- 25 Ekim 2011
- 1.502
- 21
- 158
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #32.881
Anladım canım.Riske atmamak en iyisi sanırım..Peki muayeneye gittiğinde ölçümü vajinalmi yapıyor?başlangıçta 44mm demişsin şuanda uzunluğun kaç biliyormusun?
biz aslında hatayda oturuyoruz canım. ben ve eşim orada çalışıyoruz. oğlum orada okuyor. benim hamileliğim riskli dr m İstanbulda. ben burada eşimin ailesiyle kalıyorum. eşim, oğlum ve annem babam oğluma bakmak için hataya gitti, oradalar. kısmetse ben de doğumdan sonra gideceğim hataya... tabi çok zor oluyor canım...
anladım canım annelik ne kadar zor deme bebeğine kavuşmak için diğer bebeğinden ayrı kalıyosun olsun inşallah az zaman kalmış bebişin gelmesine allahım ikisindende ayırmasın bidaha
bizede dua et canım bizde tez zamanda yaşayalım senin yaşadığın mutluluğu
Günaydın kızlar...
benim de bu gece oğlum ve eşim gelecek 2 ay oldu görmeyeli onları... çok özledim....
SOFİKA canım geçmiş olsun filize ... basit bir üşütmedir sanırım...
annen de gelse rahat edersin... nette de süt kürleri var saraç oğlunun ben denemeyi düşünüyorum... umarım işe yarar...
aSLINDA doğmadan düşünmemek gerek belki de ama iri bebek diye diye bende de büyük oğluma zor yetiyordu buna yetecek mi endişesi oldu içten içe.... bunları düşünmek bencillik mi bilmiyorum(
Allah herkese nasip etsin...
biz aslında hatayda oturuyoruz canım. ben ve eşim orada çalışıyoruz. oğlum orada okuyor. benim hamileliğim riskli dr m İstanbulda. ben burada eşimin ailesiyle kalıyorum. eşim, oğlum ve annem babam oğluma bakmak için hataya gitti, oradalar. kısmetse ben de doğumdan sonra gideceğim hataya... tabi çok zor oluyor canım...
Amin.... canım bir hafta sonra rahatlayacağız inşallah var mı değişiklik...
Günaydın kızlar...
benim de bu gece oğlum ve eşim gelecek 2 ay oldu görmeyeli onları... çok özledim....
SOFİKA canım geçmiş olsun filize ... basit bir üşütmedir sanırım...
annen de gelse rahat edersin... nette de süt kürleri var saraç oğlunun ben denemeyi düşünüyorum... umarım işe yarar...
aSLINDA doğmadan düşünmemek gerek belki de ama iri bebek diye diye bende de büyük oğluma zor yetiyordu buna yetecek mi endişesi oldu içten içe.... bunları düşünmek bencillik mi bilmiyorum(
Allah herkese nasip etsin...
bu arada gözün aydın şimdiden :))))
bende izmre geldim az önce
Ben yaptırdım canım ilk dozunu 2. De bayramdan sonra vurukcam doktoruma danıştım bı sakıncası yok dedi nette sezaryan izleyince yüzüp yüzük kuyrugna gelip bide karşımıza tetonoz çıkmasın diye oldumKızlar benim hiç tetanoz aşım yok,doktor bi kağıt verdi orda işte tahliller var bir de tetanoz aşısı yazıyor,yaptıran var mı
ilk defa duyuyorum keske iğnenin adını öğrenseydinArkadaşlar merhaba benim sorum olucaktı. Ben serklajlıyım doktorum bu hafta bana erken doğuma karşı ve gizli enfeksiyona karşı iyi olduğunu söylediği 750tl ye bir iğne yapmAk istiyor tabi sen bilirsin dedi hastanede yapılan bir iğneymiş 24 haftadan sonra oluyor dedi yaptıran varmı? Cevap bekliyorum lütfen
Ben yaptırdım canım ilk dozunu 2. De bayramdan sonra vurukcam doktoruma danıştım bı sakıncası yok dedi nette sezaryan izleyince yüzüp yüzük kuyrugna gelip bide karşımıza tetonoz çıkmasın diye oldum
ilk defa duyuyorum keske iğnenin adını öğrenseydin
Arkadaşlar merhaba benim sorum olucaktı. Ben serklajlıyım doktorum bu hafta bana erken doğuma karşı ve gizli enfeksiyona karşı iyi olduğunu söylediği 750tl ye bir iğne yapmAk istiyor tabi sen bilirsin dedi hastanede yapılan bir iğneymiş 24 haftadan sonra oluyor dedi yaptıran varmı? Cevap bekliyorum lütfen
Ben 22.haftada oldum ilk dozu 1ay sonra 2. Doz olunuyor bana dotorum ol demedi ben kendim sordum yaptırayım mı diye bı sakıncası yok yaptirabilirsin dedi o cocuklara yapılan karma ası icinde az tetonoz varmış öyle dedi ama yaptirmasamda yaptır demezdi sen doktoruna sor bı sakıncası varmı diyeIlk dozunu kaçıncı haftada oldun canım?
Erken doğum sözleri geçince çok tırstım ben,senin dr da mı ol dediydi,offf kafam çok karıştı,gebelikten önce iki doz hepatit vurulmuştum keşke tetanozu da aradan çıkarsaymışım((
Ben 22.haftada oldum ilk dozu 1ay sonra 2. Doz olunuyor bana dotorum ol demedi ben kendim sordum yaptırayım mı diye bı sakıncası yok yaptirabilirsin dedi o cocuklara yapılan karma ası icinde az tetonoz varmış öyle dedi ama yaptirmasamda yaptır demezdi sen doktoruna sor bı sakıncası varmı diyeHTML:
Sağol canım cevap içinKızlar bugün kontrolum vardı bebek iyi dikiş ölçü hepsi iyi ama suyu olması gerekenin biraz altındaymışkan sulandirici vermişti daha once kan gelince bırakmıştım içeceksin dedi suyu içinmiş bıdaha kanaman olursa değiştiririz dedi cok su içersem suyu artar değilmi?
Sevdanehri hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin,bebiş 15.10.2012 bebişin ismi bi de doğum yaptığın haftayı bana yaz canım listede seni güncelleyeyim
Chnb ciddi misin? ben nerdeymişim yaaa konuşurken bunlsrı,tırstım şimdi ben,dediğin gibi sorayım ama cevabı biliyorum ne alakası var bunlar kanıtlanmamış şeyler filan dicek((((
cnm, sen şimdi birde bunları düşünme, yetebilecek miyim düşüncesi bile sütünün gelmemesinin nedeni bence
ben oğlumda yaşadım aynı şeyleri, 4 kilo dogar dediler, ameliyathanede ayıldıgımda bile hemşire sen nasıl doyuracaksın bu çocugu demişti hemşire :18:
anladım canım annelik ne kadar zor deme bebeğine kavuşmak için diğer bebeğinden ayrı kalıyosunolsun inşallah az zaman kalmış bebişin gelmesine
Allahım ikisindende ayırmasın bidaha
bizede dua et canımbizde tez zamanda yaşayalım senin yaşadığın mutluluğu AMİNNNNNNNNN
bu arada gözün aydın şimdiden :))))
bende izmre geldim az önce
Kızlar bugün kontrolum vardı bebek iyi dikiş ölçü hepsi iyi ama suyu olması gerekenin biraz altındaymışkan sulandirici vermişti daha once kan gelince bırakmıştım içeceksin dedi suyu içinmiş bıdaha kanaman olursa değiştiririz dedi cok su içersem suyu artar değilmi?
tşkler kızlar darısı sizlerin başına
kızım 08.10.2012 doğdu ismi Rüya 38+4 de doğum yaptım spinal sezeryan ile canım
Ben de ilk kez duyuyorum,acaba ciğer geliştiriciyi mi kastetti doktorun? gerçi o iğnenin gizli enfeksiyona karşı bir etkisi var mıydı bilmiyorum,sadece kortizonlu diye biliyorum,çok merak ettim şimdi
cok gecmis olsun sana..
benim daha bebek düsünmeden belliydi doktorum cok temkinli davrandi o yuzden..rahim ameliyati oldum septum vardi bende rahimde perde
12. haftada rahim agzina bakilacak dedi ve bakildi dikis gerekli dedi
hemen dikis atildi,simdi rahim kasilmalarini engelleyen ilac kullaniyorum ve her ay penisilin vuruluyorum.19. haftaya girdim,insallah saglikla alirim bebegimi
bu arada düsünürsen doktorumun isminide veririm cok iyi bir doktor
Ben 22.haftada oldum ilk dozu 1ay sonra 2. Doz olunuyor bana dotorum ol demedi ben kendim sordum yaptırayım mı diye bı sakıncası yok yaptirabilirsin dedi o cocuklara yapılan karma ası icinde az tetonoz varmış öyle dedi ama yaptirmasamda yaptır demezdi sen doktoruna sor bı sakıncası varmı diyeHTML:
Hayır canım ya erken doğum riskini engelliyormuş öyle söyledi eşim istemiyor pan kimse yok galiba
Kızlar bugün kontrolum vardı bebek iyi dikiş ölçü hepsi iyi ama suyu olması gerekenin biraz altındaymışkan sulandirici vermişti daha once kan gelince bırakmıştım içeceksin dedi suyu içinmiş bıdaha kanaman olursa değiştiririz dedi cok su içersem suyu artar değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?