Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Gebeliğimi takip edecek,serklajımı yapacak doktor arıyorum çalışan memurum ama sigortamız iyi bir yerde işlem için yetersiz özel sağlık sigortasımı yaptırsam bilemiyorum

Ben ilk bebeğimde Hüseyin mutlu yapmıştı, ozel gaziosmanpaşa hastanesinde çalışıyor, maya klinik diye bir kliniği var
Hastanesi sigorta ile anlaşmalı, tavsiye ederim

Saka mı bu?
Dogum ücreti gibi,
Dışarıdan gelen hastalara verilen fiyat mı acaba?
Çünkü benim amniyodan hastası oldugum için 1800 mü 1700 mü ne aldılar
Normalde 2500 mus

Sekreteri serap hanımla görüştüm bende ne ye uğradığımı şaşırdım.Doktor beni görmedi telefonda fiyat bilgisi aldım.Çünkü sırf Arda bey yapsın diye hastaneye özel sağlık sigortası yaptıracağım bende anlamadım gitti.

Ben ilk bebeğimde Hüseyin mutlu yapmıştı, ozel gaziosmanpaşa hastanesinde çalışıyor, maya klinik diye bir kliniği var

Teşekkür ederim arkadaşım ,gelecek ay tüp bebek yapıcaz. Bu arada geçirdiğim ameliyatlar yüzünden serklaj şart deniyor .Serklajı yapacak ve gebeliğmide takip edecek birini arıyorum ama çıldırmak üzereyim .Bir senedir başka sıkıntılardan doktor doktor geziyorum 5 defa biyopsidir kolposkppidir konizasyondur histeroskpapi yapışıklık vs vs derken artık kafayı yiyecek duruma geldim.Bebek olacak olmaya da bu sefer psikolojim gidecek

Ben Arda Beye gitmek istiyorum aslında evimede yakın gebeliğni de Arda Bey mi takip ediyor.Sanırım Serklajı yaptım bitti demekle olmuyor iyi bir şekilde de takib gerekiyor değil mi*Neler yaşıyorsunıuz bu süreçte keşke bir yerlerde oturup yüz yüze konuşabilsek yada bunu yaşayan birinin sesini duysam çıldıracağım ne olacak ne yapacağım bilmiyorum. sizlerden farklı olarakta şöyle bir korkuyu daha yoğun yaşıyorum ben özel eğitim uzmanıyım ve hep problemli çocuklarla çalışıyorum erken doğum riskleri vs vs benii daha da çok tedirgin ediyor.Benim özelden mesaj atma hakkım yok ama bana özelden bilgi vermek te isterseniz sevinirim

Bence bu fiyatta bı yanlışlık var okadar değildir ona serklaj yaptıran arkadaslar var o kadar verdiklerini sanmıyorum

Bu ne yahu,yanında da yapılmış doğmuş bebek mi veriyorlar

Adı altında serklajdan itibaren doğuma kadar bir başlık altında madde madde arkadaşlar yaşadıklarını ve biz yeni bu operasyonu geçireceklere birikimlerini özetleme imkanları olur mu acaba?
Ne dersiniz öyle bir başlık yapalım mı ?

Canım sen nereyi aradın

Femical aradınmı. Fiyat normal seklaj fiyatı değil. Abdominal seklaj fiyatı sanırım.
Birde önce gidip bir muayene ol. Hastası olunca özellikle Femical de yardımcı olmsya çalışıyorlar.

attım canım inşallah geçer yasa...

yok canım ya... kesinlikle değil. bence femicale mail at yanlışlık var memorialde arayana 1800 diyorlar sanırım 2500 tl de yatış için . bu fiyatlar özel sigortasız ve normal serklaj için...

canım bir de bence tedavi öncesi dr ile görüş mail at femicale genelde maille ya da arayarak dönüyor...

mantıklı canım...

Bence bu fiyatta bı yanlışlık var okadar değildir ona serklaj yaptıran arkadaslar var o kadar verdiklerini sanmıyorum

Ben tekrar aradım muhasebeyle konuştum Arda Beyle konuşup bana tekrar bilgi verecekler ben de yanlış bir bilgi vermek istemem ama bana söylenen rakam buydu inşallah böyle değildirde ben de Arda Beye gidebilirim.Bu arada özel sağlık sigortası yaptırıcam en azından muayene ücretlerinde indim olur bana döndüklerinde size hemen bilgi verecem

Ard bey mesaj yazmıştım grip aşısı hakkında benim haftam ve durumunda ne tavsiye edersiniz diye.
Kesinlikle yaptırın diye cevap yazmış.

rahim filmini istiyorumda para lazım işte... artık önümüzdeki ay çektiricem aralığın ilk haftasına denk geliyor...
sende öğretmensin bilirsin ilk hafta ekders parasıyla.....

çektirmeden gidicem ama doktora kasımın sonuna doğru...
adet olmadım onu dert ediyorum kaç gündür... 33 gün bugün.... kasığım belim ağrıyor ama....

korunuyorsun di mi?:))

korunuyorsun di mi?:))

eşim korunuyor ama yinede tereddüd ediyorum böyle gecikince 1 haftadır adet olcakmış gibi ağrılar var adet yok...

ama geçen ayda böyle oldu 39.gün oldum. bir düzensizlik var bu ayda yine o yzüden geç olabilir.
geçen ay mantar nedeniyle antibiyotik kullandım o yaptı sandım çünkü kürtajdan beri çok düzenliydi.
ama bu ayda böyle oldu... sanki olcam 3-4 gündür sürekli lavobaya gidiyorum yaa yarın test alıcam içim rahat etsin diye.

Merhaba Burcim ben Fındıkzadede Radyomar diye bir yerde çektirdim 300 küsürdü ağrsız 5 dakika sürdü sürmedi.Kesinlikle orayı tavsiye ederim ağrısız çeken bir yer.

Hidenisko ilk gebeliğinde Hüseyin beye gittiğini söylemiştin şimdi de Arda beye gidiyorsun sanırım Hüseyin beyle devam etmemendeki neden ne oldu ?

mrb kızlar uzun bir aradan sonra arnızdayım cok şükür ki hamile kaldm 5hafta 6günlügüm kese göründü kalp atısı duyulmadı 10gün sonra tekrar gidecem aranıza döndm cokta mutluyum ama biraz içim buruk öncelikle chnb ye cok ama cok tesekkür etmek istiyorm kan testlerini onun sayesinde yaptırdm elbette koruyn rabbimdr ama önce sen elindn geleni yapacksn sonra tevekkül edecksn bugün kan tahlillerim elime gecti ben bu ay hamile kalmayı beklemiyordm yazın yaptırdıgım testler eylülde cıkmıstı ama bir türlü yolum sivasa düşmedi bende yarın arkadasımın dügününe gidecktm ankaraya sivasa ugrar sonuclarımı alır oradn binerm diyodm tabi evdeki hesap carsıya uymadı cokta güzel oldu bayramdn 2gün önce hamile kaldıgımı ögrendm sonra iş tahlilleri almaya geldi ben temiz cıkacagına inandıgımdn biraz rahat davrandm yolada cıkamzdm sivastaki bir arkadas alırmısın dedim sagolsun hastanede verirz diyince tahlilleri aldrdm 12tane testten 3tanesnde sorun cıkmıs şok oldum arastrdm kan pıhtılasması diyo doktor randevmde vardı gittim doktorda sasırdı igne yazdı hergün vurulackmıs korkuyorm ama bebegim için herseye deger şimdi arkadaslardn yardm istiyorm kan pıhtılasmasındn baska bişey yok dedi ama 2tane daha sorun var bilen varsa yazabilir mi bide hangi tür kan pıhtılasmasında aspirin kullanılıyo ben ignedn cok korkuyorm aspirn kullanamzmıyım tahliller sunlar
faktör V H1299R heterozigot mutasyon saptanmıstr
MTHFR A1298C heterozigot mustasyon saptanmıstr
ACE I/D Heterozigot mutasyon saptanmstr
sonuclar bu bilgisi olna arkadaslar yardm edebilir mi
bu sonuclar dogrudr dimi yan kan pıhtılasması srekli oln bir rahatszlik yani temmz ayında olupta bu ayda olmama gibi bir durumu olamz bende hep vardr dimi bunu şundn soruyorm bebeklerim düşük sebebi kan pıhtılasmasıda olabilir yani dimi

Son düzenleme:

Sofikacım tekrar merhaba aklıma bir şey takılıyor sürekli Şimdi bu sitede değişik sebeplerle serklaj yaptıran arkadaşlar var.Misal bizim yaptırmamızın sebebide rahimde geçirdiğimiz operasyonlar Sorumsa bizim diğer serklajlı arkadaşlardan ayıran olumlu yada olumsuz süreçler yada farklılıklar var mı? şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…