- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #32.901
chnb gözün aydın canım, eşin ve oğlun geliyomuş, bol bol hasret giderirsiniz..
Arkadaşlar merhaba benim sorum olucaktı. Ben serklajlıyım doktorum bu hafta bana erken doğuma karşı ve gizli enfeksiyona karşı iyi olduğunu söylediği 750tl ye bir iğne yapmAk istiyor tabi sen bilirsin dedi hastanede yapılan bir iğneymiş 24 haftadan sonra oluyor dedi yaptıran varmı? Cevap bekliyorum lütfen
Chnb
Destegin icin sagol arkadasim.okudugun rakami not ettim.
Uzun bir ayrilik ve zor gunlerdi ama sukur bu bayram esi ve oglunla birlikte kaygilarindan arinmis mutlu ve huzurlu gecireceksin insallah
Günaydın canlar
İyi pazarlar herkese
Artık kışa merhaba diyoruz sanırım
Allahım sen bizi ve bebeklerimiz koru.
Sana sığındık. Hıkmetini esirgeme.
hap canım ecopirin mutlaka icmem lazimmis insallah ise yarar birde günde 1.5 litreden fazla su iç dedi ben sadece ilaç alırken içiyordum suyu tuzu şekeri kesince su icmeye ihtiyac duymuyorsun bu arada 6 haftada 300 gr almisim kilomu cok beğendi yola devamhaklısın canım aslında...
Amin Allah herkese nasip etsin...
sağ ol canım. sen de ailenlesin ne güzel...
Aaa bak bir şey daha öğrendik demek kan sulandırıcı(iğne mi hap mı) suya da iyi geliyormuş... beslenmeye etkisi olduğu araştırılıyormuş...
canım ne güzel tarih olmuş:)) spinal sezaryen nasıl canım anlatır mısın? ben de öyle istiyorum...
canım güzel dualarına kocaman bir amin....
evet hava değişti birden...
ben de dün gece oğlum ve eşimle uyudum........
hap canım ecopirin mutlaka icmem lazimmis insallah ise yarar birde günde 1.5 litreden fazla su iç dedi ben sadece ilaç alırken içiyordum suyu tuzu şekeri kesince su icmeye ihtiyac duymuyorsun bu arada 6 haftada 300 gr almisim kilomu cok beğendi yola devam
Canım benim de kafam katışto,benim dr vurulsun demiş eşime ben bizzat görüşmedim,sağlık ocsğından hemşire gelecekti vurmaya ama hala tereddğütüm var,bi de 20.haftadan önce olmazmış,önceki hamileliğimdekli doktorum demişti,sağlık ocakları 16dan sonra vurmak istiyor ama hatalıymış 20den önce olmazmışherkese iyi pazarlaarr..
chnb canım gözünaydın olsuunnn.. senden mutlusu yok şimdi..
duyaydın canım tetanoz aşısını bende sordum geçen gün doktoruma sağlık ocağından ısrarla çağırıyorlar kaç haftadır ama ben erken olduğunu düşünerek gitmedim siz kaçıncı haftalarda öneriyorsunuz dedim. gülerek hiç önermiyorum desem dedi.. bende şaşırdım tabi.. eğer son on yıl içinde tetanoz aşınız varsa vurulmayın gerek yok dedi bende en son lisede vurulmuştum o da 10 yılı geçti dedim. ,iyi o zaman vurulabilirsin bir tane dedi.. anlaamdım.. sanırım bir doz vurul dedi.. kafam karıştı ama ben de vurulmak istiyorum çoğu kişi vuruluyor allah emanet. bende bayram sonrası 21. haftada olacağım o zaman gideceğim sağlık ocağına..
biz aslında hatayda oturuyoruz canım. ben ve eşim orada çalışıyoruz. oğlum orada okuyor. benim hamileliğim riskli dr m İstanbulda. ben burada eşimin ailesiyle kalıyorum. eşim, oğlum ve annem babam oğluma bakmak için hataya gitti, oradalar. kısmetse ben de doğumdan sonra gideceğim hataya... tabi çok zor oluyor canım...
Amin.... canım bir hafta sonra rahatlayacağız inşallah var mı değişiklik...
Allah saglikla büyütmeyi nasip etsin canım, hepimize mutlu son nasip olsun inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?