- Konu Sahibi hidennisko
-
- #33.361
Maşallah oğlunaKızlar ben geldim. 34 artı 4 gün itibarıyle bebeğimiz 3400 gram olmuş 38 haftayla uyumluymuş. Gelişimi iyiymiş. 37 ye dek durmasını istiyor Arda Bey. İstirahata devam dedi. Nst de sancı çıkmadı. Prolutonu kesti, clexan, elevit, osteocare, ferplexfole devam... Haftaya çarşambaya yine gel dedi doğum tarihini konuşmak için hem vajinal muayene yaparım dedi.(İlk kez bugün yalnızca karından baktı ve r. a. uzunluğunu ölçmedi.)Benden haberler böyle...Bu arada şiddetle hamilelere grip aşısı öneriyor. bebeğe de koruyuculuğu varmış. Bir de spinal epidural sezaryen olacağım...:)).
Chnb bende cok kötüyüm, refluden cok çekiyorum geceleri
Her gece gaviscon iciyorum
kızlar dr bana bu yöntemi dedi ama ben pıhtılaşma iğnesi oluyorum ve dr de biliyor
Allah razı olsun canım,içim rahatladı,kendi uyuz dr me bizzat ulaşamıyorum kiduyaydın gribi sordum aklıma tetanoz geldi öyle dedi. ol madem. uyuz hemşireye inat aile hekimine sormadan...
mumudihaba canım sağ ol. ben de az önce aralık annelerinden öğrendim...
Allah razı olsun canım,içim rahatladı,kendi uyuz dr me bizzat ulaşamıyorum ki
Onu sorucaktım ben de pıhtılaşma iğnesini doğumdan bi hafta önce falan keser herhalde dimi
Amin canım içini ferah tut sakın vesveselere aldanma..Canlar
Ben iki saatir bir hüzün kapladı içimi. Bir iki kere kasılmam oldu. İçim sıkıldı
Vesvese. Eşim yemek hazırlamak için gelmişti. Onu göndermek istemedim. Birşey olursa Dr gideriz diye.
Allahım sana sığındık. Hikmetini üzerimizden esirgeme. İçimizi ferah tut. Hamd olsun bu günümüze. Sonuna kadar
Ulaşmamızı hepimize nasip eyle.
Âmin
geçmiş olsun arkadasım..Kızlar oglum sabahtan beri küsüyor hastaneden biraz önce çıktık, serum verildi
Eve geldik gene kusmaya başladı
Ne yapacagım ben yaa
Viral dedi doktor ama nasıl geçecek bilmiyorum
Okadar yorgunum ve üzgünüm ki su an
Kızlar ben geldim. 34 artı 4 gün itibarıyle bebeğimiz 3400 gram olmuş 38 haftayla uyumluymuş. Gelişimi iyiymiş. 37 ye dek durmasını istiyor Arda Bey. İstirahata devam dedi. Nst de sancı çıkmadı. Prolutonu kesti, clexan, elevit, osteocare, ferplexfole devam... Haftaya çarşambaya yine gel dedi doğum tarihini konuşmak için hem vajinal muayene yaparım dedi.(İlk kez bugün yalnızca karından baktı ve r. a. uzunluğunu ölçmedi.)Benden haberler böyle...Bu arada şiddetle hamilelere grip aşısı öneriyor. bebeğe de koruyuculuğu varmış. Bir de spinal epidural sezaryen olacağım...:)).
mmery ol kurtul canım:)) sağ ol canım...
feryallllllllllll niye yazmıyorsun ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?