- Konu Sahibi hidennisko
-
- #32.821
bade canım ben de ayağıma su döküyorum. banyolarda hem normal hem gusül abdesti alıyorum o zaman yasin okuyorum... başka da ibadet yapamıyorum...
canım bende tedirginim ama doktor çok rahat bir şekilde gülümseyerek gidebilirsin tabi dedi. o da beni çok rahatlattı. 5 buçuk saat yolumuz kırşehire eşimin ailesinin yanına gideceğiz.Canım yolculuk riskli olmaz mı?azda olsa bı kısalma var sana enfeksiyon icin ne fitili verdi bende akıntıdan dolayı fitil kullandım
Gökçenciğim canım haber olmasa da yaz canım biz burada her anımızı paylaşıyoruz... yeni habere gerek yok...
canım dr nin genel yaklaşımını beğendim ben... orada gidebileceğim en iyi dr demişsin... listede ismi var mı canım yazdır istersen özellikle büyük şehirler dışında yazan arkadaşlarımız dr konusunda çok zorlanıyor...
endol genelde çoğumuza veriliyor ağrın olursa kullan bence... rutin kullanma. fitili bilmiyorum canım ben pek kullanmadım...
yolculuk kaç saat? ben bu konudan korkuyorum...nevşehire gittim döndüm 3 gün sonra kanama, su, erken doğum yaşadım ben de dr me sormuştum git demişti. sen bilirsin ...
ölçümü de takip ettir gerekirse bence de rapor al... bence hareketli bir bayram geçirme...
çokk geçmiş olsuunn canım tekrarı olmaz inşalalh.. çok korkarım bende depremden..Kızlar istanbulda deprem oldu anlık bizeydi ama korktum evde tekim suan annem yolda daha tekrar olmaz insallah
badecimm seinin adına çokk sevindim ne kadar mutlu olmuşsunn inşalalh bu mutluulğunun çok daha fazlasını çok yakında bebek haberi mutluluğu olarak burada paylaştığını görür ve bizlerde mutlu oluruz..Arkadaşlarım ben dün gece uzun zamandır düşündüğüm fakat bir türlü cesaret edemediğim şeyi yapıp arda beye mail attım.Uzun uzun yazdım yaşadıklarımı.Tüm detayıyla anlatmaya çalıştım.Allahıma dua ettim.inşallah email ime döner diye.
Bu sabah telim çaldı.Baktım 216 lı numara..elim ayağım birbirine karıştı.Açtım ataşehir memorial hastanesinden arıyorum arda bey görüşecek dedi bir bayan.şok oldum.
Merhaba dedi.Çok üzüldüm.Zor günler geçirmişsiniz,başınız sağolsun..uzun uzun yazmışsınız sizi arayıp acınızı paylaşmak istedim dedi.Bu arada hastalarıımda bekliyor dedi.Çok teşekkür ederim dedim.Çok heyecanlıyım kusuruma bakmayın dedim.
mailiniz önümde kısaca bir üstünden geçelim sorularınızı cevaplıym dedi..Biliyorsunuz ben 18.haftada kesem dışarda şekilde serklaj oldum.Ve suyum damla damla gelmeye başladı.Antibiyotik kullandınızmı dedi.evet dedim.Kanda ve idrarda enfeksiyona bakıldı ama temiz çıktı dedim.
Kanda enfeksiyon çıkması için çok ciddi miktarda bir enfeksiyon geçirmeniz lazım dedi.Yani kolay kolay belli etmezmiş kendini.Büyük ihtimal serklaj yapılırken yada bilemediğimiz bir nedenden enfeksiyon vardıki suyunuz gelmeye başladı dedi.Yani ancak amniyo sıvısından örnek alarak enfeksiyon varmı anlaşılırdı dedi.
plazanta(bebeğin eşi)doğumdan sonra incelendimi dedi.Hayır dedim.Bebek sağlıklıydı doğana kadar dedim.arkadaşlarınızıda bu konuda uyarın bebeğin sağlıklı olması plazantanın incelenmeyeceği anlamına gelmez.Böyle bir durumda bu detayı atlamayın dedi.
Peki dedim 18.haftada kesemin dışarda olması benim kesin olarak rahim ağzı yetmezliğimin olduğunu gösterirmi?Bakın bu eski bir inanış dedi.Ben sık olarak Amerikaya gidiyorum.sürekli bu konuyu tartışıyoruz.Sizin 1 kayıp yaşamanız bunu kanıtlamaz dedi.Ben size bir dahaki gebelikte kesin bunu yaşıycaksınız diyemem dedi.
Takip öneririm dedi.(serklaj konusunda aklım karıştı kızlar.riske atmak gibi olmazmı?1 kayıp bu teşhis için yeterli değil deyince allah korusun 1 kayıp dahamı yaşamam lazım kesin teşhis için anlamadım)
Rahim anomalisi 3 boyutlu ultrasonla anlaşılırmı diye sordum(doktorum böyle söylemişti)Rahim filmi çektirmeniz daha net bilgi verir dedi.
Peki dedim hafifte olsa bir polikistikover durumum varmış sizce şeker hapı kullanmalımıyım?evet dedi.Bu düzenli yumurtlamanızı sağlar dedi.Kaç kilosun dedi.boyum 1,60 kilom 60 dedim.5 kilo verelim dedi.(zaten vermeye çalışıyorum)bu arada polikistik overin erken doğumu tetiklediğini söyledi.
Haşimato durumunuz var değerleriniz çok sınırda ama en düşüğünden de olsa ilaç kullanmanızı öneririm dedi.tsh ım 2.7 (2.5 in altında olması daha iyiymiş)
Hamile kalmadan önce neler yapmalıyım dedim.rahim ağzında bir enfeksiyon varmı bu araştırılsın dedi.Rahim filmi çekilsin dedi.Zaten okuduğum kadarıyla her konuda çok bilinçlisiniz dedi.(Artık okumaktan profesör olduk diyemedim)Söylediklerimi record ettiniz dimi dedi:)
hamile kaldıktan sonrada progestoron tedavisi dedi.
Son olarak İstanbula yolunuz düşerse mutlaka beklerim.Durumdan beni haberdar edin dedi.Allah razı olsun sizden dedim.
Valla kızlar Allah razı olsun bu adamdan.Onca işinin arasında cevap verdi ya.Daha 24 saat bile olmadı mail atalı.İşte böyle arkadaşlarım.
canım aslında benim de vajinal bakılmdaı radyolojideki de karındandı. 3.5 a çok takılmadı ama 3.2 biraz tedirgin etti onu da.. haftaya ölçümünü yaptır umarım iyi çıkar ölçümn. benim kasılma vs yok canım yada ben anlamıyorum bimiyorum.. vitaminden başka da ilaç kullanmıyorum işte endol fitille akıntı için fitil verdi bi onlar. onalrda önlem amaçlı..Gökçencim, canım benim 8 ekimde dr.um karından ölçtü ve 38 mm dedi. Ben de "karından usg de açılma falan belli oluyor mu?" diye sordum. "Şu an hunileşme yok. Senin öykün r.a.y. ne benzemiyor." dedi. Ben bayağıdır üniversiteye gitmiyorum canım. En son biliyosun doç. haftada bir ölçülsün dedi ve beni beceriksiz asistanına teslim ettiydi. O ölçse de doğru ölçemez zaten. Bir ay olmuştur vajinal usg ile ölçülmeyeli. Bende de çok fazla endişe var. Pazartesi doç.e randevu aldım. Kendisi baksın, ölçsün istiyorum. Sana sonucu yazarım yine.
Uzun bir yolculuk yapıcaksan dikkatli ol canım. Özellikle 2 saatte bir mola verip kan dolaşımını hızlandırman lazım. Ben de chnb gibi bir yolculuk sonrası (10 saat) bir hafta sonra erken doğum yaptım. Ne kadar ilgisi var, bilmiyorum.
Endol fitil kasılma önleyici miymiş? Bana böyle bir şey vermedi. Ama haftada bir proluton (progesteron) vuruluyorum. Bi de magnezyum kullanıyorum, o kadar.
Ara ara benim de kasılmalarım oluyo. Acaba ben de mi istesem?
Canım, kendine dikkat et. İyi bayramlar...İyi tatiller şimdiden
Sorma canım döneceği hissi vardı içimde ama bu kadar çabuk beklemiyordum.Çok sevindim gerçekten.Serklaj konusunda aklım çok karışık...Eşinin dediği şeyer benimde aklıma geliyor.Bayramdan sonra kısmetse doktora gidicem.Bakalım o ne diyecek.Birde bu rahim filmi olayı beni çok korkutuyor.Hayırlısı artık.
Tefriciye okuyorsun sende sanırım.Abdest almak gerekiyormu okumadan önce.
badecimm seinin adına çokk sevindim ne kadar mutlu olmuşsunn inşalalh bu mutluulğunun çok daha fazlasını çok yakında bebek haberi mutluluğu olarak burada paylaştığını görür ve bizlerde mutlu oluruz..
canım hiç korkma filmden ben de çeklidim anestezisiz evet acıyor ama dayanılmaz bir acı değil ki eminim o acının daha fazlasını yaşamışsındır mesela benim adet sancımla aynıydı hissettiğim sancı. ama 3-5 saniye süren bir acı sonra yavş yavaş azalıp yok oluyor. tüplerden o verilen ilaç geçerken o anda oluyor sanırım ve yavaş yavaş azalarak tamammen bitiyor. ama kendini kasma kasarsan acı çekersin filmi çeken uzman bana öyle demişti ve ben içimden dualar okuyarak bekledim iyi çekilmesi için hiç kıpırdamamamya çalıştım işlem bittiğinde görevli bana sen iyi en iyi hasta seçiyorum çok iyi durdun dedi:))) ama şu da var eğer ki ağrı eşğim düşüktür çok acı çekerim dersen kendini kasmaya gerk de yok anestezi alırsın. bende rahim filminden iki ay snora hamile kalmıştım..
İnşallah arkadaşım..Hamile olduğum günleride yazarım buraya..Ben normal doğum yaptım canım.Ve onca yaşanan sitresli olaylardan sonra vajinal muayene bile beni zorluyor.özellikle spekulum takılırken çok kasıyorum.İstemsiz..Kendimi kasmasam zaten kolayca girecek o alette.Ama dediğim gibi fobi haline geldi..İnşallah hayırlsıyşa atlatırım.
Sende kendine dikkat et arkadaşım.Aslında en iyisi yolculuk yapmaman ama madem eşin çok istiyor..en azından çok yavaş gidin..Sarsılmadan gitmeye çalış.Vede dik oturma..Mümkünse uzan.İnşallah herşey yolunda gider.
canım senin ibadetin karnındaki bebek..Allah kabul etsin dualarını...İnsan ayaktayken bile bazen yapamıyor.Sen yattığın yerden elinden geleni yapıyorsun.Daha ne olsun.
canım bende tedirginim ama doktor çok rahat bir şekilde gülümseyerek gidebilirsin tabi dedi. o da beni çok rahatlattı. 5 buçuk saat yolumuz kırşehire eşimin ailesinin yanına gideceğiz.
eşim izin alabilirse tabi. %90 gideriz dedi ama.. kendi aracımızla gideceğimiz için eşim yatırırm arabanın koltuğunu rahat rahat gidersin diyor. o yüzden çok korkutmuyor beni ama dediğiniz gibi yolculuk sonrası ihtimal olan şeyler korkutuyor beni.. hayırlısı inşalalh rabbimden.. akıntı için verilen fitil GYNO-LOMEXİN diye bir fitil. iki tane var içinde. ama üstünde 4 gün yazıyor 4 gün aralıkla mı demek istemiş acaba.. kafam o kadar doluydu ki kimini anladım kimini anlamadım((
chnbcim tavsiyelerin için sağol canım gerçekten sizin tecrübelerinize ihtiyacımız çok fazla.. listeye yazdırmadım çünkü r.a.y deyip duruyoruz ama kesin değil diye kalabalık yapmak istemedim. çünkü her şey çok iyi gidiyordu. bu haftaya kadar çok sorunsuz bir hamilelik geçidim ne leke ne kanama her şey çok güzel gitti tüm ölçümlerim de öyle.. ilk gebelik olduuğ için hiç kayıp da yaşanmadıığ için acaba yanlış teşhis mi dyie de düşünmeden edemedim bir an... ama bu hafta incelmeye başladığını görünce biraz tedirgin oldu. zaten benim doktorum bebek ağırlaştıkça sıkıntı artabilir demişti. ama duyaydına mesaj atıp bilgilerimi yazdırayım sanırım artık bende sizdenim:))
endol fitil vermiş bana canım zaten yolculuk sonrası ağrın olursa kullan dedi. ben yazayım muhakkak yanında bulunsun dedi. her zaman kullanmamaı söylemedi zaten ağrım da yok çok şükür.. yolcuulk 5 buçuk saat canım umarım sorun olmaz çünnkü eşimin tek izni gitmeyi çok istiyor yaza kadar izin yok artık bende onun için istiyorum bi de evde bayram daha yorucu geçer orada el üstünde olurm:))) daha rahat ederim diye düşünüyorum:))) rapor gerekirse alacağım canım.. benim de işime gelir çünkü ne kadar dikkat etsem de çok yoruluyorum hem yoğun program hem de hamilelik stresi sanırım beni gergin yaptı okulda çocuklara çok çabuk sinirleniyorum bebeğe yansımasın ddiye kendimi tutuyorum sonra daha çok sinirlenip bir anda patlıyorum. vereceği istirahat yemeğimi yememe ve lavaboya banyoya gidebilmeme izin verecek kadar olursa inan versin diye dua bile eidyorum:))))
canım aslında benim de vajinal bakılmdaı radyolojideki de karındandı. 3.5 a çok takılmadı ama 3.2 biraz tedirgin etti onu da.. haftaya ölçümünü yaptır umarım iyi çıkar ölçümn. benim kasılma vs yok canım yada ben anlamıyorum bimiyorum.. vitaminden başka da ilaç kullanmıyorum işte endol fitille akıntı için fitil verdi bi onlar. onalrda önlem amaçlı..
endol için bana ağrını anında geçirir dedi. en geç iki saat içinde etkisini gösterir 12 saate kadar da etkilidir dedi. bencede araştırmaya gitmeyerek iyi yapmışsın asistanların elinde olmak çok kötü bende yaşadım çünkü biliyorum ama araştırmada gidebileceğin prof doç vs varsa onlara görnmeye çalış ve sakın ihmal etme ölçümünü sonuçta bir kaybın da var belki dediği gibi r. a. y olmayabilir ama oladabilir. buradan bekliyorum haberini canım..
[
canım hiç korkma filmden ben de çeklidim anestezisiz evet acıyor ama dayanılmaz bir acı değil ki eminim o acının daha fazlasını yaşamışsındır mesela benim adet sancımla aynıydı hissettiğim sancı. ama 3-5 saniye süren bir acı sonra yavş yavaş azalıp yok oluyor. tüplerden o verilen ilaç geçerken o anda oluyor sanırım ve yavaş yavaş azalarak tamammen bitiyor. ama kendini kasma kasarsan acı çekersin filmi çeken uzman bana öyle demişti ve ben içimden dualar okuyarak bekledim iyi çekilmesi için hiç kıpırdamamamya çalıştım işlem bittiğinde görevli bana sen iyi en iyi hasta seçiyorum çok iyi durdun dedi:))) ama şu da var eğer ki ağrı eşğim düşüktür çok acı çekerim dersen kendini kasmaya gerk de yok anestezi alırsın. bende rahim filminden iki ay snora hamile kalmıştım..
Canım banada 5 kilo ver dedi..Dikkat ediyorum 1 haftadır yediklerime..Rahim filmi çektir dedi birde..Ve ben çok korkuyorum
rahim filmi çektirmeseydim ben çektiremezdim 5 kere çektirmeye gittim nasip olmadı 5 nasip old hiçte canım acaımadı özelde çektirince böle olducanim ben rahim filmini vektirdim o karad acimiyo zaten bizim
rahim agzimiz gevsek acitmadi ama siringa ederken kasiklarim
a dolgunluk hissi geldi birazda agri yani kimileri
insanlsri korkutmak icin ellerinden
geleni yapiyo ben bu tur insanlara kesinlikle cok
karsiyim..
kesinlikle korkma canim ben rahim filmini cektirdigimde 20
yasindaydim benden buyuk kadinlar biri agliyo biri cikoyo berbat
berbat ...diye kesinlikle kiniyorum..
yani anliyacagin korkma bunun sonunda bebegini kucagina
alacagini dusun
bide ben rahim filmini cektirdigim ay hamile kaldim tuplerin
acildigi icinmi bilmiyorum ama hemen kaldim
seninde guzel haberlerini bekliyorum..
Amin canım...
Zümrem, canım bayramda yorulmayacağım demişsin sakın gelinim hizmet edeyim diye düşünme oralarda açık açık dr riskli ep dinlen dedi de... öğretmenlik yorucu meslek canım verirse al rapor hiçbir şey bebeklerimizden kıymetli değil. ben o hatayı yaptım idealist davrandım sıkıntılı olduğum dönemlerde bile okula gittim. boş günümde kürtaj oldum akşam 6 da çıkıp ertesi gün derse gittim. bir gün önce lekem var biliyorum yapılacak bir şey yok dedi kese bozulmuş o halde derse girip kanamamı bekledim ( sakın al rapor...
sarıpapatyam canım vajinal kültürle enfeksiyon, kanda crp, wbc, idrar tahlil ve kültürü sık yaptır dr demese de yaptır dr ler unutabilir kendi takibini kendin yap...
Eylülgülğü canım geçmiş olsun canım
Gökçen canım o lomexin fitili serklajan sonra vajinal kaşıntım olmuştu bi tane kullandım anında kesti süper bi fitil,endolü bilmiyorum dr bana hiç vermedi öyle şeyler magnezyum dışında :44:
kizlar pazar gunu evimizi tasiyoruz ev rezalet icinde resmen
mide bulantilarim basladi ama daha hala cikarmadim
tuzlu kiraker yiyorum baska ne tavsiye ediyorsunuz
......
chnb canım çok güzel geçiyor yaaa hiç yorulmuyorum çok mutluyum bugün bıcı bıcı yaptık çok güzel yani anlatmakla bitmez ccnm büyümüşlermi şimdi acıktılar mama bekliyorlar
sofika bebişin nasıl sütün yetiyormu, birde kızın nasıl alıştımı kardeşine, kıskançlık oluyormu? bende kendi kızımı düşünüyorum acaba ne yapıcak diye, birde geçen sefer sütüm hiç yetmiyordu mamada veriyordum, bakalım bu sefer nasıl olucak merak ediyorum..
araştır canım bizide bilgilendir, ben geçen gün tesadüf maranki yi gördüm tv de oda ayva ve armut un süt yaptığını söyledi, herhangi armut yani deveci veya küçükler hiç farketmez, en ucuz olanları bile olur hem çiğ hemde komposto yapıp bol bol tüketin diyordu ben bu sefer deniycem, aslında geçen sefer denemedik şey kalmadı ama ne artırabildim nede azaltabildim, aslında formül bence bebekle kucaklaşır kucaklaşmaz çok sık emzirmek özellikle bir hafta yarım saatte bir emzirmek gerek ve bol sıvı tüketmek özellikle su, benim tek yapmadığım şey ilk günler çok seyrek emzirdim sonra öğrenince emzirdim ama geç kaldım gibi geldi sanki, hastanede iki saatte bir dediler, bide diyorlardı ki iki üç gün iki çay kaşığı kadar bile emse doyar diyorlardı onlara güvenip emzirdim o şekilde hem bebeğim bir hafta sonra sarılık oldu hemde çok yüksek değerdi, hemde hiç sütüm artmadı, yada hamilelikte ve doğumda çok endişeli ve stresli geçirdim onda artmadı diyorum psikolojik bu sefer daha sık emzirmeye çalışıcam, hemde eski korkularım yok inşallah daha iyi olur sütüm diyorum..
Arkadaşlarım ben dün gece uzun zamandır düşündüğüm fakat bir türlü cesaret edemediğim şeyi yapıp arda beye mail attım.Uzun uzun yazdım yaşadıklarımı.Tüm detayıyla anlatmaya çalıştım.Allahıma dua ettim.inşallah email ime döner diye.
Bu sabah telim çaldı.Baktım 216 lı numara..elim ayağım birbirine karıştı.Açtım ataşehir memorial hastanesinden arıyorum arda bey görüşecek dedi bir bayan.şok oldum.
Merhaba dedi.Çok üzüldüm.Zor günler geçirmişsiniz,başınız sağolsun..uzun uzun yazmışsınız sizi arayıp acınızı paylaşmak istedim dedi.Bu arada hastalarıımda bekliyor dedi.Çok teşekkür ederim dedim.Çok heyecanlıyım kusuruma bakmayın dedim.
mailiniz önümde kısaca bir üstünden geçelim sorularınızı cevaplıym dedi..Biliyorsunuz ben 18.haftada kesem dışarda şekilde serklaj oldum.Ve suyum damla damla gelmeye başladı.Antibiyotik kullandınızmı dedi.evet dedim.Kanda ve idrarda enfeksiyona bakıldı ama temiz çıktı dedim.
Kanda enfeksiyon çıkması için çok ciddi miktarda bir enfeksiyon geçirmeniz lazım dedi.Yani kolay kolay belli etmezmiş kendini.Büyük ihtimal serklaj yapılırken yada bilemediğimiz bir nedenden enfeksiyon vardıki suyunuz gelmeye başladı dedi.Yani ancak amniyo sıvısından örnek alarak enfeksiyon varmı anlaşılırdı dedi.
plazanta(bebeğin eşi)doğumdan sonra incelendimi dedi.Hayır dedim.Bebek sağlıklıydı doğana kadar dedim.arkadaşlarınızıda bu konuda uyarın bebeğin sağlıklı olması plazantanın incelenmeyeceği anlamına gelmez.Böyle bir durumda bu detayı atlamayın dedi.
Peki dedim 18.haftada kesemin dışarda olması benim kesin olarak rahim ağzı yetmezliğimin olduğunu gösterirmi?Bakın bu eski bir inanış dedi.Ben sık olarak Amerikaya gidiyorum.sürekli bu konuyu tartışıyoruz.Sizin 1 kayıp yaşamanız bunu kanıtlamaz dedi.Ben size bir dahaki gebelikte kesin bunu yaşıycaksınız diyemem dedi.
Takip öneririm dedi.(serklaj konusunda aklım karıştı kızlar.riske atmak gibi olmazmı?1 kayıp bu teşhis için yeterli değil deyince allah korusun 1 kayıp dahamı yaşamam lazım kesin teşhis için anlamadım)
Rahim anomalisi 3 boyutlu ultrasonla anlaşılırmı diye sordum(doktorum böyle söylemişti)Rahim filmi çektirmeniz daha net bilgi verir dedi.
Peki dedim hafifte olsa bir polikistikover durumum varmış sizce şeker hapı kullanmalımıyım?evet dedi.Bu düzenli yumurtlamanızı sağlar dedi.Kaç kilosun dedi.boyum 1,60 kilom 60 dedim.5 kilo verelim dedi.(zaten vermeye çalışıyorum)bu arada polikistik overin erken doğumu tetiklediğini söyledi.
Haşimato durumunuz var değerleriniz çok sınırda ama en düşüğünden de olsa ilaç kullanmanızı öneririm dedi.tsh ım 2.7 (2.5 in altında olması daha iyiymiş)
Hamile kalmadan önce neler yapmalıyım dedim.rahim ağzında bir enfeksiyon varmı bu araştırılsın dedi.Rahim filmi çekilsin dedi.Zaten okuduğum kadarıyla her konuda çok bilinçlisiniz dedi.(Artık okumaktan profesör olduk diyemedim)Söylediklerimi record ettiniz dimi dedi:)
hamile kaldıktan sonrada progestoron tedavisi dedi.
Son olarak İstanbula yolunuz düşerse mutlaka beklerim.Durumdan beni haberdar edin dedi.Allah razı olsun sizden dedim.
Valla kızlar Allah razı olsun bu adamdan.Onca işinin arasında cevap verdi ya.Daha 24 saat bile olmadı mail atalı.İşte böyle arkadaşlarım.
canım bende tedirginim ama doktor çok rahat bir şekilde gülümseyerek gidebilirsin tabi dedi. o da beni çok rahatlattı. 5 buçuk saat yolumuz kırşehire eşimin ailesinin yanına gideceğiz.
eşim izin alabilirse tabi. %90 gideriz dedi ama.. kendi aracımızla gideceğimiz için eşim yatırırm arabanın koltuğunu rahat rahat gidersin diyor. o yüzden çok korkutmuyor beni ama dediğiniz gibi yolculuk sonrası ihtimal olan şeyler korkutuyor beni.. hayırlısı inşalalh rabbimden.. akıntı için verilen fitil GYNO-LOMEXİN diye bir fitil. iki tane var içinde. ama üstünde 4 gün yazıyor 4 gün aralıkla mı demek istemiş acaba.. kafam o kadar doluydu ki kimini anladım kimini anlamadım((
chnbcim tavsiyelerin için sağol canım gerçekten sizin tecrübelerinize ihtiyacımız çok fazla.. listeye yazdırmadım çünkü r.a.y deyip duruyoruz ama kesin değil diye kalabalık yapmak istemedim. çünkü her şey çok iyi gidiyordu. bu haftaya kadar çok sorunsuz bir hamilelik geçidim ne leke ne kanama her şey çok güzel gitti tüm ölçümlerim de öyle.. ilk gebelik olduuğ için hiç kayıp da yaşanmadıığ için acaba yanlış teşhis mi dyie de düşünmeden edemedim bir an... ama bu hafta incelmeye başladığını görünce biraz tedirgin oldu. zaten benim doktorum bebek ağırlaştıkça sıkıntı artabilir demişti. ama duyaydına mesaj atıp bilgilerimi yazdırayım sanırım artık bende sizdenim:))
endol fitil vermiş bana canım zaten yolculuk sonrası ağrın olursa kullan dedi. ben yazayım muhakkak yanında bulunsun dedi. her zaman kullanmamaı söylemedi zaten ağrım da yok çok şükür.. yolcuulk 5 buçuk saat canım umarım sorun olmaz çünnkü eşimin tek izni gitmeyi çok istiyor yaza kadar izin yok artık bende onun için istiyorum bi de evde bayram daha yorucu geçer orada el üstünde olurm:))) daha rahat ederim diye düşünüyorum:))) rapor gerekirse alacağım canım.. benim de işime gelir çünkü ne kadar dikkat etsem de çok yoruluyorum hem yoğun program hem de hamilelik stresi sanırım beni gergin yaptı okulda çocuklara çok çabuk sinirleniyorum bebeğe yansımasın ddiye kendimi tutuyorum sonra daha çok sinirlenip bir anda patlıyorum. vereceği istirahat yemeğimi yememe ve lavaboya banyoya gidebilmeme izin verecek kadar olursa inan versin diye dua bile eidyorum:))))
çokk geçmiş olsuunn canım tekrarı olmaz inşalalh.. çok korkarım bende depremden..
badecimm seinin adına çokk sevindim ne kadar mutlu olmuşsunn inşalalh bu mutluulğunun çok daha fazlasını çok yakında bebek haberi mutluluğu olarak burada paylaştığını görür ve bizlerde mutlu oluruz..
canım aslında benim de vajinal bakılmdaı radyolojideki de karındandı. 3.5 a çok takılmadı ama 3.2 biraz tedirgin etti onu da.. haftaya ölçümünü yaptır umarım iyi çıkar ölçümn. benim kasılma vs yok canım yada ben anlamıyorum bimiyorum.. vitaminden başka da ilaç kullanmıyorum işte endol fitille akıntı için fitil verdi bi onlar. onalrda önlem amaçlı..
endol için bana ağrını anında geçirir dedi. en geç iki saat içinde etkisini gösterir 12 saate kadar da etkilidir dedi. bencede araştırmaya gitmeyerek iyi yapmışsın asistanların elinde olmak çok kötü bende yaşadım çünkü biliyorum ama araştırmada gidebileceğin prof doç vs varsa onlara görnmeye çalış ve sakın ihmal etme ölçümünü sonuçta bir kaybın da var belki dediği gibi r. a. y olmayabilir ama oladabilir. buradan bekliyorum haberini canım..
[
Günaydın kızlar...
benim de bu gece oğlum ve eşim gelecek 2 ay oldu görmeyeli onları... çok özledim....
SOFİKA canım geçmiş olsun filize ... basit bir üşütmedir sanırım...
annen de gelse rahat edersin... nette de süt kürleri var saraç oğlunun ben denemeyi düşünüyorum... umarım işe yarar...
aSLINDA doğmadan düşünmemek gerek belki de ama iri bebek diye diye bende de büyük oğluma zor yetiyordu buna yetecek mi endişesi oldu içten içe.... bunları düşünmek bencillik mi bilmiyorum(
Allah herkese nasip etsin...
Eylülgülğü canım geçmiş olsun canım
Gökçen canım o lomexin fitili serklajan sonra vajinal kaşıntım olmuştu bi tane kullandım anında kesti süper bi fitil,endolü bilmiyorum dr bana hiç vermedi öyle şeyler magnezyum dışında :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?