- Konu Sahibi hidennisko
-
- #33.141
arkadaslar iyi bayramlar
ne yazık ki bizim bayramımız pek iyi gecmiyor
filiz eşim ben inci hepimiz grip olduk cok yorgun ve uzgunum
fazladan progestan kullanan arkadaşın adını hatırlayamadım fakat bilmelisin ki erken dogum icin onerilen doz haftalık 250 mg igne yada gunluk 100 mg lık vajinal,fazlasının herhangi bir yararı olmadıgı yonunde calışmalar var
Eğer bebeğiniz bugün doğarsa sadece rahminizden dış dünyaya etkin bir geçiş yapabilir durumda olmayacak aynı zamanda hastalıklara karşı direnç gösterebilecektir. Bugün hamileliğinizin 8. ayı bitiyor.
şükürler olsun ... 34 ü doldurdum darısı tüm arkadaşlarıma...
hidenisko benimde çatı denilen kemiklerim ağrıyor aynı yerden bahsediyorsun galiba, ben rahim büyüdüğü için ve vücud yavaş yavaş kendini doğuma hazırladığı için olduğunu okumuştum, ama benim ağrılarım dayanılmıycak gibi değil bazen bir gün ağrıyor bir gün ağrımıyor yada dinlenince geçiyor bir süre sonra yine oluyor ara ara sanki böyle uzun süre sonra spor yaparsında hamlar ya aynı ona benziyor, seninkide öyle galiba..
chnb maşallah diyorum sana, fazla söze gerek yok sen bunları fazlasıyla hak ediyorsun
arkadaslar iyi bayramlar
fazladan progestan kullanan arkadaşın adını hatırlayamadım fakat bilmelisin ki erken dogum icin onerilen doz haftalık 250 mg igne yada gunluk 100 mg lık vajinal,fazlasının herhangi bir yararı olmadıgı yonunde calışmalar var
Maşallah BarekAllah
:119::119::119::119::119::119::119:
:119::119::119::119::119::119::119:
Yüce mevlam hepimize nasip etsin bü günleri.
Günaydın canlar.
Zor bir geceydi benim için. İki gündür alt karnımda sinsin bir ağrı var.
Endol alıyorum. Mağnezyum da. Wc yede çıktı. Ama devam ediyor. Gerçi dayanılmaz değil.
Ama rahatsız eden sin sin bir ağrı. Sanki adet olacakmış gibi. Bu da beni vesveseye soktu.
Uyudum uyandım hep var. Şimdi pestil gibiyim.
Allahım sana sığındım. Sen bizlere rahatlık ver.
Benim dr um progestani vajinal kullanimda %85 emildigini faydasinin agizdan kullanima gore cok yuksek oldugunu soylemisti ama ben 3*1 200 mg kullanmistim. Ve 16.haftadan itibaren pruluton 500 mg haftada bir igneye donmustum.
kullandigin miktar banada cok geldi.
Hem yuksek miktarda fitil + igne
Daha haftan kucuk
Dr a tekrar sor istersen
Fazla kullanimin bir sakincasi varmi bilmiyorum.
Canım Aynı hala hastanede yatıyor bebek gelişmiyor hala 6 aylık ciğer geliştirici igneler yapıldı ciğerleri gelişsin diye içerde son ana kadar tutmaya çalışıyorlar gecen hafat hareketleri Durmuş kalp atışları yavaşlamış serum vermişler sabaha kadar gecmis dün yine aynısı olmuş yine serum vermişler doğduğunda kuveze alçaklar Allah yardımcıları olsun cok zor bende de son günlerde bı vesvese doktorum suyu normalin biraz altında demişti ya gelişimi durursa diye korkuyorum hamilelik nekadar zorlu süreç Allah hepimizin yardımcısı olsunEylulgulu
Eltinindurumu nasil
Merak ettim
insallah hersey yolundadir
Canım o ağrılar rahim büyüdüğü ici de olabilr benim ara ara oluyordu Allah korusun başka biseydende olabilir hastanede kontrol altında olsan daha iyi olmazmı sık sık doktora git gelde seni yorarGünaydın canlar.
Zor bir geceydi benim için. İki gündür alt karnımda sinsin bir ağrı var.
Endol alıyorum. Mağnezyum da. Wc yede çıktı. Ama devam ediyor. Gerçi dayanılmaz değil.
Ama rahatsız eden sin sin bir ağrı. Sanki adet olacakmış gibi. Bu da beni vesveseye soktu.
Uyudum uyandım hep var. Şimdi pestil gibiyim.
Allahım sana sığındım. Sen bizlere rahatlık ver.
E zaten doktorum veriyo bu ilaçları ve size çok gelen progestanı bile bazen artırabileceğimi söylüyor ,daha ne sorayım canım, zaten 4 aydır transferden beri kullanıyorum, bi zararı olsaydı bu 4 ayda ortaya çıkardı , zararından çok faydası var, ki bebeğim hala benimle , yinede teşekkürler...
arkadaslar iyi bayramlar
Lilymeredin
Canım çok okuyup da kafanı karıştırma ve huzursuz olma. Bilgilenmek iyi ama bazen çok da moral bozuyor. Her dr nin eğitimi farklı. Doktorunun tedavi şekli senin durumuna göre şekilleniyor ayrıca. Kanamam var, sancım var diyosun, belki o yüzden vermiştir. İçine sinmiyorsa başka bir dr.a danışırsın. Ben bunları kullanıyorum, acaba çok mu diye.
Zaten hepimizin kullandığı bu ilaçların kesin bir faydası olduğu yönünde bir çalışma yok. Progestan, proluton ya da magnezyum...Bütün ağrı ve kasılmalar için %100 etkili değil.
Gönlünü ferah tut...
Çok sağol arkadasım, İnan hop oturup hop kalkıyorum, zaten yüreğim ağzımda yaşıyorum, tabiki arkadaşların beni üzmek gibi bir amacı zaten olamaz ama üç kişi birden fazla alıyosun doktoruna sor deyince sinirlerim bozuldu biraz, zaten bunları doktor bilinçli veriyor 2 yıldır bu doktora gidiyorum, gebeliğim çok riskli, ilkini 5.ayda ikincisini kimyasal gebelikle kaybettim, Buda şimdi yanlış doktor kurbanı olursa kafayı yerim ben, ilk bebekte gitmediğim doktor kalmadı , o zamanlar 100 mglık progestan veriliyoduişe uaramıyodu bende, bu sefer zar da zorda olsa bu doktoruma inanmak istiyorum, iki üç ameliyatımı o yaptı artık rahim içini ondan iyi kim bilir ki, kaldiki bu ilaçlar, zaten başlı başına bu yağlı iğneler her gün mahvediyor beni ama durumum kritikmiş... Arkadaslar sürekli prolutondanda bahsetti onuda sorucam kim ister ki bu acıları.... Çok sağol sarıpapatyam iyi geldin bana, sanırım artık nete girmicem, Rabbim sağlıkla hepinizin bebeklerini bizlere bağışlasın....
Canım Aynı hala hastanede yatıyor bebek gelişmiyor hala 6 aylık ciğer geliştirici igneler yapıldı ciğerleri gelişsin diye içerde son ana kadar tutmaya çalışıyorlar gecen hafat hareketleri Durmuş kalp atışları yavaşlamış serum vermişler sabaha kadar gecmis dün yine aynısı olmuş yine serum vermişler doğduğunda kuveze alçaklar Allah yardımcıları olsun cok zor bende de son günlerde bı vesvese doktorum suyu normalin biraz altında demişti ya gelişimi durursa diye korkuyorum hamilelik nekadar zorlu süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun
Âmin çağım Rabbim kimseyi evladiyla sinamasinRabbim yardimcilari olsun.
Gerekli zaman nedir bilmiyorumm ama en azindan bir sure daha dayanir yavrucak.
rabbim hicbir annenin yuregini yakmasin.
Senin durumunu kacirmisim
Insallah onemli derecede dedildir.
28 e az kaldi
Ondan sonra haftalar daha kolay geciyor.
Dr kontrolun tekrar ne zaman
cok onemli birsey olsa dr un onlem alirdi tabiki kaygilanmakta haklisin ama bebeginide uzme
Sadece bana uygulanan tedaviyi ve bildigimi yazmistim.
Amacim uzmek yada huzursuz etmek degildi.
Canım benım.
Herkes zor günler geçiriyor. Sen üzme kendini. Tedavin nasıl gidiyor
Yüce mevlam emeklerimizi boş çevirmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?