- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #32.781
canım bende dikiş atıldıgı halde drmadı hoş kilodanmı kan pırtışlaşmasındanmı bilemedim
inan da aldım arkadaşa yoksa seve seve yardım ederdim inan
inan şanda sana gözlerim dolarak yazıyorm zor ytknuyorm mcizelerini görüyorm karşımda rabbim saglıklı ömür versin kardeşim sen çok hakkettin inan 2 bebeginde çok güzel nede güzel kokarlar şimdi ah yakınımda degilsinki geliyim koklym öpüyüm azda olsa annelik özlemim diner siz en azından beni anlar benden kaçırmazsınız bebeklerinizi rabbim nazarlardan saklasın kardeşim darısı bizlere olsun işşallah ay aglamamı drduramıyorm b aralar ne aglak biri oldum çıktı yaw
Kızlar Ataşehir Memorial hastanesini aradım. Serklaj işlemi 2.500 TL (o da ilaç ve malzeme ücreti hariçmiş)
Kendi hastanemi Medical Park Göztepe yi aradım. Serklaj işlemi sgk lı fiyatı ortalama 1.000 TL dediler.
çok pahalı fiyatları yaaa doğum mu yapıyoruz bu neee yaaa? :2:
Kendi hastaneme ikili testi sordum. SGK fiyatı 288 TL+ Doktor Muayne Ücreti
Offf offf
çok şükür canım... inşallah iyidir canım...
senin oğluşun nasıl neler yapıyor?
Canım Arda bey görmemiş feryalin mesajını. ben de tedavi öncesi fikrini almasını istedim dün yoğunlukta sıkıştırdım araya...
Arda beye mesleki doyuma ulaşmamış henüz mesleğinde hırslı... farklı vakaları seviyor. nette olumsuz yorumlar da normal gebelerden gelmiş...
ben de sevindim feryal adına... Akademik olarak da hep araştırma halinde tamam demiyor yeni bilgi çıktıkça kendini de güncelliyor...
hem feryal de rahatlamıştır dr sinin uygulayacağı tedaviye benzer tavsiye olunca...
ben de seviyorum Arda Beyi...
çok sevindim canım. diyet sıkar insanı. 96 gün kalmış maşallah...
ben de netten araştırdım süt yapan şeyleri ben denerim işe yarayanları yazarım burada...
valla benim oğlan 8 yaşında ben de kıskanacak mı diye merak ediyorum...
Galiba yaş olarak en büyük benim mumucum...Şubatta 40 olucam...
ooooo MAŞALLAH diyeyim cnm 41 kere hemde
seni unutmuştum ikizlerden fırsat buldukça burdasın en önemlisi kalbının bir yerlerinde bu topikteki arkadaşalrının olduğunu biliyorum çünkü benim için öyle :)
teyzeleri benim melekleri görmek istermisiniz ama lütfen maşallah deyin benim kuzuzlarıma:))
Galiba yaş olarak en büyük benim mumucum...Şubatta 40 olucam...
ooooo MAŞALLAH diyeyim cnm 41 kere hemde
seni unutmuştum ikizlerden fırsat buldukça burdasın en önemlisi kalbının bir yerlerinde bu topikteki arkadaşalrının olduğunu biliyorum çünkü benim için öyle :)
KesinlikleSenin ve Paşam ın da sağlıkla bebeklerinize kavuştuğunuz haberlerini almayı istiyorum...Ve tüm diğer arkadaşlarımın....
Karisik anlatmisim arkadasim.
Evet ihlas suresi 1000 adet arife gunu baslanip bitecek.sayi yuksek gibi gorunsede cabuk bitiyor.ben en son yaklasik 3 saatte bitirmistim.
Cuma basliycam dedigim selati tefriciye idi.4444 adet olan
sinemcim
MAŞALLAH BAREKALLAH çok benziyorlar birbirlerine çok tatlılar
feryalcım
arda bey çok iyi bir dr olduğunu bir kez daha kanıtladı bunu herkez yapmaz
mutlılığun daim olsun
cbnb
yaş olarak bu topikte en büyük kim bilmiyorum ama hem unutmayarak hemde
bizlere yaptığın samimi tavsiyelerinle abla gibisin iyiki varsın ve burdasın
hoş geldin kankiinan ben hiç zorlanmadım :18::18:ama deydi bgün aynada kendime bakıyorumda eşime dedim ben gerçekten kilom verdim yoksa kendimimi kandırıyorm verdin verdin dedi
Tatlım sen de çok iyi gidiyorsun.Bak kısa zamanda baya iyi kilo verdin..Herşey çok iyi olacak inşallah...chnb nin abdominal serklajından ben çok umutluyum...Belki sana da aynısından uygun görür dr...
13 aylık olacak. koşuyor yıkıyor döküyor. ama bu hali çok daha iyi geçen sene bu zamanlar kolik sancıları vardı saatlerce ağlardı. böylesi güzel. anne demeye başlayalı daha bi güzel herşey.allah tüm zorlukların sonunu böyle tatlı şeylerle süslesin.
dua sifa umut isteyen herkesinde isteği kabul olsun.
araştır canım bizide bilgilendir, ben geçen gün tesadüf maranki yi gördüm tv de oda ayva ve armut un süt yaptığını söyledi, herhangi armut yani deveci veya küçükler hiç farketmez, en ucuz olanları bile olur hem çiğ hemde komposto yapıp bol bol tüketin diyordu ben bu sefer deniycem, aslında geçen sefer denemedik şey kalmadı ama ne artırabildim nede azaltabildim, aslında formül bence bebekle kucaklaşır kucaklaşmaz çok sık emzirmek özellikle bir hafta yarım saatte bir emzirmek gerek ve bol sıvı tüketmek özellikle su, benim tek yapmadığım şey ilk günler çok seyrek emzirdim sonra öğrenince emzirdim ama geç kaldım gibi geldi sanki, hastanede iki saatte bir dediler, bide diyorlardı ki iki üç gün iki çay kaşığı kadar bile emse doyar diyorlardı onlara güvenip emzirdim o şekilde hem bebeğim bir hafta sonra sarılık oldu hemde çok yüksek değerdi, hemde hiç sütüm artmadı, yada hamilelikte ve doğumda çok endişeli ve stresli geçirdim onda artmadı diyorum psikolojik bu sefer daha sık emzirmeye çalışıcam, hemde eski korkularım yok inşallah daha iyi olur sütüm diyorum..
sonunda lütfedip femicalden aradılar,
şekerim normal çıkmış
yaş konuşunda artık sustum pot üstüne pot
Tatlım sen de çok iyi gidiyorsun.Bak kısa zamanda baya iyi kilo verdin..Herşey çok iyi olacak inşallah...chnb nin abdominal serklajından ben çok umutluyum...Belki sana da aynısından uygun görür dr...
okurum canım inşallah yatıyorum işim ne... canım ben de elimdeki duaları bitireyim yardım ederim sana da canım 500 okurum tefriciyeden...
narmikten sonra feryal ondan sonra ben...
çok sağ ol canım ben de buradaki her arkadaşımı çok seviyorum ayrı ayrı ... Ama senin yerin benim için çok özel...
Aferin canım doğumdan sonra zayıflama sırlarını isteyeceğim...
canım belki paşama da böyle bir serklaj gereklidir ama gebelik öncesi aslında sorsa dr ye iyi olur hamilelik öncesi yapılması daha iyi bence...
maşallah canım... oluyor erkek ne de olsa...anne sütü alıyor mu ?
inşallah olur canım ben bitkisel bir şeyler buldum birara yazarım...
canım çok sevindim diyete gerek yok tombiş kız olacak...
minitom canımmmm işe alıştın mı?
teyzeleri benim melekleri görmek istermisiniz ama lütfen maşallah deyin benim kuzuzlarıma:))
kızlar, 15.00 da hastanedeydim Arda bey normal doğuma gitti. 2 saat sonra geldi... nil hanımla baktılar yine...
r.a. uzunluğu 2. 4 ya da 6 ydı ...unuttum 2 üzeri süper dedi...
bakalım adaşım ne yapıyor dedi Arda bey:)) bebek yine çok iri 3 kilo olmuş...maşallah dediler...
uzun boyluymuş uzun saçlıymış... muayene fazla uzun sürmedi eliyle yüzünü kapamış göremedik yüzünü...
sonra odasına geçtik ilaçlar aynı. cleksanı sordum doğum sonrası kullanacak mıyım? senin çok ciddi değil değil ama o zaman gelsin konuşuruz değerlendiririz dedi...
bayramda olmaz gibi görünüyor... olursa da sanırım ankarada olacakmış. nil hanım ve arzu hanım nöbetçiymiş onlar da yapabilirmiş...
ferplex fol günde 1 tane, proluton 34 ten sonra kesilecek...
down sendromlu bebekler az hareket edermiş anne karnında var mı böyle bir şey dedim yok dedi hem senin oğlan kımıl kımı dedi. hareketi iyiymiş...
benden haberler böyle...
istersen çapa ile görüş canım, ben bu sefer orda yaptırdım, orda riskli gebelik bölümüde var yatışlı hastaların kaldığı, benim serklajı orda uzman bir doktor yaptı, şimdilik bir sıkıntı yok memnun kaldım, ayrıca hiçbir ücret ödemiyorsun sadece serklaj ipini aldırıyorlar medikalden oda 75tl, çapanın kadın doğum polikiliniğinden randevu alıp bir görüş istersen, daha önceki gebeliğini anlat, serklaj yaptırman gerektiğini söyle bakalın ne diyecekler, orda yaptırabilirsin belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?