- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #33.221
kendisine henüz sormadım hastaneye telefon açıp sormuştum ortalama 1000 TL dediler..
Yarın ikili testimi de yaptırayım diyorum...
Serklaj genel anestezimi oldunuz? ip kalitesi falan gibi dikkat etmem gereken birşey var mı?
umaırım bende serklaja rağmen normal hayatıma devam edebilirim..
Bu bayram çifte bayram oldu. cumhuriyet bayramımız kutlu olsun...
Sofikacığım annenin gelmesine çok sevindim... Ben de korktum Arda bey dersegrip aşısı yaptıracağım...
Bade gezi güzel geçmiş. senin de kafan dağılmış. ocağa da az kaldı şu adette düzene girer inşallah o zamana...
Sinemciğim canım biz gliserin kansuk kullanmıştık. kızlar da yazmış ben kulak çubuğuna az zeytinyağı sürüp masaj yapıyordum poposuna. biraz rahatlıyordu. Allah korusun çatlak olur... dr n dediyse kullan fitili... bellerine tülbent sar sıcak tutsun ayaklarını sıcak tut hep...
benim de belimde ince bir sızı var... çarşambaya belli olur sanırım...
eşim ve oğlum da gitti bu sabah...
Muescim, en kisa sürede kavuşursun inşallah kuzularına canım, sağlıklı olmalarına cok sevindim:) neden kuvozde tuttuklarınız ilgili bisey dedi mı dr'lar? Sütun var degil mı?
preaklemsi mi oldun cnm
hayırlısı ile hastaenden eve getirdigin günleri göstersin Allah sana
bebeklerine de güç kuvvet versin inşallah
Allah kavuştursun canım
Bende evime dondüm, isler gene aldı basını gitti
Ben artık kendime hayret eder oldum , dikiş olmadan bu harekete iyi dayanıyorum , korkumda eskisi kadar kalmadı ,
Allahın izni ile bu hafta bitince 29 oluyoruz
Düşünür oldum yavaş yavaş oğlanda boş yere mı dikiş oldum diye:18:
Tabi bunu hayırlısı ile su hamileleigi atlatmadan bilemem
herkese günaydın güzel anneler...
okulumuza gittik kızımla dersimize girdik ve eve geldik öğleden sonra bir postamız daha var birazcık dinleneceğiz..
yemeğimizi yiyp gideceğiz.. size biraz bakayım dedim
bayram sonrası herkes de bir yorgunluk var sanırım biraz da hastalılklarla geçmiş bu bayram
hasta olan arakdaşalrım çook çook geçmiş olsun hepinize umarım biraz daha iyisinizdir..
biz de çok şükür iyiyz bayramda bir hafta full dinlendik hiçbir yere çıkmadık misafirimiz de gelmedi
eşim çalıştığı için. bende dinlenmiş oldum epey.. belki de memlekete gitmememizde bir hayır vardır diyoruz
perşembe günü kontrolümüz sabırsızlıkla bekliyoruz..
chnb maaşalah canım sanada bak oğlun söz dinledi bayramda gelip de annesini telaşlandırmadı
yarın kontrolün sanırımm inşallah doğum zamanın netleşecek hayırlı haberlerle gel inşallah canım..
muesim kuzucukların iyiler inşalah.. rabbim tez vakitte kavuştursun sizi. meleğim ve aşkım sende yavrundan ayrı düşmüşsün rabbim sizinde hasretinizi dindirsin inşallah..
kızlarr paşam epeydir yok mu ne.. dikkatimi çekti her şey yolundadır inşalalh o pek boş bırakmazdı buraları ama...
ve diğer güzel anneler rabbim tez vakitte kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı
her şeyy yolunda gitsin inşallah hep..
Günaydın canlar,
Yüce mevlam hepimize sağlık sıhhat ve huzur nasip eylesin.
Hamd olsun bu günümüze.
Allahım sana sığındık. Hikmetini üzerimizden esirgeme.
Yavrularımızı zamanında sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı ve
Yetiştirmeyi nasip eyle.
Âmin .....
mrb kizlar herkes iyi masallah hepinize
hizimdan dolayi cok zor yaziyorum malesef
bizde yozgata gidip geldik hic bi yere gitmedim yozgatta
istehim acildi ve mide bulantim gecti daha dogrusu azaldi
buda beni cok korkutuyor umarim bebegim iyidir
cumartesi gunu dr gidicem soracaklarimi yazdim sizde neler
sorayim bu haftalarda daha kalp atislarinida duymadim
progesterani kullanmak lazimmi kacinci haftada baslaniliyo
bide benim dr proluton depot demisti hangisi daha iyi
benim daha onceki hamileliklerimde asiri derecede midem
bulaniyordu ama bunda yok daha hic kusmadim acaba normal mi ki
chnbcim masallah sana dedigim 37 yi goruceksin
pasamda korunmayi birakicam diyordu biraktimi acaba
bide eve internet alicam telden olmuyor ya yazamiyorum
yada sarjim biter boyle olmuyo kizlar lutfen cevap yazin
dr giderken neler sorayim bu haftalarda hepinizi opuyorum
allaha emanet olun rabbim sag salim bebeklerimizi kucagimiza
almayinasip etsin hamile kalmak isteyenlerinde tez zamanda guzel
haberlerini duymayi nasip etsin insallahu rahman
okulumuza gittik kızımla dersimize girdik ve eve geldik öğleden sonra bir postamız daha var birazcık dinleneceğiz..
bayram sonrası herkes de bir yorgunluk var sanırım biraz da hastalılklarla geçmiş bu bayram
hasta olan arakdaşalrım çook çook geçmiş olsun hepinize umarım biraz daha iyisinizdir..
biz de çok şükür iyiyz bayramda bir hafta full dinlendik hiçbir yere çıkmadık misafirimiz de gelmedi
eşim çalıştığı için. bende dinlenmiş oldum epey.. belki de memlekete gitmememizde bir hayır vardır diyoruz
chnb maaşalah canım sanada bak oğlun söz dinledi bayramda gelip de annesini telaşlandırmadı
yarın kontrolün sanırımm inşallah doğum zamanın netleşecek hayırlı haberlerle gel inşallah canım..
muesim kuzucukların iyiler inşalah.. rabbim tez vakitte kavuştursun sizi. meleğim ve aşkım sende yavrundan ayrı düşmüşsün rabbim sizinde hasretinizi dindirsin inşallah..
kızlarr paşam epeydir yok mu ne.. dikkatimi çekti her şey yolundadır inşalalh o pek boş bırakmazdı buraları ama...
ve diğer güzel anneler rabbim tez vakitte kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı
buralardayım canım devamlı okuyorm brayı ama yazamıyorm 7 takımdayım orayada yazamamda 5 mesaj mecburi yürüyüşe gidiyorm hergün dügün telaşemiz var karşı komşm yengen pazar günü dügün yapıcek onunla ugraşıyorm yeni geldim yürüyüşten dş aldım kahvaltımı yaptım ilaçlarımı içicem namazı kılıp karşı daireye geçmem lazım 1 çuval undan böreklik açılıcek yarın dolma sütlaçlar yapılıcak perşembe günü yemek var bende ve karşıda kadınlara alt kattada erkeklere yemek verilicek cuma kına var cumartatesi kız tarafında yemek var pazar dügün var anlıcagın kendime ayırıcak ne zamanım ne vaktim var bgün sayım bende daha 7 takıma girip ne yedikelrimi yürüyüşümü yazıcem bugünkü sayımıda ben yapıcem b yorgunlkla nasıl olcekse neyse beni bekliyolar namazı kılıyım geçeyim karşıya inanın yazmasamda hepiniz aklımdasınız nutmayın seviliyosunuz
chnbcim allah kavştrsn yavrunla eşini işşallah az kaldı dişini sık beklimiş bebegin ne zaman alınacagı mavişimide seyredemicem malesef karşıda işim var size zahmet koyverinde brdan seyredeyim:2::2:grip olucem galiba çok hapşıryorum ben k.i.b.
Metalciğim canım arkadaşım ;Allahım sana güç kuvvet versin.Sabır versin.Sağlık sıhhat versin.Bebeğini zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah..Duaların,pozitifliğin çok hoşuma gidiyor arkadaşım..Allahın izniyle her şey istediğin gibi olacak.Pes etmek yok..Allaha sığınmaktan başka çaremizde yok.Ve sen bunu yürekten,layıkıyla yapıyorsun..İnanıyorumki Yüce Mevlamda seni ve buradaki bütüüün emek veren arkadaşlarımı boş çevirmeyecek.
buralardayım canım devamlı okuyorm brayı ama yazamıyorm 7 takımdayım orayada yazamamda 5 mesaj mecburi yürüyüşe gidiyorm hergün dügün telaşemiz var karşı komşm yengen pazar günü dügün yapıcek onunla ugraşıyorm yeni geldim yürüyüşten dş aldım kahvaltımı yaptım ilaçlarımı içicem namazı kılıp karşı daireye geçmem lazım 1 çuval undan böreklik açılıcek yarın dolma sütlaçlar yapılıcak perşembe günü yemek var bende ve karşıda kadınlara alt kattada erkeklere yemek verilicek cuma kına var cumartatesi kız tarafında yemek var pazar dügün var anlıcagın kendime ayırıcak ne zamanım ne vaktim var bgün sayım bende daha 7 takıma girip ne yedikelrimi yürüyüşümü yazıcem bugünkü sayımıda ben yapıcem b yorgunlkla nasıl olcekse neyse beni bekliyolar namazı kılıyım geçeyim karşıya inanın yazmasamda hepiniz aklımdasınız nutmayın seviliyosunuz
chnbcim allah kavştrsn yavrunla eşini işşallah az kaldı dişini sık beklimiş bebegin ne zaman alınacagı mavişimide seyredemicem malesef karşıda işim var size zahmet koyverinde brdan seyredeyim:2::2:grip olucem galiba çok hapşıryorum ben k.i.b.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?