- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #33.301
aaa evde var ondan hamilelikte kullanıldığını bilmiodum hemen kullanayım ne güzel hiç olmadı mantar kasıntı derken hatırlattı kendini.inş bende 26.haftamdayım cok şükür gecio günler
agdayı nasıl yaptın valla tebrik ederim seni ben jiletle bile zorlanıyorum eziyet gibi bide senin hamilelik daha büyük
suan elazıgda deprem oldu canım ayaklarımdan aktı gitti valla:18: kısa sürdü ama baya salladı
aaa evde var ondan hamilelikte kullanıldığını bilmiodum hemen kullanayım ne güzel hiç olmadı mantar kasıntı derken hatırlattı kendini.inş bende 26.haftamdayım cok şükür gecio günler
agdayı nasıl yaptın valla tebrik ederim seni ben jiletle bile zorlanıyorum eziyet gibi bide senin hamilelik daha büyük
suan elazıgda deprem oldu canım ayaklarımdan aktı gitti valla:18: kısa sürdü ama baya salladı
canım iyi olmana çok sevindim. topik çok hareketli değil bu ara... arada unutmuş muyuz...
çok sağ ol. sen nasılsın?
sağ ol canım. hataydaki dr m trevazol
yazmış kaşıntı için iyi geldi...Allah sana da bu haftaları nasip etsin...
haftan da 2 hafta sonra süper olacak... bana o merhem iyi geldi...
canım hayatımdaki en kötü deneyimimdi...bir de morartmışım... yarım yamalak oldu...
deprem için de geçmiş olsun...
bende bugün sana bunu yazacaktım içimden geçmişti inanki..bence de yakın canım bebek iri olduğu için de böyle düşünüyorum...
ben bu topiğin demirbaşıyım.her gün yazdım neredyse 2 yıldır her gün... bayrağı devrediyorum sizlere. sofika gibi elimden geldiğince yalnız bırakmam sizi....
Yarin net belli olucak tarihi
Saat 14:30 da randevum var
Rahim tabakasi ilacla belirli bir kalinliga getiriliyor tahminim 10-12 gunum var sanirim transfere kadar
Canım progestanı vajinalmi alıyorsun?
merhaba kızlar bu aralar pek giremedim ama beni merak eden de olmamış..
chnbcim gezip, iyi vakit geçirmene çok sevindim, iyi olmuş senin için..
melek ikili testin iyi çıkmasına sevindim, inşallah kan sonucunda iyi çıkar, ama 16. haftaya niye bekletiyor genelde serklaj 13. veya 14. haftada oluyor, bir araştır bence bir daha geç kalma sonra..birde ikinci doğum ilk doğumdaki haftadan daha erken olur diye bir kaidemi varmış merak ettim?
şaka yapıyorum canım önemli değil..ben iyiyim çok şükür bir sıkıntı yok 28 i gördüm ya, darısı diğer arkadaşlara..
inşş bir gecse su 2 haftada tabi Allah bilir ama rahat nefes alıo insan azda olsa.yarım yamalakta olsa jiletten iyidir katkat.
bende bugün sana bunu yazacaktım içimden geçmişti inanki..
sensiz nasl olacak bilemıyorum vallahi bu topice geldigimde seni görünce çok mutlu oluyorum ben..
evet bebek olucak buraya zamanın illaki azalır ama her fırsatta gel bize.. yaz bize..
tecrübelerinize ihtiyacamız hep olacak..
sizler gidince ben yalnız kalmayayım buralarda
hayırlı olsun feryal arkadasım..Allah ım yüzünü güldürsün inşallah
Sagol canim ya
bakalim max.1 aya hersey belli olucak.
Insallah aylardir yazdigim bu topige hamile olarakta yazmak nasip olur
cumartesi randevun iyi gecer minigimizin kalp atislarinida duyarsin insallah.
Arkadaslar hazirlandim birazdan cikicam
randevu 14:30 da ama iki vesait gidicek olunca ancak.
hersey bir yana birde su insanlardan saklama mevzusuda ayri bir can sikiyor.
Esim abisiyle birlikte calisinca her isyerinden ayrilis ayri bir merak konusu oluyor.insanlar her an tetikte.
Esim dr disinda isyerini terk etmez de
Buda ortak isin bizim icin en sikici yani
Hakikaten ben de tebrik ediyorum ağda işini,en başta her zamankinden daha çok acıyor,ben de jiletle zorlanıyorum göremiyorum ki yapayımhaftan da 2 hafta sonra süper olacak... bana o merhem iyi geldi...
canım hayatımdaki en kötü deneyimimdi...bir de morartmışım... yarım yamalak oldu...
deprem için de geçmiş olsun...
Hadi hayırlısı,yaz tabi unutuyor insan soracaklarını dr nin karşısında,hem ben senin doğum tarihini de yazmadım şimdi tam belli olur da listede güncellerimgunaydin kizlar nasilsiniz :)
ben iyiyim cumartesini bekliyorum insallah herkes iyidir
dr a soracagim sorulari yaziyorum bu haftada hangi ilaclari
kullanmaya basladiniz hani bu progesteran proluton depot ya da
tansiyon ilaclari nidilat prepar falan kacinci haftada kullanilmaya
baslaniyor gec kalmayalim.demi ama
eve internet baglattik 1-2 gun icinde gelecek ama bilgisayarimiz masa ustu ben ileriki haftalarda nasil yazacam onu dusunuyorum
bu arada sayfamiz 3333 olmak uzere
chnbcim sana en yakin hidenisko sanirim
en geride de benim(
zaman da hic gecmiyor su hamilelik haberi beklediklerimiz ha gayret :))
feryalden guzel haberler bekliyorum
pasamda yani komsunun dugunune yardima gitmis kiz sen ne yardim ediyom gec cocuk yap kiz hadi catladik surda :-D
Hayırlı haberlerle dönersin inşallah canımArkadaslar hazirlandim birazdan cikicam
randevu 14:30 da ama iki vesait gidicek olunca ancak.
hersey bir yana birde su insanlardan saklama mevzusuda ayri bir can sikiyor.
Esim abisiyle birlikte calisinca her isyerinden ayrilis ayri bir merak konusu oluyor.insanlar her an tetikte.
Esim dr disinda isyerini terk etmez de
Buda ortak isin bizim icin en sikici yani
Sıkmamaya gayret et canım,yalnız kalınca insan kendini çok dinliyor sern de haklısınCanlar
Ben iki saatir bir hüzün kapladı içimi. Bir iki kere kasılmam oldu. İçim sıkıldı
Vesvese. Eşim yemek hazırlamak için gelmişti. Onu göndermek istemedim. Birşey olursa Dr gideriz diye.
Allahım sana sığındık. Hikmetini üzerimizden esirgeme. İçimizi ferah tut. Hamd olsun bu günümüze. Sonuna kadar
Ulaşmamızı hepimize nasip eyle.
Âmin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?