- Konu Sahibi hidennisko
-
- #32.841
haklısın canım aslında... ayy senni kuzularını yerim ben.. maalesef canım bizim kuzular sennikile gibi değil ki.. biliyorsun lise benmiki ve bizim gelmediğimiz gün resmen bayram yapıyorlar. hasta olsan rapor alsan birkaç gün. sonra tekrar okula gidince geçmiş olsun demeyi bırak hocam siz daha pek iyi olamamamışsınız solgun görünüyorsunuz keşke birkaç gün daha dinlenseniz diyorlar:)))) üçkağıtçılarr ne olacak.. canım bende salı günü için rapor alacağım sağlık ocağından sanırım...Gurbetçi kolay gelsin kendini yorma fazla
Gökçen, ne kadar iyi niyetli olursan sırtına semer vuran cok oluyor, bende cok yasadım o günleri, ama şimdi gözümü actım
Ama minicik kuzularıma üzülüyorum, 2 gün yoktum, bana mektuplar yazmışlar ,resimler yapmışlar .
Bnde Pazartesi ve salı gene gitmeyeceğim okula
9 günlük tatile çıktım, bir yandan oh diyorum bir yandan aklım kuzularda
tamam canım bende öyle yapayım bari.. aslında eşim arabayı da çok hızlı kullanır her yolculukta muhakkak radara gireriz.. bu sefer frenler inşallah kedini.. dikkat eder aslında da alışkanlık işte.. ben sürekli uyarayım artık..Canım, ben yaz tatili dönüşü arka koltukta yatarak yolculuk yaptım. Arabanın arka koltuğuna yumuşak bir minder bir de yastık atar yatarsın. Çok rahat oluyor, evde koltukta yatıyo gibi ama emniyet kemerini takamıyosun işte. Neyse dikkatli gidin canım, aman trafiğe dikkat
sofikacımmm çokk geçmiş olsunnn allah şifa versin yavruna tez zamanda inşallah..oyyyy kuzularımızzzz,mucizelerimiz maşallah size maşallah ikinize decok ama cok guzelsiniz,Allah´ım size de hepimizin evlatlarına da saglıklı uzun omurler nasip etsin,cok mutlu yaşayın inşallah ve cok mutlu edin anne babalarınızı inşallah! siz birer kahramansınız
bu arada sinemcim oglan esmer kız beyaz cok guzel yaratmış yaradan maşallah
canım cok sukur sutum nerdeyse yetiyor,gunde bir defa mama da veriyorum ama buna da sukur diyorum,yavaş yavaş ona da gerek kalmayacak biliyorum,annem gelince sut arttırma kampı yapacagım :) şoyle ki:
-surekli emzireceksin,oyle 2 saat 3 saatte degil bebek hık dedikce memeye dayayacaksın
-guclu bir pompa edinip en azından gunun 5 ogunu sonrası(en ideali her emzirme sonrası) sagım yapacaksın-amac sut cıkarmaktan ote beyne ihtiyacımı karşılayacak sut yok daha cook uretim istiyoruz sinyali vermek.
-cemen tohumu ,devedikeni,bira mayası ve rezene-en iyisi hepsinden de gunde 2 şer tablet kullanmak
-bol bol sıvı tuketmek
bunlar oldugu takdirde sut sorunu olmaz
guzel arkadaşım defalarca aramışsın ve ben yeni goruyorum,şimdi nedenini anladım,cok mutlu olmuşsun canım benim ve benle de paylaşmak istemişsin nolur kusuruma bakma geri de donemedim ama senin adına cok sevindim.Bu adam beni şaşırtmaya devam ediyor,bir gun sırf keyfime muayene ucreti bayılıp ziyaretine gidecegim,sohbet olsun diye :))
bugun yogundurk biz de Filiz´imin ateşi var grip olmuş,hastaneydi ilaclardı allak bullak olduk e annem de yok zor oldu ama buna sukur iyi cok şukur kuzum
yarın seni arayacagım kısmet olursa canım konuşuruz
Günaydın kızlar...
benim de bu gece oğlum ve eşim gelecek 2 ay oldu görmeyeli onları... çok özledim....
SOFİKA canım geçmiş olsun filize ... basit bir üşütmedir sanırım...
annen de gelse rahat edersin... nette de süt kürleri var saraç oğlunun ben denemeyi düşünüyorum... umarım işe yarar...
aSLINDA doğmadan düşünmemek gerek belki de ama iri bebek diye diye bende de büyük oğluma zor yetiyordu buna yetecek mi endişesi oldu içten içe.... bunları düşünmek bencillik mi bilmiyorum(
Allah herkese nasip etsin...
Canım Allah kavuştursun. Özlemez mi insan benim oğlum çok sırnaşık değildir. Sabahları yanıma ben çağırmadan hiç gelmez.
On kere çağırıyorum o zaman lütfefiyor. Oda babasının zoruyla. Nasıl gücüme gidiyor. Artık tam babacı oldu. Sadece babası kızınca
Ağlamak için yanıma geliyor kerata. Canları sag olsunda.
Serklajın kacıncı haftada atıldı ve rahim ağzı boyu kaçtı o zaman?
Sofika büyük geçmiş olsun.. Kızın hastaymış. Allahım tez zamanda şifasını versin.
Cncb (adını bilsem daha iyi olacak sanırım ben isimlerle hitap etmeyi daha çok seviyorum) oğlun kaç yaşındaydı? 2 ay çok uzun zaman. İyi dayanabilmişsin. Ben daha Eylül ayında oğlumdan 20 güne yakın ayrı kaldım çok zordu.
haklısın canım aslında... ayy senni kuzularını yerim ben.. maalesef canım bizim kuzular sennikile gibi değil ki.. biliyorsun lise benmiki ve bizim gelmediğimiz gün resmen bayram yapıyorlar. hasta olsan rapor alsan birkaç gün. sonra tekrar okula gidince geçmiş olsun demeyi bırak hocam siz daha pek iyi olamamamışsınız solgun görünüyorsunuz keşke birkaç gün daha dinlenseniz diyorlar:)))) üçkağıtçılarr ne olacak.. canım bende salı günü için rapor alacağım sağlık ocağından sanırım...
tamam canım bende öyle yapayım bari.. aslında eşim arabayı da çok hızlı kullanır her yolculukta muhakkak radara gireriz.. bu sefer frenler inşallah kedini.. dikkat eder aslında da alışkanlık işte.. ben sürekli uyarayım artık..
sofikacımmm çokk geçmiş olsunnn allah şifa versin yavruna tez zamanda inşallah..
canım allah kavuştursun. nasıl heyecanlısındır sen şimdi kimbilir.. senni gurbetliğin apayrı. rabbim kavuştursun bir daha da hiç ayırmasın son ayrılığınız olsun inşallah..
Sağ ol canım... bizim anneanne hep yanımızda sayılırdı şu an yanlarında oğlum da alışık aslında. telde konuşuyoruz her gün. benimki de aslında tek bir kişiye düşkünlüğü yok... ayrılınca üzülüyor ağlıyor sonra yaşamına devam ediyor...
ben daha çok böyle olduğu için üzülüyorum onu ihmal etmiş hissediyorum ve geçen sene 1. sınıfta çok üstüne gittim aklıma geldikçe acaba beni sevmiyormudur artık diyorum. telde sıcak konuşuyor... ne bileyim böyle işte...
canım oğlum 8 yaşını dolduracak 23 ekimde... birkaç gün sonra:)) çok zor dayanmak...(
Günaydın kızlar...
benim de bu gece oğlum ve eşim gelecek 2 ay oldu görmeyeli onları... çok özledim....
annen de gelse rahat edersin... nette de süt kürleri var saraç oğlunun ben denemeyi düşünüyorum... umarım işe yarar...
aSLINDA doğmadan düşünmemek gerek belki de ama iri bebek diye diye bende de büyük oğluma zor yetiyordu buna yetecek mi endişesi oldu içten içe.... bunları düşünmek bencillik mi bilmiyorum(
chnb arkadaşım ben konuları çok takip edemiyorum özel değilse eğer niye oğlun senin yanında değil ayrı zor olmuyormu
Canım Allah kavuştursun saglikla inşallah:)
Serklajın kacıncı haftada atıldı ve rahim ağzı boyu kaçtı o zaman?
Sofika büyük geçmiş olsun.. Kızın hastaymış. Allahım tez zamanda şifasını versin.
Cncb (adını bilsem daha iyi olacak sanırım ben isimlerle hitap etmeyi daha çok seviyorum) oğlun kaç yaşındaydı? 2 ay çok uzun zaman. İyi dayanabilmişsin. Ben daha Eylül ayında oğlumdan 20 güne yakın ayrı kaldım çok zordu.
chnb 33 sün galiba maşallah Allah tamamına erdirsin hepsini.....tam girdim foruma incim uyandı herkese iyi hafta sonları:)))biz de idare ediyoruz muhammedimiz de iyi çok şükür..
13+4 te atıldı dikişim,45mm civarındaydı,şimdi radyoloji uzmanı 30mm ölçtü,benim daha önceden 19+5 haftalık kaybım vardı,kesem dışarı çıkmıştı,ona istinaden önlem amaçlı atıldı,ama kısaldıkça iyiki atmışlar diyorum
Sofikacım filizciğime geçmiş olsun
Chnb senin de gözün aydın canım
Ah sorma canım oscarlık oyun oynuyor ama aynı şekilde bende oynuyorum,işler biraz karışık,annem üzülmeyeyim diye dayımın vefatını benden saklamak istemiş,ama ablam ağzından kaçırdı ben öyle öğrendim,hatta öğrendiğimde bir hafta olmuş çoktan defnedilmişti.. ben de bilmiyor pozundayım hem ablama kızmasdınlar hem de annem yanımda üzgün görünmemeye çalı,ıyor bu şekilde belki kolay atlatır diye düşünüyorum ben de..sağ ol canım. sana da kolay gelsin...
sağ ol canım bu arada annen nasıl toparlandı mı biraz?
canım cok sukur sutum nerdeyse yetiyor,gunde bir defa mama da veriyorum ama buna da sukur diyorum,yavaş yavaş ona da gerek kalmayacak biliyorum,annem gelince sut arttırma kampı yapacagım :) şoyle ki:
-surekli emzireceksin,oyle 2 saat 3 saatte degil bebek hık dedikce memeye dayayacaksın
-guclu bir pompa edinip en azından gunun 5 ogunu sonrası(en ideali her emzirme sonrası) sagım yapacaksın-amac sut cıkarmaktan ote beyne ihtiyacımı karşılayacak sut yok daha cook uretim istiyoruz sinyali vermek.
-cemen tohumu ,devedikeni,bira mayası ve rezene-en iyisi hepsinden de gunde 2 şer tablet kullanmak
-bol bol sıvı tuketmek
bunlar oldugu takdirde sut sorunu olmaz
guzel arkadaşım defalarca aramışsın ve ben yeni goruyorum,şimdi nedenini anladım,cok mutlu olmuşsun canım benim ve benle de paylaşmak istemişsin nolur kusuruma bakma geri de donemedim ama senin adına cok sevindim.Bu adam beni şaşırtmaya devam ediyor,bir gun sırf keyfime muayene ucreti bayılıp ziyaretine gidecegim,sohbet olsun diye :))
bugun yogundurk biz de Filiz´imin ateşi var grip olmuş,hastaneydi ilaclardı allak bullak olduk e annem de yok zor oldu ama buna sukur iyi cok şukur kuzum
yarın seni arayacagım kısmet olursa canım konuşuruz
Günaydın kızlar...
13+4 te atıldı dikişim,45mm civarındaydı,şimdi radyoloji uzmanı 30mm ölçtü,benim daha önceden 19+5 haftalık kaybım vardı,kesem dışarı çıkmıştı,ona istinaden önlem amaçlı atıldı,ama kısaldıkça iyiki atmışlar diyorum
Duyaydıncım seninde bu durumun doğuştandı değilmi?Hiç rahim ameliyatın falan yoktu?Biliyorsun bende 18.haftada kesem dışarda şekilde serklaj olmuştum..Arda Beyle görüştüm telde..1 kayıp senin rahim ağzı yetmezliğin olduğunu kanıtlamaz dedi..Kesin serklaj demem sana takip öneririm dedi.Aklım karıştı şimdi benim..Serklaj yaptırmalımı yaptırmamalımı?Riske atmak olmazmı?seninle durumlarımız benzer sanırım.Birde bu hamileliğinden önce rahim filmi falan çektirdinmi?Rahim ağzı yetmezliği olanlarda büyük oranda rahimde şekil bozukluğu,perde vs. olabiliyormuş.Birde hangi tetkikleri yaptırdın?
Duyaydıncım seninde bu durumun doğuştandı değilmi?Hiç rahim ameliyatın falan yoktu?Biliyorsun bende 18.haftada kesem dışarda şekilde serklaj olmuştum..Arda Beyle görüştüm telde..1 kayıp senin rahim ağzı yetmezliğin olduğunu kanıtlamaz dedi..Kesin serklaj demem sana takip öneririm dedi.Aklım karıştı şimdi benim..Serklaj yaptırmalımı yaptırmamalımı?Riske atmak olmazmı?seninle durumlarımız benzer sanırım.Birde bu hamileliğinden önce rahim filmi falan çektirdinmi?Rahim ağzı yetmezliği olanlarda büyük oranda rahimde şekil bozukluğu,perde vs. olabiliyormuş.Birde hangi tetkikleri yaptırdın?
Canım benım ilk gebeliğimde 24+5 de rahim ağzım açıldı. Üçgün hafif hafif ağrım ve Kasılmsm vardı.
Banada hep rahim ağzı yetersizliği olmayabilir dendi. Çünkü ben öncesinde kendimi çok yormuştum.
Bende bu yüzden gebelik öncesi normal kontrollerim dışında riskli gebelik uzmana gidip başka testler yapmadım
Arda bey benim ilk gebeliğinden o hafta dikiş atıp 7 hafta hastanede kontrolümü yapan doktorum dü bide.
Hep yoruldum ondan sancılandım açılmam oldu dedim,
Şimdi yine hamileyim bu forumda bu gebeliğimde okumaya başladım. Bu günlerde kendime o kadar kızıyorumki.
Canım ben 5 hafta da beri Arda beyin kontrolüne girdim herşeyinde yolnda dedi benim hep bir ağrım vardı ama.
Takip te kalacağız sana rahim ağzı yeterliği ver diyemem dedi.
Gerçi gittiğim başka uzman Prof da aynısını söyledi
Bekledik 12 haftada kısalma yok ama rahim boyu değişik bu dikiş isteyecek dedi
On gün sonra 3,2 takip dedi. On gün sonra gittim 2,5 inmiş
Arda hoca yurt dışına gitti
(Ben gebeliğimin başından beri Dr gerek yok dese de hep dinlendim
Hatta hiç evden dışarı çıkmadım son iki aydır sadece tuvalet için kalktım)
On gün sonra benim hep ağrım olduğundan yine gittim bu seferde1,5 inmişti acil dikiş dedi
İki gün içinde serklaJ I'm yapıldı 15 gün sonra ki kontrolümde 1,8 ölçülü
15 gün sonra bu salı kontrolümde artık 0 bebek dikişe dayanmış olduğu görgü
O günden beri ağrı ve kasılmalarımin var
Allah'ın büyük inşallah daha ileriki haftalara gelebiliriz
Canım çok uzattım
Bence gebelik öncesi tüm testleri yaptır
Allah hepimiz yardımcısı olsun
Dualarınızı esirgemeyin ben ve oğlundan teyzeleri
Şimdi sadece duaya ihtiyacımız var
Arda bey 1 ay sonra gel dedi
Yorumlayayım diye
Bence.... Neyse
Allahım sana sığındım.
Günaydın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?