- Konu Sahibi hidennisko
-
- #32.521
kızlar çok mutluyum çokkkkk yarın taburcuyuz göz muaynemiz iyi geçti sadece kontrol olucak şimdilik lazerlik bi sorun yokmuş kızımın... ayyy bu gece son yanlız gecem düşünebiliyomusunuz yaaaaa yavrularım geliyor bu bayram çifte bayramımız bizim allahım herkese nasip etsin gönülden diliyorum hepimizin yüzü gülsün inş...
En katlanamadigim şey herhangi bir kisinin cocuğumun kendisini kötü hissetmesine neden olmasıdır,
Ne olursa olsun hiçbir kisi ile karsilastirilamaz cocuklarımız ,
Hepsi ayrı ayrı birer hediye onların
Ben senin yerinde olsam kesin dYanamazdim bir sekilde uyarirdim
Yada esime söylerdim anneni uyar diye
Sinem ne yaptı acaba, minikler nasıllar ki?
Konuşan yok değil mı aranızda
Naciye mulayim canım dr'um adı, riskli gebelikle ilgili özel bı uzmanlığı yok ama cok ilgili ve titiz biridir. Egitim ve deneyimi cok iyi. Tüp bebekde yapıyor, belli bir hastaneye bağlı degil, ciftehavuzlarda özel muayenehanesi var.
Sofikacim, Allah kabul etsin canım, hayırlı evlatların olsun inşallah, sen de sefasını sür:)
kızlar çok mutluyum çokkkkk yarın taburcuyuz göz muaynemiz iyi geçti sadece kontrol olucak şimdilik lazerlik bi sorun yokmuş kızımın... ayyy bu gece son yanlız gecem düşünebiliyomusunuz yaaaaa yavrularım geliyor bu bayram çifte bayramımız bizim allahım herkese nasip etsin gönülden diliyorum hepimizin yüzü gülsün inş...
Arkadaslar o kadar garip bir gun gecirdimki.aglama gulme hatta tirtir titreme bugun hepsi bir arada.
Adetim bayrama gelicek diye cumartesi aksami osman beyi aeamistim vepazartesi ara demisti.aradim ve bana yarin goruselim dedi.hic beklemedigim birseydiyarinmi diye iki kez sordum saskinligimdan hic beklemiyordum ben kendimi bayram sonrasina hazirlamistim.
yarinsabah 10 da randevum var hayirlisi bakalim.bu gece yine uyku yok.
Ne olur dua edin cok korkuyorum artik.
Az oncede sinemle konustuk.inNin zor konustum kelimeler bogazima takildi nasil sevindim en sonunda basardilar ve kavusma gunu geldi.
Sabah 10 da cikacaklarmis onlarda bakalim kismet belki bebekleri ve sinem de gormek kismet olur.
iste boyle arkadaslar duygularin hepsi birbirine karisti.
bugün bizimde yalçın beyle randovumuz vardı sonuçlara baktı ve zaten çok konuşmuyor bir sorun yok dedi sanki ilaçları bilmiyoruz da falbiol ve elevit verdi (kullanmayı düşünmüyorum ama) dahiliye uzmanıyla görüşmem gerkiyormuş açlık kan şekerim biraz yüksekmiş (sınır 127 değilmi benimki 90 çıktı yüksek dedi ne bileyim anlamadım)
şimdilik yapılacak bir şey yok hamile kalınca o zaman bakacağız dedi
benim yorumum :bir daha yalçın beye gitmeyi düşünmüyorum hiç konuşmuyor biraz da asık süratlı aynı frakansta değiliz benim rahat olmam gerek sevmem gerek dr
sonra çıktık eşime bursaya gelmişken jinemed de ilk görüşme üçretsiz istersen bir görüşelim randavumuz yok ama şansımızı deneyelim dedikgittik murat erdemir diye dr 15 gün amerikadaymış bugünde yoğunuz falan dediler sonra kapıdan çıkarken sekreter abla gelin sizi alayım hemen dedi ve girdik dr beyle uzun uzun konuştuk
ilk önce bizim hikayemizi dinleyince siz ne kadar sabırlıymışsınız inanın benim başıma gelse bu kadar sabırlı olmazdım bu kadar mucadele etmezdim (içimden dedim bekara eş boşamak kolay gelirmiş sanki kolay şey de bunlar dedim)
dr çok ümit verici konuştu açıklamaları güzel anlaşılır durumda kesinlikle tek gebelik düşüklerimin nedeni r.a.y olmayabilirmiş çünkü dikiş olduğu halde rahimi yırtıyorsa başka sebep vardır dedi
sürekli yatmayı önermedi evde ufak ysorucu olmayan işleri yapacaksın dedi
en önemlisi mide bulantılarımın çaresi olduğunu söyledi
ne gerkiyorsa yapacağız dedi acelemiz yok sindirerek gidelim dedim
negatif sonuç almak üzücü ama kayıp yaşamak yıkıcı dedim
tm sen ne zamn istersen gel dedi şimdilik hiçbir ilaç vermedi
yarın dahiliye uzmanına gideyim bakalım ne diyecek sonrasında hayırlısı olsun
Arkadaslar o kadar garip bir gun gecirdimki.aglama gulme hatta tirtir titreme bugun hepsi bir arada.
Adetim bayrama gelicek diye cumartesi aksami osman beyi aeamistim vepazartesi ara demisti.aradim ve bana yarin goruselim dedi.hic beklemedigim birseydiyarinmi diye iki kez sordum saskinligimdan hic beklemiyordum ben kendimi bayram sonrasina hazirlamistim.
yarinsabah 10 da randevum var hayirlisi bakalim.bu gece yine uyku yok.
Ne olur dua edin cok korkuyorum artik.
Az oncede sinemle konustuk.inNin zor konustum kelimeler bogazima takildi nasil sevindim en sonunda basardilar ve kavusma gunu geldi.
Sabah 10 da cikacaklarmis onlarda bakalim kismet belki bebekleri ve sinem de gormek kismet olur.
iste boyle arkadaslar duygularin hepsi birbirine karisti.
kizlar herkes iyidir umarim ,
sinemcim cok sevindim masallah bebislerine gule gule buyut.
kizlar bu gun hastaneye gittim kesemizi gorduk ici bos siyah bi delik resmen
bebegim daha kucukmus gorunmuyo cleksan 0,4 yazdi yarin rapor cikarmaya
gidicem ..
chnbcim masallah sanada 33 oldun insallah 37 leride gorursun ve
ben inaniyorum goreceksin :)
bide canim sen clexani kacinci hafta kullanmaya basladin..
birde kizlar takvimimi kaldirdim moralim bozuluyordu daha bebegim cok kucuk ileriki haftalar tekrar yaparim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?