Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

haftan da 2 hafta sonra süper olacak... bana o merhem iyi geldi...
canım hayatımdaki en kötü deneyimimdi... bir de morartmışım... yarım yamalak oldu...

deprem için de geçmiş olsun...

canım hayatımdaki en kötü deneyimimdi... bir de morartmışım... yarım yamalak oldu...

şaka yapıyorum canım önemli değil..ben iyiyim çok şükür bir sıkıntı yok 28 i gördüm ya, darısı diğer arkadaşlara..

inşş bir gecse su 2 haftada tabi Allah bilir ama rahat nefes alıo insan azda olsa.yarım yamalakta olsa jiletten iyidir katkat.

bende bugün sana bunu yazacaktım içimden geçmişti inanki..

sensiz nasl olacak bilemıyorum vallahi bu topice geldigimde seni görünce çok mutlu oluyorum ben..
evet bebek olucak buraya zamanın illaki azalır ama her fırsatta gel bize.. yaz bize..
tecrübelerinize ihtiyacamız hep olacak..

sizler gidince ben yalnız kalmayayım buralarda
Yarin net belli olucak tarihi
Saat 14:30 da randevum var
Rahim tabakasi ilacla belirli bir kalinliga getiriliyor tahminim 10-12 gunum var sanirim transfere kadar

hayırlı olsun feryal arkadasım..Allah ım yüzünü güldürsün inşallah

Canım benim ben hep buradayım inin ben merak ettim. Sabah çok erken uysndığımdan saat22 den sonra tabi ben giremiyorum.
Nasılsın canım hatta gecrn gün geçmişe bakıp kaçıncı haftaya girdiğini baktım.
Maşallah iyi haberlerine sevindim. Yüce mevlam daim etsin.

Geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın.

şaka yapıyorum canım önemli değil..ben iyiyim çok şükür bir sıkıntı yok 28 i gördüm ya, darısı diğer arkadaşlara..

maşallah 28 i gördün. bu kızımızda ablası gibi uslu uslu bekleyecek haftasını...

inşş bir gecse su 2 haftada tabi Allah bilir ama rahat nefes alıo insan azda olsa.yarım yamalakta olsa jiletten iyidir katkat.

canım takvim yapsana kendine ve bilgilerin yok sanırım listeye yazdırsan nasıl olur?

yazmaz olur muyum? fırsat buldukça yazarım. Arkada güçlü bir kadro var merak etme...

Benden sonra sıra kime geliyor?

gunaydin kizlar nasilsiniz :)
ben iyiyim cumartesini bekliyorum insallah herkes iyidir
dr a soracagim sorulari yaziyorum bu haftada hangi ilaclari
kullanmaya basladiniz hani bu progesteran proluton depot ya da
tansiyon ilaclari nidilat prepar falan kacinci haftada kullanilmaya
baslaniyor gec kalmayalim.demi ama
eve internet baglattik 1-2 gun icinde gelecek ama
bilgisayarimiz masa ustu ben ileriki haftalarda nasil yazacam onu dusunuyorum
bu arada sayfamiz 3333 olmak uzere
chnbcim sana en yakin hidenisko sanirim
en geride de benim (
zaman da hic gecmiyor su hamilelik haberi beklediklerimiz ha gayret :))
feryalden guzel haberler bekliyorum
pasamda yani komsunun dugunune yardima gitmis kiz sen ne yardim ediyom gec cocuk yap kiz hadi catladik surda :-D

Sagol canim ya
bakalim max.1 aya hersey belli olucak.
Insallah aylardir yazdigim bu topige hamile olarakta yazmak nasip olur
cumartesi randevun iyi gecer minigimizin kalp atislarinida duyarsin insallah.

Arkadaslar hazirlandim birazdan cikicam
randevu 14:30 da ama iki vesait gidicek olunca ancak.
hersey bir yana birde su insanlardan saklama mevzusuda ayri bir can sikiyor.
Esim abisiyle birlikte calisinca her isyerinden ayrilis ayri bir merak konusu oluyor.insanlar her an tetikte.
Esim dr disinda isyerini terk etmez de
Buda ortak isin bizim icin en sikici yani

Sagol canim ya
bakalim max.1 aya hersey belli olucak.
Insallah aylardir yazdigim bu topige hamile olarakta yazmak nasip olur
cumartesi randevun iyi gecer minigimizin kalp atislarinida duyarsin insallah.

insallah canim duacinim rabbim bi ay sonra burada haberini okumayi
nasip etsin insallah sag salim :)
bende 2 seneye yakin yazdim okudun hamilelik haberimi verdim
insallah rabbim.kismet ederse dogumunuda yazarim gazini atesini kusmasini aman agliyacam simdi
haa ...
insallah tum arkadaslarimizla beraber rabbim bu topikteki
yuregi yanik annelere bi daha evlat acisi yasatmasin insallah ...
aminnnnn..

Canım hayırlı haberlerle gel. İnşallah her şey istediğin gibi gidecektir.

Hakikaten ben de tebrik ediyorum ağda işini,en başta her zamankinden daha çok acıyor,ben de jiletle zorlanıyorum göremiyorum ki yapayım neyse iyi kötü halletmişsin,senin randevun bugün müydü?

Hadi hayırlısı,yaz tabi unutuyor insan soracaklarını dr nin karşısında,hem ben senin doğum tarihini de yazmadım şimdi tam belli olur da listede güncellerim

Hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım
Saklama olayı ayrı bi olay canım,millet bi de alınır falan,benim cinsel hayatımdan sana ne demi?karnım büyüyünce anlarsın zorlamanın manası ne,işte merak......

Canlar

Ben iki saatir bir hüzün kapladı içimi. Bir iki kere kasılmam oldu. İçim sıkıldı

Vesvese. Eşim yemek hazırlamak için gelmişti. Onu göndermek istemedim. Birşey olursa Dr gideriz diye.
Allahım sana sığındık. Hikmetini üzerimizden esirgeme. İçimizi ferah tut. Hamd olsun bu günümüze. Sonuna kadar
Ulaşmamızı hepimize nasip eyle.
Âmin

Sıkmamaya gayret et canım,yalnız kalınca insan kendini çok dinliyor sern de haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…