- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #32.761
Insallah o gunleride gorurum.
bebek olunca yogun olursun ama bebegimi kucagima almayi kismet ederse rabbim mutlulugumu paylastigim ilk kisilerden olucaksin.
Arkadasim nihat hatipoglu her ramazan soyluyor biliyorsunuzdur ama
Ozellikle kurban bayramindan onceki arife gunu 1000 adet IHLAS SURESI
her ne niyetle okunursa kabul olnunur diyor.
Yarin cumakismetse basliycam.
Birde 41 meryem suresi,70.000 selati tefriciye ve 2 veya 4 rekat niyet(allah rizasi icin) namaz diyorlar.
Kismetse bunuda digeri bitince basliyayim diyorum.
Rabbim hepimizin duasini kabul eder insallah.
İnşallah canım, 3 te 2 sini tamamladın. İnşallah geriye kalan zaman da böyle geçecek. Senin r.a. uzunluğu ne kadar zamanda bir ölçülüyo? Bende de serklaj olmadığı için endişeliyim. İlk kaybım 25 haftalıktı, ben de bi 28'i görsem diyorum. Senin kaybın var mıyd. Dr un neden r.a. takip ediyodu? Benim önce sancım oldu, sonra su kesem patladı. Suyu tamamen bitince suni sancı verdiler, öyle doğum yaptım.
Chnb
Canım benim öykümü de Arda beye sorabilir misin? Yani sancı var, yarım saat sonra kese patlıyor ve doğumu suni sancıyla yapıyorum. Yani r.a.y. mi değil mi ? Onu bilsem iyi olacak. Şimdiki dr um r.a.y. benzemiyo diye alttan ölçüm yapmıyo ben de korkuyom.
Eki Görüntüle 535699 teyzeleri benim melekleri görmek istermisiniz ama lütfen maşallah deyin benim kuzuzlarıma:))
Hastanedemi yatıyorsun? Hangi ilacı kullanıyorsun canım sende serklaj varmı?
chnb canım çok güzel geçiyor yaaa hiç yorulmuyorum çok mutluyum bugün bıcı bıcı yaptık çok güzel yani anlatmakla bitmez ccnm büyümüşlermi şimdi acıktılar mama bekliyorlar
teyzeleri benim melekleri görmek istermisiniz ama lütfen maşallah deyin benim kuzuzlarıma:))
teyzeleri benim melekleri görmek istermisiniz ama lütfen maşallah deyin benim kuzuzlarıma:))
Galiba yaş olarak en büyük benim mumucum...Şubatta 40 olucam...sinemcim
MAŞALLAH BAREKALLAH çok benziyorlar birbirlerine çok tatlılar
feryalcım
arda bey çok iyi bir dr olduğunu bir kez daha kanıtladı bunu herkez yapmaz
mutlılığun daim olsun
cbnb
yaş olarak bu topikte en büyük kim bilmiyorum ama hem unutmayarak hemde
bizlere yaptığın samimi tavsiyelerinle abla gibisin iyiki varsın ve burdasın
Maşallah Sinemcimteyzeleri benim melekleri görmek istermisiniz ama lütfen maşallah deyin benim kuzuzlarıma:))
canım bende dikiş atıldıgı halde drmadı hoş kilodanmı kan pırtışlaşmasındanmı bilemedimkızlarrrr amannn ne kadar çok yazmışsınız sadece göz gezdirdimmmmmmmmmmm
sinem 41.5 kere maşallah kuzularına rabbim bizede nasip etsin
chnb ye kesinlikle katılıyorum benim r.a.y yok dr. sadece düşük riskim olduğu için dikiş atmış ve sonuç olarak serklaj doğumumu engellemedi erken doğum yaptım
kızlrrrrrr sizi seviyorummmmmmmmmmmm
inan da aldım arkadaşa yoksa seve seve yardım ederdim inanKarisik anlatmisim arkadasim.
Evet ihlas suresi 1000 adet arife gunu baslanip bitecek.sayi yuksek gibi gorunsede cabuk bitiyor.ben en son yaklasik 3 saatte bitirmistim.
Cuma basliycam dedigim selati tefriciye idi.4444 adet olan
pazartesi yalçın beyle görüşmemizden sonra dahiliye dr gitmemi önermişti
salı günü gittik ve dahiliye uzmanı gizli şekerine bakalım dedi
çarşamba günü şeker yüklemesi yapıldı vee gizli şekerimde yokmuş ama
devlet hastanesi olduğu için birde başka dr olsun en azından başka bakış acısından bakılsın diye
özel hastanede dahiliye uzmanıyla görüştük
perşembe günü yapalım kolestrol tsh şeker bakıldı hepsi güzel çıktı
dr benim gördüğüm bir problem yok sadece bebe aspirini vereyim sana (ilaçsız gitme dr der gibi)
ama zayıflamam gerektiğini ve vitamin almam gerektiğini söyledi işte ikisini bir arada yapacağız
inanın pazartesi gününden beri huzursuzdum çok şükür bugün rahatladım hayırlısı olsun inş ilk önce sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?