- Konu Sahibi hidennisko
-
- #33.121
prenslerim canını sıkma, az kaldı, eminim zaman ilerledikçe beklemek zorlaşıyordur, ama sık dişini
bizde de bir ara öyleydi her gittigimizde yeni bir sıkıntı çıkıyordu karşımıza
allaha sükür atlattık şimdisende doğunca bebişlerin hepsini unutacaksın inşallah
bu temizlik işini ben 7. haftadan beri yapıyorum. bu topikten öğrenmiştim.
evet her wc sonrası normal suyla nasıl yapıyorsak öyle pamukla silmiyoruz. ardından tuvalet kağıdıyla kuruluyoruz enfeksiyona iyi geliyor...
çok yeniymiş serklajın wc dışında kalkma şu an bence yemek yerken yataral yan dönüp yiyorum ben hala. sağa sola dönebilirsin bence...
O yatmaktanda olabilir benim belim kalcam ağrıyordu ama yatmaktan oldugnu anlıyordumÇok teşekkür ederim, tavsiyelerin için, dün gece eşim hemen gidip doğal Elmalı sirke aldı, çok rahatladım onunla, dün geceden beri ara ara tam belimin altı kuyruk sokumum sanki testere ile kesiliyor gibi çok ağrıyor , serklajdan sonra normal mi, yoksa iğnelerin ağrısı belimemi vuruyo anlamadım,doktorumda cvp vermedi
benim Serkajdan beri sari akıntım oluyor doktor normal dikiş oldug sürece olacak diyor çoğalırsa vajihex diye bı fitil kullanmamı söylemişti onu kullanırken su gibi akıntım oluyor doktorun sorun yok diyosa korkmaArkadaşlar merhaba benim bir sorum olucaktı benden su gibi akıntım var 2 defa bu yüzden doktora gittim sorun yok dedi akıntı o dedi doktor sizimde camamaşırınız baya rahatsız edecek kadar geliyorumu benim ayağa kalkınca oluyor canım sıkılıyor böyle olunca
Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olucaktı benden su gibi akıntım var 2 defa bu yüzden doktora gittim sorun yok dedi akıntı o dedi doktor sizimde camamaşırınız baya rahatsız edecek kadar geliyorumu benim ayağa kalkınca oluyor canım sıkılıyor böyle olunca
Çok teşekkür ederim, tavsiyelerin için, dün gece eşim hemen gidip doğal Elmalı sirke aldı, çok rahatladım onunla, dün geceden beri ara ara tam belimin altı kuyruk sokumum sanki testere ile kesiliyor gibi çok ağrıyor , serklajdan sonra normal mi, yoksa iğnelerin ağrısı belimemi vuruyo anlamadım,doktorumda cvp vermedi
herkesin farklı olabilir. benim çoğu yaz dönemine geldi hamileliğimin. o yüzden hep gecelik giydim altıma da iç çamaşır giymedim akıntım da olmadı ... serklaj sonrası bir hafta sonda takılıydı o zaman portakal büyüklüğünde ıslak oldu dr ye gittim bakıldı amniyo değil dendi. yine devam etmişti gelmeye 3 gün sonra kontrol vardı. gittiğimde malesef amniyo sıvım çok azalmıştı...tedavi gördüm düzeldi. Aslında bulunabilse turnusol kağıdı tavsiye ederim. gazlı beze 2 parça turnusol koyuyordum hastanede. peddeki kağıt morsa amniyo, kendi renginde pembe duruyorsa değildir. ben öyle anlıyordum... acilde vardır aslında... çünkü biz bu kağıdı çok aradık bulamadık...
yatmaktan da olabilir... benim bacaklarım çok ağrırdı eşim masaj yapardı. ara ara masaj tavsiye ederim... bu iğne meselesini dr ne sor yazık ya... sanırım sen gayrettepeye gidiyorsun orada prof. cemil akgül hoca var çok arkadaşın bu topikte serklajını yaptı ilaç konusunda danış bence progestan çok. hiç bu kadar çok duymadım...
kızlar, benim kalça ve pelvik kemiklerim çok ağrıyor, bazen ağrısından yürüyemiyorum
8 hafta önce falan da olmuştu, ama şimdiki daha kuvvetli, eşime ovduruyorum bazen kalça kemiklerim rahatlıyor ama geçici rahatlık
arda beye söylediğimde magnezyumunu kullan demişti
kullanmama ragmen ağrım çok
günde 1 şase kullanıyordum magnezyumu şimdi 2 yaptım
sizde de oluyor mu
Ay aylardır söylüyorum bu iğneye dayanamadığımı ama düşün yani jeli enfeksiyon yapar diye vermiyo bende katlanıyorum , tehlikem gecince kesmiştik iğneleri, dikişten sonra başladık gene,progestan günde 6 defa ben çok araştırdım doktorum kendi böyle veriyo , beim gibi alanda var, agızdan alınca mideyi mahvediyo, daha fazla bile alsam zararı yok diyor zaten o sayede bu haftaya geldik bence...artık bu kadar iğneye ilaca dikişe, gidicem ben diyosa Rabbim bilir , artık iyice kaderci bir insan olmaya başladım, Cemil bey sanırım Banu hanımın eşi
Arda bey ne diyor? bebek büyüdüğü için mi? canım bacaklarım ağrıyordu eklem yerlerim ağrıyor. mağnezyum biraz iyi geldi...
50 artı 50 100 mg iğne vuruluyorsun di mi?
burada genelde 250 ya da 500 proluton depot haftalık yapıyoruz. o iğneler yağlı o yüzden de iğnesi kalın çok acıtır... Ben de 12. haftaya dek günde 200 x 2 progestan kullandım...kanamalı dönemde 3 gün arka arkaya 500 lük sonra 3 günde, sonra haftada bire düştü...
hapları 100 lük 6 tane mi alıyorsun? evet faydası var progestanın ama fazlası zarar olmaz mı tabi dr n durumuna göre vermiştir...
yok cemil beyin eşi özlem hanım....
hidennisko canım bence büyüdüğü için olabilir gidince sorarsın ...
hepimizin bir yerleri ağrıyor galiba...
İnşallah doktorum ne yaptığını biliyordurda zararı olmaz 200 mg progestan günde 3 defa 2 şer fitil, 100 mg da progynex iğne, 4 aydır böyleyim, kanama tehlike azalınca sadece iğneyi kesiyo, risk başlayınca iğneye devam ama ilk doktora gidişimde prolutonu sorucam...
daha önce arda bey bebeğinin çok büyük olmadığını söylemişti o zaman daha 4.5- 5 aylık falandım herhalde
şimdi birşey söylemedim daha 2 gündür çok ağrım var
hele bugun oğlanı gezdirelim diye çıktık, geri döndük agrımdansanırım cok ayakta kaldım, bilgisayar başında da uzun süre oturuyorum
canım kıyamam sana. acaba parol filan mı içsen?çok ağrıyor amaaaa :84: :84:
Benim dr um progestani vajinal kullanimda %85 emildigini faydasinin agizdan kullanima gore cok yuksek oldugunu soylemisti ama ben 3*1 200 mg kullanmistim. Ve 16.haftadan itibaren pruluton 500 mg haftada bir igneye donmustum.
kullandigin miktar banada cok geldi.
Hem yuksek miktarda fitil + igne
Daha haftan kucuk
Dr a tekrar sor istersen
Fazla kullanimin bir sakincasi varmi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?