- Konu Sahibi hidennisko
-
- #33.401
FEryalcim cok sevindim haberlerine, seni cok moralli ve pozitif görüyorum
İnşallah hersey güzel olacak
canım büyük geçmiş olsun sana ama ben senın kadar şanslı olamadım.hiçbişey yokken gayet herşey yolunda giderken 1gun onceden doktor kontrolunden gecmıs ve cok ıyı gidiyoruz derken 1 gun sonnrası yarım saat ıcınde rahım acılmıs buyuk bır sancı ıle gıttım hastaneye yatıs yaptılar 3 gun serum ılaclarla sancıyı durdurmaya calıstılar ama nafıle bebeklerım yasıyordu kesem patlamamıstı ama patlamak uzereydı mecburen normal doğumla bebeklerımı canlı aldılar yasama olasılıkları hiç yoktu daha 20 gun oldu ıcım acıyor sabrım üstesinden gelırsın dıyor rabbime sığınıyorum ama bazen cok sert vuruyor göz yaslarım hayaller yerle yeksan oldu 5 sene sonra gelen mutluluk ve anne olma sevıncı yarıda kaldı bebeklerımın biri kız biri erkekti görmek istedim dokundum sevdim.kısada olsa guzeldı 20 haftam
Sonunda kurtuldun bu aşı derinden darısı 2. Doza hızını alamayip grip asisida olcan tabiki doktoruna sor onaylarsa yaptırOlay olay flaş flaş
Tetanoz aşısı oldum,grip aşısını da olmayı düşünüyorum ama dr ye gidince yine de bi danışayım sormadan yaptırmayayım diyorum
Bilmeyenlere anlatayım son 8 senedir hep grip aşısı olurum ben,bazen ağrır kolum bazen de ağrımaz,aczane hep arada burun akınrısı olabilir der ama hiç olmadı benim,psikolojik mi yoksa gerçekten işe yarıyor mu bilmem ama 2008 yılında istanbulda göreve başladığımda aşı olmamıştım ve ben her hafta hastaydım,tabi iklim değişikliğinin,çalıştığım okulda kalorifetin yanmamasının ve okulun çok ama çok tozlu olup beni faranjit yapmasının etkisi de vardır muhakkak..
Evet kurtuldum,bisonraki aşı krizi 3 aralıktaSonunda kurtuldun bu aşı derinden darısı 2. Doza hızını alamayip grip asisida olcan tabiki doktoruna sor onaylarsa yaptır
Ben yaptırmayı düşünmüyorum her yerim delik deşik oldu bugün
Kızlar sanırım grip aşısı hamile kadınlarda bebeğin de bağışıklık kazanması için oneriliyormus
Normalde ben grip olmamama bebiskom bağışıklık kazansın diye vurdursam mı?
Arda beyle bu konuyu konuşan oldu mu?
Unutmazsam bende cmt. Si soracağım
Evet kurtuldum,bisonraki aşı krizi 3 aralıktaben her sene grip olurum ağır da geçir.rim ondan sorcam bakalım grip aşısını da..
Haklısın delik deşik olduk,karnımda insülin,bacağımda kan sulandırıcı,kabamda penisilin ve proluton,kolumuza da tetanozu vurdurduk tam olduk
canım büyük geçmiş olsun sana ama ben senın kadar şanslı olamadım.hiçbişey yokken gayet herşey yolunda giderken 1gun onceden doktor kontrolunden gecmıs ve cok ıyı gidiyoruz derken 1 gun sonnrası yarım saat ıcınde rahım acılmıs buyuk bır sancı ıle gıttım hastaneye yatıs yaptılar 3 gun serum ılaclarla sancıyı durdurmaya calıstılar ama nafıle bebeklerım yasıyordu kesem patlamamıstı ama patlamak uzereydı mecburen normal doğumla bebeklerımı canlı aldılar yasama olasılıkları hiç yoktu daha 20 gun oldu ıcım acıyor sabrım üstesinden gelırsın dıyor rabbime sığınıyorum ama bazen cok sert vuruyor göz yaslarım hayaller yerle yeksan oldu 5 sene sonra gelen mutluluk ve anne olma sevıncı yarıda kaldı bebeklerımın biri kız biri erkekti görmek istedim dokundum sevdim.kısada olsa guzeldı 20 haftam
Evet kurtuldum,bisonraki aşı krizi 3 aralıktaben her sene grip olurum ağır da geçir.rim ondan sorcam bakalım grip aşısını da..
Haklısın delik deşik olduk,karnımda insülin,bacağımda kan sulandırıcı,kabamda penisilin ve proluton,kolumuza da tetanozu vurdurduk tam olduk
Canım benim ben hep buradayım inin ben merak ettim. Sabah çok erken uysndığımdan saat22 den sonra tabi ben giremiyorum.
Nasılsın canım hatta gecrn gün geçmişe bakıp kaçıncı haftaya girdiğini baktım.
Maşallah iyi haberlerine sevindim. Yüce mevlam daim etsin.
maşallah 28 i gördün. bu kızımızda ablası gibi uslu uslu bekleyecek haftasını...
canım takvim yapsana kendine ve bilgilerin yok sanırım listeye yazdırsan nasıl olur?
yazmaz olur muyum? fırsat buldukça yazarım. Arkada güçlü bir kadro var merak etme...
Benden sonra sıra kime geliyor?
chnb arda beye danışarak grip aşısını oldu canım,hatta Arda bey şiddetle tavsiye ediyormuş
bence ol aşını
tamamen iyileşince Filizle beraber olmayı duşunuyorum,gerci hic grip olmadan aşıyı olmak daha saglıklıymış ama biz dakka bir gol bir sezonu agır bir griple actık yapacak bir sey yok
acaba aşı anne sutuyle geciyor mu :44:
Kızlar ben geldim. 34 artı 4 gün itibarıyle bebeğimiz 3400 gram olmuş 38 haftayla uyumluymuş. Gelişimi iyiymiş. 37 ye dek durmasını istiyor Arda Bey. İstirahata devam dedi. Nst de sancı çıkmadı. Prolutonu kesti, clexan, elevit, osteocare, ferplexfole devam... Haftaya çarşambaya yine gel dedi doğum tarihini konuşmak için hem vajinal muayene yaparım dedi.(İlk kez bugün yalnızca karından baktı ve r. a. uzunluğunu ölçmedi.)Benden haberler böyle...Bu arada şiddetle hamilelere grip aşısı öneriyor. bebeğe de koruyuculuğu varmış. Bir de spinal epidural sezaryen olacağım...:)).
uslu uslu yatsın yerinde bencede aklı varsa şimdi gelmesin, ekmek elden su gölden yiyip içip yatıyor, yoksa burda zaman zaman hizmette aksama olabilir..
chnb;
süper maşallah...
canım o kullandığın şeyleri hangi aylarda başladın ve ne işe yarıyorlar banayazarmısın.
ben bugün pıhtılaşma sonuçlarını aldım
mthft c677t heterozigot çıkmış
heralde pıhtılaşma var demek..
yaren
aldım ismini çok sağol iyi dileklerin için... inşallah cemil beye kanım ısınır. rahim filimini çektirmeden mi gitsem çektirdikten sonramı bilmiyorum...
bu ara maddiyatta iyi değil. ev aldık kredi ödüyoruz bide kardeşimin düğünü var ayın 17 sinde bilezik alcam bu ay.... hem filmi hem muayeneyi veremem heralde 375 film+250 muayene bu ay beni dağıtır.
bu arada sen kaç ödüyorsun muayeneye sekreter bana250 dedi.
Anladım canım benim migdemde rahatsızlıkta yok sadece gecen hafta dışardan yemiştim o zaman yanma olmüstu off normalmi anlamadım
Belki bilmeyenler vardır diye yeni ogrendig bı bilgiyi paylaşmak istiyorum başka bı topikte okudum dogum oncesi 8 haftalik izin veriliyorya 8. Hafta dolmadan dogurdugmuzda kalan günler yanıyordu artık yanmıyormuş kalan günleri dogum sonrasına aktarabiliyormusuz haberiniz olsun
canım epidural sezaryenle spinal epidural arasındaki farkı bilmiyorum ama ben epidural oldum ve son güne kadar kan sulandırıcı oldum sezaryenim ani olduğu için ameliyat öcesi de sordulr en son dün oldum dedim..
harikasınız canım maşallah size,cok guzel olacak hersey inşallah
gaz sıkıntısı canım,Filiz de oyleydi surekli ıkınır kişnerdi icim giderdi
sagmadıgın icin beze oluşmuş canım mutlaka sag,mastite donebiliri ve sutun de sagmadıkca azalır.Fırsatın yoktur tahmin ediyorum ama az da olsa sagıp boşalt memelerini ve banyoda sıcak duşun altında dur durabildigin kadar dagıt o yumruyu masajla
feryalimmmm canım arkadaşim herşey cok guzel olacak Allah´ın izniyle
Bende yillarca karsiydim ve hic yaptirmamistim.
Ama bu sene baya bir agir geciriyor herkes ve ciddi bir salgin var
nakil sirasinda yakalanirsam diye cok korkuyordum
Dun dr da yaptir deyince eczanede yaptirdim
Saglik ocaklari yapiyormu bilmiyorum koruma suresiyle ilgili bir bilgim yok ama kisi atlatsak yeter
Ates veya herhangi bir sikinti yasamadim sadece kolumda biraz agri var ama oda onemli degil
sende yaptir bence hic hastalanmadan yaptirmak daha dogruymus eczaci dedi
Olay olay flaş flaş
Tetanoz aşısı oldum,grip aşısını da olmayı düşünüyorum ama dr ye gidince yine de bi danışayım sormadan yaptırmayayım diyorum
Bilmeyenlere anlatayım son 8 senedir hep grip aşısı olurum ben,bazen ağrır kolum bazen de ağrımaz,aczane hep arada burun akınrısı olabilir der ama hiç olmadı benim,psikolojik mi yoksa gerçekten işe yarıyor mu bilmem ama 2008 yılında istanbulda göreve başladığımda aşı olmamıştım ve ben her hafta hastaydım,tabi iklim değişikliğinin,çalıştığım okulda kalorifetin yanmamasının ve okulun çok ama çok tozlu olup beni faranjit yapmasının etkisi de vardır muhakkak..
Kızlar sanırım grip aşısı hamile kadınlarda bebeğin de bağışıklık kazanması için oneriliyormus
Normalde ben grip olmamama bebiskom bağışıklık kazansın diye vurdursam mı?
Arda beyle bu konuyu konuşan oldu mu?
Unutmazsam bende cmt. Si soracağım
uslu uslu yatsın yerinde bencede aklı varsa şimdi gelmesin, ekmek elden su gölden yiyip içip yatıyor, yoksa burda zaman zaman hizmette aksama olabilir..
maşallah bebişine, zor günler geride kaldı canım,Rabbimin bu günlerine çok şükür, geriye sağsalim kucağına almak kaldı....
Nasılsınız ? Az önce dr Arda Lembet in sekreteriyle görüştüm. Serklajın 9.bin lira olduğunu söyledi kulaklarıma inanamadım.Gebeliğimi de takip etmesini istediğimi söyledim.Doğum fiyatını hiç söylemeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?