyor ve enfeksiyon kapıyor
Bizde gecen hafta dikkat etmedik diyetine hemen zarar gordu soluk borusu
Şimdi de enfeksiyon kaptı, annem esim oğlum hepsi hasta
Bir ben ayaktayim
Senin oğluna da cok cok gecmis olsun
Mmery, bu günler geride kalacak, meleğini tabiki unutamayacaksin ama kollarını dolduracak diğer melek senin acini dindirecek inşallah
Sofikacim mevlidiniz hayırlı uğurlu olsun
Saglikla büyüsün inci
Bende annem beni bırakıp gittiğinde korkmuştum , ben ne yapacagım bu bebekle şimdi diye, ve benimki 2,5 aylikti
CNm, oğlumda reflu var, gece besleyip yattığı zmaan soluk borusu tahris oluyor ve enfeksiyon kapıyor
Bizde gecen hafta dikkat etmedik diyetine hemen zarar gordu soluk borusu
Şimdi de enfeksiyon kaptı, annem esim oğlum hepsi hasta
Bir ben ayaktayim
Senin oğluna da cok cok gecmis olsun
Mmery, bu günler geride kalacak, meleğini tabiki unutamayacaksin ama kollarını dolduracak diğer melek senin acini dindirecek inşallah
Sofikacim mevlidiniz hayırlı uğurlu olsun
Saglikla büyüsün inci
Bende annem beni bırakıp gittiğinde korkmuştum , ben ne yapacagım bu bebekle şimdi diye, ve benimki 2,5 aylikti
SİNEMCİĞİM, inşallah bugün yavrularımı aldım haberiyle gelirsin...canım insanlara da cevabını ver... sütünün gideceğinden korkuyorum canım....
lütfen takmamaya çalış... herkes bir laf diyor bana da eşim bile dedi nevşehire benim ısrarımla gittik o hafta erken doğum yaptım gitmeseydik olmayacaktı filan. ben o bebeğimin erkek olduğunu öğrendiğimde eşim o gün 3. yü de kız yaparız demişti ben de asla olmaz demiştim bulantım çoktu... sonra kaybettim. annem de sen büyük konuştun ondan oldu bile dedi:( sonra bir düşük bir tüp bebek denedim. insanlar duyarlı olamıyor malesef...
BADEM, canım bende de nodül var... hamilelikte oluşan troid oluyor dahiliyeye endokrine de gittim ilaç vermedi. gebelik öncesi ay yaptır testleri gebe olunca da yaptır kıyaslarsın canım...
YAREN, canım 114 çıktı benim bence tedbirli ol der cemil bey... inşallah diyeti de sıkı vermez...
SOFİKA, canım Allah kabul etsin... Annenin gitmesi yoracaktır seni arada ce der yeter bize..
Biz evlendiğimizde ben 23, eşim 32 yaşındaydı. ikimizde kırık kalplerle tanıdık birbirimizi. ben 7 yıllık ilişkimi karşı tarafın isteğiyle bitirmiştim. eşim de öğrencisiyle ilişkisini yine karşı tarafın isteğiyle bitirmişti. liman olduk birbirimize. kesinlikle ikimizde aşık değildik birbirimize. evlendikten sonra biz de o manada soğukluk yaşadık. ben de unutamadığını düşündümö. ayrıca doktoraya başlamıştı(ki iptal oldu o doktorası) ama sonradan sevdik birbirimizi. Ama hiçbir dönem çok arzulu bir çift olamadık... zaten 5 hamileliki, askerlik, ayrı şehirde 3.5 yıl süren doktora pek de fırsat bulamadık sanırım:))
melek, hakkında hayırlı kararlar alınsın inşallah...
sinemcim inşallah güzel haberlerle ve bebişlerinle gelirsin bugün, Allah yardımcı olsun..
sofika mevlütünü okutmuşsun Allah kabul etsin, darısı bizlere inşallah..kaynanalar hep böyle canım, ne yaparsın, benimde kızımın mevlütünle annemle herşeyi biz hazırladık temizlikde dahil günler öncesinden,bir pilavı sen yap dedik sabah erken gel, aynı kırk dereden su getirdi, pilavımı hiçte güzel yapmadı aceleye getirdi, diğer torunlarına bakıyor eltim para veriyor diye, pilavı mevlüte bir saat kala gelip yaptı, onuda aceleyle lapaya çevirdi..kaynanaların ipiyle kuyuya inilmez anlamış olduk böylece..
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.Allah kabul etsin mevlüdünüzü.Aynı zamanda da Allah kavuştursun.Ana gibi yar olmaz diye boşuna dememişler.Onlar olmasa ne yaparız Allah korusun..Bak anacığın hamileliğinden beri yanında.Allah razı olsun onlardan.İnsan düşünmek bile istemiyor onların yokluğunu..
Sabır arkadaşım.Eşinin annesi.insan kırılıyor,güceniyor.Genede büyükler işte ne yapalım sabretmekten başka.Silip atamazsınki..Mecbursun kabullenmeye.Eşinle senin aran iyi olsun inşallah.Gerisi boş diyeceğim ama söylediğin gibi kırgınlıklar sizin aranızdaki iletişimede yansıyor ister istemez.Huzursuzluk yaratıyor..Ne diyelim dua edelim Allah merhamet versin.Kalplerine iyilik versinde sanada azcık faydası dokunsun.Yardıma ihtiyacın olursa çekinme arkadaşım.Allah güç kuvvet versin sana bebelerine bak hayırlısıyla.
Canım benimde bugün kızımı kaybedeli tam 1 yıl oluyor bugün sürekli gözümün önüne geliyor o anlar cok zorbir ay oldu bu gece tam bir ay
düşünüyorumda geçen ay tam da bu zaman daha hiçbirseyim yoktu karnımda hafif bir sancı yokluyordu beni..şikayette edemiyordum kimseyi telaşlandırmak istemıyordum.
Allah ım pazartesi olsun dr.a gideyim diyordum..o gece cuma gecesiydi cünkü
o zamanlar kızımın sağlıkla kucağımda olduğu son saatlermiş
ilerleyen saatte geldi kanamam... ve hastane de yaşamaz demeleri..
ben o zamna kadar ne mutluymuşum...hep geçmişe özlem duyuyorum..
Nar in düşüğe neden oluyor diye duymuştum ama bilimsel açıklamasını bilmiyorum hurmanın dogumu kolaylastirdigni biliyorumkac gundur hurma yıyorum o yuzden mı agrıyor karnım acaba
benım bıldıgım maydanoz, adacayı kullanılmıyor baska ne vardı? narı da bılmıyordum
canım dedigim dogr galiba onları öle kabl etmek lazım degilmi eşimlede konuştum zaten benim istemedigim şeyleri ban adireteme zorlama diye tamam dedisaftunc geçmiş olsun... Bence de serklaj olman mantıklı. Sofika 2 yavrusunu da aldı kucağına...rahim operasyonu perde vs. Olanlar genelde serklaj oldu...
Duyaydın canım benim eşim de yorgunluktan aklına gelmiyor... Boş ver yaptık çocukları...
Paşam önce canım onları öyle kabul et... Insanları olduğu gibi kabul etmezsen bu psikolojiden hiç kurtulamazsın... O tanımadığın insanlar demişsin onlarla da sorun yaşarsın. Binbir çeşit insan var...
Ha senin annen ha karşı taraf. Eşin tarafı yapmıyor diye sizinkiler de yardım etmemezlik yapmamalı. Annem kardeşimin evini düzdü sıfırdan...
canım hiç birşey demiyorm öylelerine allaha havale ettim ben benden zak rabbime yakın olsunlarkızlar iyi geceler hepinize yarın kımın göz kontrolü var dualarınıza ihtiyacımız var inş. Lazer gerekmezde yarın size biz veimizdeyiz diyebilirim büyük ihtimalle arda çıkıcakta berenimide almak istiyorum beenn off uyku tutmuyor aynı korkuları yaşamak istemiyorum yarın bizim için güzel bir gün olsun istiyorum ....
Paşam hiç merak etme o anlattığın kişilerden bendede var ve bende delirmek üzereyim seni en iyi ben anlarım herhalde okadar zor durumdayımki okadar arada kalıyorumki gücüm kalmadı artık..
dalarım seninle canım rabbim acılarını göstermesin işşallah sag saglim alırsın kcagına işşallah gelir gelmez yaz merak ederim ben olurmukızlar ben çıkıyorum ne olur dua edin hiç iyi rüyalar görmedim bu gece inş. öğleden sonra evimizde oluruz off çok kötüyüm bugün nasıl geçicek hiç gidesim yok kötü haber almak istemiyorum
meryciğim bu ay dönümleri yıl dönümleri aynı dönem doğan çocukları görmek hatta her şey aklına gelmesi için yetiyor. çok tuhaf belki ama sütaş reklamı var ya buzağı annesine gitmek için mücadele ediyor. Bir yerde ayağı kayıyor sendeliyor azıcık. Ben o anı her seyrettiğinde içim cız ediyor biliyorum düşmeyecek orada. Bak yine gözümden yaş süzüldü... O reklam bile bana yavrumu hatırlatıyor ki benim başka çocuğum var şükür hamileyim... Canım başka çocuğu olsa da o acı geçmiyor...
Arda beye dedim ben genel anestezi olmak istemiyorum yavrumu normal doğurdm sesini unutamıyorum bu yavrumun sesini duyarsam belki o anı aklımdan silebilirim dedim...
canım gecmiş olsun ogluna tez zamanda Allah şifasını versin inşallah,ablamın oglu da reflu bebekliginden beri cok sıkıntı yaşıyorlar ve bogaz enfeksiyonundan hic kurtulamıyorlar,hatta 2-3 yaşındayken refluden dolayı sesi birden erkek sesi gibi kalınlaştı ve oyle kaldı.Allah´ım korusun!
canım aslında acık konuşmak gerekirse sorun sex degil,o yakınlık duygusu onemli.Evliligin yaşı buyudukce sex dışında da yakınlık kurulabilecegini anlıyor insan ve sorunlar azalıyor,bir de herseyin karşılıklı olması muhim,bir taraf gel derken obur taraf kaçarsa o zaman can sıkıcı oluyor.
sagol canım amin,Allah hepinize de o gunleri gosterecek inşallah!Benim kayınvalidem de eltimin iki kızını bebekliklerinden beri kendisi buyutuyor eltim hep çalısıyor,hatta buyuk kızı surekli kayınvalidemde kalıyor odası dahi oraya kuruldu.Oyle olması elbette iyi,varsın baksın,ben benimkilere bak da demiyorum,sadece cok nadir ve son care olarak ondan 3-5 saatlik yardım istendiginde burun kıvırması insanı gucendiriyor,ustelik Filiz artık hissediyor sevilmedigini ve babaannesinin yanında cok hırcınlaşıyor,beni de en cok bu uzuyor,benim kuzularıma oyle hissettirmesin ya,kıyamıyorumSurekli Filizle karşılaştırma yapıyor,eltimin kızlarını ornek vererek,o oyleydi filiz boyle su soyleydi filiz boyle,onlar daha iyi konuşmuş filiz bebek konuşması yapıyormuş hala,onlar wc ye alışmış erkenden filiz alışamamaış,cocugun kafasını karıştırıyor hic onaylamadıgım konuşmalar bunlar ama mudahale edilmiyor cok ters kayınvalidem
sagolasın arkadaşım,amin Allah´ım size de yaşatsın inşallah amin!
Kızlar benim her muayene sonrası vajinamin kemiklerinde ağrı oluyor, oturamiyorum bile neredeyse
Aslında alttan muayenem cok kolay ve kısa sürüyor, sizde de oluyor mü?
Bu arada Arda bey kızımın ismini sordu
Dedim belli değil
Gülümsedi,
Hakikaten ne olacak bu kizcenin ismi?
canım ben de Arda beyin kızının ismini merak ediyorum... Aslında eşinin de:))
canım benim ağrıar oluyor ama nedeni bilmiyorum...
feryal bizde kimseden yardım almadık olsun daha iyi dediğin gibi. ben de eşimle iyiki evlenmişim...
paşam canım oyalanacak bir şey bulman iyi...
bu arada eşim az önce hataydaki dr mden 8 hafta doğum öncesi iznimi almış...
prenslerim ne güzel son haftalara kadar geleceksin sağlıkla demek
Allah yavrularını sana bağışlasın..
dr.unda ilgiliymiş oldukça ama ben doktor tavsiyelerinde senin ismini göremedim
senin dr.un kimdi?
ilk gebeligin mi?
2 haftadır takip ediyorum sizleri ama yeni yeni tanımaya baslıorum,çok karıstırıyordum...
hep sorularım oluyr kusuruma bakmayın kızlar...
Kızlar beniBenimdem her muayene sonrası vajinamin kemiklerinde ağrı oluyor, oturamiyorum bile neredeyse
Aslında alttan muayenem cok kolay ve kısa sürüyor, sizde de oluyor mü?
Bu arada Arda bey kızımın ismini sordu
Dedim belli değil
Gülümsedi,
Hakikaten ne olacak bu kizcenin ismi?
bir ay oldu bu gece tam bir ay
düşünüyorumda geçen ay tam da bu zaman daha hiçbirseyim yoktu karnımda hafif bir sancı yokluyordu beni..şikayette edemiyordum kimseyi telaşlandırmak istemıyordum.
Allah ım pazartesi olsun dr.a gideyim diyordum..o gece cuma gecesiydi cünkü
o zamanlar kızımın sağlıkla kucağımda olduğu son saatlermiş
ilerleyen saatte geldi kanamam... ve hastane de yaşamaz demeleri..
ben o zamna kadar ne mutluymuşum...hep geçmişe özlem duyuyorum..
prenslerim aslındas serklajsız dr tavsiyesine yazılabiliyor. duyaydın yazar istersen ver bilgileri fikir olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?