- Konu Sahibi hidennisko
-
- #33.261
hoşbuldum sizleri gördügüme cok sevindim..Hosgeldin canım bende seni cok iyi anlıyorum gecen sene kurbana iki hafta kala kaybettim bebeğimi ilk hamilelik kıyafetimi bayrama almayı düşünüyordum zor geçmişti o günler... insallah sende seneye bebeğinle girersin bayrama
canım memlekete gitmek iyi olmuştur. evet geleceğe dair planlar tutmuyor bazen. kuluz yine de plan yapıyoruz...
Canım yormuşsun kendini. Biz kadınlar hep böylemiz işte.
Tabi hem göbek büyüdü. Yatmaktan kaslar yavaşladı güçsüzleşti.
Ayrıca aylardır vurulan jiletkerde köklerini güçlendirdi.
Olmuştur canım Üzme kendini.
Sen sağlıkla doğurda oğluşunu.
Halk arasında düşükten sonra kolay hamile kalınır derler banada hep öyle derlerdi insallah cok bekletmez bebeginhoşbuldum sizleri gördügüme cok sevindim..
bende ilk hamile kıyafeti alacaktım,alamadım..
inşallah canım ama şimdi bir 5 ay daha korunmam var,sonrasında da bakalım pko var bendeya umarım cok bekletmez meleğim..
sen nasılsın?nası gidiyor?
pek iyi gelmedi bana gitmek
dönünce fenalandım ya da
tek başıma kalmıs gibi hissediyorum o kalabalktan cıkınca..
sen nasılsın?az kaldı iyice ben bile heyecanlanıyorum burdan..
sen nasılsındır kimbilir
Ah canım ya kadin olmak ne zor doğumdan sonra lazere başla tavsiye ederimbu arada her gece belim ağrıyor ya bebek gelirse diyorum. bugün bacaklarımı makinayla aldım malum bölgeyi ağdayla. çoookkk zorlandım pişman oldum... bir saati geçmiştir... yarım yamalak oldu sinir oldum...
sofika kızacak bana...
hoşbuldum sizleri gördügüme cok sevindim..
bende ilk hamile kıyafeti alacaktım,alamadım..
inşallah canım ama şimdi bir 5 ay daha korunmam var,sonrasında da bakalım pko var bendeya umarım cok bekletmez meleğim..
sen nasılsın?nası gidiyor?
pek iyi gelmedi bana gitmek
dönünce fenalandım ya da
tek başıma kalmıs gibi hissediyorum o kalabalktan cıkınca..
sen nasılsın?az kaldı iyice ben bile heyecanlanıyorum burdan..
sen nasılsındır kimbilir
:111: :111: :111: şaka mı bu :111:
Eve gelip yapanlar var, keske öyle birsey yaptirsaydin bir Seferlik, nasılsa yüzdün kuyruğuna geldin artık :)))
Benimde yarım saat önce sol kasığıma öyle bir ağrı girdi ki, ayaktaydim, ne adım atabildim, ne oturabildim
Cocuklar da sordular öğretmenim ne oldu diye
Şimdi de resim yapıyorlar oturdum dinleniyorum
Son 5 dakika(
Selam arkadaşlar,
Sabah kontrole gittim fakat işyerinde ki yoğunluktan ancak yazabiliyorum. 12.haftada görünüyorum. İkili testimi yaptırdım sonuçlar iyi kan sonucunu 1 hafta sonra alacağım tabiiki.
Oğlun kaçıncı haftada doğmuştu dedi.36+0 dedim. Bu kesin daha erken gelecek bunu bil öncelikle dedi. Çok emin konuştu.
Rahim ağzı boyu geçen hafta 2,6 cm iken kendi doktorum bugün 2,2 olarak ölçtü. Evet dedi dikiş kesin görünüyor dedi 16.haftada atacağız dedi. 3-4 hafta sonraki kontrole dayanabilirse bebeğim gidecez artık.
Haftada 1 kez 500 mg proluton depot vurulmaya devam dedi. vitamin ve demir verdi.
Artık bebeğin beyin gelişimi başladığı için protein ağırlıklı beslen dedi ama nerde ben 4 kilo verdim bile. Bundan sonra artışa geçer artık gerçi.
Yaaa lily arkadaşımızda bak 14.haftada olmuş serklaj, acaba kaç cm.di acil dediğine göre.. Benim doktorum niye 16.haftaya bıraktı ki şimdi yani )
Halk arasında düşükten sonra kolay hamile kalınır derler banada hep öyle derlerdi insallah cok bekletmez bebegin
Ben iyiyim hamdolsun sadece yorgunun seker yüklemem vardı 50 yüksek çıkınca 100luk yaptılar 3 saat bekledim ama cok şükür seker çıkmadı evde dinleniyorum
Ah canım ya kadin olmak ne zor doğumdan sonra lazere başla tavsiye ederim
Sen sezaryan olcan alttan bakmazlar herhalde
bu arada her gece belim ağrıyor ya bebek gelirse diyorum. bugün bacaklarımı makinayla aldım malum bölgeyi ağdayla. çoookkk zorlandım pişman oldum... bir saati geçmiştir... yarım yamalak oldu sinir oldum...
sofika kızacak bana...
merhaba herkese...
ben uzun zamandır yazamıyordum....hepsini okuyamasamda herkes iyi çok şükür...
bende evime yerleştim en sonunda internette bağlatık eve...
mmery arkadaşım çok geçmiş olsun allah sabır versin sen tel nonu bana özelden gönder ben sana ulaşıyım olurmu...
hihi nasıl da biliyor ama kızacagımı :) dayanamadın ama yine de temiz temiz doguma gitmek istiyorsun biliyorum,hoş artık enfeksiyondan kaynaklı dogum riskin gecti sayılır,nerde okumuştum hatırlamıyorum ama o bolgedeki bir enfeksiyonun doguma sebep olma suresi yaklaşık 4 hafta diyordu(sureyi yanlış hatırlıyor olabilirim) e 4 hafta sonra dogursan kızmam artık :) sen normal dogum da yapmayacaksın,vajinal bolgede dogumda bebegin enfeksiyon kapma riski de yok,hadi yine fırca atmayacagım sıyırdın :))
ama erken haftalardaki arkadaşların yapmasına şiddetle karşıyım,cekerim kulaklaırnızı hee
Eylulgulu
Tahlil sonucunun iyi cikmasina sevindim.
bir sikintidan daha kurtuldun sukur
26 haftalikta oldun insallah bu gunden sonra zaman daha kolay gecicek
Chnb
Cok cesursun valla
Heleki bunca ay jilet sonrasi ise
Belirtilere gore az kaldi galiba ahmet ardanin dogum haberini almamiza
hihi nasıl da biliyor ama kızacagımı :) dayanamadın ama yine de temiz temiz doguma gitmek istiyorsun biliyorum,hoş artık enfeksiyondan kaynaklı dogum riskin gecti sayılır,nerde okumuştum hatırlamıyorum ama o bolgedeki bir enfeksiyonun doguma sebep olma suresi yaklaşık 4 hafta diyordu(sureyi yanlış hatırlıyor olabilirim) e 4 hafta sonra dogursan kızmam artık :) sen normal dogum da yapmayacaksın,vajinal bolgede dogumda bebegin enfeksiyon kapma riski de yok,hadi yine fırca atmayacagım sıyırdın :))
ama erken haftalardaki arkadaşların yapmasına şiddetle karşıyım,cekerim kulaklaırnızı hee
merhaba canım senin de serklaja az kaldı heyecan var mı?
he, he... dedim yazmasam mı şimdi fırça yemiyeyim...canım belime ağrı vuruyor jilet de aniden zor olur dedim. kalkıştım ama pişman oldum. ama yarım yamalak da olsa jiletten iyi oldu...
siz nasıl oldunuz?
sorma canım...
sen ne yaptın adet oldun mu?
merhaba canım senin de serklaja az kaldı heyecan var mı?
he, he... dedim yazmasam mı şimdi fırça yemiyeyim...canım belime ağrı vuruyor jilet de aniden zor olur dedim. kalkıştım ama pişman oldum. ama yarım yamalak da olsa jiletten iyi oldu...
siz nasıl oldunuz?
sorma canım...
sen ne yaptın adet oldun mu?
paşam iyi olmana sevindim ama çok yorma kendini.. sana çok çokk kolay gelsin..buralardayım canım devamlı okuyorm brayı ama yazamıyorm 7 takımdayım orayada yazamamda 5 mesaj mecburi yürüyüşe gidiyorm hergün dügün telaşemiz var karşı komşm yengen pazar günü dügün yapıcek onunla ugraşıyorm yeni geldim yürüyüşten dş aldım kahvaltımı yaptım ilaçlarımı içicem namazı kılıp karşı daireye geçmem lazım 1 çuval undan böreklik açılıcek yarın dolma sütlaçlar yapılıcak perşembe günü yemek var bende ve karşıda kadınlara alt kattada erkeklere yemek verilicek cuma kına var cumartatesi kız tarafında yemek var pazar dügün var anlıcagın kendime ayırıcak ne zamanım ne vaktim var bgün sayım bende daha 7 takıma girip ne yedikelrimi yürüyüşümü yazıcem bugünkü sayımıda ben yapıcem b yorgunlkla nasıl olcekse neyse beni bekliyolar namazı kılıyım geçeyim karşıya inanın yazmasamda hepiniz aklımdasınız nutmayın seviliyosunuz
chnbcim allah kavştrsn yavrunla eşini işşallah az kaldı dişini sık beklimiş bebegin ne zaman alınacagı mavişimide seyredemicem malesef karşıda işim var size zahmet koyverinde brdan seyredeyim:2::2:grip olucem galiba çok hapşıryorum ben k.i.b.
chnb bel ağrıları kendini göstermeye başlamış demek ki artık yakın.. hergün bu topiği açtığımda seni görmeye o kadar alıştım ki..sağ ol canım inşallah sen de görürsün bu haftaları.
çoğumuz proluton depot iğne kullanıyoruz. sen kan sulandırıcı kullanıyor musun onu sor...
tedavi seyrinin nasıl olacağını sor.
serklaj gerekli mi takip mi diyecek?
önceki gebeliklerindeki hikayeni özetle tekrar...testlerini götür...
özgür derene gideceksin di mi?
bence de iyi olmuş gitmemen... sağ ol canım geceleri korkuyorum bel ağrım var...
kontrol sonucunu yaz...
canım ben de seyredemeyeceğim çekmiyor bu kanalı.
sen de çok yorma kendini...
haklısın canım yaa.. bizimde bir yandan içimiz gitti bir yandan da tedrigindik işte.. neyseki son sözü emniyet söyledi size yolculuk yok dedi:))) sağlık olsun..Âmin
Canım ne yalan söyleyeyim sen gitmeyi düşünüyoruz ne yapayım diye yazınca. Gitmeseniz diyemedim
Ben de dr istanbulda her gidişimde en az5-6 saat yollarda geçiyordu. Yatarak da olsa yorucu oluyor.
Kendimi sıkmak dan iki gün tüm kaslarım ağrıyor.
canım çok sevindim şeker sorununn çıkmamış maaşallah.. darısı başımıza..Halk arasında düşükten sonra kolay hamile kalınır derler banada hep öyle derlerdi insallah cok bekletmez bebegin
Ben iyiyim hamdolsun sadece yorgunun seker yüklemem vardı 50 yüksek çıkınca 100luk yaptılar 3 saat bekledim ama cok şükür seker çıkmadı evde dinleniyorum
Bir kac saat once oldum.gunlerdir bekliyordum ama birden elim ayagima dolasti.
Sat 8 de dr u ariycam bakalim ne diycek
Bu kacinci ama ilk defa kendimi bu kadar garip hissediyorum.
Hicbir sey dusunemiyorum kafam bombos sanki eski gucum yok yaslaniyorum galiba
feryalciğim canım gözün aydın. şimdi ne zaman olacak transfer... o arada oluşan yumurtalar ne olacak? donmuş tedavisini bilmiyorum...
Sagol canim
Bu ayki yumurtam catlamadigi icin 2*1 tarlusal kullandim kiste cevirmesin erisin diye
22/10 itibariylede sabahlari 10 unite lucrin yapiyorum yumurta baskilayici bu ay yumurta olusmasin diye
Bakalim tlf da konusalim ne zaman cagricak
Halk arasında düşükten sonra kolay hamile kalınır derler banada hep öyle derlerdi insallah cok bekletmez bebegin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?