- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #33.281
paşam iyi olmana sevindim ama çok yorma kendini.. sana çok çokk kolay gelsin..
chnb bel ağrıları kendini göstermeye başlamış demek ki artık yakın.. hergün bu topiği açtığımda seni görmeye o kadar alıştım ki..
ama senni için mutlu bir son olacak allhın izniyle rabbim sağlıklı kolay bir doğum nasip etsin inşalah..
haklısın canım yaa.. bizimde bir yandan içimiz gitti bir yandan da tedrigindik işte.. neyseki son sözü emniyet söyledi size yolculuk yok dedi:))) sağlık olsun..
chnb canım valla bende ağda yapıyorum(( sofika kızıyormuş ama... çünkü gerçekten çok rahat nerdeyse 3 hafta götürüyor hatta doktor kontrolünden doktor kontrolüne idare ediyor beni.. ama jilet sürekli.. ve allah korusun ani bir durumda ne yaparım korkusu beni de sardığı için ağdadan vazgeçemiyorum..
Sagol canim
Bu ayki yumurtam catlamadigi icin 2*1 tarlusal kullandim kiste cevirmesin erisin diye
22/10 itibariylede sabahlari 10 unite lucrin yapiyorum yumurta baskilayici bu ay yumurta olusmasin diye
Bakalim tlf da konusalim ne zaman cagricak
feryalciğim anladım canım yani tahminen tansfer ne zaman?
Hosgeldin canım bayadir görünmüyordun 6 ay cok devlet hastenesi bile bukadar bekletmiyor niye çıkmadı sormadın mı?kızlar nasılsınız isoves ben
chnb maşallah.
beni sorarsanız cerrahpaşada pıhtılaşma sonuçlarım yeni çıktı gidip alıcam.
Arda lembetin gönderdiği otopsi hala çıkmadı 6 ay olcak
benim sol kasığımda ağrı kaldı
aynı zamanda sol kol ve bacağımdada emar, emg ,kan testleri hiçbirşey çıkmadı b12 düşük çıktı biraz o kadar. çaresini bulamadım.
CEMİL AKGÜLE GİDİCEM BU SEFER AMA KURTAJIM SORUNLUYDU HATIRLARSANIZ. O YUZDEN KASIK AĞRIMDA GEÇMEYİNCE RAHİM FİLMİNE KARAR VERDİM. SONRADA DOKTORA GİTÇEM...
Hosgeldin canım bayadir görünmüyordun 6 ay cok devlet hastenesi bile bukadar bekletmiyor niye çıkmadı sormadın mı?
Hakkında hayırlısı olsun
isoves plesanta mı gitti incelemeye? Arayıp sorsana canım. çok olmuş gerçekten... bence de git cemil beye. teşhis aşamasında bana çok yardımı oldu. Arda beyle senin yıldızın barışmadı. yıldız meselesi önemli. inşallah cemil bey derdine derman olur deneyimiyle...
...
canım 3 kere aradım ama daha çıkmadı dediler.
bu arada protein s değerim düşük çıktı.bide ana sınırda pozitif.. diğerlerinide yarın alıcam inşallah zamanım yeterse...alınca yeşim hanım arda beyle görüştürecek
canım beni endişelendiren sol kasığımda 6 aydır geçmeyen ağrı yarın ürolojiye randevu aldım. belki kasık değil mesaneden geliyordur ağrı....
chnb bide hani benim sol kolum ve bacağım ağrıyorya geçmedi bişey bulamadılar. tekrar hamile kalırsam kasılma yaparmı ?
bide belimin sol tarafı biraz aşağısı ağrıyor. fizik tedaviye gitmiştim kas spazmı dedi...
yani yok yok...
demek çıkmamış canım. amerikaya mı gitti acaba?
s için pıhtılaşma iğnesi verirler. ana benim de pozitif ama lupus önemliymiş.
görüştürsün canım.
canım kasılma yapar mı bilmiyorum. allah çaresiz dert vermesin...
yaren nasılsın???
bende cemil beye gidicem önümüzdeki ay senin tavsiye ettiğini söyleyeceğim ama adını bilmiyorum özelime yazsana ben yeni üyeyim cvb yazamıyorum.
sende adet düzensizliği vaardı dimi bu ara bendede oluyor chnb ye anlatıyodum.
. Canım vitaminlerim dışında günlük 1 adet protestan .!.:Canım progestanı vajinalmi alıyorsun?
merhaba kızlar bu aralar pek giremedim ama beni merak eden de olmamış..
chnbcim gezip, iyi vakit geçirmene çok sevindim, iyi olmuş senin için..
melek ikili testin iyi çıkmasına sevindim, inşallah kan sonucunda iyi çıkar, ama 16. haftaya niye bekletiyor genelde serklaj 13. veya 14. haftada oluyor, bir araştır bence bir daha geç kalma sonra..birde ikinci doğum ilk doğumdaki haftadan daha erken olur diye bir kaidemi varmış merak ettim?
merhaba arkadaslar nasılsınız?sormak istedgim bişey vardı idrarda bakteri için antibiyotik kullandım 10gün akıntımda artıs yapıcagını sölemişti dr um.ölede oldu ve hafif ama sanırım mantar enfeksiyonu oldum bu kezde kasıntıda var.dr a gitmemede daha var vajinal enfeksiyon için kullanabilcegimiz bi krem merhem varmı bilen varsa adını yazarmısınız lütfen:26:
chnb canım masallah ilerletmişsin haftaları gün sayıyosun Allah sagsalim yavruna kavustursun inşarkandan gelioruz cesaret oluyosunuz bizlere
canım iyi olmana çok sevindim. topik çok hareketli değil bu ara... arada unutmuş muyuz...
çok sağ ol. sen nasılsın?
sağ ol canım. hataydaki dr m trevazol
yazmış kaşıntı için iyi geldi...Allah sana da bu haftaları nasip etsin...
aaa evde var ondan hamilelikte kullanıldığını bilmiodum hemen kullanayım ne güzel hiç olmadı mantar kasıntı derken hatırlattı kendini.inş bende 26.haftamdayım cok şükür gecio günler
agdayı nasıl yaptın valla tebrik ederim seni ben jiletle bile zorlanıyorum eziyet gibi bide senin hamilelik daha büyük
suan elazıgda deprem oldu canım ayaklarımdan aktı gitti valla:18: kısa sürdü ama baya salladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?