Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
hoşbuldum sizleri gördügüme cok sevindim..
bende ilk hamile kıyafeti alacaktım,alamadım..

inşallah canım ama şimdi bir 5 ay daha korunmam var,sonrasında da bakalım pko var bendeya umarım cok bekletmez meleğim..
sen nasılsın?nası gidiyor?
canım memlekete gitmek iyi olmuştur. evet geleceğe dair planlar tutmuyor bazen. kuluz yine de plan yapıyoruz...

pek iyi gelmedi bana gitmek
dönünce fenalandım ya da
tek başıma kalmıs gibi hissediyorum o kalabalktan cıkınca..

sen nasılsın?az kaldı iyice ben bile heyecanlanıyorum burdan..
sen nasılsındır kimbilir

Amin canım...çok zormuş canım... sakın kendin girme bu işlere ileri haftalarında...

Halk arasında düşükten sonra kolay hamile kalınır derler banada hep öyle derlerdi insallah cok bekletmez bebegin
Ben iyiyim hamdolsun sadece yorgunun seker yüklemem vardı 50 yüksek çıkınca 100luk yaptılar 3 saat bekledim ama cok şükür seker çıkmadı evde dinleniyorum

Ah canım ya kadin olmak ne zor doğumdan sonra lazere başla tavsiye ederim
Sen sezaryan olcan alttan bakmazlar herhalde

canım geçecek bu günler de bir bir... sonra sen de aynı bizler gibi bu günlere geleceksin Allahın izniyle...

canım yok şaka değil... çok ilginç işte...
canım nerede var öyle gelen bilmiyorum ama çok zormuş gerçekten... bir de vücut ısım çok yüksek. berbat oldu...
kramp mı girdi acaba? Az kaldı senin de izne...

canım ben de 13 artı 4 te oldum. peki sormadın mı neden 16? 16 geç değil gerçi...

çok sevindim canım şu tahliller de can sıkıcı oluyor yoksa...

Ah canım ya kadin olmak ne zor doğumdan sonra lazere başla tavsiye ederim
Sen sezaryan olcan alttan bakmazlar herhalde

canım sonda filan da takılıyor ya... bir de hep vajinal oluyor muayenem...

merhaba herkese...
ben uzun zamandır yazamıyordum....hepsini okuyamasamda herkes iyi çok şükür...
bende evime yerleştim en sonunda internette bağlatık eve...
mmery arkadaşım çok geçmiş olsun allah sabır versin sen tel nonu bana özelden gönder ben sana ulaşıyım olurmu...

hihi nasıl da biliyor ama kızacagımı :) dayanamadın ama yine de temiz temiz doguma gitmek istiyorsun biliyorum,hoş artık enfeksiyondan kaynaklı dogum riskin gecti sayılır,nerde okumuştum hatırlamıyorum ama o bolgedeki bir enfeksiyonun doguma sebep olma suresi yaklaşık 4 hafta diyordu(sureyi yanlış hatırlıyor olabilirim) e 4 hafta sonra dogursan kızmam artık :) sen normal dogum da yapmayacaksın,vajinal bolgede dogumda bebegin enfeksiyon kapma riski de yok,hadi yine fırca atmayacagım sıyırdın :))
ama erken haftalardaki arkadaşların yapmasına şiddetle karşıyım,cekerim kulaklaırnızı hee

Eylulgulu

Tahlil sonucunun iyi cikmasina sevindim.
bir sikintidan daha kurtuldun sukur
26 haftalikta oldun insallah bu gunden sonra zaman daha kolay gecicek

Chnb
Cok cesursun valla
Heleki bunca ay jilet sonrasi ise
Belirtilere gore az kaldi galiba ahmet ardanin dogum haberini almamiza

merhaba canım senin de serklaja az kaldı heyecan var mı?

he, he... dedim yazmasam mı şimdi fırça yemiyeyim... canım belime ağrı vuruyor jilet de aniden zor olur dedim. kalkıştım ama pişman oldum. ama yarım yamalak da olsa jiletten iyi oldu...

siz nasıl oldunuz?

sorma canım...

sen ne yaptın adet oldun mu?

sofikacım ben tam anlayamadım..

bende hep agda ile temizlendim ya da üst bölgeleri makina ile..
şimdi sen agdaya mı karsısın?bizim yapmamıza mı?

kuaför demi öneriorsun?

benmde 23 haftalık bir kaybım olmustuda..

Bir kac saat once oldum.gunlerdir bekliyordum ama birden elim ayagima dolasti.
Sat 8 de dr u ariycam bakalim ne diycek

Bu kacinci ama ilk defa kendimi bu kadar garip hissediyorum.
Hicbir sey dusunemiyorum kafam bombos sanki eski gucum yok yaslaniyorum galiba

feryalciğim canım gözün aydın. şimdi ne zaman olacak transfer... o arada oluşan yumurtalar ne olacak? donmuş tedavisini bilmiyorum...

Bir kac saat once oldum.gunlerdir bekliyordum ama birden elim ayagima dolasti.
Sat 8 de dr u ariycam bakalim ne diycek

Bu kacinci ama ilk defa kendimi bu kadar garip hissediyorum.
Hicbir sey dusunemiyorum kafam bombos sanki eski gucum yok yaslaniyorum galiba

paşam iyi olmana sevindim ama çok yorma kendini.. sana çok çokk kolay gelsin..

chnb bel ağrıları kendini göstermeye başlamış demek ki artık yakın.. hergün bu topiği açtığımda seni görmeye o kadar alıştım ki..
ama senni için mutlu bir son olacak allhın izniyle rabbim sağlıklı kolay bir doğum nasip etsin inşalah..

haklısın canım yaa.. bizimde bir yandan içimiz gitti bir yandan da tedrigindik işte.. neyseki son sözü emniyet söyledi size yolculuk yok dedi:))) sağlık olsun..
sizin işleriniz ayrı zor zaten o yolalrda rabbim yardımcınız olsun.. çok şükür ki durum var kendi aracınızla gidebiliyorsunuz gerçekten özellikle bu durumda olup maddiyatı yeterli olmayanlara rabbim yardım etsin.. her anlamda zor olan bu süreci sizlerde kazasız belasız bir an evvel vakitlice yavrularınızı kucağınıza alarak atlatın inşalalh..

canım çok sevindim şeker sorununn çıkmamış maaşallah.. darısı başımıza..

feryalcim maraton sonunda başlıyor demek inşallah herşey yolunda gider canım
sen gönlünü ferah tut elinden geleni yapıyorsun nihayetinde rabbime bol bol dua ve tevekkül ile bu günleri atlatacaksın inşallah
mutlu sona ulaşınca bugünleri hiç hatırlamayacksın inşalah.. herşey gönlünce olsun inşallah..

chnb canım valla bende ağda yapıyorum(( sofika kızıyormuş ama... çünkü gerçekten çok rahat nerdeyse 3 hafta götürüyor hatta doktor kontrolünden doktor kontrolüne idare ediyor beni.. ama jilet sürekli.. ve allah korusun ani bir durumda ne yaparım korkusu beni de sardığı için ağdadan vazgeçemiyorum..

feryalciğim canım gözün aydın. şimdi ne zaman olacak transfer... o arada oluşan yumurtalar ne olacak? donmuş tedavisini bilmiyorum...

Sagol canim
Bu ayki yumurtam catlamadigi icin 2*1 tarlusal kullandim kiste cevirmesin erisin diye
22/10 itibariylede sabahlari 10 unite lucrin yapiyorum yumurta baskilayici bu ay yumurta olusmasin diye
Bakalim tlf da konusalim ne zaman cagricak

Sagol canim
Bu ayki yumurtam catlamadigi icin 2*1 tarlusal kullandim kiste cevirmesin erisin diye
22/10 itibariylede sabahlari 10 unite lucrin yapiyorum yumurta baskilayici bu ay yumurta olusmasin diye
Bakalim tlf da konusalim ne zaman cagricak

Allah yardımcın olsun canım.
Herşey yolunda ve istediğin gibi gitsin.
Hadi bizleri yalnız bırakma bekliyoruz......
Çoğalalım........

Gözün Aydın canım
Maşallah BarekAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…