- Konu Sahibi hidennisko
-
- #33.381
Gelir gelmez bugun neler olmus bir goz attim
Ilk once ahmet arda ya kocamN bir masallah
Benim gordugum ikinci tosun pasa olucak
Bugunku dr kontrolum iyi gecti
Catlamayan yumurta ilaclarla erimis ve rahim iyi durumdaymis
Yarin adetimin 3. Gunu ve
1-6 arasi aksamlari 1 ad
6-9 arasi sabah aksam 1 ad ve sabahlari 10 unite lucrin
10-15 arasi sabah ogle aksam 1ad.estrofem (rahim tabakasini kalinlastirici hap kullanicam)
Ayin 15. De kontrol ve transfer tarihi belli olucak.
Insallah hersey bundan sonrada yolunda gider.
bu arada bende dr a grip asisini sordum.hamileliktede yapilabilecegini soyledi
Ama ben butun henuz hastalanmadan yaptirdim.
En azindan tedbir amacli ve icim rahat etti.
Benimde aklimda hep tetenoz asisi vardi ve zamani degil diye sormamistim.
bir sakincasi olmadigina sevindim
1-6 arasi aksamlari 1 ad
10-15 arasi sabah ogle aksam 1ad.estrofem (rahim tabakasini kalinlastirici hap kullanicam)
1-6 arasi aksamlari 1 ad
cnm dr kontrolünün iyi geçmesine sevindim inş. yüzün gülecek busefer sakın ama sakın stres yapma en büyük düşmanımız rahat olmaya çalış... osman hoca bi tedavi öncesi bana kafanı boşaltmadan sakın gelme dedi gerçekten stres çok büyük etken çok zor çok iyi anlıyorum seni ama sabır biraz ay sonu güzel haberi alıcaz inş.....
chnb canım ardanın aşırı gaz proglemi var sürekli ayaklarını karnına topluyor erkek çocuklarında daha çok oluyormuş gaz acaba kaç ay sürüyor bu durum?bu saatte ayaktayız mıkırdanıp duruyorlar.... ya bide bu akşam sol göğüsüm çok ağrıyor taş gibi oldu içi ve yanma yapıyor bugün hiç süt sağamadım acaba ondanmı oldu yoksa başka bişeymi var çok rahatsız ediyor beni kontrol ediyorum beze gibi bişey yok galiba elime gelen bişey olmadı ama bilmiyorum. alt kısmında bişey yok üst tarafı çok acıyor
Günaydın canlar.
Hamd olsun bir ayı daha bitirdik.
Yüce mevlam Kasım ayının sağlıkla huzurla sogunsuz
su gibi akıp geçmesini nasip eylesin.
Bu ayda doğum yapacak anneleriniz yavrularını sağlıkla kucaklarına
Almalarını nasip eylesin.
Anne olmak için çalışan canlara da gebelik nasip edeceği bir ay olsun.
Allahım sana sığındık. Bizleri ve yavrularımızı körü. Hikmetini esirgeme üzerimizden.
Âmin.
feryalcim guzel haberlerle gelmene cok sevinndim
rabbim emeklerinin karsiligini almayi bizede gormeyi nasip etsin:)
sinemcim anladigim kadariyla gun icinde sagmamissin ondan bence ne kadar cok emzirir veye sagarsan o kadar gohus agrin geciyo ve gohuslerin yumusuyo
rabbim kolaylik versin:)
metalcim sanada gunaydin canim amin insallah canim
benide uyku tutmadi bu gun gece bi uyumaya
calistim tam uykuya dalarken bi ciglikla uyandimki sorma gitsin
ilk defa oldu beni korkuttular allahtan nuskam ustumdeydi besmeleylen
ayetel kursu felek nas ihlas okudum zar zor uyudum canim bebislerimiz allaha emanet ..
duyaydın gribi sordum aklıma tetanoz geldi öyle dedi. ol madem. uyuz hemşireye inat aile hekimine sormadan...
mumudihaba canım sağ ol. ben de az önce aralık annelerinden öğrendim...
1-6 arasi aksamlari 1 ad
hidennisko canım gecmiş olsun ogluşuna biz cok şukur atlattık sayılır ama cok uzun surdu cok fena bir virus bu beni bile mahfetti
bilmiyorum iştah durumu nasıl ama bol bol sıvı vermeye çalış,Filiz 3 gun hic bir sey yememişti sadece sıvı aldı.Antibiyotiksiz gecmiyor bu meret hala başlanmadıysa başlat bence .Filizi daha en başında doktora gotrudugumde ateşi var dedim ve antibiyotik başlatmak istedim ama doktorum gerek yok dedi,24 saat icinde kan kusar halde ve ateş duşurucuye ragmen 39 derece ateşle acildeydikeger bir cocukta ateş varsa bu ateşi de yapan bir enfeksiyon soz konusudur ve benim kaba mantıgıma gore de antibiyotik gerekir neden bazen doktorlar bunu recete etmekten sakınıyor anlamıyorum,sonuc itibariyle sadece antibiyotik degil daha 4 çeşit şurup icmek zorunda kalıyor cok ilerledigi icin.Ben şahsen erken evrede antibiyotik verilmesi taraftarıyım,ilerledikten sonra benim yavruma cekilen bir rontgenin verdigi zararı omru boyunca aldıgı antibiyotik vermez.Oh arada ben de icimi doktum galiba.Cok yorgunsundur canım kıyamam,kendini de koruman lazım ama ne mumkun Allah tez zamanda şifalar versin butun kuzucuklara.
Chnbcim sen şimdimi olacaksın grip aşısını.Ben daha önce hiç olmadım.Nasıl oluyor?
Anladım canım benim migdemde rahatsızlıkta yok sadece gecen hafta dışardan yemiştim o zaman yanma olmüstu off normalmi anlamadımeylülgülü canım hatırlamıyorum sanki hep aşağıda gibi. ama 25 te reflü başladı sanırım o aralar çıktı...
sağ ol canım...
kızlar dr bana bu yöntemi dedi ama ben pıhtılaşma iğnesi oluyorum ve dr de biliyor
Kızlar ben geldim. 34 artı 4 gün itibarıyle bebeğimiz 3400 gram olmuş 38 haftayla uyumluymuş. Gelişimi iyiymiş. 37 ye dek durmasını istiyor Arda Bey. İstirahata devam dedi. Nst de sancı çıkmadı. Prolutonu kesti, clexan, elevit, osteocare, ferplexfole devam... Haftaya çarşambaya yine gel dedi doğum tarihini konuşmak için hem vajinal muayene yaparım dedi.(İlk kez bugün yalnızca karından baktı ve r. a. uzunluğunu ölçmedi.)Benden haberler böyle...Bu arada şiddetle hamilelere grip aşısı öneriyor. bebeğe de koruyuculuğu varmış. Bir de spinal epidural sezaryen olacağım...:)).
kızlar merhaba chnb cnm çok sevindim senin adına artık yÜzdün kuyruğuna geldin hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim..bizimde dün işitme testimiz vardı çok şüküR ONUDA ATLATTIK SONUÇLAR İYİ BUGÜNDE AŞI OLDUK AMA BU NORMAL AŞILARDAN DEĞİL PRAMATÜrelere özel bağışıklık sistemini kuvetlendirmek için 5 doz vurulcakmışık her ay yani çok ağladı kuzucuklar 2gündür hastanede geçiyor güNÜMÜZ ÇOK YORULDUK ENFEKSİYON KAPICAKLAR DİE ÇOK KORKUYORUM.. BİRDE HİÇ UYKUMUZ YOK SÜREKLİ MIKIRDANIYORLAR DALIPTA 1 SAAT BİLE UYUMUYORLAR ACABA BİYERİMİ AĞRIYOR YOKSA NORMALMİ BU BİLMİYORUM...
cnm dr kontrolünün iyi geçmesine sevindim inş. yüzün gülecek busefer sakın ama sakın stres yapma en büyük düşmanımız rahat olmaya çalış... osman hoca bi tedavi öncesi bana kafanı boşaltmadan sakın gelme dedi gerçekten stres çok büyük etken çok zor çok iyi anlıyorum seni ama sabır biraz ay sonu güzel haberi alıcaz inş.....
chnb canım ardanın aşırı gaz proglemi var sürekli ayaklarını karnına topluyor erkek çocuklarında daha çok oluyormuş gaz acaba kaç ay sürüyor bu durum?bu saatte ayaktayız mıkırdanıp duruyorlar.... ya bide bu akşam sol göğüsüm çok ağrıyor taş gibi oldu içi ve yanma yapıyor bugün hiç süt sağamadım acaba ondanmı oldu yoksa başka bişeymi var çok rahatsız ediyor beni kontrol ediyorum beze gibi bişey yok galiba elime gelen bişey olmadı ama bilmiyorum. alt kısmında bişey yok üst tarafı çok acıyor
Hadi hayırlısı Feryalcim.Allahım rast getirsin inşallah.Grip aşısı olmuşsun sende.Nasıl oluyor ateş falan yapıyormu?Sağlık ocaklarındamı yapıyorlar?Ne kadar süre koruyor?Ben daha önce hiç olmadım ondan soruyorum canım.
cok gecmis olsun sana..
benim daha bebek düsünmeden belliydi doktorum cok temkinli davrandi o yuzden..rahim ameliyati oldum septum vardi bende rahimde perde
12. haftada rahim agzina bakilacak dedi ve bakildi dikis gerekli dedi
hemen dikis atildi,simdi rahim kasilmalarini engelleyen ilac kullaniyorum ve her ay penisilin vuruluyorum.19. haftaya girdim,insallah saglikla alirim bebegimi
bu arada düsünürsen doktorumun isminide veririm cok iyi bir doktor
canım büyük geçmiş olsun sana ama ben senın kadar şanslı olamadım.hiçbişey yokken gayet herşey yolunda giderken 1gun onceden doktor kontrolunden gecmıs ve cok ıyı gidiyoruz derken 1 gun sonnrası yarım saat ıcınde rahım acılmıs buyuk bır sancı ıle gıttım hastaneye yatıs yaptılar 3 gun serum ılaclarla sancıyı durdurmaya calıstılar ama nafıle bebeklerım yasıyordu kesem patlamamıstı ama patlamak uzereydı mecburen normal doğumla bebeklerımı canlı aldılar yasama olasılıkları hiç yoktu daha 20 gun oldu ıcım acıyor sabrım üstesinden gelırsın dıyor rabbime sığınıyorum ama bazen cok sert vuruyor göz yaslarım hayaller yerle yeksan oldu 5 sene sonra gelen mutluluk ve anne olma sevıncı yarıda kaldı bebeklerımın biri kız biri erkekti görmek istedim dokundum sevdim.kısada olsa guzeldı 20 haftam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?