Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
FEryalcim cok sevindim haberlerine, seni cok moralli ve pozitif görüyorum
İnşallah hersey güzel olacak

Insallah canim benim
Benim icinde burda hamile kalmayi bekliyenler bir bir gun sayanlar icinde hersey guzel olur
rabbim kimsenin emeklerini karsiliksiz birakmaz insallah
Maddiyat bir yana manevi cok buyuk emek veriliyor cunku

Canım çok geçmiş olsun,topiğimizde seninle aynı kaderi paylaşan başta ben olmak üzere çok arkadaşımız var,hatta daha fazla kayıp vererek teşhisi geç konanlarımız var,Allah bir daha aynı acıyı yaşatmasdın ve beterinden saklasın...şimdi acın çok taze,seni en iyi bizler anlarız,zamanla acın hafifliyor yeni bebeklere umutlanıyorsun..ama öncelikle acını yaşa bitir ve önüne bak..ne gerekiyorsa tahlil yaptır..yeni yoluna öyle başla

Topiğimiz uzun ama biraz inceleme fırsatı bulursan değişik öykülere rastlayacaksın,ve başarı öykülerine de...umudunu kaybetme

Sonunda kurtuldun bu aşı derinden darısı 2. Doza hızını alamayip grip asisida olcan tabiki doktoruna sor onaylarsa yaptır
Ben yaptırmayı düşünmüyorum her yerim delik deşik oldu bugün

Sonunda kurtuldun bu aşı derinden darısı 2. Doza hızını alamayip grip asisida olcan tabiki doktoruna sor onaylarsa yaptır
Ben yaptırmayı düşünmüyorum her yerim delik deşik oldu bugün
Evet kurtuldum,bisonraki aşı krizi 3 aralıkta ben her sene grip olurum ağır da geçir.rim ondan sorcam bakalım grip aşısını da..
Haklısın delik deşik olduk,karnımda insülin,bacağımda kan sulandırıcı,kabamda penisilin ve proluton,kolumuza da tetanozu vurdurduk tam olduk

Kızlar sanırım grip aşısı hamile kadınlarda bebeğin de bağışıklık kazanması için oneriliyormus
Normalde ben grip olmam ama bebiskom bağışıklık kazansın diye vurdursam mı?
Arda beyle bu konuyu konuşan oldu mu?
Unutmazsam bende cmt. Si soracağım

chnb arda beye danışarak grip aşısını oldu canım,hatta Arda bey şiddetle tavsiye ediyormuş
bence ol aşını
tamamen iyileşince Filizle beraber olmayı duşunuyorum,gerci hic grip olmadan aşıyı olmak daha saglıklıymış ama biz dakka bir gol bir sezonu agır bir griple actık yapacak bir sey yok

acaba aşı anne sutuyle geciyor mu :44:

allah yardımcın olsun senin de ynı kaderi yaşyan herkesin de insulin hariç hepsini ben de oluyodum bir de tüp bebek ilaçları bukadar ilaç yiyoz vücudumuza inşallah bi hasar bırakmıyodur emekleriniz boşa gitmez inşallah arkadaşım

Canım öncelikle geçmiş olsun.
Yüce mevlam bir daha böyle acı yaşatmasın.
Allahım sana sığındık.

Canım hadi geçmiş olsun.
Allah yardımcın olsun.

teşekkür ederim canım, sizlere takılıyorum bende birkaç gün giremedim bayramda gelen giden olunca acaba bana yazan olmuşmudur, diye bakınca kimseyi göremedim, herkes kendi çabasında ne yapsın bende her zaman vakit ayıramıyorum sonuçta, ayrı olsakta kalplerimiz bir biliyoruz..

uslu uslu yatsın yerinde bencede aklı varsa şimdi gelmesin, ekmek elden su gölden yiyip içip yatıyor, yoksa burda zaman zaman hizmette aksama olabilir..

Şimdi nasıl oldunuz? Tamamen atlatabildiniz mı?
Grip aşısı niyeyse beni hep korkutur, sanki durup dururken mikroba davetiye çıkarmak gibi geliyor
Eczanelerden alınıp saglik ocaklarında mı vurduruluyor grip aşısı ?

maşallah bebişine, zor günler geride kaldı canım,Rabbimin bu günlerine çok şükür, geriye sağsalim kucağına almak kaldı....

bende aynı ödüyorum canım, aylık 250tl.. ay içinde kaç kere gitsen farketmiyor, rahim filmini isterse çektir sende, belki sana gerek görmez..

yanma normal canım bence. evet 39 da bile doğsa 1 hafta ekleniyormuş. yasa meclise sunulmuştu 6 ay izin. sonuç var mı?

canım epidural sezaryenle spinal epidural arasındaki farkı bilmiyorum ama ben epidural oldum ve son güne kadar kan sulandırıcı oldum sezaryenim ani olduğu için ameliyat öcesi de sordulr en son dün oldum dedim..

bana arda bey serklajdan bir gün öncesi kesmişti bu sezaryende önceki gün kes dedi. ama bu kombine anesteziyi bilmiyorum...

sağ ol canım o kişneme oğlumda vardı çok çektim:))

iyi yaptırmışsın canım...aşıyı götürürsen yapar sağlık ocağı da bence... biz önceden öyle yaptık...

hadi geçmiş olsun...

başın sağ olsun canım. buradabirçoğumuz benzer şeyler yaşadık çok zor. Allah bir daha yaşatmasın. tüm tetkiklerini yaptır mümkünse özel sağlık sigortası yaptır şiddetle tavsiye ederim...

evet twiterında önermiş dün sordum bebeği de koruyormuş yaptır dedi. aldık aşıyı akşam görümcem yapacak...

uslu uslu yatsın yerinde bencede aklı varsa şimdi gelmesin, ekmek elden su gölden yiyip içip yatıyor, yoksa burda zaman zaman hizmette aksama olabilir..

he, he... bence de dursun ablası gibi hatta 40 haftaya kadar:))

maşallah bebişine, zor günler geride kaldı canım,Rabbimin bu günlerine çok şükür, geriye sağsalim kucağına almak kaldı....

Amin... Allah herkese en az bu haftayı nasip etsin.

prenslerim ne yaptı acaba?

Nasılsınız ? Az önce dr Arda Lembet in sekreteriyle görüştüm. Serklajın 9.bin lira olduğunu söyledi kulaklarıma inanamadım.Gebeliğimi de takip etmesini istediğimi söyledim.Doğum fiyatını hiç söylemeyim

Gebeliğimi takip edecek,serklajımı yapacak doktor arıyorum çalışan memurum ama sigortamız iyi bir yerde işlem için yetersiz özel sağlık sigortasımı yaptırsam bilemiyorum

Saka mı bu?
Dogum ücreti gibi,
Dışarıdan gelen hastalara verilen fiyat mı acaba?
Çünkü benim amniyodan hastası oldugum için 1800 mü 1700 mü ne aldılar
Normalde 2500 mus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…