- Konu Sahibi hidennisko
-
- #33.321
Arkadaslar hazirlandim birazdan cikicam
randevu 14:30 da ama iki vesait gidicek olunca ancak.
hersey bir yana birde su insanlardan saklama mevzusuda ayri bir can sikiyor.
Esim abisiyle birlikte calisinca her isyerinden ayrilis ayri bir merak konusu oluyor.insanlar her an tetikte.
Esim dr disinda isyerini terk etmez de
Buda ortak isin bizim icin en sikici yani
Canlar
Ben iki saatir bir hüzün kapladı içimi. Bir iki kere kasılmam oldu. İçim sıkıldı
Vesvese. Eşim yemek hazırlamak için gelmişti. Onu göndermek istemedim. Birşey olursa Dr gideriz diye.
Allahım sana sığındık. Hikmetini üzerimizden esirgeme. İçimizi ferah tut. Hamd olsun bu günümüze. Sonuna kadar
Ulaşmamızı hepimize nasip eyle.
Âmin
Canım ben de nar yiyordum daha düne kadar ama pıhtılaşmayı arttırıyor demişti bi arkadaş,ondan korktum yemiyorum,az birşey içsen hemen bi zararının dokunacağını sanmam,kan yapsın dersen üzüm suyu daha iyi,pekmez falanArkadaşlarım kan yapsın diye 1 bardak nar suyu getirmiş.. Geçen biri nar zararlı diyordu. İçeyim mi? içmeyeyim mi?
Bende sakıncalı diye biliyorum ama bilimsel açıklamasını bilmiyorum belkide yalan yanlış bı bilgi ama olsun icime şüphe düştü bı kere bu kıs yemeyi düşünmüyorumArkadaşlarım kan yapsın diye 1 bardak nar suyu getirmiş.. Geçen biri nar zararlı diyordu. İçeyim mi? içmeyeyim mi?
Ayy az kaldı bugün dogum tarihin netlesir herhalde guzel haberlerle gelkızlar giyecek bir şeyim kalmadı ütü yaptım çoookkkk yoruldum şimdi çıkyorum...
Canlar
Ben iki saatir bir hüzün kapladı içimi. Bir iki kere kasılmam oldu. İçim sıkıldı
Vesvese. Eşim yemek hazırlamak için gelmişti. Onu göndermek istemedim. Birşey olursa Dr gideriz diye.
Allahım sana sığındık. Hikmetini üzerimizden esirgeme. İçimizi ferah tut. Hamd olsun bu günümüze. Sonuna kadar
Ulaşmamızı hepimize nasip eyle.
Âmin
kızlar giyecek bir şeyim kalmadı ütü yaptım çoookkkk yoruldum şimdi çıkyorum...
canlarım hepinize teker teker teşekkür ederim inanın bu aralar çok doluym dügün telaşesi birde altaki gelinin babası öldü 45 yaşında kanserdi buraya giremezssem yazamazsam ksra bakmayın inanın vaktim olmyo 7 takıma bile ceza puanı veriyolar diye mecbur yazıyorm kendinize iyi bakın namazı kılığp karşı daireye gidicem dolma sarmaya yarın dügün yemegi var k.i.b işşallah pazaertesi bol bol konuşurz olrmu canlarım benimbu arada gidiyor kilolar
Doktorun hemşiresinden bomba cevap
Aradım,belki dr ye sorar diye hemşire,dr ye sormadığı gibi,"erol bey tetanozu her gebeye öneriyor vurulup vurulmamak size kalmış,erken doğum vs ile ilgili yada kaç doz vurulması gerektiğini aile hekişmine sorun" dedi,oldu dedim bende
Hemşire parazit yapıyor sen bidahaki kontrolünde bu sıkıntını anlat size direk ulaşmak istiyorum de versin numarasınıDoktorun hemşiresinden bomba cevap
Aradım,belki dr ye sorar diye hemşire,dr ye sormadığı gibi,"erol bey tetanozu her gebeye öneriyor vurulup vurulmamak size kalmış,erken doğum vs ile ilgili yada kaç doz vurulması gerektiğini aile hekişmine sorun" dedi,oldu dedim bende
kızlar giyecek bir şeyim kalmadı ütü yaptım çoookkkk yoruldum şimdi çıkyorum...
ayy metal cnm hayırlısıyla 28 geçsen hepimiz rahatlayacağız RABBİM yar ve yardıncın olsun
Âmin canım
Yüce mevlam dualarımızı kabul eylesin.
İyiki varsınız.
Böyle böyle geçecek Allah'ın izniyle.
Bende sakıncalı diye biliyorum ama bilimsel açıklamasını bilmiyorum belkide yalan yanlış bı bilgi ama olsun icime şüphe düştü bı kere bu kıs yemeyi düşünmüyorum
Bi dahaki ko ntrol 12 kasımda,o zamana aşı için geç olmaz mı ki,adam cebini vermiyor tarzı böyleHemşire parazit yapıyor sen bidahaki kontrolünde bu sıkıntını anlat size direk ulaşmak istiyorum de versin numarasını
Bende sakıncalı diye biliyorum ama bilimsel açıklamasını bilmiyorum belkide yalan yanlış bı bilgi ama olsun icime şüphe düştü bı kere bu kıs yemeyi düşünmüyorum
Kızlar oglum sabahtan beri küsüyor hastaneden biraz önce çıktık, serum verildi
Eve geldik gene kusmaya başladı
Ne yapacagım ben yaa
Viral dedi doktor ama nasıl geçecek bilmiyorum
Okadar yorgunum ve üzgünüm ki su an
Yarasın bebisine :)Bende içtim 1 bardaktan birşey olmaz herhalde dedim.. canım da çekmişti gitti :)
Bi dahaki ko ntrol 12 kasımda,o zamana aşı için geç olmaz mı ki,adam cebini vermiyor tarzı böyle((((
Sağlık ocağındaki hemşireyi aradım gelsin vursun aşıyı,çok bunaldım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?