Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Hayırlısıyla git gel arkadaşım.Güzel haberlerini bekliyoruz.Ortak iş can sıkıcı gerçekten.Sürekli bahane üretmek zor.Özelinide anlatmak zorunda değilsin ama malesef buna bile bozulabiliyor insanlar.

Allahım içine ferahlık versin arkadaşım..Olumlu düşünmeye çalış..Çok zor biliyorum ama dua et..Başka türlü rahatlayamıyor insan.

kızlar giyecek bir şeyim kalmadı ütü yaptım çoookkkk yoruldum şimdi çıkyorum...

canlarım hepinize teker teker teşekkür ederim inanın bu aralar çok doluym dügün telaşesi birde altaki gelinin babası öldü 45 yaşında kanserdi buraya giremezssem yazamazsam ksra bakmayın inanın vaktim olmyo 7 takıma bile ceza puanı veriyolar diye mecbur yazıyorm kendinize iyi bakın namazı kılığp karşı daireye gidicem dolma sarmaya yarın dügün yemegi var k.i.b işşallah pazaertesi bol bol konuşurz olrmu canlarım benim bu arada gidiyor kilolar

Arkadaşlarım kan yapsın diye 1 bardak nar suyu getirmiş.. Geçen biri nar zararlı diyordu. İçeyim mi? içmeyeyim mi?

Arkadaşlarım kan yapsın diye 1 bardak nar suyu getirmiş.. Geçen biri nar zararlı diyordu. İçeyim mi? içmeyeyim mi?
Canım ben de nar yiyordum daha düne kadar ama pıhtılaşmayı arttırıyor demişti bi arkadaş,ondan korktum yemiyorum,az birşey içsen hemen bi zararının dokunacağını sanmam,kan yapsın dersen üzüm suyu daha iyi,pekmez falan

Doktorun hemşiresinden bomba cevap

Aradım,belki dr ye sorar diye hemşire,dr ye sormadığı gibi,"erol bey tetanozu her gebeye öneriyor vurulup vurulmamak size kalmış,erken doğum vs ile ilgili yada kaç doz vurulması gerektiğini aile hekişmine sorun" dedi,oldu dedim bende

Bende sakıncalı diye biliyorum ama bilimsel açıklamasını bilmiyorum belkide yalan yanlış bı bilgi ama olsun icime şüphe düştü bı kere bu kıs yemeyi düşünmüyorum

ayy metal cnm hayırlısıyla 28 geçsen hepimiz rahatlayacağız RABBİM yar ve yardıncın olsun

kızlar giyecek bir şeyim kalmadı ütü yaptım çoookkkk yoruldum şimdi çıkyorum...

kadınların genel şikayeti kıyafetimiz olmaz genelde cnm hayırlı haberlerle gel dr inş

kolay gelsın cnm çok yorma kendini

çok aydınlatıcı cevap vermiş teşekkürlerini bol bol etseydin

şaka bir yana önce kendin dr la görüş ama risk varsa dikkate et cnm

Hemşire parazit yapıyor sen bidahaki kontrolünde bu sıkıntını anlat size direk ulaşmak istiyorum de versin numarasını

Bende sakıncalı diye biliyorum ama bilimsel açıklamasını bilmiyorum belkide yalan yanlış bı bilgi ama olsun icime şüphe düştü bı kere bu kıs yemeyi düşünmüyorum

kızlar valla ben bütün hamilelğimde koca bardak içtim suyunu sıkıp ki bir bardak için neredeyse 3 nar sıkmak gerekiyo neredyese hergün içtim bende aynı sıkıntıdaydım daha önce okuduysanız...hiç duymamıştım ama bilseydim içmezdim

Son düzenleme:
Hemşire parazit yapıyor sen bidahaki kontrolünde bu sıkıntını anlat size direk ulaşmak istiyorum de versin numarasını
Bi dahaki ko ntrol 12 kasımda,o zamana aşı için geç olmaz mı ki,adam cebini vermiyor tarzı böyle ((((

Sağlık ocağındaki hemşireyi aradım gelsin vursun aşıyı,çok bunaldım valla

Kızlar oglum sabahtan beri küsüyor hastaneden biraz önce çıktık, serum verildi
Eve geldik gene kusmaya başladı
Ne yapacagım ben yaa
Viral dedi doktor ama nasıl geçecek bilmiyorum
Okadar yorgunum ve üzgünüm ki su an

Canım ya geçmiş olsun
Nazar değiyor senin bu oğluşuna.
Mevlam tez şifa versin.

Bende içtim 1 bardaktan birşey olmaz herhalde dedim.. canım da çekmişti gitti :)
Yarasın bebisine :)
Bi dahaki ko ntrol 12 kasımda,o zamana aşı için geç olmaz mı ki,adam cebini vermiyor tarzı böyle ((((

Sağlık ocağındaki hemşireyi aradım gelsin vursun aşıyı,çok bunaldım valla

Sonuc ta doktorun onceden ol demişti herhalde onuda hemşiresi uydurmamistir bisey olmaz Allahın izniyle bende yarın 2. Dozu olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…