- Konu Sahibi hidennisko
-
- #33.181
Canlarım ben de bugün hamileliğimin en keyifli gününü yaşadım desem yeridir.
Eşim beni natilusa götürdü orada tekerlekli sandalyeyle 4 saat zaman geçirdim. Alışveriş yaptık bir şeyler yedik... çok mutlu oldum...
sonra eltimlere gittim yattım orada iyi oldu...
Veeeee son proluton iğnemi oldum.
Allahım herkese en az bu haftaya gelmeyi nasip etsin amin...
gunaydin kizlar bayramin 2.gunu kizim kuvezden normal odaya ciktik 1hece yaninda kaldim ama daha otururamadigim icin dun hemsirelere biraktim :'(cok uzuldum ama kendim iyi degilim kuzuma bakamadim insallah sagligina kavusup evimize getirriz ..
hayırlı bayramalr canlar
herkesi kocaman öpüyorum ben sizleri asla unutmadım ama inannın bilgisayar bile açtığım yok...buna sadece bebişte neden değil iş güç gelen giden bunun yanına birde bebek...
birde havalar güzel diye sık sık dışarıya çıktık...bu benim içinde eymen içinde iyi oldu kışın bu çok çok zor...
sizlerde hep aklımdasınız ama bilgisayarı açtığım yok ki bakayım...sizleride bilgisayarımıda özledim...benim günümün büyük bölümü bilgisayar başında geçerdi ama artık bilgisayar eşime kaldı bazen kadınlar külübünde oyun bile oynuyor:)
neyse ben çıkayım çok uykum var saat geç oldu ...herkese tekrar öpücükler
Haklısın biliyorum aslında,daha düne kadar topikteki başka bi arkadaşa düzenli değilse korkma diyordum ama yine de endişeleniyor insan,ilk kez bugün eşime söyledim,delirdi,beni de telaşlandırdı,ikinci magnezyumu içtim bende,yarına bağırsaklarım faaliyette olur artık :)
Sağolasın biraz rahatladım,dr kontrolum 12 kasımda,daha var,kız ozamana doğurmazsın dimi :)
Az kaldi canim ya
Insallah sonucta iyi olur
Sende cikip dolasmissin ne guzel
Sana ne kadar iyi geldigini tahmin edebiliyorum
Ben daha kisa bir surede olsa yasadim o dort duvari
Insallah kisa bir sure sonra ahmet arda ilede gonlunce geziceksin
Çok sağ ol canım... kızlar yazardı sahile gittik filan diye. ne büyük nimetmiş.Âmin.......
Maşallah BarekAllah
Canım sen bunları çoktan hakettin.
gunaydin kizlar bayramin 2.gunu kizim kuvezden normal odaya ciktik 1hece yaninda kaldim ama daha otururamadigim icin dun hemsirelere biraktim :'(cok uzuldum ama kendim iyi degilim kuzuma bakamadim insallah sagligina kavusup evimize getirriz ..
Evet canım vesveseden yoruluyoruz gerçekten de..dr yi telefonla arayamıyorum önce hemşire çıkıyor sonra dr ye söylüyor o da hemşireye hemşire de bana dönüyor,en iyisi kontrolü beklemek olacak,Allahım bizlere sabır versin içimize ferahlık ve bebeklerimizle bize de sağlık versin,Amin..Canım her zaman olmuyormuş. Sorun yoktur Allah'ın izniyle.
1-2 haftadır bizim rahimimiz göbek deliğimin üstüne doğru büyüyor. Öyle okumuştum. Belki ondan dır canım.
Ben de sırt üstü yağınca rahat ediyorum. Yan yatın ca dikişe baskım artıyor gibi hissediyorum.
Sırt üstü yatarken ayaklarının altına yastıkla yükseltin iyi oluyor. Daha doğrusu baldırdan ayaga doru koltuk mindetini koyoyorum. Sadece ayak altına koyunca bacaklarım ağrıyır. Yoksa karnım geriliyor.
Seni çok tedirgin ederse canım Bayram sonrası tel. Sorarsın doktoruna. İçini ferah tut canım zaten arada oluyormuş. Şu vesveseler bizi çok yoruyor. Allahım sen bizlere yardımcı ol içimizi ferah tut.
HASBIYALLAHU VE NIĞMEL VEKİL VE NIGMEL MEVLA VE NIĞMEL NASİR. HASBİYALLAHU LAİLAHE İLLA HU ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBUL ARŞIL AZİM.
Netten arattım birkaç kere,genelde ay topiklerinde yada başka topiklerdeki bu konu hakkındaki en mantıklı cevapları bizim topikten birileri yazmış(eskilerden falan),bizim buraya daha çok güveniyorumcanımmmmm, eymenden ve gelen gidenden fırsat olmaz şimdi. ben de çok alıştım buraya çok sık giremezsem özlerim...
kış geliyor senin paşa düzene girince daha çok vaktin olur... kızları yanlız bırakmayalım....
canım kasılmalar ağrılar akıntılart vs. ay topiklerinde de oluyor. bakıyorum aralık annelerine herkes dertli:)) ay topiklerine de bak sor arada...
benim bu çarşamba kontrol var doğum tarihi de kesinleşir. benim bir arkadaşım var edirnede aynı okulda zümremdi. o da son doğum haftası bebeğin kalp atışı durmuş kaybetti. o da Arda beye geliyor baştasn beri. ona 37 de alırız demiş. ben de 37 de der bana diye düşünüyorum. tabi dün gece belime sızı şeklinde ağrı girdi. biraz korktum bu gece doğuma gidiyorum dr de yok diye...:))
senin de geçecek günlerin inan 24,28,32,34 ... 34 te ipleri koparıyorsun zaten... 24 te huzur vermeye başlıyor yaşam sınırı diye... Az kaldı...
canım her gününü yaz merak ederim... çok heyecanlanıyorum... İnşallah sağlıkla doğar teyzesi bahar olsaydı bursaya bile gelirdim...
Çok sağ ol canım... kızlar yazardı sahile gittik filan diye. ne büyük nimetmiş.
Bugün büyük oğlumun doğum gününü kutlayacağız birkaç gün gecikmeli... O da sevinsin. yarın gidiyorlar...
canımmmmm, eymenden ve gelen gidenden fırsat olmaz şimdi. ben de çok alıştım buraya çok sık giremezsem özlerim...
kış geliyor senin paşa düzene girince daha çok vaktin olur... kızları yanlız bırakmayalım....
canım kasılmalar ağrılar akıntılart vs. ay topiklerinde de oluyor. bakıyorum aralık annelerine herkes dertli:)) ay topiklerine de bak sor arada...
benim bu çarşamba kontrol var doğum tarihi de kesinleşir. benim bir arkadaşım var edirnede aynı okulda zümremdi. o da son doğum haftası bebeğin kalp atışı durmuş kaybetti. o da Arda beye geliyor baştasn beri. ona 37 de alırız demiş. ben de 37 de der bana diye düşünüyorum. tabi dün gece belime sızı şeklinde ağrı girdi. biraz korktum bu gece doğuma gidiyorum dr de yok diye...:))
senin de geçecek günlerin inan 24,28,32,34 ... 34 te ipleri koparıyorsun zaten...24 te huzur vermeye başlıyor yaşam sınırı diye... Az kaldı...
canım her gününü yaz merak ederim... çok heyecanlanıyorum... İnşallah sağlıkla doğar teyzesi bahar olsaydı bursaya bile gelirdim...
Çok sağ ol canım... kızlar yazardı sahile gittik filan diye. ne büyük nimetmiş.
Bugün büyük oğlumun doğum gününü kutlayacağız birkaç gün gecikmeli... O da sevinsin. yarın gidiyorlar...
Hoşgeldin canım,Allah içinize sindirsin,ben de gitmedim çanakkaleye,inşallah doğumdan sonra :)Merhaba arkadaşlarım..Herkesin bayramını yeniden kutlarım.Şöyle bir göz gezdirdim mues arkadaşımız doğum yapmış.Allah en kısa zamanda kuzularına kavuştursun inşallah.
Sofikacım çok geçmişolsun.İnşallah birazcık düzelmişsinizdir.
Hidenişko arkadaşım ağrın varmış umarım azalmıştır..
Duyaydıncım senin hissettiğin kasılma sanırım.Ama düzenli olmadığı müddetçe normalmiş günde bir kaç kere olması.senin haftanda bebek aşağıda canım.Henüz göbeğe erişmedi.Doktorum öyle söylemişti bana.Zaten ultrasonla bakarkende aşağıya tutuyorlar aleti.
Metalcim inşallah huzursuzluğun geçmiştir canım.Allahım içine ferahlık versin..
Chnbcim çok şükür bebeğin söz dinlemiş.Bekliyor:) ne güzel gezmişsin..Kimbilir ne mutlu oldun..Bundan sonra dört kişi gezeceksiniz inşallah..
Prenslerim sende iyisindir umarım.
Feryalcim kimbilir nasıl heyecanlısın..Ben bile heyeanlanıyorum senin adına.Allahın izniyle inşallah hayırlısıyla bebeğin gelecek.
Diğer arkadaşlarım çok şükür iyiler..inşallah bundan sonrası daha da iyi olacak.
Bizde bugün döndük çanakkaleden.Şehitlikleri ziyaret ettik,bozcaadaya gittik.Güzel bir tatil oldu.Birazcık kafamızı dağıttık.Hemde oraları çok görmek istiyorduk.Yararlı bir gezi oldu bizim için.Şehitlerimizi ziyaret etmek nasipoldu.İnsan çok duygulanıyor..allahım hepinize kısmet etsin.
Bu arada arkadaşlar doğum kontrol hapı kullanmama rağmen lekelenmem başladı yine..Dünde iyiden iyiye adete döndü..Bende doktorumu aradım.Hapın bitmesine 3 gün var ben adet oldum dedim..Az kalmış bırak ozaman ilacı,inat etmenin anlamı yok dedi..İnşallah bu iş başıma bişey açmaz..Doğumdan beri düzelemedim gitti..
Hayırlısıyla bende randevu alıcam ama çok korkuyorum...Artık hazırlık yapmanın vakti geldide geçiyor..Ama çok korkuyorum.Feryalcim senin yaşadığın duyguları çok iyi anlıyorum..İnsanın içi bir yandan pır pır ediyor bir yandanda korku,endişe nebileyim..Allah hepmizin yardımcısı olsun..
E zaten doktorum veriyo bu ilaçları ve size çok gelen progestanı bile bazen artırabileceğimi söylüyor ,daha ne sorayım canım, zaten 4 aydır transferden beri kullanıyorum, bi zararı olsaydı bu 4 ayda ortaya çıkardı , zararından çok faydası var, ki bebeğim hala benimle , yinede teşekkürler...
fazladan progestan kullanan arkadaşın adını hatırlayamadım fakat bilmelisin ki erken dogum icin onerilen doz haftalık 250 mg igne yada gunluk 100 mg lık vajinal,fazlasının herhangi bir yararı olmadıgı yonunde calışmalar var
sofikacım herkes hasta
bizde sabah 6 da uyuduk, annem ateşlendi gece, 1 aydır kurtulamıyor, oğlum öksürmekten uyuyamadı, sürekli genzini ve burnunu çekiyor
ablam öksürükten ölecek
bugun herkes doktordaydı(oğlum hariç) bronşlara inmiş
annem diyorki hastane berbat, herkes ateş öksürük içinde diye
Allah şifa versin hepimize
inşallah bana bulaşmaz demekten başka çarem yok şu anda
Merhaba hayırlı bayramlar arkadaşlar.
Baya maceralı ayların sonunda doğum yaptım.
17 Ekimde.
Tansiyonum birden yükselmeye ve kaburgalarımda ağrı olmaya başladı,
Kızımla oğlum arasındaki kilo farkı baya açılınca, doktorum doğumun olmasını söyledi.
Apar topar doğumum oldu 34+2 deydik.
Bebeklerimi bana göstermeden küveze aldılar hala oradalar.
Kızım 2300kg oğlum 1600kg doğdu.
Gün geçtikçe toparlıyorlar.
Ama doktor taburcu olmaları için henüz birşey demiyor.
Kötüye giden birşey yok iyi gidiyor sadece zaman diyorlar.
Gün aşırı 5 dk görme hakkımız var.
Rabbim başka keder vermesin inşallah.
Hayırlısıyla sağlıcakla oradan çıkarlar inşallah.
Canlarım ben de bugün hamileliğimin en keyifli gününü yaşadım desem yeridir.
Eşim beni natilusa götürdü orada tekerlekli sandalyeyle 4 saat zaman geçirdim. Alışveriş yaptık bir şeyler yedik... çok mutlu oldum...
sonra eltimlere gittim yattım orada iyi oldu...
Veeeee son proluton iğnemi oldum.
Allahım herkese en az bu haftaya gelmeyi nasip etsin amin...
canım anlattıgın bana bebek gibi geldi cunku sadece sırt ustu yatarken demişsin,benim de İnci ´m sırt ustu yatmamdan hic haz etmezdi,ne zaman sırt ustu yatsam tekmeler buyuk hareetler vs,su anda henuz bebegin ufak oldugu icin sadece baskı gibi gelebilir buyudukce ayrt edersin sanıyorum,hem chnb nin dedigi gibi duznli degilse ve sadece pozisyona baglı oluyorsa endişe etme ama eşbette bir dahaki kontrolde doktoruna bahset ve hatta mumkunse muayene esnasında uygulamalı gosterKızlar size birşey sormak istiyorum
Aslında bu anlatacağım şey birkaç haftadan beri oluyor ama dillendirmeye korkar oldum
Sadece sırtüstü yattığım zaman,her zaman olmamak kaydıyla, karnımda göbek deliğimin altında sağ ya da sol tarafta bir sertlik oluyor,sanki bebek oraya dayanmış gibi (ya da ben iyimser düşünüp öyle olduğunu sanıyorum) birkaç sn sonra geçiyor rahatsızlık da vermiyor,doktor kontrolüme daha var,soramıyorum da,eve iğne vurmaya gelen hemşireye sordum o da bebektir falan dedi ama tedirginim,benim gibi hisseden var mıydı bu haftalarda?sağa yada sola yatıyorum hemen geçiyor
kızlar merhaba ufak bi fırsat buldum hemen sizlere bakayım dedim geçmişi okuyamadım çok fazla umarım iyisinizdir.. chnb cnm maşallah sana artık atlattın sayılır sayılı günler kalmış zaman geçiyor ama sıkıntıyla ama hüzünle olsun sonunda sağlıcakla kavuşacaksın bebeğine... sofika kızlar iyileşmiştir inş..... kuzucuklar hasta olmasın...ben çok yorgunum bikaç gündür tek başıma bakıyorum kuzucuklarıma arda çok yaramzlık yapıyor sürekli ağlıyor gazı çok var berenim sakin şimdilik ama ikisindede kabızlık sorunumuz var dr fitil verdi ama onuda kıyamıyorum yapmaya inş. biran önce düzene girer.. çok yoruluyorum ama bi gülümseme yapıyorlar ya herşey bitiyor çok tatlılar böyle ısırmamak için zor tutuyorum kendimi :)))))
Sadece bana uygulanan tedaviyi ve bildigimi yazmistim.
Amacim uzmek yada huzursuz etmek degildi.
Teşekkür ederim bilgiler için, fazladan kullanmıyorum ben, dikiş atıldıktan sonra çok kasık ağrım olursa artırabilirsin dedi doktor, artı 4 aydır günde 6 defa fitil atıyorum ben doktor kontrolünde , kanamalarım olduğu için kesmiyor 4.ay olmasına rağmen, sizler şu an benim kafamı çok karıştırdınız yani iyice endişe duymaya başladım , fazlasını mı alıyorum acaba ben kime göre, neye göre,offff......çok okumakta ii değil sanırım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?