- Konu Sahibi hidennisko
-
- #33.421
Gebeliğimi takip edecek,serklajımı yapacak doktor arıyorum çalışan memurum ama sigortamız iyi bir yerde işlem için yetersiz özel sağlık sigortasımı yaptırsam bilemiyorum
Saka mı bu?
Dogum ücreti gibi,
Dışarıdan gelen hastalara verilen fiyat mı acaba?
Çünkü benim amniyodan hastası oldugum için 1800 mü 1700 mü ne aldılar
Normalde 2500 mus
Ben ilk bebeğimde Hüseyin mutlu yapmıştı, ozel gaziosmanpaşa hastanesinde çalışıyor, maya klinik diye bir kliniği var
Hastanesi sigorta ile anlaşmalı, tavsiye ederim
Ben ilk bebeğimde Hüseyin mutlu yapmıştı, ozel gaziosmanpaşa hastanesinde çalışıyor, maya klinik diye bir kliniği var
Bence bu fiyatta bı yanlışlık var okadar değildir ona serklaj yaptıran arkadaslar var o kadar verdiklerini sanmıyorumNasılsınız ? Az önce dr Arda Lembet in sekreteriyle görüştüm. Serklajın 9.bin lira olduğunu söyledi kulaklarıma inanamadım.Gebeliğimi de takip etmesini istediğimi söyledim.Doğum fiyatını hiç söylemeyim
Nasılsınız ? Az önce dr Arda Lembet in sekreteriyle görüştüm. Serklajın 9.bin lira olduğunu söyledi kulaklarıma inanamadım.Gebeliğimi de takip etmesini istediğimi söyledim.Doğum fiyatını hiç söylemeyim
Nasılsınız ? Az önce dr Arda Lembet in sekreteriyle görüştüm. Serklajın 9.bin lira olduğunu söyledi kulaklarıma inanamadım.Gebeliğimi de takip etmesini istediğimi söyledim.Doğum fiyatını hiç söylemeyim
Daha karar çıkmadı bu ay sonu netlesir diyolar ama pek umudum yok nette imza toplanıyordu attım imzamı sizde atın belki bı faydası olur Doğum İzninin Uzatılmasını İstiyoruz İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com
Sekreteri serap hanımla görüştüm bende ne ye uğradığımı şaşırdım.Doktor beni görmedi telefonda fiyat bilgisi aldım.Çünkü sırf Arda bey yapsın diye hastaneye özel sağlık sigortası yaptıracağım bende anlamadım gitti.
Adı altında serklajdan itibaren doğuma kadar bir başlık altında madde madde arkadaşlar yaşadıklarını ve biz yeni bu operasyonu geçireceklere birikimlerini özetleme imkanları olur mu acaba?
Ne dersiniz öyle bir başlık yapalım mı ?
Bence bu fiyatta bı yanlışlık var okadar değildir ona serklaj yaptıran arkadaslar var o kadar verdiklerini sanmıyorum
Sen ne için rahim filmi çektireceksin arkadaşım?375 tl anestezisiz fiyatımı?
sağ ol canım...evet canım hamileyken öneriyor. bebeği de koruyormuş malum kış bebeği benim ve kalabalıkta olacak... ha tetanozu da sordum erken doğumla alakası yokmuş 10 yıl içinde olmuşsun 10 yıl koruyuculuğu varmış...
sağ ol canım. bebişler de gaz sıkıntısı olabilir benim oğlan da öyleydi hatta at kişnemesi gibi bir ses çıkarırdı...
Teşekkür ederim canım...
folbiol, coraspin, apicobal: gebelik öncesi
elevit, clexan 0.6 kan sulandırıcı, proluton depot, progestan 12. haftaya dek
elevit, clexan 0.6 kan sulandırıcı, proluton depot 24. haftaya dek
elevit, clexan 0.6 kan sulandırıcı, proluton depot, mağnezyum pozitive 28 e dek
elevit, clexan 0.6 kan sulandırıcı, proluton depot,mağnezyum pozitive, osteocare 34 e dek
şu an:
elevit, clexan 0.6 kan sulandırıcı,osteocare(mağnezyum, d vitamini, calsiyum, çinko), ferplexfol(kan için)
sende de pıhtılaşma var ama heterozigot olması iyi. gerçi senin protein s in de düşük. sen de iğne kullanacaksın her gün...
bence rahim filmini çektir... muayene de uygun hiç zam gelmemiş. geçen sene ağustosta da 250 tl idi...
yazdım canım. sağ ol...
rahim filmini istiyorumda para lazım işte... artık önümüzdeki ay çektiricem aralığın ilk haftasına denk geliyor...
sende öğretmensin bilirsin ilk hafta ekders parasıyla.....
çektirmeden gidicem ama doktora kasımın sonuna doğru...
adet olmadım onu dert ediyorum kaç gündür... 33 gün bugün.... kasığım belim ağrıyor ama....
korunuyorsun di mi?:))
rahim filmini istiyorumda para lazım işte... artık önümüzdeki ay çektiricem aralığın ilk haftasına denk geliyor...
sende öğretmensin bilirsin ilk hafta ekders parasıyla.....
çektirmeden gidicem ama doktora kasımın sonuna doğru...
adet olmadım onu dert ediyorum kaç gündür... 33 gün bugün.... kasığım belim ağrıyor ama....
chnb arda beye danışarak grip aşısını oldu canım,hatta Arda bey şiddetle tavsiye ediyormuş
bence ol aşını
tamamen iyileşince Filizle beraber olmayı duşunuyorum,gerci hic grip olmadan aşıyı olmak daha saglıklıymış ama biz dakka bir gol bir sezonu agır bir griple actık yapacak bir sey yok
acaba aşı anne sutuyle geciyor mu :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?