- Konu Sahibi hidennisko
-
- #33.341
Cok gecmis oksun canım Allah acil şifa versinKızlar oglum sabahtan beri küsüyor hastaneden biraz önce çıktık, serum verildi
Eve geldik gene kusmaya başladı
Ne yapacagım ben yaa
Viral dedi doktor ama nasıl geçecek bilmiyorum
Okadar yorgunum ve üzgünüm ki su an
Geçmiş olsun canım,çocuklar hasta oldu mu insanın içi eziliyorKızlar oglum sabahtan beri küsüyor hastaneden biraz önce çıktık, serum verildi
Ne yapacagım ben yaa
Kızlar ben geldim. 34 artı 4 gün itibarıyle bebeğimiz 3400 gram olmuş 38 haftayla uyumluymuş. Gelişimi iyiymiş. 37 ye dek durmasını istiyor Arda Bey. İstirahata devam dedi. Nst de sancı çıkmadı. Prolutonu kesti, clexan, elevit, osteocare, ferplexfole devam... Haftaya çarşambaya yine gel dedi doğum tarihini konuşmak için hem vajinal muayene yaparım dedi.(İlk kez bugün yalnızca karından baktı ve r. a. uzunluğunu ölçmedi.)Benden haberler böyle...Bu arada şiddetle hamilelere grip aşısı öneriyor. bebeğe de koruyuculuğu varmış. Bir de spinal epidural sezaryen olacağım...:)).
Kızlar oglum sabahtan beri küsüyor hastaneden biraz önce çıktık, serum verildi
Ne yapacagım ben yaa
Kızlar ben geldim. 34 artı 4 gün itibarıyle bebeğimiz 3400 gram olmuş 38 haftayla uyumluymuş. Gelişimi iyiymiş. 37 ye dek durmasını istiyor Arda Bey. İstirahata devam dedi. Nst de sancı çıkmadı. Prolutonu kesti, clexan, elevit, osteocare, ferplexfole devam... Haftaya çarşambaya yine gel dedi doğum tarihini konuşmak için hem vajinal muayene yaparım dedi.(İlk kez bugün yalnızca karından baktı ve r. a. uzunluğunu ölçmedi.)Benden haberler böyle...Bu arada şiddetle hamilelere grip aşısı öneriyor. bebeğe de koruyuculuğu varmış. Bir de spinal epidural sezaryen olacağım...:)).
chnb;Kızlar ben geldim. 34 artı 4 gün itibarıyle bebeğimiz 3400 gram olmuş 38 haftayla uyumluymuş. Gelişimi iyiymiş. 37 ye dek durmasını istiyor Arda Bey. İstirahata devam dedi. Nst de sancı çıkmadı. Prolutonu kesti, clexan, elevit, osteocare, ferplexfole devam... Haftaya çarşambaya yine gel dedi doğum tarihini konuşmak için hem vajinal muayene yaparım dedi.(İlk kez bugün yalnızca karından baktı ve r. a. uzunluğunu ölçmedi.)Benden haberler böyle...Bu arada şiddetle hamilelere grip aşısı öneriyor. bebeğe de koruyuculuğu varmış. Bir de spinal epidural sezaryen olacağım...:)).
kızlar merhaba chnb cnm çok sevindim senin adına artık yÜzdün kuyruğuna geldin hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim..bizimde dün işitme testimiz vardı çok şüküR ONUDA ATLATTIK SONUÇLAR İYİ BUGÜNDE AŞI OLDUK AMA BU NORMAL AŞILARDAN DEĞİL PRAMATÜrelere özel bağışıklık sistemini kuvetlendirmek için 5 doz vurulcakmışık her ay yani çok ağladı kuzucuklar 2gündür hastanede geçiyor güNÜMÜZ ÇOK YORULDUK ENFEKSİYON KAPICAKLAR DİE ÇOK KORKUYORUM.. BİRDE HİÇ UYKUMUZ YOK SÜREKLİ MIKIRDANIYORLAR DALIPTA 1 SAAT BİLE UYUMUYORLAR ACABA BİYERİMİ AĞRIYOR YOKSA NORMALMİ BU BİLMİYORUM...
Canım çok sevindim güzel haberlerle dönmüşsün,kız bu oğlan yumuk yumuk bişey olcak,bol bol mıncırırsınız artıkKızlar ben geldim. 34 artı 4 gün itibarıyle bebeğimiz 3400 gram olmuş 38 haftayla uyumluymuş. Gelişimi iyiymiş. 37 ye dek durmasını istiyor Arda Bey. İstirahata devam dedi. Nst de sancı çıkmadı. Prolutonu kesti, clexan, elevit, osteocare, ferplexfole devam... Haftaya çarşambaya yine gel dedi doğum tarihini konuşmak için hem vajinal muayene yaparım dedi.(İlk kez bugün yalnızca karından baktı ve r. a. uzunluğunu ölçmedi.)Benden haberler böyle...Bu arada şiddetle hamilelere grip aşısı öneriyor. bebeğe de koruyuculuğu varmış. Bir de spinal epidural sezaryen olacağım...:)).
amin tsk ederim arkadasımGeçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın.
maşallah 28 i gördün. bu kızımızda ablası gibi uslu uslu bekleyecek haftasını...
canım takvim yapsana kendine ve bilgilerin yok sanırım listeye yazdırsan nasıl olur?
evet yok bilgilerim belki sacma gelicek ama 2 hamileliğimdede ögrendiğim hafta takvim yapıp sürekli girerdim kk ya ve 2sinide 1hafta sonra kaybettim tekrar hamile kalmak nasip ederse Allah ara ara girerim yine ama bidaha takvim yapmıycam demiştim bazen özeniyorum ama elim gitmio yapmaya
yazmaz olur muyum? fırsat buldukça yazarım. Arkada güçlü bir kadro var merak etme...
Benden sonra sıra kime geliyor?
Arkadaşlarım kan yapsın diye 1 bardak nar suyu getirmiş.. Geçen biri nar zararlı diyordu. İçeyim mi? içmeyeyim mi?
Ne yapacagım ben yaa
maşallah 28 i gördün. bu kızımızda ablası gibi uslu uslu bekleyecek haftasını...
canım takvim yapsana kendine ve bilgilerin yok sanırım listeye yazdırsan nasıl olur?
yazmaz olur muyum? fırsat buldukça yazarım. Arkada güçlü bir kadro var merak etme...
Benden sonra sıra kime geliyor?
chnb;
süper maşallah...
canım o kullandığın şeyleri hangi aylarda başladın ve ne işe yarıyorlar banayazarmısın.
ben bugün pıhtılaşma sonuçlarını aldım
mthft c677t heterozigot çıkmış
heralde pıhtılaşma var demek..
yaren
aldım ismini çok sağol iyi dileklerin için... inşallah cemil beye kanım ısınır. rahim filimini çektirmeden mi gitsem çektirdikten sonramı bilmiyorum...
bu ara maddiyatta iyi değil. ev aldık kredi ödüyoruz bide kardeşimin düğünü var ayın 17 sinde bilezik alcam bu ay.... hem filmi hem muayeneyi veremem heralde 375 film+250 muayene bu ay beni dağıtır.
bu arada sen kaç ödüyorsun muayeneye sekreter bana250 dedi.
Chnbcim maaşallah arkadaşım.Bebişin topaç olmuş.Allahın izniyle az kaldı annesiyle kavuşmasına:) Grip aşısını hamileykenmi olmayı öneriyor.Bir sakıncası yokmuymuş acaba bizim için.Tetanoz aşısı konusunda farklı görüşler varya o açıdan dedim.
kızlar merhaba chnb cnm çok sevindim senin adına artık yÜzdün kuyruğuna geldin hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim..bizimde dün işitme testimiz vardı çok şüküR ONUDA ATLATTIK SONUÇLAR İYİ BUGÜNDE AŞI OLDUK AMA BU NORMAL AŞILARDAN DEĞİL PRAMATÜrelere özel bağışıklık sistemini kuvetlendirmek için 5 doz vurulcakmışık her ay yani çok ağladı kuzucuklar 2gündür hastanede geçiyor güNÜMÜZ ÇOK YORULDUK ENFEKSİYON KAPICAKLAR DİE ÇOK KORKUYORUM.. BİRDE HİÇ UYKUMUZ YOK SÜREKLİ MIKIRDANIYORLAR DALIPTA 1 SAAT BİLE UYUMUYORLAR ACABA BİYERİMİ AĞRIYOR YOKSA NORMALMİ BU BİLMİYORUM...
chnb;
süper maşallah...
canım o kullandığın şeyleri hangi aylarda başladın ve ne işe yarıyorlar banayazarmısın.
ben bugün pıhtılaşma sonuçlarını aldım
mthft c677t heterozigot çıkmış
heralde pıhtılaşma var demek..
yaren
aldım ismini çok sağol iyi dileklerin için... inşallah cemil beye kanım ısınır. rahim filimini çektirmeden mi gitsem çektirdikten sonramı bilmiyorum...
bu ara maddiyatta iyi değil. ev aldık kredi ödüyoruz bide kardeşimin düğünü var ayın 17 sinde bilezik alcam bu ay.... hem filmi hem muayeneyi veremem heralde 375 film+250 muayene bu ay beni dağıtır.
bu arada sen kaç ödüyorsun muayeneye sekreter bana250 dedi.
chnbcim masallah sana da kuzunada rabbim bizlerede nasip etsin insallah
canim senin kullandigin ilaclari ben ilk defa duydum bana
anlatirmisin canim ilaclarinin etkisini ne icin verildigini cok sevinirim
evet yok bilgilerim belki sacma gelicek ama 2 hamileliğimdede ögrendiğim hafta takvim yapıp sürekli girerdim kk ya ve 2sinide 1hafta sonra kaybettim tekrar hamile kalmak nasip ederse Allah ara ara girerim yine ama bidaha takvim yapmıycam demiştim bazen özeniyorum ama elim gitmio yapmaya
amin tsk ederim arkadası
ayy sorma arkadasım eşim ekmek almaya inmişti sabahın köründe elinde kafam kadar narlarla gelmezmi içim şişti ama sadece 2tane tanesinden yedim oda bitaraflarım şişmesin diye bidee güzellerdi sorma ama bende burda okudum zararlı diye içime şüphe düştü bikere napalım bebiş gelene kadar sabretcez
cok cok gecmiş olsun canım Allah acil sifa versin ogluna hersey tamamda bir anne için evladı hasta olup elinden bişey gelmemesi kadar kötü bişey olamaz atlatır inş
34+4 ve 3400 mü tütütü maasallah tosuncuk olmuş o annesibayramda gelirmi gelmezmi diye tedirgin olurken bak hersey yolunda cıkmıs grip asısını bende sorucam dr uma ama hadi yaptırdık hersene tekrarı gerekiomu ki asının hamilelik dısındada cok sık grip olmam ben tabi olmıycak anlamınada gelmez ama ikilemde kaldım
Sinemcim bebislerin için cok sevindim
Chnb ben senin son iki gidişinde haftaya doğuracağım diyeceksin diye bekledim
Ama masallah kuzun seni hiç üzmedi , zamanında gelecek inşallah
Canım çok sevindim güzel haberlerle dönmüşsün,kız bu oğlan yumuk yumuk bişey olcak,bol bol mıncırırsınız artık
Bu spinal sezeryan dediğin epiduralle aradaki fark ne bern hep karıştırıyorum
Bi dahaki ko ntrol 12 kasımda,o zamana aşı için geç olmaz mı ki,adam cebini vermiyor tarzı böyle((((
Sağlık ocağındaki hemşireyi aradım gelsin vursun aşıyı,çok bunaldım valla
Ne yapacagım ben yaa
canlarım hepinize teker teker teşekkür ederim inanın bu aralar çok doluym dügün telaşesi birde altaki gelinin babası öldü 45 yaşında kanserdi buraya giremezssem yazamazsam ksra bakmayın inanın vaktim olmyo 7 takıma bile ceza puanı veriyolar diye mecbur yazıyorm kendinize iyi bakın namazı kılığp karşı daireye gidicem dolma sarmaya yarın dügün yemegi var k.i.b işşallah pazaertesi bol bol konuşurz olrmu canlarım benimbu arada gidiyor kilolar
ayy metal cnm hayırlısıyla 28 geçsen hepimiz rahatlayacağız RABBİM yar ve yardıncın olsun
kadınların genel şikayeti kıyafetimiz olmaz genelde cnm hayırlı haberlerle gel dr inş
şaka bir yana önce kendin dr la görüş ama risk varsa dikkate et cnm
chnb
bu arada benim evdeki mantar için olan travacort muş.eşimi bugün ilaclarımı yazdırmak için saglık ocagına gönderdim dr a sor dedim travacort mu travazol mu diye oda travazol yazmıs cok tavsiye etmioruz ama en azından bu daha saflastırılmısmı herneyse bişey demiş geniş bir alana sürmesin sürekli kullanmasın yinede demiş
arkadaslar 3haftadır falan nasıl tarif etsem sag gögsümün altında yanık var gibimi mı desem açık yara var gibimi desem sanki üstüne tuz basarmıs gibi bi acı oluyo sızlama oluyo dr bebek yukarı cıkıo olur dedi ama içten gelen bi acı degilki kemiklerdende degil daha cok yüzeysel gibi yırtılıo gibi oluyo sanki cok rahatsız edio sizlerdede böle olan varmı:26:
bide normaldede midemden rahatsızım ama heleki bu günlerde sanki ne yersem yeyim içerde por çöz dökmüş gibi yanıo kaynıo agzıma gelio yemek yemekten sogudum resmen yemedende olmuo rennie duo kullanıorum ama banamısın demio bazen..önceden tableti bi çiğnerdim hemen gecerdi ama artık gecmio böle mide sikayeti yasayan varmı şastım ne yesem ne yapsam die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?